• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • konserver

Resultat för

Konserver

FrankrikeMontpellier och Languedoc-RoussillonTillverkare/producent
  1. COMOLIVE

    Frankrike

    COMOLIVE är specialiserade på oliver: oliver små förpackningar, oliver för catering och oliver för restauranger. Vi erbjuder även oliver som passar som tilltugg: beredda oliver, färserade oliver, oliver från marknaden samt smaksättare: kapris, lök, cornichoner, pickels, majskolvar och spansk peppar. Vi levererar också olivolja för tapenade, antipasti, etc. Under märket CRESPO produceras endast oliver som beretts enligt en unik know-how.

  2. AZAIS POLITO

    Frankrike

    Företaget AZAIS POLITO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i SETE, Frankrike.

  3. STE IMMOBILIERE ROQUE

    Frankrike

    Företaget STE IMMOBILIERE ROQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Marinerad fisk, och Marinerad fisk. Företagets huvudkontor finns i Collioure, Frankrike.

  4. CABROL LA SALVETAT

    Frankrike

    Företaget CABROL LA SALVETAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkat kött, och Frystorkat kött. Företagets huvudkontor finns i La Salvetat Sur Agout, Frankrike.

  5. LE COUSTELOUS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Le Coustelous är stolta över att erbjuda gastronomiska produkter från sydvästra Frankrike, med specifikt intresse för den beryktade cassoulet från Castelnaudary. Vi är måna om våra ingrediensers kvalitet och arbetar med lokala producenter för att erbjuda er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessaffärer, vinkällare och butiker specialiserade på gastronomi och andra livsmedelsspecialiteter. Frankrike är känt för sin gastronomi och vår sydvästra region är en av de ryktbaraste för sin mångfald av delikata rätter. Vår familj arbetar sedan 1993 inom beredningen av utsökta rätter för våra kunder. Vi är måna om att sätta i ljuset färska och hemmagjorda produkter från vår region. Anklever, blodkorv, ankbröst ... Men framförallt vår beryktade cassoulet, beredd enligt familjens tradition med vita bönor från Castelnaudary och kött från regionala producenter. Vi är tillgängliga för ytterligare information om våra produkter. Hos "Le Coustelous" är familjen i centrum för vår konservverksamhet och vi är stolta att dela vår passion för sydvästra Frankrikes gastronomi med er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.