• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • formar pressgjutning

Resultat för

Formar pressgjutning - Import och export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Kofra - livarna D.O.O. är ett familjeföretag som grundades 1999 i Slovenien av mr. Gregor Fras och mr. Blaž Fras. Företaget är specialiserat på högtrycksgjutning, ytbehandling och specialutformade produkter av aluminiumlegeringar på beställning. Vår huvudaktivitet är tryckgjutning av aluminium. Vi arbetar med olika typer av aluminiumlegeringar, men vi är specialiserade på EN AB 46100, EN AB 47100 och EN AB 44300. Vi tillverkar ett brett utbud av aluminiumgjutningar till motordelar, elektroddelar, bildelar, traktordelar, pumpar, kraftdrivna verktyg, manuella verktyg med mera. Vi införlivar gjutjärn utefter kundens önskemål och behov. Vår månatliga produktion överstiger 130 ton. Vi är certifierade för kvalitetskontrollsstandarden ISO 9001/2008 och förbereder vår certifiering för ISO/TS 16949 och ISO 14001. Företagets största marknader är den slovenska och den tyska, men vi expanderar alltmer. Vårt produktionsprogram är anpassat till efterfrågan från elindustrin och fordonsindustrin. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information - vi hjälper gärna till.

 2. FEHRMANN GMBH

  Tyskland

  FEHRMANN Materials tillverkar högpresterande aluminium av hög kvalitet för krävande industriapplikationer. Vi tar fram högpresterande aluminiumlegeringar för 3D-utskrift och användning i formgjutnings- och pressgjutningsprocesser hos andra tillverkare. Vi använder dem även i den egna produktionen av sandgjutningsdetaljer. Hos FEHRMANN Materials finns allt under ett och samma tak, bland annat välkända metallpulver för 3D-utskrift, t.ex. verktygsstålpulver (1.2709), rostfritt stålpulver 316L, AlSi10Mg, TiAl6V4, legeringspulver (fint/grovt) och CoCr-pulver. Genom att skala upp kvantiteterna och optimera lagerhållningen och kvalitetssäkringen kan vi kombinera fördelarna med internationell handel med våra kunders tillgänglighets- och kvalitetskrav för att främja området industriell 3D-utskrift. Ytterligare fokus har vi lagt på utvecklingen av egna aluminiumlegeringar (AlMgty®), med särskilda mekaniska egenskaper – så kallade High-Performance-legeringar. Dessa kan användas inom såväl formgjutning (sand-, kokill- och pressgjutning) och strängpressar, som till additiv tillverkning/3D-utskrift (LPBF/SLM och DED). Vi är experter på aluminiumlegeringar och står för tillförlitlighet och kvalitet. Vårt mål är alltid att skapa mervärde för våra kunder. Måttanpassade lösningar, högsta kvalitet för användning under många decennier samt kompetent rådgivning även för krävande tillämpningar. Vi älskar att gå där ingen annan gått förut. Går det inte? – Vi får väl se.

 3. C.M.O. SRL

  Italien

  Företaget C.M.O konstruerar pressgjutningsformar för lätta legeringar, huvudsakligen för fordons-, hushållsapparat- och elektronikindustrin. Företaget grundades på 1980-talet och har lyckats skapa sig en position på den europeiska marknaden med utmärkta resultat tack vare ett ständigt och seriöst engagemang, en dynamisk struktur och en avancerad teknik.

 4. S.C.S. SRL

  Italien

  40 års erfarenhet av utveckling och produktion av gjutningsformar för metalllegeringar och sprutformar för plastmaterial, kvalitetsstandarder, konkurrenskraftiga tider och priser har tillåtit S.C.S. Srl att bli en referenspunkt på den europeiska marknaden: utveckling, användning av tekniska maskiner, användning av högkvalitativt stål och certifierade värmebehandlingar. Tillverkar formar i alla storlekar upp till en maxvikt på 55 ton. Certifierade ISO 9001 och ISO 14001.

