• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • formar och mallar

Resultat för

Formar och mallar - Import och export

 1. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  iMed erbjuder ett smart sortiment av tekniska precisionskomponenter och komponentserier av plast i små, medelstora och stora partier för flera viktiga branscher. Som systemleverantör har iMed över tio års erfarenhet. Och det inom flera olika sektorer. Det är inte bara användningen av den senaste tekniken som har gett iMed en så nöjd och lojal kundgrupp med stort förtroende för produkternas kvalitet. Våra kompetenta medarbetare följer produkterna från utvecklingsplan till serietillverkning. Hos iMed satsar vi på personalen genom internrekryteringar, utbildningar och intensivkurser. Därmed kan våra kunder vara säkra på att mötas av experter med det slags professionalitet som de förväntar sig.

 2. VOXELJET AG

  Tyskland

  voxeljet är en ledande tillverkare av 3D-skrivare lämpade för industrin och har servicecenter i Tyskland, USA och Storbritannien för "tillverkning på begäran" av formar och modeller för metallgjutgods.Affärsenheten voxeljet SYSTEMS är ansvarig för utveckling, tillverkning och försäljning av marknadens snabbaste och effektivaste 3D-skrivare. I voxeljet SERVICES servicecenter framställs formar och modeller efter CAD-data på förfrågan.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

 4. AMADOR VARAS SA

  Spanien

 5. CERESOLI SRL

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALFA PLASTIK, A.S.

  Tjeckiska republiken

 2. MOTLES

  Spanien

  MOTLES, S.L. är ett företag i Valencia som arbetar för bilsektorn sedan 2001. Vi utformar och tillverkar främst formar för gjutning av termoplast (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, etc.). Vår tekniska avdelning arbetar oavbrutet med att söka nya lösningar för att förbättra kvaliteten, alltid inom ramen för standard ISO 9001-2008 som vi certifierats för sedan 2003 av SGS. Motles S.L.: s specialiserade och erfarna resurser svarar på behoven inom transportsektorn och förpackningen av bildelar. Slutligen har vi dagens bästa tekniska verktyg för att utföra arbeten med hög precision: stansar, maskinbearbetningsstationer, insprutare, bockningsmaskiner, etc.

 3. ADOP FRANCE

  Frankrike

  Adop France konstruerar och tillverkar formar för små plastflaskor för all slags teknik: sprutformning, extrudering, injektion och avdragbar PVC-film. Vid Arques la Bataille har vi ett centrum för provning, forskning och utveckling och assistans för prototyptillverkning, tillverkning av varuprover, stöd till igångsättning och teknisk innovation. Adop France är global leverantör av cylindermunstycken till de största företagen inom extrudering av PVC-film

 4. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Det tekniska produktionsföretaget TVD har en lång tradition inte bara som tillverkare av egna produkter utan även som välrenommerad och pålitlig leverantör av kundanpassade produkter enligt kraven från våra utländska och inhemska partner. Tillverkar kontrollskåp, datorskåp, HUP-skåp - pulverlackering - tillverkning av metalldelar och komponenter

 5. TRYON, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Tillverkning av pressverktyg för formning är en av våra viktigaste verksamheter. Tillverkningen bygger på kundernas ritningar eller vår egen design. Vi reparerar också verktyg (medelsvåra reparationer, allmänna reparationer och service). Exakt bearbetning, skärande bearbetning och montering av delar efter kundens önskemål är vår nästa tillverkningsaktivitet. Vårt produktionsprogram omfattar även fastspännings- och kontrollutrustning för serietillverkning.

 1. PLACISA

  Spanien

  Plastformar och plastinjektion Formsprutning av plastdetaljer.

 2. DECO RELIEF

  Frankrike

 1. HAZ MAKINA KALIP SANAYI

  Turkiet

 2. MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH

  Frankrike

 3. NEW TRESING STAMPI

  Italien

 4. A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Portugal

 5. BASIC CARBIDE

  Förenta Staterna

 6. MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO

  Italien

 7. OFIMOLDE

  Portugal

 8. KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY

  Turkiet

 1. BOUDIN SAS

  Frankrike

 2. FACOMPRIL - MOLDES E PLÁSTICOS, LDA.

  Portugal

 3. FOUNDRY PATTERN MAKER TZOURKAS

  Grekland

 4. SCAMM SRL

  Italien

 5. SA DIETRICH

  Frankrike

 6. SOCIETE NOUVELLE ACM

  Frankrike

 7. B.G. MOULES

  Frankrike

 8. AGATHON GMBH & CO.KG

  Tyskland

 9. C&C BARK METALL-DRUCKGUSS UND FORMENBAU GMBH

  Tyskland

 10. RECTIMOLD, RECTIFICAÇÃO DE MOLDES, S.A.

  Portugal