• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kockar

Resultat för

Kockar - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. REFICO

    Frankrike

    Företaget REFICO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Koknings- och rökningsanläggningar för charkuterifabriker. Företaget är även verksamt inom kockar. Företagets huvudkontor finns i Neuilly Sur Seine, Frankrike.

  2. SEVAROME

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

  3. QAMIAB

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Utsedd till världens bästa saffran: afghansk saffran har utsetts till världens bästa av International Taste Institute, framför marockansk, iransk och t.o.m. spansk saffran. QAMIAB väljer endast ut de röda pistillmärkena, den mest aromatiska och doftande delen av pistillen. Vi tar inte med de gula trådarna som förvanskar smaken och förfalskar slutvikten. Ert Röda Guld förpackas i Frankrike och bevarar alla sina aromer. Skördas traditionellt för hand: den enastående QAMIAB-saffranen växer under den afghanska solen för att skördas för hand enligt de stora traditionella saffransodlingarna. Även beskärningen sker för hand. Ni får systematiskt den senaste skörden, den aktuella årgången. Länge har QAMIAB-saffran endast varit reserverad för framstående kockar och har nu blivit tillgänglig för professionella och allmänheten. Stark smak och rik doft: För att garantera en enastående afghansk saffran av högsta kvalitet låter vi oberoende laboratorier dubbelkontrollera den. Den första i Afghanistan precis före export och den andra i Frankrike före förpackning

  4. AMÉLIE, LES HUÎTRES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Det mest eleganta namnet givet åt ett ostron är AMÉLIE, resultatet av fyra års hårt arbete till havs. Denna marina varelse, till hälften fisk, hälften skaldjur, vägrar att låta sig öppnas av vem som helst och står emot de oinvigda. Våra team, drivna av sina värderingar av passion, excellens och hängivenhet, inkarnerar varje dag en outtröttlig önskan att överskrida sina gränser. AMÉLIE står som de franska ostronens tempel, som byggts på de skickliga uppfödarnas know-how , som odlar och väljer ut exceptionella ostron. Havet kring Atlantkusten, kombinerat med landskapen runt omkring, tillför AMÉLIEs ostron en enastående subtil och fin åldring, eftersökt av de mest framstående kockarna och de känsligaste läckergomarna. Grunden av AMÉLIEs kvalitet ligger i en bördig och rik mark. Marennnes-Olérons historia berättar om närvaron av parker beryktade för sina enastående dygder, som varje år garanterar ett homogent och generöst ostron. Ur dessa värdefulla hemligheter hämtar våra ostronodlarhantverkare sin kunskap och reserverar åt AMÉLIE unika lägen inom Marennnes-Olérons ostronpark. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  5. BEZINFO

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget Bezinfo är beryktat som producent och exportör av vanilj, och erbjuder fantastisk och oöverträffad kvalitet. Bezinfo är specialiserade på framställning av vaniljstänger från Madagaskar och har etablerat sig som en framstående aktör på marknaden tack vare sin strävan för att ta fram ypperliga och autentiska produkter. Vaniljen från Madagaskar är världskänd för sin fylliga och förtrollande smak. Bezinfo arbetar hårt för att bevara sitt rykte genom att se till att varje producerad vaniljstång håller enastående kvalitet. Bezinfos vaniljplantage drar fördel av ideala förhållanden i Madagaskar som är fördelaktiga för odlingen av denna värdefulla krydda. De lokala jordbrukarna arbetar omsorgsfullt och med passion för att odla, skörda och bereda vaniljstänger miljövänligt och enligt traditionella metoder. Varje steg i produktionsprocessen är noggrant kontrollerad för att garantera slutproduktens renhet och autenticitet. Tack vare deras expertkunnande och deras know-how, erbjuder Bezinfo en vanilj av enastående kvalitet, eftertraktad av kockar och kännare i hela världen. Vaniljen från Madagaskar särskiljer sig genom sina subtila aromer, sin smältande textur och sin ojämförliga smak, som skänker ett inslag av elegans och förfining till varje matberedning.