 5. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italien

  MCS oavbrutna ansträngningar har gjort det till ett ledande företag inom utformning och tillverkning av formar. Projektens precision, den snabba utvecklingen och kvaliteten av formarna används av de främsta bilkonstruktörerna. Studierna som utförts i samarbete ger många sektorer möjlighet att placera sitt förtroende i MCS Facchettis kompetens och yrkesmässighet. Vår kärnverksamhet är design och konstruktion av formar för pressgjutning av aluminium- och magnesiumlegeringar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italien

  FPT Pressofusione Tapparo, med över 50 års erfarenhet inom branschen, utför underleverantörsarbeten inom formsprutning med aluminiumlegeringar, zinklegeringar och korrosionsbeständiga speciallegeringar. Företaget, som drivs direkt av ägarna och har nära kontakt med produktionsverksamheten, har under åren ökat och förbättrat både kvaliteten på sina produkter och storleken på sin personal.

 2. HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI

  Italien

  Företaget HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar pressgjutning. Företaget är även verksamt inom konstruktion av formar, elektroerosion med tråd, konstruktion formar, konstruktion tryckgjutningsformar, formar, och strängsprutning. Företagets huvudkontor finns i Bolzano, Italien.

 3. CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Formar pressgjutning. Företagets huvudkontor finns i Nettetal, Tyskland.

 4. LA SPADA S.R.L.

  Italien

  Företaget LA SPADA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, Formar pressgjutning, gjuteri, tryckgjutning av aluminium, Precizna mehanika, aluminiumlegeringar, Formar pressgjutning, och precisionsgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 5. CORRADI REMO & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget CORRADI REMO & C. S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar pressgjutning. Företaget är även verksamt inom formar, konstruktion formar, konstruktion av formar, och mekanisk precisionsverkstad. Företagets huvudkontor finns i Borgo Mantovano, Italien.

 1. ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG

  Schweiz

  Företaget ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar pressgjutning. Företagets huvudkontor finns i Liesberg, Schweiz.

 2. DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG

  Tyskland

  Företaget DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar pressgjutning. Företagets huvudkontor finns i Herford, Tyskland.

 1. FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar pressgjutning. Företagets huvudkontor finns i Kaufbeuren, Tyskland.

 2. VILLA

  Italien

  Företaget VILLA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Formar pressgjutning, konstruktion av formar, Formar pressgjutning, mekanisk precisionsverkstad, och konstruktion formar. Företagets huvudkontor finns i Carate Brianza, Italien.

 3. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Ryssland

  Vladimir Plant of Rubber Technical Industry (VladRTI) designar och tillverkar formar, och producerar gummiprodukter. Företaget fokuserar på följande aktiviteter: —produktion av gummiblandningar av olika grader, som lever upp till alla GOST-standarder och -krav; —tillverkning av standardgummiprodukter och artiklar utefter kundens skisser (flexibla slangar, högtrycksslangar, transportband, tätringar av gummi, kilremmar, hylsor, gasmasker och respiratorer, olika grummiprodukter); —design, framtagande av 3D-modeller, utveckling och tillverkning av formar för gummiprodukter; —tillverkning av väggupp; —produktion av gummigryn och fästmedel för gummigryn, samt installation av skarvfria gummibeläggningar. Fabriken förser inte bara kunder med högkvalitativa gummiprodukter av egen produktion - vi minskar dessutom mängden skräp på planeten, genom att återvinna och bearbeta gummidäck till gummigryn, som används för att göra golvbeläggningar av gummi som förebygger skador. Vi har tillverkat gummiprodukter sedan 2005. Företaget anställer högt kvalificerade specialister. Fabriken använder toppmodern utrustning. Över hälften av processerna är automatiserade, vilket möjliggör en stabilt hög produktkvalitet och lägre prissättning än konkurrenterna.

 4. SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

 5. ASTRIA GMBH

  Österrike

 6. ELCEE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 7. AEGEAN CASTING

  Turkiet

 8. RZL GMBH

  Tyskland

 1. STAMMOR S.R.L.

  Italien

 2. AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI.

  Turkiet

 3. STOROGKO FOP

  Ukraina

 4. YILMAZER METAL

  Turkiet

 5. HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY

  Kina

 6. SOLTOFORM

  Bulgarien

 7. KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK

  Tyskland

 8. YILSAM DÖKÜM

  Turkiet

 9. KILICLAR DOKUM SANAYI

  Turkiet

 10. C&C BARK METALL-DRUCKGUSS UND FORMENBAU GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis