• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • skörd

Resultat för

Skörd - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. STIF EASTERN EUROPE

    Frankrike

    Företaget STIF EASTERN EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Skörd, Skörd, och skovlar för elevatorer. Företagets huvudkontor finns i Za De La Lande, Frankrike.

  2. SOMAREF

    Frankrike

    Företaget SOMAREF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksmaskiner. Företaget är även verksamt inom skörd av frukt och grönsaker, och vagnar fruktskörd. Företagets huvudkontor finns i POMPOR, Frankrike.

  3. AGRONOMIC

    Frankrike

    Företaget AGRONOMIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för skörd, Mekaniska såmaskiner, och Maskiner och utrustning för skörd. Företagets huvudkontor finns i Amifontaine, Frankrike.

  4. PERARD

    Frankrike

    Företaget PERARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för skörd. Företaget är även verksamt inom spridare. Företagets huvudkontor finns i VERDUN, Frankrike.

  5. LELY FRANCE

    Frankrike

    Företaget LELY FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för skörd, Maskiner och utrustning för skörd, Jordbruksmaskiner, och anläggningar för mejerier. Företagets huvudkontor finns i Bain De Bretagne, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. ROPA FRANCE

    Frankrike

    Företaget ROPA FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för skörd, jordbruksutrustning, industriell jordbruksutrustning, och Maskiner och utrustning för skörd. Företagets huvudkontor finns i Golancourt, Frankrike.

  2. SA CANCE MIDI PYRENEES MOISSONS

    Frankrike

    Företaget SA CANCE MIDI PYRENEES MOISSONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för skörd, Jordbruksmaskiner, Maskiner och utrustning för skörd, Jordbruksmaskiner, och försäljning av skördetröskor. Företagets huvudkontor finns i Saint Jory, Frankrike.

  3. COPIN PIERRE

    Frankrike

  4. LANDA SAS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    LANDA grundades 1983 och är ett oberoende familjeföretag specialiserat på försäljning av slit- och underhållsdelar för skördemaskiner. LANDA levererar reservdelar för skörd för ett brett sortiment maskiner: ensileringsmaskiner, skördetröskor, slåttermaskiner, balpressar, självgående jordbruksmaskiner m.m. Företaget positionerar sig som privilegierad partner för återförsäljare, entreprenörer och jordbrukare inom värdekedjan för försäljning av reservdelar för jordbruket. LANDA säljer alternativa delar, utrustningsdelar och originaldelar. Sortimentet reservdelar för jordbruksmaskiner från OEM-tillverkare, som hör till originaldelarna hos de flesta stora konstruktörerna som CLAAS, JOHN DEERE, CNH, AGCO, kommer från de största tillverkarna i världen. Avslutningsvis, i syfte att erbjuda en global leveranslösning för sina kunder, marknadsför LANDA också originaldelar för jordbruk. LANDA engagerar sig vid skördemaskinanvändarnas sida som en uppmärksam partner som erbjuder ett ekonomiskt och tekniskt alternativ för att svara på sina kunders skördebehov.

  5. HERBIOLYS LABORATOIRE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Herbiolys Laboratoire startade 2004 av botanister, etnobotanister och plockare som är passionerade av växtvärlden. Laboratoriet är specialiserat på extrakt av färska, ekologiska växter från den franska floran. Laboratoriet valde redan från början ett originellt produktionssätt: växter, skördade av producerande plockare som är delägare i företaget, blötläggs direkt där de plockas för att bevara alla deras egenskaper och hela energipotential. Herbiolys Laboratoire försvarar en stark etik genom att främja miljövänligt och varaktigt jordbruk, genom att endast använda glasbehållare och återvunna och återvinningsbara förpackningar, genom att begränsa miljöpåverkan genom en så lokal anskaffning som möjligt och genom att givetvis erbjuda produkter av hög kvalitet. Vi framställer själva alla våra produkter i Frankrike, i Hautes-Alpes, och dessa är certifierade "Nature & Progrès", ekologiskt jordbruk och kravmärkta.

  1. QAMIAB

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Utsedd till världens bästa saffran: afghansk saffran har utsetts till världens bästa av International Taste Institute, framför marockansk, iransk och t.o.m. spansk saffran. QAMIAB väljer endast ut de röda pistillmärkena, den mest aromatiska och doftande delen av pistillen. Vi tar inte med de gula trådarna som förvanskar smaken och förfalskar slutvikten. Ert Röda Guld förpackas i Frankrike och bevarar alla sina aromer. Skördas traditionellt för hand: den enastående QAMIAB-saffranen växer under den afghanska solen för att skördas för hand enligt de stora traditionella saffransodlingarna. Även beskärningen sker för hand. Ni får systematiskt den senaste skörden, den aktuella årgången. Länge har QAMIAB-saffran endast varit reserverad för framstående kockar och har nu blivit tillgänglig för professionella och allmänheten. Stark smak och rik doft: För att garantera en enastående afghansk saffran av högsta kvalitet låter vi oberoende laboratorier dubbelkontrollera den. Den första i Afghanistan precis före export och den andra i Frankrike före förpackning

  2. DISTILLERIE BEL AIR

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med sina traditioners erfarenhet, åtar sig vårt destilleri sedan 1992 att leverera produkter av högsta kvalitet, odlade ekologiskt på de pittoreska kullarna av provinsen Gard. Varför välja Distillerie Bel Air för ert företag? Autenticitet och tradition: En rik historia som startade med ekologisk odling av Fin lavendel, som sedan gick vidare till traditionell destillering av stora volymer, med garanterat oöverträffad kvalitet. Enastående diversifiering: Utöver vår expertkunnande inom Fin lavendel destillerar vi ett varierat utbud emblematiska växter från Cévennes och erbjuder en mångfald produkter för att svara på specifika behov. Verktyg för lokal utveckling: Genom att samarbeta med Distillerie Bel Air bidrar ni till att utveckla Cévennes-området och bidra till en hållbar och ansvarsfull produktion. Jordbruksförädling: Våra åkrar odlas ekologiskt, skördas med miljövänliga metoder, vilket garanterar ypperlig kvalitet för våra råmaterial. Korta distributionskanaler och privilegierade kundrelationer: Vi främjar direktförsäljning för ett erbjuda er ett kundanpassat förhållande och vi reser över hela Frankrike för att svara på era behov. Kontakta oss idag för att diskutera om ett skräddarsytt förhållande med Distillerie Bel Air. Låt oss tillsammans främja spetskompetens och autenticitet.

  1. BEZINFO

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget Bezinfo är beryktat som producent och exportör av vanilj, och erbjuder fantastisk och oöverträffad kvalitet. Bezinfo är specialiserade på framställning av vaniljstänger från Madagaskar och har etablerat sig som en framstående aktör på marknaden tack vare sin strävan för att ta fram ypperliga och autentiska produkter. Vaniljen från Madagaskar är världskänd för sin fylliga och förtrollande smak. Bezinfo arbetar hårt för att bevara sitt rykte genom att se till att varje producerad vaniljstång håller enastående kvalitet. Bezinfos vaniljplantage drar fördel av ideala förhållanden i Madagaskar som är fördelaktiga för odlingen av denna värdefulla krydda. De lokala jordbrukarna arbetar omsorgsfullt och med passion för att odla, skörda och bereda vaniljstänger miljövänligt och enligt traditionella metoder. Varje steg i produktionsprocessen är noggrant kontrollerad för att garantera slutproduktens renhet och autenticitet. Tack vare deras expertkunnande och deras know-how, erbjuder Bezinfo en vanilj av enastående kvalitet, eftertraktad av kockar och kännare i hela världen. Vaniljen från Madagaskar särskiljer sig genom sina subtila aromer, sin smältande textur och sin ojämförliga smak, som skänker ett inslag av elegans och förfining till varje matberedning.

  2. BAUCHET PERE ET FILS

    Frankrike

    Skördande producent, en emblematisk vinodling, från vinstocken till glaset, ett och samma namn. Ett besök på vår gård för att göra en avsmakning av våra årgångar blir en charmfull anhalt under ert besök i Champagne. På vingårdarna i Marne planteras nästa uteslutande Chardonnay (vita druvor) och delvis Pinot Noir (blåa druvor). På vinodlingen i Aube planteras främst Pinot Noir-druvor. Denna vinodlingskonst utvecklas och bevaras traditionsenligt av familjen BAUCHET sedan tre generationer tillbaka.

  3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Frankrike

    SAS VENTOUX EPEAUTRE är en producent av 100 % franskt enkornsvete (traditionell produktion). Företaget producerar och samlar in enkornsvete i detta spannmåls ursprungsområde (kring berget Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkornsvete odlas i skifte med aromatiska växter eller foder, och kräver därmed inga gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Vilket gör det möjligt att få en helt naturlig produktion. Efter varje skörd lagras fröna i silor, utan någon tillsats. Därefter kommer skalningen som består helt enkelt i att avlägsna agnet kring kornet. För att i bästa mån rensa produktionen, tar ett sugsystem bort agnet och allt som är lättare än kornet. Sållningsbatterierna tar bort allt som är längre och kortare än kornet. Avslutningsvis plockar en optisk sorterare noggrant bort oönskade korn. Den sista etappen är kvalitetskontrollen!

  4. CHAMPAGNE PIERRE LAURENT

    Frankrike

    Pierre Laurent är ett familjeföretag sedan fem generationer som understryker sin autenticitet genom ett starkt engagemang för traditionella tekniker och bevarandet av naturen. Med passion för sin region och driven av en avantgardistisk vision för framtagningen av sina champagner, ser Pierre Laurent sig som en "trivselskapare" genom att erbjuda så naturliga sammansättningar som möjligt, som uppvisar typiska inslag från de olika jordmånerna, det hela med en ekoansvarig approach. Tradition, nöje och utbyte är värderingar som gått i arv från far till son och som han vill föra vidare. Familjen PIERRE odlar idag 4, 5 hektar i Marne-dalen, planterade främst med Pinot Meunier och Chardonnay. De främsta druvsorterna är: - Chardonnay: Noter av blomster, citrus, mineraler med finstämda uttryck.- Pinot noir: Smidighet och fruktighet, genom att tillföra fyllighet till blandningen.- Pinot meunier: Aromer av röda bär och markerad struktur. Den tillför kropp och styrka. Druvplockningen sker helt för hand sedan sekler för att garantera kvalitativ och hantverksmässig skörd. Alkoholmissbruk är farligt för hälsan, alkoholhaltiga drycker ska förtäras med måttlighet. Försäljning av alkoholhaltiga drycker till minderåriga under 18 år är förbjuden.

  5. CHÂTEAU TAYAC

    Frankrike

    Château TAYAC är en familjeegendom. Vingården som sträcker sig över 37 hektar på Soussans grusiga kullar ligger i hjärtat av den ansedda appellationen Margaux, i Médoc. Château TAYAC förvaltas av familjen PORTET, som äger och skördar odlingarna sedan fyra generationer. Metoden COUSINIE tillämpas på domänen och tillför vinrankorna generösa mängder näringsämnen samtidigt som den i hög grad begränsar behandlingarna. Jorden når på så vis en jämvikt och förstärks naturligt mot angrepp. Vinrankorna, liksom druvorna, drar full fördel av dessa privilegierade förhållanden. Avlövningen och grön skördning ger också möjlighet att behärska avkastningen och optimera kvaliteten av vinet som lagras i franska ekfat i 12 månader. Vinet Château TAYAC säljs till handeln i Bordeaux-området, vinkällare, restauranger, samt direkt på export.

  6. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

    Frankrike

    La Cave de Gan-Jurançon, producent av viner från Jurançon och Béarn, ligger i hjärtat av distriktet Sud-Ouest, som omfattar de skyddade ursprungsbeteckningarna (AOC) Jurançon (söta, torra och sent skördade viner) och Béarn (rött och rosé). Vi samlar 300 anslutna medlemmar som odlar två tredjedelar av vinodlingarna i Jurançon (750 ha) och tre fjärdedelar av vinodlingarna i Béarn (150 ha). Vi äger också 40 ha vinodlingar som vi sköter och underhåller hela året med vårt eget arbetslag. Tack vare de olika jordmånerna, vinodlarnas förnuft, den begränsade avkastningen, skörden som sker för hand och kunnandet hos våra vinmakare, kan vi ta fram kvalitetsviner enligt de gamla traditionerna. Vår buteljeringscentral som invigdes 2011, vittnar om utrustningens modernitet (certifierad enligt ISO 9001, 14001 och FSSC 22000) och gör att vi kan optimera lagringsförhållandena och orderhanteringen. Gårdsbutik, gratis besök och provsmakning, turist- och handikappanpassat.

  7. WAKHAN AA - RÉGLISSE BIO

    Frankrike

    Producent av livsmedel från Himalayas sluttningar till slutkunden, utan mellanhänder. Grossistförsäljning av naturliga och vilda aromatiska och medicinalväxter som lakritsrot, glycyrrhizinsyra och glabridin, saffran, sesam, kummin, koriander, nigellafrön, malva sylvestris-blomma, m.m. Sedan 2018, för att garantera fabrikens spårbarhet, har företaget etablerat ett system i vilket varje skörd bevarar en "skördfil"

  8. BISCOTTES ROGER

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Roger Sarret är bagarson och producerar skorpor för att framför allt erbjuda en bortglömd njutning, från innan privatiseringsåren, för att lära allmänheten att åter unna sig och njuta av dessa små läckerheter dagligen. 65 år efter starten är Roger fortfarande kvar, och kundkretsen som uppskattar kvalitet har utvecklats och de hantverksmässiga produktionen ökat utan att kvaliteten har blivit lidande. Vi tillverkar för distributörsmärken. Utveckling av sortiment, full service.

  1. ALSACE BISCUITS TRADITION

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget ALSACE BISCUITS TRADITION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Kex, Kex, Kex, Kex, müsli, och skorpor. Företagets huvudkontor finns i Geudertheim, Frankrike.