• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fräsmaskiner - verktygsmaskiner

Resultat för

Fräsmaskiner - verktygsmaskiner - Import och export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Emsil grundades 1995 i Rumänien, och började med att designa, tillverka och sälja CNC-maskinverktyg. Det första CNC-verktyget installerades i Finland 1997. Emsils strategi var att diversifiera och expandera kapacitet och flexibilitet till att tillverka ett brett utbud av produkter till många olika industrier. Emsil tar sig gärna an tekniska utmaningar, inom maskinverktygsbranschen eller inom svetsning och ståltillverkning. Vi har blivit en stark leverantör och samarbetspartner med tiden. Därför expanderade vi ytterligare 2007. Gemil fick fokusera på svetsning av stora stålkonstruktioner, för att täcka efterfrågan för den typen av tjänster. Samtidigt började Emsil fasa över produktionen av maskinverktygens huvudkomponenter från gjutjärn till kolstål. Ett tredje företag, Siltech, bildades 2007 för konsultationsunderstöd och omformades till ett ståltillverkningsföretag 2012. Idag ligger Siltech i Aiud - vår tredje anläggning. 2011 köpte Emsil upp ett franskt teknikföretags rumänska dotterbolag, och trädde in i den aeronautiska industrin. Här tillverkas apparater och stålkonstruktioner för flygplanskomponenter. Vi är idag aktiva i tre rumänska städer, och tillverkar högteknologiska CNC-maskinverktyg och stålkonstruktioner av kolstål och rostfritt stål. Vi har närvaro i industrier som: sjöfart, energi, olja och gas, flyg, transport och vakuum.

 2. PARSMEGA MAKINA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till PARSMEGA, din hållplats för toppmoderna tekniska lösningar inom storskalig jordbruksproduktion. Vår avdelning för forskning och utveckling är pionjärer för innovationer inom spannmålssilos, spannmålstorkare, kvarnar, kvarnsystem, pastamaskiner och industriella kylsystem. Som en vital del av PARSMEGA-familjen prioriterar vi slående kundtjänst och leverans av högklassiga produkter. PARSMEGA är specialiserat på nyckelfärdiga projekt, och erbjuder omfattande lösningar över olika industrier för att möta våra klienters unika behov. Vi betjänar en global klientel över 32 länder, främst i Centralasien, Europa och Afrika. Vi vill fortsätta bredda oss globalt, samtidigt som vi kontinuerligt höjer våra servicestandarder. Vårt dotterbolag SOLLS SHOES är verksamt under PARSMEGA. Märket är känt för att tillverka många olika dam- och herrskor. SOLLS SHOES har en toppmodern tillverkningsanläggning i Gaziantep, med ett erfaret team som säkerställer den dagliga produktionen av tusentals högkvalitativa produkter. Vår dedikation till innovation och perfektion säkrar vår plats som den föredragna leverantören för butikskedjor och som en pålitlig exportör till otaliga länder. Vi samarbetar med välkända märken som DS Damat och Boyner - det understryker den exceptionella kvaliteten och hantverksskickligheten som definierar SOLLS SHOES. Kontakta oss gärna för ytterligare information!

 3. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I spänningsfältet mellan traditionella medelstora familjeföretag och globala aktörer inom innovativa lösningar för bearbetningsproduktion utvecklar HELLER-gruppen en unik och global företagskultur. HELLER är ett framgångsrikt medelstort familjeföretag sedan 120 år tillbaka. Kontinuitet på social nivå och i ledarskapet är och förblir en riktlinje. I mitten av 2013 började barnbarnsbarnet till företagets grundare, alltså fjärde generationen i familjen, förbereda sig för ett generationsskifte inom företaget. Berndt Heller är fortfarande en del av styrelsen. Det som för 120 år sedan började med sju gesäller och tre lärlingar har idag vuxit till ett globalt företag med mer än 2 500 kvalificerade medarbetare som kan vara stolta över denna framgångssaga och blicka framåt med stor tillförsikt.

 4. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är en tysk tillverkare av fleroperationsmaskiner för 5-axlig fräsning och svarvning av stål, aluminium, kolfiber/glasfiberarmerad plast och Inconel för bearbetningsföretag: - verktygs- och formkonstruktion - försvarsindustri - aerospace - bilindustri - allmän maskinteknik. Tack vare flera decenniers erfarenhet från kapitalvaruindustrin och från olika industribranscher levererar EDEL Werkzeugmaschinen GmbH skräddarsydda och kundanpassade lösningar. Sedan starten har sortimentet hela tiden utökats och anpassats efter marknadens efterfrågan. Det är så vi förverkligar vår målsättning att leverera maskiner som har de egenskaper och den utrustning som kunder i olika branscher känner till, värdesätter och förväntar sig.

