• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frön för gräsmattor

Resultat för

Frön för gräsmattor - Import och export

 1. FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Uetze, Tyskland.

 2. MOBAU BAUZENTRUM GMBH

  Tyskland

  Företaget MOBAU BAUZENTRUM GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Nickenich, Tyskland.

 3. HERMANN MEYER KG

  Tyskland

  Företaget HERMANN MEYER KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Rellingen, Tyskland.

 4. NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK

  Tyskland

  Företaget NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Northeim, Tyskland.

 5. HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH

  Tyskland

  Företaget HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Sandhagen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FRANKEN AGRO

  Belgien

  Företaget FRANKEN AGRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom Frukt, grönsaker, Frukt, potatis, och gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Mol, Belgien.

 2. TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK

  Polen

  Företaget TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Rybna, Polen.

 3. ZULUETA

  Spanien

  Företaget ZULUETA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Navarra, Spanien.

 4. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Polen

  Företaget ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Service, Foder för boskap och fjäderfä, Jordbruk - Service, örtplantor, grönsaksblandningar, och Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Załom, Polen.

 5. VAN ISRAEL

  Belgien

  Företaget VAN ISRAEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Frön för gräsmattor, torv, och Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Grammont, Belgien.

 1. SEMBELTRAV

  Vitryssland

  Företaget SEMBELTRAV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA

  Polen

  Företaget PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom utsäde, frön för basilika, fröer till blommor och fruktplantor, och Baljväxtfrön. Företagets huvudkontor finns i Kujakowice Górne, Polen.

 1. PRIMO SEED

  Italien

  Företaget PRIMO SEED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom gräsfrö och lökar. Företagets huvudkontor finns i Reggio Emilia, Italien.

 2. AGROSEMTORG

  Vitryssland

  Företaget AGROSEMTORG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 3. SOVAROG

  Ukraina

  Företaget SOVAROG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 4. SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O.

  Slovenien

  Företaget SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Frön för gräsmattor, semena za pridelovalce, Frön för gräsmattor, och semena za tržne vrtnarje. Företagets huvudkontor finns i Ljubljana, Slovenien.

 5. BEMS VENTURES GMBH

  Tyskland

  Företaget BEMS VENTURES GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Ratzeburg, Tyskland.

 6. NOVOGREEN CESPED NATURAL SA

  Spanien

  Företaget NOVOGREEN CESPED NATURAL SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom gräsmattor, och trädgård. Företagets huvudkontor finns i Sevilla, Spanien.

 7. BARENBRUG BELGIUM

  Belgien

  Företaget BARENBRUG BELGIUM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom Frön för gräsmattor, Frön för gräsmattor, renovering av ängar, och gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Kruibeke, Belgien.

 8. KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA

  Polen

  Företaget KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom spannmål, majs, frön för raps, och potatis. Företagets huvudkontor finns i Kalisz, Polen.

 1. GERMINAL AMENITY

  Förenade kungariket

  Företaget GERMINAL AMENITY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Lincoln, Förenade kungariket.

 2. BOSTON SEEDS

  Förenade kungariket

  Företaget BOSTON SEEDS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom gräsmattor, och frön för hage. Företagets huvudkontor finns i Boston, Förenade kungariket.

 3. LLC "FORMEL DES WACHSTUMS"

  Vitryssland

  Företaget LLC "FORMEL DES WACHSTUMS", är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Mozyr, Vitryssland.

 4. BELSEMTORG

  Vitryssland

  Företaget BELSEMTORG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom rädisfrön, och klöverfrön. Företagets huvudkontor finns i Vitebsk, Vitryssland.

 5. MOOWY BV

  Nederländerna

  Företaget MOOWY BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom frön för hage. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 6. IVISONS SEEDS

  Förenade kungariket

  Företaget IVISONS SEEDS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Frön för gräsmattor, Frön för gräsmattor, och gräsfrö och lökar. Företagets huvudkontor finns i Richmond, Förenade kungariket.

 7. MEVOGRO PRODUCTS

  Belgien

  Företaget MEVOGRO PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Frön för gräsmattor, träkol, och Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Hulshout, Belgien.

 8. SEED ME OUT

  Italien

  Företaget SEED ME OUT, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom frön att så, och råhampa. Företagets huvudkontor finns i Carpenedolo, Italien.

 9. FLORSILVA ANSALONI S.R.L.

  Italien

  Företaget FLORSILVA ANSALONI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom Frön för gräsmattor, spannmålsgryn att så, och Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i San Lazzaro Di Savena, Italien.

 10. SATIVA

  Italien

  Företaget SATIVA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantor, blomsterlökar och frö. Företaget är även verksamt inom Frön för gräsmattor, utsäde, och Frön för gräsmattor. Företagets huvudkontor finns i Cesena, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis