• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kott och charkuterivaror

Resultat för

Kott och charkuterivaror - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.

  2. PROFIL EXPORT VIANDES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT familjestruktur med säte i Isère, specialiserad på styckningen av häst, färdigmat av häst & förädling hästkött. Hästuppfödning, slaktning av häst, utbening, styckning häst, förädling av hästkött, vakuumförpackning, i låda, i bulk, på burk, distribution. Behärskar alla led i franska hästbranschen. IFS-certifiering på vår produktionsanläggning.

  3. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget JOKO GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Hantverk, gastronomiska produkter, gastronomiska produkter, fläsk, charkuteri, oxcharkuteri, charkuterivaror av vilt, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

  4. PATRIMONIAM

    Frankrike

    Företaget PATRIMONIAM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Rillieux La Pape, Frankrike.

  5. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Företaget LE BATISTOU SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, korv, handel, lufttorkad skinka, och torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. O'BOUCHER

    Frankrike

    Företaget O'BOUCHER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom köttaffär. Företagets huvudkontor finns i Saint Brieuc, Frankrike.

  2. ETS PIERRE OTEIZA

    Frankrike

    Företaget ETS PIERRE OTEIZA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Ostar, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, gås- anklever, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Les Aldudes, Frankrike.

  3. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Företaget SALAISONS LABORIE FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Korv och salami, Patéer och pastejer, charkuteri av gris, Skinkor, Korv och salami, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Parlan, Frankrike.

  4. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Företaget STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, livsmedelskonserver, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Castres, Frankrike.

  5. CHARLES FRÈRES

    Frankrike

    Företaget CHARLES FRÈRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Inälvor, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i L'étrat, Frankrike.

  1. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Företaget HENRI RAFFIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, korv, torkad skinka, korvar, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i LA ROCHETTE, Frankrike.

  2. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Frankrike

    Företaget MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Skinkor, Konserverat fläskkött, Skinkor, ankkött, och block med hel anklever. Företagets huvudkontor finns i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrike.

  1. AGNEAUX MACQUET

    Frankrike

    Företaget AGNEAUX MACQUET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom lamm. Företagets huvudkontor finns i Fruges, Frankrike.

  2. LA BOYAUDERIE SISTERONAISE

    Frankrike

    Företaget LA BOYAUDERIE SISTERONAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Griskött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Sisteron, Frankrike.

  3. VALLÉGRAIN

    Frankrike

    Företaget VALLÉGRAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Coudray Au Perche, Frankrike.

  4. SASU LEHENA

    Frankrike

    Företaget SASU LEHENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, korv, och skinkfabriker. Företagets huvudkontor finns i Laguinge, Frankrike.

  5. MAS SA

    Frankrike

    Företaget MAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Korv och salami, charkuteri av gris, skinkfabriker, Patéer och pastejer, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Le Rouget, Frankrike.

  6. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrike

    Företaget SA SEIGNEURIE & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri i parti, Patéer och pastejer, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Fonsorbes, Frankrike.

  7. BOUSQUET A. SARL

    Frankrike

    Företaget BOUSQUET A. SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Köttstyckning, Köttstyckning, kött i parti, och maskiner för att skära och skära upp kött. Företagets huvudkontor finns i Luc La Primaube, Frankrike.

  8. FAVID

    Frankrike

    Företaget FAVID, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Parthenay, Frankrike.

  1. DELMOND FOIES GRAS

    Frankrike

    Företaget DELMOND FOIES GRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färsk anka, Färsk anka, ankkött, och block med hel anklever. Företagets huvudkontor finns i Vezac, Frankrike.

  2. DUFOUR SA

    Frankrike

    Företaget DUFOUR SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företagets huvudkontor finns i Reillanne, Frankrike.

  3. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Företaget MAISON MILHAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, Patéer och pastejer, och livsmedelsingredienser för insaltning. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  4. CANTAL SALAISONS TEIL

    Frankrike

    Företaget CANTAL SALAISONS TEIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, och export skinka. Företagets huvudkontor finns i Aurillac Cedex, Frankrike.

  5. OBERTI

    Frankrike

    Företaget OBERTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Skinkor, Korv och salami, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  6. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ROUCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Patéer och pastejer, Gåslever, Korv och salami, Patéer och pastejer, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Foix, Frankrike.

  7. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Frankrike

    Företaget GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Patéer och pastejer. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Gåslever, Kött- och korvkonserver, Gåslever, block med hel anklever, och leverantörer av färdiglagade rätter. Företagets huvudkontor finns i Tournay, Frankrike.

  8. FIPSO INDUSTRIE

    Frankrike

    Företaget FIPSO INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Griskött, Griskött, griskött, och pastej av griskött. Företagets huvudkontor finns i Lahontan, Frankrike.

  9. SAS MICOULEAU

    Frankrike

    Företaget SAS MICOULEAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Gåslever, Patéer och pastejer, Gåslever, och leverantörer av grytor. Företagets huvudkontor finns i Beaumont De Lomagne, Frankrike.

  10. JPT DISTRIBUTION 66

    Frankrike

    Företaget JPT DISTRIBUTION 66, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Perpignan, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

  • Endast relevanta leverantörer
  • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
  • 100% gratis