 5. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Er kompetenta och tillförlitliga teknikpartner för automation inom maskinteknik. Bräuer Systemtechnik GmbH är ett medelstort företag från den sydöstra delen av Tyskland. Som en erfaren och tillförlitlig systemleverantör är vi kända inte bara inom fordonsbranschen utan också inom livsmedelsindustrin och medicinteknik. Vårt ingenjörsföretag erbjuder de bästa förutsättningarna för utveckling och tillverkning av produktlösningar av högsta kvalitet på området motståndssvetsnings- och transportteknik. Måttanpassade lösningar för elektrodbearbetning och automatisering av svetsprocesser tillhör också vår produktportfölj liksom kundanpassade små transportband. Sedan mer än 10 år tillbaka har vår kvalitetsstyrning varit certifierad enligt DIN EN ISO 9001: 2015 och år 2016 certifierades företagets miljöledningssystem enligt DIN EN ISO 14001: 2015.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Wissner CNC Technologies är ett medelstort företag med huvudkontor i Göttingen. Sedan grundandet 1986 har Wissner tagit fram, konstruerat, byggt och installerat mycket exakta CNC-fräsar och laserskärmaskiner med stor framgång. Flera års erfarenhet och en mycket innovativ strategi gör att företaget kan erbjuda en mängd olika toppmoderna maskiner.Wissner är stolta över att vara en ledande tillverkare av tillförlitliga HSC-fräsar och lasermaskiner. HSC-fräsar från Wissner är mycket exakta och av högsta kvalitet. Tack vare den patenterade ”Hold & Press”-tekniken kan kunderna göra stora besparingar i sina produktionsprocesser. Produktsortimentet från Wissner omfattar maskiner, verktyg och tjänster för olika områden som exempelvis maskinteknik, flygindustrin, reklam och belysningsbranschen, möbelindustrin, leksaksindustrin och tandläkarbranschen.

 2. CERATIZIT

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  I mer än 100 år har CERATIZIT varit en pionjär när det gäller utveckling av exceptionellt hårda materialprodukter till skärverktyg och slitageskydd. Företaget tillverkar högspecialiserade skärverktyg, skär och stavar. CERATIZIT-koncernen är marknadsledande inom tillverkning av skär- och precisionsverktyg, stavar och förformade ämnen. CERATIZIT-koncernen är även marknadsledande inom flera tillämpningsområden för slitdelar och har utvecklat framgångsrika, nya hårdmetall-, cermet- och keramiksorter.

 3. FPS WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FPS WERKZEUGMASCHINEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Warngau, Tyskland.

 4. H.P. MÜLLER WERKZEUGMASCHINEN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget H.P. MÜLLER WERKZEUGMASCHINEN AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Etziken, Schweiz.

 5. ANDREAS HARMUTH CNC-FRÄSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANDREAS HARMUTH CNC-FRÄSTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Nordenham, Tyskland.

 1. NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för skärning av metall, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Fräsning av stål och metall, CNC 5-axis milling work, CNC-bearbetning, CNC-svarvade komponenter, CNC processing, CNC turning, och CNC-kontraktstillverkning och -bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. IBERIMEX-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IBERIMEX-WERKZEUGMASCHINEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Erkrath, Tyskland.

 1. JUS - JELIC & SOHN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JUS - JELIC & SOHN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Denkendorf, Tyskland.

 2. PROMEX BG

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget PROMEX BG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Plåtar - Industriell bearbetning, Skärning av stål och metall, Böjning av stål och metall, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Verktygsmaskiner för krökning, Plåt och rör, Pressningsplåtar, Verktygsmaskiner för skärning av metall, och Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 3. PASO PRÄZISIONSMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Det ägarledda företaget Paso Präzisionsmaschinenbau GmbH har funnits i drygt 25 år. Under den här tiden har våra mycket duktiga medarbetare hunnit utveckla över 30 maskinserier. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet. Det innebär att allt vi tillverkar är ”skräddarsytt”, hos oss finns det inga standardmaskiner. Beroende på kundönskemål kan vi även anpassa maskinutrustningen exakt efter vad den ska användas till så att den passar kundens applikationer perfekt. Vi klarar arbetsbredder på upp till 3 m. Våra kunder i både Tyskland och utomlands uppskattar vår kompetens när det kommer till fräsmaskiner.

