• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kockar

Resultat för

Kockar - Tjänsteföretag - Frankrike

FrankrikeTjänsteföretag
  1. CHEF EVENT

    Frankrike

    Företaget CHEF EVENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Serveringar för allmänheten. Företaget är även verksamt inom Kock i hemmet, bröllopsmåltider, och hemlagat. Företagets huvudkontor finns i Fontenay Sous Bois, Frankrike.

  2. AMÉLIE, LES HUÎTRES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Det mest eleganta namnet givet åt ett ostron är AMÉLIE, resultatet av fyra års hårt arbete till havs. Denna marina varelse, till hälften fisk, hälften skaldjur, vägrar att låta sig öppnas av vem som helst och står emot de oinvigda. Våra team, drivna av sina värderingar av passion, excellens och hängivenhet, inkarnerar varje dag en outtröttlig önskan att överskrida sina gränser. AMÉLIE står som de franska ostronens tempel, som byggts på de skickliga uppfödarnas know-how , som odlar och väljer ut exceptionella ostron. Havet kring Atlantkusten, kombinerat med landskapen runt omkring, tillför AMÉLIEs ostron en enastående subtil och fin åldring, eftersökt av de mest framstående kockarna och de känsligaste läckergomarna. Grunden av AMÉLIEs kvalitet ligger i en bördig och rik mark. Marennnes-Olérons historia berättar om närvaron av parker beryktade för sina enastående dygder, som varje år garanterar ett homogent och generöst ostron. Ur dessa värdefulla hemligheter hämtar våra ostronodlarhantverkare sin kunskap och reserverar åt AMÉLIE unika lägen inom Marennnes-Olérons ostronpark. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  3. BUSTRONOME

    Frankrike

    Le BUSTRONOME: hjälper er att återupptäcka de vackraste platserna i ljusets stad och den franska gastronomin. Denna resa, som är unik för Paris, är en visuell och gastronomisk upplevelse för alla professionella som vill njuta av kultur och god mat i förening. Ombord på en lyxig turistbuss inredd till restaurang kan ni anpassa vår BUSTRONOME för att anordna era affärsmiddagar eller andra evenemang i en unik inramning där gemenskap är ledordet, med varierade maträtter och en trendig inredning. Le BUSTRONOME: En modern meny, anpassad till säsongen, öppen mot världen men med en avgjort fransk touch. Vår kock kommer från den gastronomiska sfären, och teknik, regionala specialiteter, estetik och traditioner skapar en harmoni på tallriken. Le BUSTRONOME: en njutning för gommen och för ögonen för våra passagerare. Varje tur - en lunch, ett mellanmål eller en middag - är en ny upptäcktsfärd.