• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frukt

Resultat för

Frukt - Import och export

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Vårt företag är en betydande tillverkare och distributör av fruktjuicekoncentrat i centrala Europa. Vi har arbetat passionerat i över 25 år. Tack vare många års erfarenhet, kunnande och uppmärksamhet på produktionsprocessen har vi en dynamisk utveckling och skapar produkter av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på koncentrat av mörk frukt, särskilt: •hallon •tranbär •jordgubbe •fläder •svarta och röda vinbär. Våra klienter använder våra koncentrat i tillverkningen av: •syruper •juicer •vingummin •glass •konfektyr. Våra koncentrat är helt rena och förpackade i aseptiska påsar, i tunnor eller behållare om 250 kilo. Vi sticker ut på marknaden med våra konkurrenskraftiga priser och garanti för hela den avtalade perioder (som kan vara längre än en säsong), vår möjlighet att anpassa produkterna till klientens behov och specifikationer, samt den breda tillgången till råvaror och den snabba omsättningen. Vi har tillverkningsanläggningar i Bulgarien och Ukraina samt lagerlokaler i Polen. Tack vare det kan vi snabbt leverera varor vartsomhelst i Europa och över hela världen. Vi betjänar klienter både från EU och från mer avlägsna delar av världen. Vi är bland annat verksamma i Nordamerika, Sydamerika, Indien och Kina. Kvaliteten hos våra koncentrat bekräftas av ett flertal certifikat och medlemskap i relevanta organisationer: ISO, AIJN, FDA, det nationella förbundet för juicetillverkare samt den polska exportföreningen.

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 4. H. C. BUHLE WARENHANDELS GMBH

  Tyskland

  H.C.Buhle GmbH grundades 1889 och är idag ett juridiskt oberoende företag. H.C.Buhle GmbH erbjuder lösningar för blandning, smaksättning och förpackning enligt kundens önskemål. Sedan 1957 är Felix P. Wesenberg GmbH & Co. KG kontaktperson för import och export av teprodukter av hög kvalitet. Företaget som grundades av Felix Paul Wesenberg drivs idag av andra generationen, och kombinerar den hundraåriga traditionen av tenjutning med modern logistik i den globaliserade världen. Titta gärna in på vårt partnerföretags webbplats.

 5. KURUNE GIDA

  Turkiet

  Kurune Gıda är en professionell producent av torkade frukter och grönsaker i Turkiet. Vi sätter din hälsa i första rummet genom att erbjuda ett produktsortiment som är fritt från färgämnen och tillsatser. Vårt uppdrag är att inspirera hälsosamma val, för en bättre morgondag. Vi drar nytt av Turkiets mångfadiga klimat och bördiga jord, och sourcar produkter från bönder som odlar nyttiga grödor av bästa kvalitet över hela landet. Vår toppmoderna torkningsprocess äger rum i en ren och hygienisk inomhusmiljö. Genom att använda en livsmedelstorkningsprocess eiminerar vi risken för kontaminering av smuts, bakterier och mögel. Våra produkter torkas naturligt och får behålla sin naturliga smak utan att exponeras för solen eller utomhuskontakt. Varför bör man välja oss? Torkade livsmedelsprodukter har överlägsen hållbarhet och kan lagras under långa perioder. Det gör dem till ett mångsidigt alternativ för en mängd olika recept, snacks, nyttig och fiberrik mat för atleter samt för camping och resa. Hos Kurune Food lägger vi vikt vid färska, högkvalitativa råvaror, strikt efterföljda hygienreger och lämpliga produktionsmetoder. Kurune Food har en mängd olika torkade frukter och grönsaker. Alla är fria från färgämnen och tillsatser. Vårt sortiment tillfredsställer alla möjliga smaker. Vi har äpplen, jordgubbar, bananer, apelsiner, tomater och många fler nyttiga frukter och grönsaker. Kontakta oss för mer information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 2. HUBCYCLE

  Frankrike

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 3. NATURELL AB

  Sverige

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 4. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

  Polen

  CHAMPINI grundades 2004 i Blizanów i Polen, med lokaler som innefattar kyllager, lastkajer, en produktionsanläggning för skalade grönsaker samt kontor. Färsk frukt, grönsaker och svamp är vår kärna. Det perfekta klimatet och den perfekta jorden i centrala Polen gör att vi kan tillhandahålla förstklassiga produkter till våra partiklienter i Tyskland och över hela Europa. Vi prioriterar färskhet och kvalitet; därför föredrar vi kortare transportsträckor. Merparten av våra leverantörer är lokala, certifierade jordbrukare, producenter eller producentgrupper som har samarbetat framgångsrikt med oss i många år. Eftersom färskhet är av högsta vikt inom vår bransch arbetar vi under "I tid"-principen. Det innebär att vi i regel inte håller våra produkter i lager. Allting inhandlas direkt från odlingarna, för att produkterna ska vara så färska som möjligt. Det gör det möjligt för oss att ta emot din beställning, göra inköp, sammanställa, lasta och transportera dina varor inom 48 timmar. Service är vår andra stora prioritet - det är viktigt för oss att vara professionella i allt vi gör. Därför har vi vår egen flotta med kyllastbilar, så att vi kan garantera en obruten kylningskedja. Om din beställning är för stor för vår flottas kapacitet har vi samarbeten med framstående fraktare som har jobbat med oss i många år.