 4. LENSER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Sedan årtionden har vi specialiserat oss på tillverkning av värmeplattor och kylplattor för hydrauliska pressar. Vår erfarenhet inom detta område har gjort oss till ledande och självständig leverantör på den europeiska marknaden. Våra djupborrade värmeplattor används inom träindustrin vid tillverkning av spån- och fiberplattor, samt till ytbeläggning av dörrar, möbeldelar och trämaterial. Vid laminering och multilayer används dessa plattor i kortpressar och vid tillverkning av kretskort. Gummiindustrin använder våra värmeplattor till upphettning av vulkaniseringsformer och vid tillverkning av matnings- och transportband. Inom soltekniken används våra högprecisa värmeplattor och kylplattor i laminatorer för tillverkning av solcellsmoduler. Våra plattor tillverkas efter produktanvändning och enligt kundens önskemål.

 5. STARRAG GMBH

  Tyskland

  Starrag Group är en teknisk ledande tillverkare av precisionsverktygsmaskiner för fräsning, svarvning, borrning och slipning av arbetsstycken av metall, komposit och keramik. Till våra kunder räknas ledande företag inom flygindustrin, energisektorn, transportsektorn samt verkstadsindustrin. Sortimentet av verktygsmaskiner i kombination med omfattande teknik- och servicetjänster gör det möjligt att erbjuda våra kunder betydande framsteg i produktionen. Produkterna säljs under varumärket Starrag och omfattar produktområdena Berthiez, Bumotec, Dörries, Droop+Rein, Ecospeed, Heckert, Scharmann, SIP, Starrag och TTL. Koncernen med huvudkontor i Rorschach/Schweiz har produktionsanläggningar i Schweiz, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Indien samt återförsäljare och serviceföretag i de länder där vi har majoriteten av våra kunder. Starrag Group Holding AG är noterat på SIX Swiss Exchange.

 6. TRIAG INTERNATIONAL AG

  Schweiz

  Egen teknikavdelning, egen tillverkning och världsomspännande försäljning med mycket hög kvalitetsstandard. Sedan starten 1990 har Triag AG utvecklat och tillverkat fastspänningssystem för skärande bearbetning. Vi har gjort oss kända på den internationella marknaden som pionjärer inom avancerade uppspänningslösningar och vårt unika gränssnitt som möjliggör flera olika uppspänningsvarianter. Detta är vi mycket stolta över och vi arbetar hårt för att fortsätta överträffa kundernas förväntningar. Från den 1: a juli 2013 fokuserar vi under namnet Triag International AG på utveckling, tillverkning och internationell försäljning av våra fastspänningssystem. Vi erbjuder kunderna största möjliga nytta och flexibilitet genom ett brett utbud som både består av modulbaserade uppspänningslösningar och arbetsstyckesanpassade speciallösningar. I Hünenberg, i kantonen Zug, tillverkar vi våra 3D-modulära fastspänningssystem i moderna maskiner och med schweizisk kvalitet och precision. Vi lägger stor vikt vid både ett gott arbetsklimat och miljön, eftersom vi är övertygade om att det är nyckeln till att erbjuda kunderna god service och hållbara produkter.

 7. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  VGS Automatisierungstechnik GmbH är ett modernt, medelstort företag som ägnar sig åt tillverkning av specialmaskiner. Ägarna Jan von Gescher och Reinhard Siek startade företaget 2010 efter att de redan under många år tillsammans arbetat med maskintillverkning åt stora kunder. VGS affärsidé är att tillverka individuella specialmaskiner som motsvarar kundens behov perfekt. Alla medarbetare hos VGS Automatisierungstechnik har lång erfarenhet av att planera, konstruera och utforma maskiner och anläggningar som stundtals är mycket komplexa. Tillverkningen präglas av modern teknik och kostnadsbesparande metoder. 3 viktiga fakta: Konstruktionen sker i CAD-program där ritningar i 2D och 3D skapas. Verkstaden är på ca 700 kvadratmeter, monteringsområdet är 30 meter långt och 15 meter brett. Mycket tunga komponenter förflyttas med en traverskran med en kapacitet på upp till 10 ton.

 8. DMG MORI SEIKI EUROPE AG

  Schweiz

  DMG MORI SEIKI-koncernen är en globalt ledande tillverkare av spånskärande verktygsmaskiner och erbjuder innovativa tjänster för maskinernas hela livscykel, samt programvaru- och energilösningar. Hit räknas affärsområdena svarvning, fräsning, Advanced Technologies (Ultrasonic / Lasertec) och ECOLINE-produktlinjen liksom produkter inom elektronik och automation samt områdena Services och Energy Solutions. Våra 7013 medarbetare står för vårt företags framgång.

