• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fräsmaskiner - verktygsmaskiner

Resultat för

Fräsmaskiner - verktygsmaskiner - Import och export

 1. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Er kompetenta och tillförlitliga teknikpartner för automation inom maskinteknik. Bräuer Systemtechnik GmbH är ett medelstort företag från den sydöstra delen av Tyskland. Som en erfaren och tillförlitlig systemleverantör är vi kända inte bara inom fordonsbranschen utan också inom livsmedelsindustrin och medicinteknik. Vårt ingenjörsföretag erbjuder de bästa förutsättningarna för utveckling och tillverkning av produktlösningar av högsta kvalitet på området motståndssvetsnings- och transportteknik. Måttanpassade lösningar för elektrodbearbetning och automatisering av svetsprocesser tillhör också vår produktportfölj liksom kundanpassade små transportband. Sedan mer än 10 år tillbaka har vår kvalitetsstyrning varit certifierad enligt DIN EN ISO 9001: 2015 och år 2016 certifierades företagets miljöledningssystem enligt DIN EN ISO 14001: 2015.

  Webbplats Open In New icon
 2. STARRAG GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Starrag Group är en teknisk ledande tillverkare av precisionsverktygsmaskiner för fräsning, svarvning, borrning och slipning av arbetsstycken av metall, komposit och keramik. Till våra kunder räknas ledande företag inom flygindustrin, energisektorn, transportsektorn samt verkstadsindustrin. Sortimentet av verktygsmaskiner i kombination med omfattande teknik- och servicetjänster gör det möjligt att erbjuda våra kunder betydande framsteg i produktionen. Produkterna säljs under varumärket Starrag och omfattar produktområdena Berthiez, Bumotec, Dörries, Droop+Rein, Ecospeed, Heckert, Scharmann, SIP, Starrag och TTL. Koncernen med huvudkontor i Rorschach/Schweiz har produktionsanläggningar i Schweiz, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Indien samt återförsäljare och serviceföretag i de länder där vi har majoriteten av våra kunder. Starrag Group Holding AG är noterat på SIX Swiss Exchange.

  Webbplats Open In New icon
 3. TRIAG INTERNATIONAL AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Egen teknikavdelning, egen tillverkning och världsomspännande försäljning med mycket hög kvalitetsstandard. Sedan starten 1990 har Triag AG utvecklat och tillverkat fastspänningssystem för skärande bearbetning. Vi har gjort oss kända på den internationella marknaden som pionjärer inom avancerade uppspänningslösningar och vårt unika gränssnitt som möjliggör flera olika uppspänningsvarianter. Detta är vi mycket stolta över och vi arbetar hårt för att fortsätta överträffa kundernas förväntningar. Från den 1: a juli 2013 fokuserar vi under namnet Triag International AG på utveckling, tillverkning och internationell försäljning av våra fastspänningssystem. Vi erbjuder kunderna största möjliga nytta och flexibilitet genom ett brett utbud som både består av modulbaserade uppspänningslösningar och arbetsstyckesanpassade speciallösningar. I Hünenberg, i kantonen Zug, tillverkar vi våra 3D-modulära fastspänningssystem i moderna maskiner och med schweizisk kvalitet och precision. Vi lägger stor vikt vid både ett gott arbetsklimat och miljön, eftersom vi är övertygade om att det är nyckeln till att erbjuda kunderna god service och hållbara produkter.

  Webbplats Open In New icon
 4. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi är en tysk tillverkare av fleroperationsmaskiner för 5-axlig fräsning och svarvning av stål, aluminium, kolfiber/glasfiberarmerad plast och Inconel för bearbetningsföretag: - verktygs- och formkonstruktion - försvarsindustri - aerospace - bilindustri - allmän maskinteknik. Tack vare flera decenniers erfarenhet från kapitalvaruindustrin och från olika industribranscher levererar EDEL Werkzeugmaschinen GmbH skräddarsydda och kundanpassade lösningar. Sedan starten har sortimentet hela tiden utökats och anpassats efter marknadens efterfrågan. Det är så vi förverkligar vår målsättning att leverera maskiner som har de egenskaper och den utrustning som kunder i olika branscher känner till, värdesätter och förväntar sig.

  Webbplats Open In New icon
 5. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Wissner CNC Technologies är ett medelstort företag med huvudkontor i Göttingen. Sedan grundandet 1986 har Wissner tagit fram, konstruerat, byggt och installerat mycket exakta CNC-fräsar och laserskärmaskiner med stor framgång. Flera års erfarenhet och en mycket innovativ strategi gör att företaget kan erbjuda en mängd olika toppmoderna maskiner.Wissner är stolta över att vara en ledande tillverkare av tillförlitliga HSC-fräsar och lasermaskiner. HSC-fräsar från Wissner är mycket exakta och av högsta kvalitet. Tack vare den patenterade ”Hold & Press”-tekniken kan kunderna göra stora besparingar i sina produktionsprocesser. Produktsortimentet från Wissner omfattar maskiner, verktyg och tjänster för olika områden som exempelvis maskinteknik, flygindustrin, reklam och belysningsbranschen, möbelindustrin, leksaksindustrin och tandläkarbranschen.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. GANDOLFI LAVORAZIONI MECCANICHE

  Italien

  Verified by Europages badge

  Företaget Gandolfi Lavorazioni Meccaniche har varit verksamt sedan 2006 inom svarv- och frässektorn samt mekanisk bearbetning för tredje part. Företaget, som finns i Fiorenzuola d'Arda, i provinsen Piacenza i Emilia-Romagna, arbetar med den senaste teknologin och med specialiserade operatörer. Tack vare avancerade program, utförande av högsta kvalitet, uppföljande av hela arbetsprocessen och assistansen som ges - 360 grader

  Webbplats Open In New icon
 2. CERATIZIT

  Luxemburg

  Verified by Europages badge

  I mer än 100 år har CERATIZIT varit en pionjär när det gäller utveckling av exceptionellt hårda materialprodukter till skärverktyg och slitageskydd. Företaget tillverkar högspecialiserade skärverktyg, skär och stavar. CERATIZIT-koncernen är marknadsledande inom tillverkning av skär- och precisionsverktyg, stavar och förformade ämnen. CERATIZIT-koncernen är även marknadsledande inom flera tillämpningsområden för slitdelar och har utvecklat framgångsrika, nya hårdmetall-, cermet- och keramiksorter.

  Webbplats Open In New icon
 3. H.P. MÜLLER WERKZEUGMASCHINEN AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 4. ANDREAS HARMUTH CNC-FRÄSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. JMT JUARISTI MACHINE TOOLS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. IBERIMEX-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. JUS - JELIC & SOHN

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. OTM, LLC

  Ryssland

  OTM, LLC är ett sibiriskt företag inom beställda CNC-tillverkningar och -bearbetningar av precisionsdelar (svarvning - stål och metaller). Vi är experter på att tillverka precisionsdelar av metall och plast utefter kundens egna krav och ritningar. OTM, LLC har egenägd utrustning, som CNC-svarv och CNC-fräs, femaxlade CNC-bearbetningscentraler, laserskärare, trådgnistningsmaskin och vattenskärningsmaskin. Vårt professionella team designar och tillverkar delarna du behöver, i bästa kvalitet och på nolltid, från små till stora delar. VÅR VERKSAMHET: Tillverkning av specialdelar via ritningar; CNC-bearbetade höljen för elektroniska apparater; CNC-bearbetade höljen för industriella apparater; Hydraulisk utrustning; Hydrauliska basplattor, hydraulisk täckplåt, hydrauliska sandwichplattor; Specialtillverkade ventiler via ritningar och prover; Fästelement, nipplar, kragar, kopplingar; Delar och komponenter till industriell utrustning; Ytbehandling och värmebehandling.

 4. PASO PRÄZISIONSMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Det ägarledda företaget Paso Präzisionsmaschinenbau GmbH har funnits i drygt 25 år. Under den här tiden har våra mycket duktiga medarbetare hunnit utveckla över 30 maskinserier. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet. Det innebär att allt vi tillverkar är ”skräddarsytt”, hos oss finns det inga standardmaskiner. Beroende på kundönskemål kan vi även anpassa maskinutrustningen exakt efter vad den ska användas till så att den passar kundens applikationer perfekt. Vi klarar arbetsbredder på upp till 3 m. Våra kunder i både Tyskland och utomlands uppskattar vår kompetens när det kommer till fräsmaskiner.

 5. LENSER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Sedan årtionden har vi specialiserat oss på tillverkning av värmeplattor och kylplattor för hydrauliska pressar. Vår erfarenhet inom detta område har gjort oss till ledande och självständig leverantör på den europeiska marknaden. Våra djupborrade värmeplattor används inom träindustrin vid tillverkning av spån- och fiberplattor, samt till ytbeläggning av dörrar, möbeldelar och trämaterial. Vid laminering och multilayer används dessa plattor i kortpressar och vid tillverkning av kretskort. Gummiindustrin använder våra värmeplattor till upphettning av vulkaniseringsformer och vid tillverkning av matnings- och transportband. Inom soltekniken används våra högprecisa värmeplattor och kylplattor i laminatorer för tillverkning av solcellsmoduler. Våra plattor tillverkas efter produktanvändning och enligt kundens önskemål.

 6. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  VGS Automatisierungstechnik GmbH är ett modernt, medelstort företag som ägnar sig åt tillverkning av specialmaskiner. Ägarna Jan von Gescher och Reinhard Siek startade företaget 2010 efter att de redan under många år tillsammans arbetat med maskintillverkning åt stora kunder. VGS affärsidé är att tillverka individuella specialmaskiner som motsvarar kundens behov perfekt. Alla medarbetare hos VGS Automatisierungstechnik har lång erfarenhet av att planera, konstruera och utforma maskiner och anläggningar som stundtals är mycket komplexa. Tillverkningen präglas av modern teknik och kostnadsbesparande metoder. 3 viktiga fakta: Konstruktionen sker i CAD-program där ritningar i 2D och 3D skapas. Verkstaden är på ca 700 kvadratmeter, monteringsområdet är 30 meter långt och 15 meter brett. Mycket tunga komponenter förflyttas med en traverskran med en kapacitet på upp till 10 ton.

 7. DMG MORI SEIKI EUROPE AG

  Schweiz

  DMG MORI SEIKI-koncernen är en globalt ledande tillverkare av spånskärande verktygsmaskiner och erbjuder innovativa tjänster för maskinernas hela livscykel, samt programvaru- och energilösningar. Hit räknas affärsområdena svarvning, fräsning, Advanced Technologies (Ultrasonic / Lasertec) och ECOLINE-produktlinjen liksom produkter inom elektronik och automation samt områdena Services och Energy Solutions. Våra 7013 medarbetare står för vårt företags framgång.

 8. F. ZIMMERMANN GMBH

  Tyskland

  F. Zimmermann GmbH är ett världsledande teknikföretag för portalfräsmaskiner och horisontella fleroperationsmaskiner med stora volymer, hög dynamik och bearbetningsprestanda. Företaget har över 200 medarbetare i flera olika länder och arbetar efter den enkla filosofin att alltid hitta rätt lösning till bra pris för varje kund: ”Quality made in Germany”. Våra specialmaskiner används världen över inom bil-, flyg och maskinteknikindustrin.

 9. SLAVÍK - TECHNICKÉ PLASTY

  Tjeckiska republiken

  CNC-bearbetning av plast - prototyper, enstaka och serieproduktion. Gjutning och lödning av plast. Säljer halvfabrikat - ark, stänger, rör (PA, POM, PET, PBT, PPS, PTFE, PVDF, PEEK, PEK, Pl, PE, PP, PVC, PETG, PMMA, HPL, Textite, PUR, ABS), PAI, PC, HI-MACS. PE-UHMW. Produkter och tjänster: ◾CNC-bearbetning av plast◾högtemperaturplast, byggplast, annan plast◾bearbetning av Al, HPL, textite◾polyamid, polyeten, polyuretan, teflon, nylon◾polyuretanelastomer.

 10. ENGRA MASCHINEN

  Schweiz

  Vi har varit specialiserade på utveckling, tillverkning och försäljning av skäggningsmaskiner i över 25 år. Våra produkter: skäggningsmaskiner, kantfräsmaskiner, kantslipmaskiner, kantslipmaskiner för träbearbetning, kantslipmaskiner för glas, gradningsfräsar, fasettslipmaskiner, skäggning av metalldelar

 1. DIAGER SAS

  Frankrike

  DIAGER SA är den främsta europeiska tillverkaren av betongborrar med en tillverkning på 20 miljoner verktyg per år. Med 55 års erfarenhet och investeringar, kan Diager idag tillfredsställa de mest krävande företagen, från konstruktion till produktion i industriell skala. Hårdmetallsverktyg av hög kvalitet för maskintekniska, flygtekniska, rymd- och bilindustrin … Diager har utvecklat Brickster-plus-borren som är speciellt anpassad till borrningen av hålsten …

 2. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Det tekniska produktionsföretaget TVD har en lång tradition inte bara som tillverkare av egna produkter utan även som välrenommerad och pålitlig leverantör av kundanpassade produkter enligt kraven från våra utländska och inhemska partner. Tillverkar kontrollskåp, datorskåp, HUP-skåp - pulverlackering - tillverkning av metalldelar och komponenter

 3. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

 4. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. INDIMCO INDÚSTRIA DE IMPRESSÃO E CORTE LDA. CNC SOLUTIONS. TECHNOLOGIE. SERVICE. SUPPORT CONSULTANT

  Portugal

 6. BURO PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

  Tyskland

 7. IS ZUBEHÖR GMBH

  Tyskland

 8. EMIS GMBH

  Tyskland

 9. WENIG WEMAS GMBH

  Tyskland

 10. KADIGO WERKZEUGMASCHINEN & ZUBEHÖR HANDELS GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Fräsmaskiner - verktygsmaskiner - Import och export

Antal resultat

381 företag