• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frukostflingor

Resultat för

Frukostflingor - Import och export

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schaaf har alltid ägnat sig åt allt som rör livsmedelsextrudering. Vårt företag har två kärnkompetenser: För det första utvecklar vi innovativa tillämpningar för livsmedelsextruderingsteknik och de kompletta produkter som blir resultatet av detta arbete. För det andra konstruerar och vi livsmedelsextruderare och tillhörande maskiner som krävs för tillverkning av extruderade snacks, frukostflingor, samextruderade produkter, knäckebröd, snabblösligt mjöl m.m. Vi levererar kompletta, nyckelfärdiga systemlösningar för extruderade livsmedel som bygger på en direktexpansionsprocess. Schaaf vidareutvecklar också företagets egen, patenterade TURBO-extruderingsteknik. Av tradition specialiserade på extrudering av livsmedel, verksamma över hela världen, alltid med kundens bästa för ögonen, innovativa, personligt engagerade i kunderna, medarbetarna och deras familjer, flexibla och samtidigt transparenta och prestigelösa!

 2. GHS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GHS Trading GmbH har sitt huvudkontor i Hamburg och är ett handelsföretag som har specialiserat sig på global försäljning av FMCG-produkter (Fast-Moving Consumer Goods), vilka omfattar såväl livsmedel som icke ätbara produkter. Vårt främsta fokus är drycker, konfektyr, sötsaker, karameller och andra relaterade produkter. Om ni är ute efter en rättvis B2B-grossist för FMCG-produkter är vi företaget för er. Hos GHS Trading vårdar vi våra relationer till såväl leverantörer som kunder, och lägger stor vikt vid kvalitet och ett optimalt förhållande mellan pris och standard. Vi utökar ständigt vårt produktsortiment, vilket inte bara utmärker sig tack vare attraktiva priser, utan även tack vare höga marginaler inom konfektyr-, dryckes- och spritsegmenten. Ett av våra särskilda kännetecken är våra kompetenta och engagerade medarbetare. De håller koll på den globala marknaden, märker av kommande trender och upptäcker innovativa erbjudanden. Vi känner starkt för våra produkter och älskar utmaningar. Det spelar ingen roll om ni är ute efter en seriös B2B-grossist, en särskild produkt eller vill samarbeta gällande produktplacering – vårt tips är att ta kontakt med oss med detsamma. Vårt uppdrag är att föra samman tillverkare med detaljhandlare.

 3. NERANO GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget NERANO GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Spannmål och sädeskorn, Diet- och bionäring, Organics - livsmedel, hälsokost i parti, dietetiska produkter, Diet - livsmedel, Frukostflingor, och Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Marki, Polen.

 4. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Olivolja, Konfekt utan choklad, Spannmål och sädeskorn, bröd för glutenintoleranta, glutenfria kex, glutenfria rätter, glutenfri pasta, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Novomoskovsk, Ukraina.

 5. LES FRUITS DETENDUS - JOODY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES FRUITS DETENDUS - JOODY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företaget är även verksamt inom müsli, crackers, och aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TERRA LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget TERRA LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Gryn, Mjöl och gryn, Soppor, Frukostflingor, Spannmål och sädeskorn, spannmål, spannmålsemolina, och havregryn. Företagets huvudkontor finns i Pervomaysky, Ukraina.

 2. TPK VARNA, LLC

  Ryssland

  TPK Varna LLC är ett livsmedelsföretag specialiserat på leverans av livsmedel under följande märken: "Tsar" (pasta, mjöl, gryn, flerkornsflingor, snabbflingor, gröt, havregryn, fryst deg, ätbar olja); "Soyuzpischeprom" (pasta) och "Healthy menu” (frukostflingor, pasta, hårt bröd, ätbar olja, fullkornsflingor, växtbaserade drycker). Företagets sortiment innefattar över hundra olika produktnamn som är välkända och älskade inte bara av kunder i den ryska federationen och länderna i tullunionen, utan även i USA, Kina, Kanada, Israel och Sydkorea. Produkttillverkaren ingår i det ryska registret över tillverkare och leverantörer av naturliga och miljövänliga produkter, och har erhållit priser från den internationella ekologistiftelsen. Vi använder modern utrustning i produktionen, så att våra produkter kan leva upp till världens högsta kvalitetsstandarder.

