• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frukostflingor

Resultat för

Frukostflingor - Import och export

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Schaaf har alltid ägnat sig åt allt som rör livsmedelsextrudering. Vårt företag har två kärnkompetenser: För det första utvecklar vi innovativa tillämpningar för livsmedelsextruderingsteknik och de kompletta produkter som blir resultatet av detta arbete. För det andra konstruerar och vi livsmedelsextruderare och tillhörande maskiner som krävs för tillverkning av extruderade snacks, frukostflingor, samextruderade produkter, knäckebröd, snabblösligt mjöl m.m. Vi levererar kompletta, nyckelfärdiga systemlösningar för extruderade livsmedel som bygger på en direktexpansionsprocess. Schaaf vidareutvecklar också företagets egen, patenterade TURBO-extruderingsteknik. Av tradition specialiserade på extrudering av livsmedel, verksamma över hela världen, alltid med kundens bästa för ögonen, innovativa, personligt engagerade i kunderna, medarbetarna och deras familjer, flexibla och samtidigt transparenta och prestigelösa!

 2. THE YUMMY COMPANY

  Belgien

 3. IE SOLNYSHKINA M.V.

  Ryssland

  Vi har funnits på livsmedelsmarknaden sedan 2006, när vi började med tillverkning av rismjöl för barnmat och dietkoster. Senare la vi till mjöl av bovete, havre och majs till sortimentet, och började tillverka flingor. 2019 blev vi certifierade som tillverkare av ekologiska produkter, och började tillverka flingor och mjöl under EU: s ekologiska standard. Idag kan vi erbjuda ekologiska mjöl och flingor av bovete och havre, vid sidan av det vanliga. Vi använder högkvalitativa råvaror från Ryssland, som inhandlas från pålitliga jordbrukare. Vi kontrollerar råmaterialen och de färdiga produkterna genom varenda steg - från åker till lada, i ladan och under lastning, i vår lagerlokal och under tillverkning, samt på väg till kunden. Våra kunder är de största europeiska och internationella tillverkarna av barnmat. Alla produkter genomgår obligatoriska tester i europeiska laboratorier, och det medföljer en testrapport med varje leverans.

 4. TPK VARNA, LLC

  Ryssland

  TPK Varna LLC är ett livsmedelsföretag specialiserat på leverans av livsmedel under följande märken: "Tsar" (pasta, mjöl, gryn, flerkornsflingor, snabbflingor, gröt, havregryn, fryst deg, ätbar olja); "Soyuzpischeprom" (pasta) och "Healthy menu” (frukostflingor, pasta, hårt bröd, ätbar olja, fullkornsflingor, växtbaserade drycker). Företagets sortiment innefattar över hundra olika produktnamn som är välkända och älskade inte bara av kunder i den ryska federationen och länderna i tullunionen, utan även i USA, Kina, Kanada, Israel och Sydkorea. Produkttillverkaren ingår i det ryska registret över tillverkare och leverantörer av naturliga och miljövänliga produkter, och har erhållit priser från den internationella ekologistiftelsen. Vi använder modern utrustning i produktionen, så att våra produkter kan leva upp till världens högsta kvalitetsstandarder.

 5. ENDAKSI (CALIMERA LLC)

  Ryssland

  Endaxi har varit ett av de snabbast växande företagen inom rysk matvaruhandel sedan 2000. Vi har etablerat oss som en pålitlig partner med ett brett produktsortiment. Sortimentet innefattar över 110 egentillverkade lagerenheter (SKU-produkter) med fokus på hälsosam och nyttig näring: Fullkornsmjöl; Flingor; Havregrynsgröt; Rörsocker och kokossocker; Himalayasalt; Exklusiva mixer för bröd och pannkakor; Allt utformat av våra egna tekniker. Sortimentet utökas kontinuerligt. Vårt fokus är att bevara fullkornets nyttiga egenskaper för att hjälpa dig att värna om din och dina närståendes hälsa. Vårt motto är "Värna om hälsan". Våra kunder får naturliga produkter av högsta kvalitet. Vi har haft stora framgångar med att exportera Endaxi-produkter till många länder runtom i världen. Vi vill erbjuda dig ett samarbete för ömsesidigt gynnande affärer. Vi vill diskutera villkor och priser som kan intressera dig!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TERRA LTD

  Ukraina

  "Terra " tillverkar och säljer spannmål och flingor, spannmål med tillsatser och hälsofrämjande produkter. Produkterna: - Innehåller inte genetiskt modifierade organismer (GMO), GM-produkter och deras derivat: - Innehåller inte kemiska konserveringsmedel, färgämnen, smakämnen och stabilisatorer. - De tillverkas utan skadligt produktionssätt (ultraljud, kemisk konservering, fenoler och ytaktiva ämnen, fission och strålning).

 2. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentina

 3. NOALLES Y BALANZA SA

  Spanien

 4. SILMARK SK S.R.O.

  Slovakien

 5. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ukraina

 1. EATMYTRIP MADRID

  Spanien

 2. MASELIS

  Belgien

 1. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Turkiet

 2. ROMMAC TRADE SRL

  Rumänien

 3. HARIVENASA S.L

  Spanien

 4. BOSSY CÉRÉALES SA

  Schweiz

 5. CAFES SAN-RIVO

  Frankrike

 6. KOKOJI

  Frankrike

 7. MULDER NATURAL FOODS

  Belgien

 8. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Förenade kungariket

 1. PALASEJA, UAB

  Litauen

 2. JORDANS FRANCE

  Frankrike

 3. LDS

  Frankrike

 4. H. & J. BRÜGGEN KG

  Tyskland

 5. SNOOZE

  Frankrike

 6. EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

 7. PRODUKCJA USLUGI HANDEL STANISLAW RYMUT

  Polen

 8. GERGE

  Ryssland

 9. ALARA WHOLEFOODS LIMITED

  Förenade kungariket

 10. CERERA FOODS, UAB

  Litauen