• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • flaskkott

Resultat för

Flaskkott - Frankrike

Frankrike
  1. MAISON VOISINE

    Frankrike

    Företaget MAISON VOISINE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, tradicionalni sir, Konserverat fläskkött, torkad skinka, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Auros, Frankrike.

  2. ROGER VIDAL SARL

    Frankrike

    Företaget ROGER VIDAL SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom leverantörer av patéer, och leverantörer av pastejer. Företagets huvudkontor finns i Saint-Jean Du Bruel, Frankrike.

  3. MAISON GARCIA

    Frankrike

    Företaget MAISON GARCIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Konserverat fläskkött, och charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

  4. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Frankrike

    Företaget MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Skinkor, Konserverat fläskkött, Skinkor, ankkött, och block med hel anklever. Företagets huvudkontor finns i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrike.

  5. BERJAC VIANDES

    Frankrike

    Företaget BERJAC VIANDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Nantes, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. LESVERRINESDEMAX

    Frankrike

    Företaget LESVERRINESDEMAX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Champagne, Konserver, Konserverat fläskkött, Champagne, leverantörer av pastejer, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Reims, Frankrike.

  2. BORVO TRAITEUR

    Frankrike

    Företaget BORVO TRAITEUR, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Charkuterivaror och skinkor, Konserverat fläskkött, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Charkuterivaror och skinkor, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Chemilly Sur Yonne, Frankrike.

  3. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrike

    Företaget ETABLISSEMENTS CANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve, Frankrike.

  4. LE GRATIN LYONNAIS

    Frankrike

    Företaget LE GRATIN LYONNAIS, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Charkuterivaror och skinkor, Konserverat fläskkött, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

  5. DIS-FRAIS

    Frankrike

    Företaget DIS-FRAIS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i St Hilaire Petitville, Frankrike.

  1. ETABLISSEMENTS G VIDAL SAS

    Frankrike

  2. ONNO

    Frankrike

  1. ROBERT ET FILS SARL

    Frankrike

  2. CONSERVERIE SAINT CHRISTOPHE

    Frankrike

  3. PASSION

    Frankrike

  4. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.