 3. TERRA LTD

  Ukraina

  "Terra " tillverkar och säljer spannmål och flingor, spannmål med tillsatser och hälsofrämjande produkter. Produkterna: - Innehåller inte genetiskt modifierade organismer (GMO), GM-produkter och deras derivat: - Innehåller inte kemiska konserveringsmedel, färgämnen, smakämnen och stabilisatorer. - De tillverkas utan skadligt produktionssätt (ultraljud, kemisk konservering, fenoler och ytaktiva ämnen, fission och strålning).

 4. THE YUMMY COMPANY

  Belgien

  Företaget THE YUMMY COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företaget är även verksamt inom Näringstillsatser, dietprodukter för sport, spannmål, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, hälsosam och naturlig mat, och försäljning av naturprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 5. ALIKRIS LTD

  Bulgarien

  Företaget ALIKRIS LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, och Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 1. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentina

  Företaget GLOBAL INTER ARGENTINA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Snacks, saltade, Kex och kaffebröd, Frukostflingor, Snacks, saltade, Kex och kaffebröd, och Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Buenos Aires, Argentina.

 2. NOALLES Y BALANZA SA

  Spanien

  Företaget NOALLES Y BALANZA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Carrascosa Del Campo-Cuenca, Spanien.

 1. SILMARK SK S.R.O.

  Slovakien

  Företaget SILMARK SK S.R.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företaget är även verksamt inom brandsäkra skåp. Företagets huvudkontor finns i Veľký Krtíš, Slovakien.

 2. EATMYTRIP MADRID

  Spanien

  Företaget EATMYTRIP MADRID, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företaget är även verksamt inom organisering av brunch, konditorivaror till frukost, spannmål för tilltugg, frukost och mellanmål, och produktion av mellanmål. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 3. NORDGETREIDE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget NORDGETREIDE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Lübeck, Tyskland.

 4. MASELIS

  Belgien

  Företaget MASELIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, spannmålsflingor, Frukostflingor, och spannmålsemolina. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 5. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ukraina

  Företaget DOBRODIYA FOODS LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Spannmål och sädeskorn, Diet- och bionäring, spannmål, Spannmål och sädeskorn, och havregryn. Företagets huvudkontor finns i Mykhailo-Kotsyubynske Township, Ukraina.

 6. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Turkiet

  Företaget MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 7. HARIVENASA S.L

  Spanien

  Företaget HARIVENASA S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Noain, Spanien.

 8. STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS

  Schweiz

  Företaget STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Frukostflingor, Mjöl och gryn, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Diet- och bionäring, Frukostflingor, Mjöl och gryn, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Grünenmatt, Schweiz.

 1. SWEETS-7 LLC

  Förenade kungariket

  Företaget SWEETS-7 LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företaget är även verksamt inom torrvaror. Företagets huvudkontor finns i Fareham, Förenade kungariket.

 2. BOSSY CÉRÉALES SA

  Schweiz

  Företaget BOSSY CÉRÉALES SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Diet- och bionäring, Kex och kaffebröd, Frukostflingor, Torkad frukt, Diet- och bionäring, Kex och kaffebröd, och Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Cousset, Schweiz.

 3. CAFES SAN-RIVO

  Frankrike

  Företaget CAFES SAN-RIVO, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, och Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. MULDER NATURAL FOODS

  Belgien

  Företaget MULDER NATURAL FOODS, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företaget är även verksamt inom müsli, och corn flakes. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 5. ARTENAY BARS

  Frankrike

  Företaget ARTENAY BARS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Artenay, Frankrike.

 6. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Förenade kungariket

  Företaget PEPPERCORN'S NATURAL FOODS, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Frukostflingor, Fruktjuice, och Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 7. JOSE ENRIQUE MALAGA MALAGA SRL

  Peru

  Företaget JOSE ENRIQUE MALAGA MALAGA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Arequipa, Peru.

 8. CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG

  Ungern

  Företaget CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Pasta, Frukostflingor, och Pasta. Företagets huvudkontor finns i Szekesfehervar, Ungern.

 9. PALASEJA, UAB

  Litauen

  Företaget PALASEJA, UAB, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Neveronys, Kauno R., Litauen.

 10. SNOOZE

  Frankrike

  Företaget SNOOZE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis