• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kött och charkuterivaror

Resultat för

Kött och charkuterivaror - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget JOKO GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Hantverk, gastronomiska produkter, gastronomiska produkter, fläsk, charkuteri, oxcharkuteri, charkuterivaror av vilt, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

  2. VALLÉGRAIN

    Frankrike

    Företaget VALLÉGRAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Coudray Au Perche, Frankrike.

  3. SALAISONS DROZ-VINCENT

    Frankrike

    Företaget SALAISONS DROZ-VINCENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Gilley, Frankrike.

  4. PROFIL EXPORT VIANDES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT familjestruktur med säte i Isère, specialiserad på styckningen av häst, färdigmat av häst & förädling hästkött. Hästuppfödning, slaktning av häst, utbening, styckning häst, förädling av hästkött, vakuumförpackning, i låda, i bulk, på burk, distribution. Behärskar alla led i franska hästbranschen. IFS-certifiering på vår produktionsanläggning.

  5. PATRIMONIAM

    Frankrike

    Företaget PATRIMONIAM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Rillieux La Pape, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Företaget LE BATISTOU SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, korv, handel, lufttorkad skinka, och torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  2. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Företaget STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, livsmedelskonserver, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Castres, Frankrike.

  3. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Företaget HENRI RAFFIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, korv, torkad skinka, korvar, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i LA ROCHETTE, Frankrike.

  4. LA BOYAUDERIE SISTERONAISE

    Frankrike

    Företaget LA BOYAUDERIE SISTERONAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Griskött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Sisteron, Frankrike.

  5. O'BOUCHER

    Frankrike

    Företaget O'BOUCHER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom köttaffär. Företagets huvudkontor finns i Saint Brieuc, Frankrike.

  1. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Frankrike

    Företaget MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Skinkor, Konserverat fläskkött, Skinkor, ankkött, och block med hel anklever. Företagets huvudkontor finns i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrike.

  2. ETS PIERRE OTEIZA

    Frankrike

    Företaget ETS PIERRE OTEIZA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Ostar, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, gås- anklever, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Les Aldudes, Frankrike.

  1. CHARLES FRÈRES

    Frankrike

    Företaget CHARLES FRÈRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Inälvor, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i L'étrat, Frankrike.

  2. AGNEAUX MACQUET

    Frankrike

    Företaget AGNEAUX MACQUET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom lamm. Företagets huvudkontor finns i Fruges, Frankrike.

  3. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Företaget SALAISONS LABORIE FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Korv och salami, Patéer och pastejer, charkuteri av gris, Skinkor, Korv och salami, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Parlan, Frankrike.

  4. OBERTI

    Frankrike

    Företaget OBERTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Skinkor, Korv och salami, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  5. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrike

    Företaget SA SEIGNEURIE & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri i parti, Patéer och pastejer, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Fonsorbes, Frankrike.

  6. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Frankrike

    Företaget GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Patéer och pastejer. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Gåslever, Kött- och korvkonserver, Gåslever, block med hel anklever, och leverantörer av färdiglagade rätter. Företagets huvudkontor finns i Tournay, Frankrike.

  7. DUFOUR SA

    Frankrike

    Företaget DUFOUR SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företagets huvudkontor finns i Reillanne, Frankrike.

  8. FAVID

    Frankrike

    Företaget FAVID, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Parthenay, Frankrike.

  1. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Företaget MAISON MILHAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, Patéer och pastejer, och livsmedelsingredienser för insaltning. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  2. SASU LEHENA

    Frankrike

    Företaget SASU LEHENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, korv, och skinkfabriker. Företagets huvudkontor finns i Laguinge, Frankrike.

  3. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ROUCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Patéer och pastejer, Gåslever, Korv och salami, Patéer och pastejer, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Foix, Frankrike.

  4. MAS SA

    Frankrike

    Företaget MAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Korv och salami, charkuteri av gris, skinkfabriker, Patéer och pastejer, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Le Rouget, Frankrike.

  5. FIPSO INDUSTRIE

    Frankrike

    Företaget FIPSO INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Griskött, Griskött, griskött, och pastej av griskött. Företagets huvudkontor finns i Lahontan, Frankrike.

  6. SAS MICOULEAU

    Frankrike

    Företaget SAS MICOULEAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Gåslever, Patéer och pastejer, Gåslever, och leverantörer av grytor. Företagets huvudkontor finns i Beaumont De Lomagne, Frankrike.

  7. CANTAL SALAISONS TEIL

    Frankrike

    Företaget CANTAL SALAISONS TEIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, och export skinka. Företagets huvudkontor finns i Aurillac Cedex, Frankrike.

  8. DELMOND FOIES GRAS

    Frankrike

    Företaget DELMOND FOIES GRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färsk anka, Färsk anka, ankkött, och block med hel anklever. Företagets huvudkontor finns i Vezac, Frankrike.

  9. BOUSQUET A. SARL

    Frankrike

    Företaget BOUSQUET A. SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Köttstyckning, Köttstyckning, kött i parti, och maskiner för att skära och skära upp kött. Företagets huvudkontor finns i Luc La Primaube, Frankrike.

  10. VINCENT TRAITEUR

    Frankrike

    Företaget VINCENT TRAITEUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Korv och salami, Saltat och torkat kött, Patéer och pastejer, Korv och salami, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Colmar, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

  • Endast relevanta leverantörer
  • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
  • 100% gratis