• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frukt

Resultat för

Frukt - Import och export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by Europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 2. BAIROUK FRUITS

  Marocko

  Verified by Europages badge

  BAIROUK FRUITS är ett företag etablerat i Marocko specialiserat på export av färsk frukt och färska grönsaker till hela världen. Vårt sortiment omfattar olika sorters meloner, vattenmeloner, citroner, men också tomater, squash, auberginer samt kryddgrönt som koriander, rosmarin och basilika. Vi engagerar oss för att erbjuda färska och säsongsprodukter av hög kvalitet. Vi åtar oss varje dag att garantera säkerheten och hygienen av våra produkter för återförsäljare och konsumenter samtidigt som vi respekterar gällande bestämmelser. Vi lägger stor vikt vid våra kunders tillfredsställelse. Våra medarbetare ställer således sin erfarenhet och sina kunskaper till våra kunders tjänst för att på bästa sätt svara på deras behov och vinna deras förtroende. Dessutom garanterar vi transporten av produkterna fram till avsedd destination inom avtalad tid med lämplig förpackning som ett etiskt och ansvarsfullt initiativ. Vi fullföljer vårt mål att erbjuda färska säsongsfrukter och grönsaker för export på de internationella marknaderna. Kontakt oss gärna för ytterligare information.

  Webbplats Open In New icon
 3. JRK COMMODITIES

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  JRK commodities är ett familjeföretag specialiserat på import av kryddor från Madagaskar sedan tre generationer. Idag är det verksamt inom import, export och försäljning av ekologiskt certifierad och rättvisemärkt vanilj. Det arbetar för att underlätta försäljningen av sina säsongskryddor hela året för att tillfredsställa sina kunders specifika behov. JRK commodities åtar sig alltid att leverera bästa möjliga kvalitet till bästa pris. Er belåtenhet är vår prioritet, därför åtar sig företaget att byta er order tills ni blir helt nöjda. Bland våra produkter har vi: - svart vanilj / 15 till 20 cm, - Röd vanilj / 13 till 18 cm, - Loose bean, - Vanilj i pulverform.

  Webbplats Open In New icon
 4. AS VI LEVERER

  Norge

  Verified by Europages badge

  As Vi Leverer är ett högteknologiskt handels- och tillverkningsföretag. Vi har tillverkat organisk och ickeorganisk gödningsutrustning de senaste tjugo åren. Vår utrustning säljs i 75 länder och är den populäraste utrustningen inom jordbruksgödning globalt. Med vår EMCC kan du alltid få en helhetslösning med rådgivning, designer, utrustning, installation, utbildning, akut understöd, fältunderstöd, reservdelar, rutinunderhåll. Vi har ett brett produktsortiment, bland annat drycker (kolsyrade drycker, energidrycker, ölsorter osv), torkade frukter och kryddor, oljor (solrosolja, nötolja osv), hälso- och sjukvårdsrelaterad utrustning (ansiktsskydd, handskar osv), mejeriprodukter, träpellets och mycket mer, som kan hittas på vår hemsida! Vi är inte bara grundade i den inhemska marknaden, utan riktar oss även mot internationella marknader. Vi har förbättrat vår teknik, organisering och andra aspekter med hjälp av svenska Las Daktronics. Genom att toppstyra vision och strategi, och genom att utföra produkthantering (organiseringskvalitet, teknik, testning och produktion) utefter internationella standarder skapar vi förstklassig teknik och service, och kräver perfektion genom hela verksamheten för våra kunders skull. Vi exporterar våra produkter till Kazakstan, Indien, Indonesien, Turkiet, Kanada, Afrika, och andra länder och regioner. Kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 5. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. H. C. BUHLE WARENHANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  H.C.Buhle GmbH grundades 1889 och är idag ett juridiskt oberoende företag. H.C.Buhle GmbH erbjuder lösningar för blandning, smaksättning och förpackning enligt kundens önskemål. Sedan 1957 är Felix P. Wesenberg GmbH & Co. KG kontaktperson för import och export av teprodukter av hög kvalitet. Företaget som grundades av Felix Paul Wesenberg drivs idag av andra generationen, och kombinerar den hundraåriga traditionen av tenjutning med modern logistik i den globaliserade världen. Titta gärna in på vårt partnerföretags webbplats.

  Webbplats Open In New icon
 2. SAB TRANSPORTE GMBH

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Import och export av ekologiska bär, andra bär samt fruktsaft är en stor del av vår affärsverksamhet. För oss är det viktigt att lyfta fram ekologiska produkter eftersom de är bra både för miljön och den egna hälsan. De produkter som vi erbjuder kommer alla från ekologiska odlingar ute i naturen. För oss är det väldigt viktigt att frukten är färsk och håller en hög kvalitet.

  Webbplats Open In New icon
 3. AFRICAN FOOD ETHICS COMPANY FRANCE SENEGAL

  Senegal

  Verified by Europages badge

  AFE COMPANY är ett företag specialiserat på export av exotisk frukt, citrusfrukt och grönsaker från Afrika. Vår mission är att främja frukt och grönsaker från Afrika och därmed förbättra de afrikanska producenternas arbets- och livsförhållanden. Vi arbetar endast med certifierade producenter, vilket ger oss möjlighet att erbjuda högkvalitativa tjänster med utmärkt spårbarhet. Vår prioritet är jordbrukslivsmedlens spårbarhet. Hos AFE COMPANY följer vi produkterna från leverantörerna till konsumenterna och samlar in olika dokument, som certifieringar, mikrobiologiska analysrapporter m.m., som kan försäkra kunderna att våra produkter är sunda och att de tillhandahålls lojalt och lagligt. För mera information om våra produkter och tjänster kan ni kontakta oss per e-post eller per telefon ; vårt team svarar snabbt och med glädje på alla era frågor.

  Webbplats Open In New icon
 4. FAYA SERVICES

  Senegal

  Verified by Europages badge
 5. FRUIT EXIM LLC

  Uzbekistan

  Verified by Europages badge

  Fruit Exim är ett exportföretag med dinamisk utveckling i Uzbekistan. Vi är verksamma inom B2B med att förse andra länder med naturliga, färska, torkade eller bearbetade frukt- och grönsaksprodukter av hög kvalitet från Uzbekistan. Vårt företag sköter hela kedjan - från åkrarna till kundernas lagerlokaler. Vi är en länk mellan uzbekiska jordbrukare och importörer över hela världen och kan tillhandahålla ett brett utbud och önskade volymer av högkvalitativa produkter och tjänster, samt stabilitet och oslagbara villkor för importörer. Vi tillverkar och levererar produkter i enighet med internationella kvalitetsstandarder och strikt produktsäkerhetsövervakning. För att leva upp till våra kunders föränderliga krav och behov fokuserar vi på att förbättra kvaliteten på våra produkter och på teknologisk innovation. Företaget har nått sina mål med framgång i många år, och försett kunder över hela världen med de bästa kvalitetsprodukterna till konkurrenskraftiga priser, med enastående kvalitetsservice.

  Webbplats Open In New icon
 1. BUTTIENS FRUITS

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Buttiens Fruits är ett belgiskt företag som verkar inom handel av äpplen och päron på den europeiska marknaden. Vår expertis gör det möjligt för oss att ha full kontroll över frukternas alla viktiga produktions- och försäljningssteg från odling till skörd, inklusive sortering, förvaring, förpackning och transportering. Vår kontroll över hela kedjan gör att vi kan bistå våra kunders krav och önskemål riktigt snabbt. Vi tar också hänsyn till moderna, integrerade skördemetoder. Tveka inte att kontakta oss.

  Webbplats Open In New icon
 2. FDB GREEN

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. MERAVIGLIOSA

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Nederländerna

  Verified by Europages badge
 5. EVERVIT JUICE

  Polen

  Verified by Europages badge
 6. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 7. VERGERS TISSOT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 8. VÉGÉPACK

  Belgien

  Verified by Europages badge
 9. DELLA BONA SORAVIA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. FO.MA OLIVE BELLA DI CERIGNOLA-SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. THADER CIEZA

  Spanien

  Verified by Europages badge
 2. AGENCE GADAN HEUGAS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. BEFER FRUIT SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. EQUATEUR FRUITS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 6. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Spanien

  Verified by Europages badge
 7. ROY SCHULZ GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. FH WOŹNIAK WOJCIECH

  Polen

  Verified by Europages badge
 9. OP LAND

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 10. PELLAGIC FOOD INGREDIENTS PRIVATE LIMITED

  Indien

  Om oss: Leverantör av fryst sockermajs, frysta gröna ärtor, frysta blandade grönsaker, frysta frukttärningar, aseptiskt fruktkött och koncentrat, fruktfyllningar. Företagsprofil. Affärsverksamhet: Exportör, tillverkare, leverantör. Tillverkade produkter: livsmedelsingredienser som fryst frukt och grönsaker, aseptiskt fruktkött och koncentrat, bakningsingredienser som fruktfyllningar, konfektingredienser. Exporterade produkter: livsmedelsingredienser som fryst frukt och grönsaker, aseptiskt fruktkött och koncentrat. Produktshandel: livsmedelsingredienser. Levererade produkter: fryst sockermajs, frysta gröna ärtor, frysta blandade grönsaker, frysta frukttärningar, aseptiskt fruktkött och koncentrat, fruktfyllningar, vasslepulver.

Filter

Resultat för

Frukt - Import och export

Antal resultat

28 291 företag

Länder