 1. F. ZIMMERMANN GMBH

  Tyskland

  F. Zimmermann GmbH är ett världsledande teknikföretag för portalfräsmaskiner och horisontella fleroperationsmaskiner med stora volymer, hög dynamik och bearbetningsprestanda. Företaget har över 200 medarbetare i flera olika länder och arbetar efter den enkla filosofin att alltid hitta rätt lösning till bra pris för varje kund: ”Quality made in Germany”. Våra specialmaskiner används världen över inom bil-, flyg och maskinteknikindustrin.

 2. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Det tekniska produktionsföretaget TVD har en lång tradition inte bara som tillverkare av egna produkter utan även som välrenommerad och pålitlig leverantör av kundanpassade produkter enligt kraven från våra utländska och inhemska partner. Tillverkar kontrollskåp, datorskåp, HUP-skåp - pulverlackering - tillverkning av metalldelar och komponenter

 3. ENGRA MASCHINEN

  Schweiz

  Vi har varit specialiserade på utveckling, tillverkning och försäljning av skäggningsmaskiner i över 25 år. Våra produkter: skäggningsmaskiner, kantfräsmaskiner, kantslipmaskiner, kantslipmaskiner för träbearbetning, kantslipmaskiner för glas, gradningsfräsar, fasettslipmaskiner, skäggning av metalldelar

 4. DIAGER SAS

  Frankrike

  DIAGER SA är den främsta europeiska tillverkaren av betongborrar med en tillverkning på 20 miljoner verktyg per år. Med 55 års erfarenhet och investeringar, kan Diager idag tillfredsställa de mest krävande företagen, från konstruktion till produktion i industriell skala. Hårdmetallsverktyg av hög kvalitet för maskintekniska, flygtekniska, rymd- och bilindustrin … Diager har utvecklat Brickster-plus-borren som är speciellt anpassad till borrningen av hålsten …

 5. SLAVÍK - TECHNICKÉ PLASTY

  Tjeckiska republiken

  CNC-bearbetning av plast - prototyper, enstaka och serieproduktion. Gjutning och lödning av plast. Säljer halvfabrikat - ark, stänger, rör (PA, POM, PET, PBT, PPS, PTFE, PVDF, PEEK, PEK, Pl, PE, PP, PVC, PETG, PMMA, HPL, Textite, PUR, ABS), PAI, PC, HI-MACS. PE-UHMW. Produkter och tjänster: ◾CNC-bearbetning av plast◾högtemperaturplast, byggplast, annan plast◾bearbetning av Al, HPL, textite◾polyamid, polyeten, polyuretan, teflon, nylon◾polyuretanelastomer.

 6. MODYMA

  Tjeckiska republiken

  Företaget MODYMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom tillverkning av snickerimaskiner och utrustning i stål, koppar, koppar, och järnfri metall. Företagets huvudkontor finns i Jaromer, Tjeckiska republiken.

 7. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Företaget HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallurgi - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Tappning - Verktygsmaskiner, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Brotschar - Verktygsmaskiner, Spindeldockor, flyttbara, Tappning - Verktygsmaskiner, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Brotschar - Verktygsmaskiner, och Spindeldockor, flyttbara. Företagets huvudkontor finns i Soest, Tyskland.

 8. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Stroji za vrtanje, industriella svarvar, Stroji za vrtanje, CNC-arborrning, och fräsar. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 9. INDIMCO INDÚSTRIA DE IMPRESSÃO E CORTE LDA. CNC SOLUTIONS. TECHNOLOGIE. SERVICE. SUPPORT CONSULTANT

  Portugal

  Företaget INDIMCO INDÚSTRIA DE IMPRESSÃO E CORTE LDA. CNC SOLUTIONS. TECHNOLOGIE. SERVICE. SUPPORT CONSULTANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Pombal, Portugal.

 10. PISTEN TOOL

  Frankrike

  Företaget PISTEN TOOL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Slipmaskiner - Verktygsmaskiner, tungstenskarbid, Slipmaskiner - Verktygsmaskiner, Wear parts for motor vehicles, och verktyg av hård metall. Företagets huvudkontor finns i Faverges De La Tour, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Fräsmaskiner - verktygsmaskiner - Import och export

Antal resultat

377 Företag