• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • formar pressgjutning

Resultat för

Formar pressgjutning - Import och export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Kofra - livarna D.O.O. är ett familjeföretag som grundades 1999 i Slovenien av mr. Gregor Fras och mr. Blaž Fras. Företaget är specialiserat på högtrycksgjutning, ytbehandling och specialutformade produkter av aluminiumlegeringar på beställning. Vår huvudaktivitet är tryckgjutning av aluminium. Vi arbetar med olika typer av aluminiumlegeringar, men vi är specialiserade på EN AB 46100, EN AB 47100 och EN AB 44300. Vi tillverkar ett brett utbud av aluminiumgjutningar till motordelar, elektroddelar, bildelar, traktordelar, pumpar, kraftdrivna verktyg, manuella verktyg med mera. Vi införlivar gjutjärn utefter kundens önskemål och behov. Vår månatliga produktion överstiger 130 ton. Vi är certifierade för kvalitetskontrollsstandarden ISO 9001/2008 och förbereder vår certifiering för ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företagets största marknader är den slovenska och den tyska, men vi expanderar alltmer. Vårt produktionsprogram är anpassat till efterfrågan från elindustrin och fordonsindustrin. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

 2. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Ryssland

  Vladimir Plant of Rubber Technical Industry (VladRTI) designar och tillverkar formar, och producerar gummiprodukter. Företaget fokuserar på följande aktiviteter: —produktion av gummiblandningar av olika grader, som lever upp till alla GOST-standarder och -krav; —tillverkning av standardgummiprodukter och artiklar utefter kundens skisser (flexibla slangar, högtrycksslangar, transportband, tätringar av gummi, kilremmar, hylsor, gasmasker och respiratorer, olika grummiprodukter); —design, framtagande av 3D-modeller, utveckling och tillverkning av formar för gummiprodukter; —tillverkning av väggupp; —produktion av gummigryn och fästmedel för gummigryn, samt installation av skarvfria gummibeläggningar. Fabriken förser inte bara kunder med högkvalitativa gummiprodukter av egen produktion - vi minskar dessutom mängden skräp på planeten, genom att återvinna och bearbeta gummidäck till gummigryn, som används för att göra golvbeläggningar av gummi som förebygger skador. Vi har tillverkat gummiprodukter sedan 2005. Företaget anställer högt kvalificerade specialister. Fabriken använder toppmodern utrustning. Över hälften av processerna är automatiserade, vilket möjliggör en stabilt hög produktkvalitet och lägre prissättning än konkurrenterna.

 3. TRANCERIE EMILIANE

  Italien

  Sedan mer än 60 år har Trancerie Emiliana hand om: skivning, tryckgjutning, kaplinjer, matrisbyggnad. Det anstränger sig för att granska nya projekt för att optimera produkter. Efter noggrann analys av kundens krav, söker konstruktionskontoret att erbjuda lösningar för varje förfrågan. De faktorer som särskiljer oss är flexibilitet, kvalitet, innovation, förmågan att ifrågasätta oss

 4. S.C.S. SRL

  Italien

  40 års erfarenhet av utveckling och produktion av gjutningsformar för metalllegeringar och sprutformar för plastmaterial, kvalitetsstandarder, konkurrenskraftiga tider och priser har tillåtit S.C.S. Srl att bli en referenspunkt på den europeiska marknaden: utveckling, användning av tekniska maskiner, användning av högkvalitativt stål och certifierade värmebehandlingar. Tillverkar formar i alla storlekar upp till en maxvikt på 55 ton. Certifierade ISO 9001 och ISO 14001.

 5. C.M.O. SRL

  Italien

  Företaget C.M.O konstruerar pressgjutningsformar för lätta legeringar, huvudsakligen för fordons-, hushållsapparat- och elektronikindustrin. Företaget grundades på 1980-talet och har lyckats skapa sig en position på den europeiska marknaden med utmärkta resultat tack vare ett ständigt och seriöst engagemang, en dynamisk struktur och en avancerad teknik.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italien

  MCS oavbrutna ansträngningar har gjort det till ett ledande företag inom utformning och tillverkning av formar. Projektens precision, den snabba utvecklingen och kvaliteten av formarna används av de främsta bilkonstruktörerna. Studierna som utförts i samarbete ger många sektorer möjlighet att placera sitt förtroende i MCS Facchettis kompetens och yrkesmässighet. Vår kärnverksamhet är design och konstruktion av formar för pressgjutning av aluminium- och magnesiumlegeringar.

 2. LKR D.O.O.

  Slovenien

 3. HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI

  Italien

 4. CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

 5. LA SPADA S.R.L.

  Italien

 1. CLM COSTRUZIONI MECCANICHE

  Italien

 2. PADOIN S.R.L.

  Italien

 1. ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG

  Schweiz

 2. ISTANBUL VIZYON

  Turkiet

 3. FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG

  Tyskland

 5. GEBRÜDER NELLES WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

 6. VILLA

  Italien

 7. ELCEE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 8. ASTRIA GMBH

  Österrike

 1. AEGEAN CASTING

  Turkiet

 2. SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

 3. RZL GMBH

  Tyskland

 4. STAMMOR S.R.L.

  Italien

 5. AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI.

  Turkiet

 6. STOROGKO FOP

  Ukraina

 7. HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY

  Kina

 8. SOLTOFORM

  Bulgarien

 9. KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK

  Tyskland

 10. YILSAM DÖKÜM

  Turkiet