• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frukostflingor

Resultat för

Frukostflingor - Import och export

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Schaaf har alltid ägnat sig åt allt som rör livsmedelsextrudering. Vårt företag har två kärnkompetenser: För det första utvecklar vi innovativa tillämpningar för livsmedelsextruderingsteknik och de kompletta produkter som blir resultatet av detta arbete. För det andra konstruerar och vi livsmedelsextruderare och tillhörande maskiner som krävs för tillverkning av extruderade snacks, frukostflingor, samextruderade produkter, knäckebröd, snabblösligt mjöl m.m. Vi levererar kompletta, nyckelfärdiga systemlösningar för extruderade livsmedel som bygger på en direktexpansionsprocess. Schaaf vidareutvecklar också företagets egen, patenterade TURBO-extruderingsteknik. Av tradition specialiserade på extrudering av livsmedel, verksamma över hela världen, alltid med kundens bästa för ögonen, innovativa, personligt engagerade i kunderna, medarbetarna och deras familjer, flexibla och samtidigt transparenta och prestigelösa!

 2. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Företaget HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Olivolja, Konfekt utan choklad, Spannmål och sädeskorn, bröd för glutenintoleranta, glutenfria kex, glutenfria rätter, glutenfri pasta, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Novomoskovsk, Ukraina.

 3. LES FRUITS DETENDUS - JOODY

  Frankrike

  Företaget LES FRUITS DETENDUS - JOODY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukostflingor. Företaget är även verksamt inom müsli, crackers, och aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. TERRA LLC

  Ukraina

  Företaget TERRA LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Gryn, Mjöl och gryn, Soppor, Frukostflingor, Spannmål och sädeskorn, spannmål, spannmålsemolina, och havregryn. Företagets huvudkontor finns i Pervomaysky, Ukraina.

 5. TPK VARNA, LLC

  Ryssland

  TPK Varna LLC är ett livsmedelsföretag specialiserat på leverans av livsmedel under följande märken: "Tsar" (pasta, mjöl, gryn, flerkornsflingor, snabbflingor, gröt, havregryn, fryst deg, ätbar olja); "Soyuzpischeprom" (pasta) och "Healthy menu” (frukostflingor, pasta, hårt bröd, ätbar olja, fullkornsflingor, växtbaserade drycker). Företagets sortiment innefattar över hundra olika produktnamn som är välkända och älskade inte bara av kunder i den ryska federationen och länderna i tullunionen, utan även i USA, Kina, Kanada, Israel och Sydkorea. Produkttillverkaren ingår i det ryska registret över tillverkare och leverantörer av naturliga och miljövänliga produkter, och har erhållit priser från den internationella ekologistiftelsen. Vi använder modern utrustning i produktionen, så att våra produkter kan leva upp till världens högsta kvalitetsstandarder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TERRA LTD

  Ukraina

  "Terra " tillverkar och säljer spannmål och flingor, spannmål med tillsatser och hälsofrämjande produkter. Produkterna: - Innehåller inte genetiskt modifierade organismer (GMO), GM-produkter och deras derivat: - Innehåller inte kemiska konserveringsmedel, färgämnen, smakämnen och stabilisatorer. - De tillverkas utan skadligt produktionssätt (ultraljud, kemisk konservering, fenoler och ytaktiva ämnen, fission och strålning).

 2. THE YUMMY COMPANY

  Belgien

 3. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentina

 4. NOALLES Y BALANZA SA

  Spanien

 5. SILMARK SK S.R.O.

  Slovakien

 1. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ukraina

 2. ROMMAC TRADE SRL

  Rumänien

 1. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Turkiet

 2. MASELIS

  Belgien

 3. EATMYTRIP MADRID

  Spanien

 4. CAFES SAN-RIVO

  Frankrike

 5. HARIVENASA S.L

  Spanien

 6. BOSSY CÉRÉALES SA

  Schweiz

 7. MULDER NATURAL FOODS

  Belgien

 8. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Förenade kungariket

 1. PALASEJA, UAB

  Litauen

 2. SNOOZE

  Frankrike

 3. CERERA FOODS, UAB

  Litauen

 4. H. & J. BRÜGGEN KG

  Tyskland

 5. ALARA WHOLEFOODS LIMITED

  Förenade kungariket

 6. EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

 7. LDS

  Frankrike

 8. PRODUKCJA USLUGI HANDEL STANISLAW RYMUT

  Polen

 9. THE JORDANS & RYVITA COMPANY LIMITED

  Förenade kungariket

 10. JAROSLAVA PLUSKALOVÁ

  Tjeckiska republiken

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis