• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frukt- och grönsaksjuice

Resultat för

Frukt- och grönsaksjuice - Import och export

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Verified by europages badge

  Vårt företag är en betydande tillverkare och distributör av fruktjuicekoncentrat i centrala Europa. Vi har arbetat passionerat i över 25 år. Tack vare många års erfarenhet, kunnande och uppmärksamhet på produktionsprocessen har vi en dynamisk utveckling och skapar produkter av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på koncentrat av mörk frukt, särskilt: •hallon •tranbär •jordgubbe •fläder •svarta och röda vinbär. Våra klienter använder våra koncentrat i tillverkningen av: •syruper •juicer •vingummin •glass •konfektyr. Våra koncentrat är helt rena och förpackade i aseptiska påsar, i tunnor eller behållare om 250 kilo. Vi sticker ut på marknaden med våra konkurrenskraftiga priser och garanti för hela den avtalade perioder (som kan vara längre än en säsong), vår möjlighet att anpassa produkterna till klientens behov och specifikationer, samt den breda tillgången till råvaror och den snabba omsättningen. Vi har tillverkningsanläggningar i Bulgarien och Ukraina samt lagerlokaler i Polen. Tack vare det kan vi snabbt leverera varor vartsomhelst i Europa och över hela världen. Vi betjänar klienter både från EU och från mer avlägsna delar av världen. Vi är bland annat verksamma i Nordamerika, Sydamerika, Indien och Kina. Kvaliteten hos våra koncentrat bekräftas av ett flertal certifikat och medlemskap i relevanta organisationer: ISO, AIJN, FDA, det nationella förbundet för juicetillverkare samt den polska exportföreningen.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 3. GAFFEO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GAFFEO S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom trädgårdsskötsel, och koncentrerad fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Castellazzo Bormida, Italien.

 4. KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Dogern, Tyskland.

 5. THOMAS LE PRINCE

  Frankrike

  Företaget THOMAS LE PRINCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom Äppeljuice, äpplen, och päron. Företagets huvudkontor finns i Vallieres, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALOE VERA HELLAS

  Grekland

  Företaget ALOE VERA HELLAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade och alkoholfria drycker, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, ekologiskt jordbruk, Kolsyrade och alkoholfria drycker, fruktjuice utan socker, och Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företagets huvudkontor finns i Heraklion, Grekland.

 2. FRUIT GROUP AG

  Schweiz

  Företaget FRUIT GROUP AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Baden, Schweiz.

 3. FARMING ENTERPRISE «GADZ»

  Ukraina

  Företaget FARMING ENTERPRISE «GADZ», är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, Fruktpuré, torkad frukt, honung för livsmedel, äpplen, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Trybuchivtsi Village, Chortki District Ternopil Region., Ukraina.

 4. UNIQUE FAZENDAS

  Brasilien

  Företaget UNIQUE FAZENDAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Fortaleza, Brasilien.

 5. NATURALIA INGREDIENTS SRL

  Italien

  Företaget NATURALIA INGREDIENTS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom Cider av äpplen eller päron, Grönsaksjuice, Cider av äpplen eller päron, och Grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Mazara Del Vallo, Italien.

 1. INTERFRUITS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Företaget INTERFRUITS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom bananer. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. PAJOTTENLANDER

  Belgien

  Företaget PAJOTTENLANDER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Frukt- och grönsaksjuice, och frukt färsk. Företagets huvudkontor finns i Pepingen, Belgien.

 1. FINENESS GROUP

  Egypten

  Företaget FINENESS GROUP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Giza, Egypten.

 2. BIOPROTECT SRL

  Moldavien

  Företaget BIOPROTECT SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom Durumvete, och Durumvete. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 3. FRUDICOM

  Belgien

  Företaget FRUDICOM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Djupfrysta grönsaker, färska grönsaker, Frukt- och grönsaksjuice, Djupfrysta grönsaker, och potatis. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 4. SUPERFOODGURU

  Nederländerna

  Företaget SUPERFOODGURU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Den Haag, Nederländerna.

 5. MEDIBEL

  Belgien

  Företaget MEDIBEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom fruktjuice, och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Zaventem, Belgien.

 6. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Rumänien

  Företaget SC CAMARA LUI TOMITA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom Frukt, Färska ärtväxter, Värmesteriliserade konserver, Frukt- och grönsaksjuice, Frukt, Färska ärtväxter, Värmesteriliserade konserver, och Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Rasnov, Rumänien.

 7. UNIMELT GMBH

  Tyskland

  Företaget UNIMELT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Würzburg, Tyskland.

 8. ETS L. ROSSI

  Luxemburg

  Företaget ETS L. ROSSI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Viner, Frukt- och grönsaksjuice, Viner, champagne, och olivolja. Företagets huvudkontor finns i Dudelange, Luxemburg.

 1. TROPENFRUCHT AG

  Schweiz

  Företaget TROPENFRUCHT AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade och alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, Fruktkonserver och sylt, Kost och drycker - ingredienser, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, Fruktkonserver och sylt, och Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Appenzell, Schweiz.

 2. BRAUEREI WEIMAR-EHRINGSDORF GMBH

  Tyskland

  Företaget BRAUEREI WEIMAR-EHRINGSDORF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Alkohol, Viner, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Alkohol, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Weimar, Tyskland.

 3. KIELER BRAUEREI AM ALTEN MARKT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KIELER BRAUEREI AM ALTEN MARKT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Alkohol, Viner, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Alkohol, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Kiel, Tyskland.

 4. BRAUHAUS DÖBLER

  Tyskland

  Företaget BRAUHAUS DÖBLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Alkohol, Viner, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Alkohol, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Bad Windsheim, Tyskland.

 5. GAUCH CAVE DES ROCHERS AG

  Schweiz

  Företaget GAUCH CAVE DES ROCHERS AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade och alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, Alkohol, Viner, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, Alkohol, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Düdingen, Schweiz.

 6. SCHMITZ, SCHANKANLAGENTECHNIK & GASTRONOMIESERVICE

  Tyskland

  Företaget SCHMITZ, SCHANKANLAGENTECHNIK & GASTRONOMIESERVICE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Alkohol, Viner, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Alkohol, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Lindlar, Tyskland.

 7. RUM-ERZEUGUNGS GMBH

  Österrike

  Företaget RUM-ERZEUGUNGS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Alkohol, Starksprit, Viner, Frukt- och grönsaksjuice, Alkohol, Starksprit, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Krobotek, Österrike.

 8. PESKA GMBH - GETRÄNKEGROSSHANDEL

  Österrike

  Företaget PESKA GMBH - GETRÄNKEGROSSHANDEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Fiskar, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, och Mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Himberg, Österrike.

 9. DURSTQUELLE GMBH

  Tyskland

  Företaget DURSTQUELLE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Fiskar, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, och Mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 10. GETRÄNKESERVICE POCHOP GMBH

  Österrike

  Företaget GETRÄNKESERVICE POCHOP GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Alkohol, Viner, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Alkohol, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Bogenneusiedl, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Frukt- och grönsaksjuice - Import och export

Antal resultat

1 792 Företag