• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • såser

Resultat för

Såser

FrankrikeMarseille, Monaco och Provence- Alperna-Cote d'Azur
  1. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

    Frankrike

    Verified by europages badge

    1972 grundade François Roméo, i Vence, oljeförsäljningsföretaget med samma namn, som med åren lyckats skapa och utveckla diverse sortiment olivoljor. Med en lyckad balans mellan mildhet och fruktighet, kraft och noter av örter förför François Roméo en bred publik. Märket François Roméo är erkänt av konsumenterna som en garanti för yrkesmässighet och kvalitet, tack vare oljor från de bästa produktionsställena i Medelhavsområdet. Alla oljor är förpackade i Lucca, i Toscana, i Italien, och är föremål för noggranna, både kemiska och organoleptiska, kvalitetskontroller. Oberoende laboratorier godkända av det internationella olivoljerådet utför kontrollerna . Som innehavare av ett olivoljerecept som utvecklats exklusivt sedan 1972, njuter märket François Roméo av ett brett erkännande. Det har valts av framstående detaljhandelskedjor, en mängd privatpersoner och stora restauranger som har förtroende för kvaliteten av François Roméos olja. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  2. DAVIN CONSERVERIE

    Frankrike

    Företaget DAVIN CONSERVERIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom såser. Företagets huvudkontor finns i Carpentras, Frankrike.

  3. ADS FOOD

    Frankrike

    Företaget ADS FOOD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom smaksatt olja, marinad, kryddor för livsmedel, och såser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Aix En Provence, Frankrike.

  4. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Frankrike

    SAS VENTOUX EPEAUTRE är en producent av 100 % franskt enkornsvete (traditionell produktion). Företaget producerar och samlar in enkornsvete i detta spannmåls ursprungsområde (kring berget Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkornsvete odlas i skifte med aromatiska växter eller foder, och kräver därmed inga gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Vilket gör det möjligt att få en helt naturlig produktion. Efter varje skörd lagras fröna i silor, utan någon tillsats. Därefter kommer skalningen som består helt enkelt i att avlägsna agnet kring kornet. För att i bästa mån rensa produktionen, tar ett sugsystem bort agnet och allt som är lättare än kornet. Sållningsbatterierna tar bort allt som är längre och kortare än kornet. Avslutningsvis plockar en optisk sorterare noggrant bort oönskade korn. Den sista etappen är kvalitetskontrollen!