 5. Durdaslar

  Turkiet

  Durdaslar har varit en framstående partiförsäljare av frukt och grönsaker i Kumluca/Antalya och kringliggande områden sedan 1989. Familjeföretaget grundades av Durmuş Durdaş och hans tre söner och har nu nått tredje generationen, som för vidare familjetraditionen. Durdaslar har växt till att bli en ledande institution i regionen, och en av de största i landet. Vår årliga kapacitet överskrider 120 000 ton frukt och grönsaker, och vi strävar efter ständig förbättring genom institutionalisering. 2003 blev vår förpackningsanläggning ett fullständigt företag i Kumluca med ett kylt lager för 3 000 ton. Vi öppnade en avdelning i Elmali 2011, och utökade med fler anläggningar i Antalya. Vi har även en gren i Bulgarien, med ett kylt lager för våra kunder. Vi är hängivna till att tillhandahålla färska frukter och grönsaker till våra kunder i precis den önskade kvantiteten, vid den önskade tidpunkten. Vårt sortiment innefattar olika tomatsorter (vanlig, rosa, plommon- ovala, seyit, cocktail- runda osv), paprikasorter (kalifornisk paprika, Charleston, Hot Charleston, grön spetspaprika, söt paprika, kapyapaprika, röd chili, grön chili, ungersk paprika, ungersk Charlie, Bianca, osv), gurksorter (vanlig, silor, taggig), zucchini, aubergine (kristall och vanlig), vattenmelon, melon, granatäpple, apelsin, mandarin, citron, aprikos, persika, jordgubbe. Tveka inte att kontakta oss för mer information. Upptäck våra produkter!

 1. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

  Polen

  Företaget EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Fruktplantor, exotisk frukt, frukt färsk, färsk frukt och färska grönsaker, Fruit and vegetable exports, export frukt, distributörer av frukt, fruktimportörer, och Fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Katowice, Polen.

 2. GRAENLAND

  Spanien

  GRAENLAND är din perfekta anhalt för färska frukter och grönsaker av hög kvalitet. På Graenland är vi stolta över att förse våra kunder med ett exceptionellt utbud av det allra bästa från naturen. Som en ledande leverantör inom industrin viker vi aldrig av från vår hängivenhet till kvalitet och kundnöjdhet. Vi arbetar tätt med lokala jordbrukare och pålitliga odlare som delar vår passion för att kultivera näringsrika och utsökta frukter och grönsaker. Vårt breda sortiment innefattar ett färgstarkt utbud av säsongsfrukter, som saftiga bär, krispiga äpplen, saftiga apelsiner och tropiska läckerheter som ananas och mango. Dessutom har vi ett brett utbud av grönsaker, från gröna blad till färgstarka paprikor, knapriga morötter och allt däremellan. På GRAENLAND värdesätter vi våra kunders hälsa och välmående. Därför prioriterar vi ekologiska och giftfria alternativ, så att det blir lättare för dig att göra näringsrika val för dig själv och dina närstående. Vi tror på att alla ska ha tillgång till färsk och god kost, och vi strävar efter att göra det till verklighet. Varesig du är en hälsomedveten individ, en passionerad kock eller en resturangägare på jakt efter förstklassiga ingredienser, så finns vi här för dig. Vårt kunniga team är alltid redo att assistera dig i jakten på de perfekta frukterna och grönsakerna för dina specifika behov.

  Alla produkter för "frukt"

 1. PRIMA 2000

  Polen

  Prima 2000 är en av de största exportörerna av frukt och grönsaker i provinsen Mazowieckie och vi exporterar regelbundet våra produkter till England, Finland, Sverige, Tyskland, Danmark, Tjeckien, Ryssland och andra länder. Vi börjar att erövra marknader i Nordafrika. Vi arbetar med detaljhandelskedjor och stora företag - ledande inom frukt- och grönsaksmarknaden i olika länder. Vi exporterar äpplen, päron, plommon, körsbär, vitkål, kinakål och mycket mera.

 2. GREEN BEAN

  Polen

  Företaget GREEN BEAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Import/Export - jordbruksprodukter, Organics - livsmedel, grönsaker, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Import/Export - jordbruksprodukter, och Grossist inom frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Paniowice, Polen.

 3. BUTTIENS FRUITS

  Belgien

  Buttiens Fruits är ett belgiskt företag som verkar inom handel av äpplen och päron på den europeiska marknaden. Vår expertis gör det möjligt för oss att ha full kontroll över frukternas alla viktiga produktions- och försäljningssteg från odling till skörd, inklusive sortering, förvaring, förpackning och transportering. Vår kontroll över hela kedjan gör att vi kan bistå våra kunders krav och önskemål riktigt snabbt. Vi tar också hänsyn till moderna, integrerade skördemetoder. Tveka inte att kontakta oss.

 4. ECO BERRY FARM

  Ukraina

  Företaget ECO BERRY FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, Frukt, Djupfryst frukt, Jordbruk - Import/Export, björnbär, Djupfrysta bär, blåbär förpackade, jordgubbar, och förpackade jordgubbar. Företagets huvudkontor finns i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraina.

 5. FDB GREEN

  Frankrike

  Företaget FDB GREEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, och exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. FRESCON FRUIT DIRECT BV

  Nederländerna

  Företaget FRESCON FRUIT DIRECT BV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Frukt, färsk frukt och färska grönsaker, handel med frukt och grönsaker, färska grönsaker, Grossist inom frukt och grönsaker, Druvor import export, avocado, grönsaker, och sparris. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 7. BIOFRUISEC

  Frankrike

  Företaget BIOFRUISEC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Torkad frukt, Torkad frukt, Rättvis handel, papaya, exotisk frukt, import av frukt, hallon, och ekologisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Ressons-Sur-Matz, Frankrike.

 8. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Företaget HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Rödbetor, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Livsmedel - Import/Export, kålplantor, frukt färsk, meloner, grönsaker, och rovor. Företagets huvudkontor finns i Torres Novas, Portugal.

 1. PROVENCE PRIM

  Frankrike

  Företaget PROVENCE PRIM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, grönsaker, grönsaker i parti, ekologisk frukt, ekologiska grönsaker, ekologisk frukt och ekologiska grönsaker, färsk frukt och färska grönsaker, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Chateaurenard, Frankrike.

 2. ENYWERE

  Frankrike

  Företaget ENYWERE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukt, Torkad frukt, Olivolja, Marmor, Import/Export - jordbruksprodukter, export av frukt, Fruit and vegetable exports, Frukt, och skaldjur och kräftor. Företagets huvudkontor finns i Isle-Adam, Frankrike.

 3. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Nederländerna

  Företaget TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Potrebščine za restavracije, leverans av livsmedel till restauranger, frukt och grönsaker, ekologisk frukt och ekologiska grönsaker, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, och distributörer av färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Barendrecht, Nederländerna.

 4. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanien

  Företaget AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vitlök. Företaget är även verksamt inom Frukt, lök, lila vitlök (Allium roseum), rosa vitlök, Frukt, vitlöksgrossist, lökgrossist, och Lök och vitlök från Jaen. Företagets huvudkontor finns i Jamilena (jaén), Spanien.

 5. VÉGÉPACK

  Belgien

  Företaget VÉGÉPACK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Svamp, Frukt, Svamp, grönsaker, Grönsaker i tunna skivor, sallader, Färdigrätter, Grönsaker för Wok, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Arlon, Belgien.

 6. DELLA BONA SORAVIA GMBH

  Tyskland

  Företaget DELLA BONA SORAVIA GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 7. THADER CIEZA

  Spanien

  Företaget THADER CIEZA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Frukt, Aprikos, persikor, Frukt, Päron, plommon, klementiner, och druvor. Företagets huvudkontor finns i Cieza-Murcia, Spanien.

 8. AGENCE GADAN HEUGAS

  Frankrike

  Företaget AGENCE GADAN HEUGAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Torkade blommor, ekologiska grönsaker, Fruktpuré, Torkade blommor, och grönsaker i parti. Företagets huvudkontor finns i Villegouge, Frankrike.

 9. BEFER FRUIT SRL

  Italien

  Företaget BEFER FRUIT SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, import av frukt, import grönsaker, Frukt, fruktimportörer, Grossist inom frukt och grönsaker, frukt försäljning i parti, frukt och grönsaker, och grönsaker i parti. Företagets huvudkontor finns i Bologna, Italien.

 10. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrike

  Företaget INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, Frukt, EKOLOGISKT JORDBRUK, Livsmedel - Import/Export, Kryddor, livsmedelsindustrin, Import/Export - jordbruksprodukter, Frukt, och export av frukt. Företagets huvudkontor finns i Rosny-Sous-Bois, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Frukt - Import och export

Antal resultat

26 643 Företag

Länder