• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • formar och mallar

Resultat för

Formar och mallar - Import och export

 1. VOXELJET AG

  Tyskland

  voxeljet är en ledande tillverkare av 3D-skrivare lämpade för industrin och har servicecenter i Tyskland, USA och Storbritannien för "tillverkning på begäran" av formar och modeller för metallgjutgods.Affärsenheten voxeljet SYSTEMS är ansvarig för utveckling, tillverkning och försäljning av marknadens snabbaste och effektivaste 3D-skrivare. I voxeljet SERVICES servicecenter framställs formar och modeller efter CAD-data på förfrågan.

 2. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  iMed erbjuder ett smart sortiment av tekniska precisionskomponenter och komponentserier av plast i små, medelstora och stora partier för flera viktiga branscher. Som systemleverantör har iMed över tio års erfarenhet. Och det inom flera olika sektorer. Det är inte bara användningen av den senaste tekniken som har gett iMed en så nöjd och lojal kundgrupp med stort förtroende för produkternas kvalitet. Våra kompetenta medarbetare följer produkterna från utvecklingsplan till serietillverkning. Hos iMed satsar vi på personalen genom internrekryteringar, utbildningar och intensivkurser. Därmed kan våra kunder vara säkra på att mötas av experter med det slags professionalitet som de förväntar sig.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

  Företaget O.L.M.E.C. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Profilering - stål och metaller, Stål och metall - formning och skärning, Prägling av stål och metall, Formar och mallar, Skärning av stål och metall, kapning och prägling plåt, präglingsformar, Profilering - stål och metaller, och formar för skärning. Företagets huvudkontor finns i Grassobbio, Italien.

 4. MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Företaget MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Formsprutning av gummi och plast, design av formar för plastmaterial, konstruktion av formar för plastmaterial, gjutning av metall, byggnadsprofiler, insprutning, utformning och tillverkning av formar, Formsprutning av gummi och plast, och plastika. Företagets huvudkontor finns i Marinha Grande, Portugal.

 5. AMADOR VARAS SA

  Spanien

  Företaget AMADOR VARAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Precisionsformar, hålstansar, konstruktion redskap, matriser, VERKTYG, SKÄRVERKTYG, och reservdelar och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Badalona-Barcelona, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MOTLES

  Spanien

  MOTLES, S.L. är ett företag i Valencia som arbetar för bilsektorn sedan 2001. Vi utformar och tillverkar främst formar för gjutning av termoplast (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, etc.). Vår tekniska avdelning arbetar oavbrutet med att söka nya lösningar för att förbättra kvaliteten, alltid inom ramen för standard ISO 9001-2008 som vi certifierats för sedan 2003 av SGS. Motles S.L.: s specialiserade och erfarna resurser svarar på behoven inom transportsektorn och förpackningen av bildelar. Slutligen har vi dagens bästa tekniska verktyg för att utföra arbeten med hög precision: stansar, maskinbearbetningsstationer, insprutare, bockningsmaskiner, etc.

 2. ADOP FRANCE

  Frankrike

  Adop France konstruerar och tillverkar formar för små plastflaskor för all slags teknik: sprutformning, extrudering, injektion och avdragbar PVC-film. Vid Arques la Bataille har vi ett centrum för provning, forskning och utveckling och assistans för prototyptillverkning, tillverkning av varuprover, stöd till igångsättning och teknisk innovation. Adop France är global leverantör av cylindermunstycken till de största företagen inom extrudering av PVC-film

 3. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Det tekniska produktionsföretaget TVD har en lång tradition inte bara som tillverkare av egna produkter utan även som välrenommerad och pålitlig leverantör av kundanpassade produkter enligt kraven från våra utländska och inhemska partner. Tillverkar kontrollskåp, datorskåp, HUP-skåp - pulverlackering - tillverkning av metalldelar och komponenter

 4. TRYON, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Tillverkning av pressverktyg för formning är en av våra viktigaste verksamheter. Tillverkningen bygger på kundernas ritningar eller vår egen design. Vi reparerar också verktyg (medelsvåra reparationer, allmänna reparationer och service). Exakt bearbetning, skärande bearbetning och montering av delar efter kundens önskemål är vår nästa tillverkningsaktivitet. Vårt produktionsprogram omfattar även fastspännings- och kontrollutrustning för serietillverkning.

 5. PLACISA

  Spanien

  Plastformar och plastinjektion Formsprutning av plastdetaljer.

 1. MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH

  Frankrike

 2. HAZ MAKINA KALIP SANAYI

  Turkiet

 1. DECO RELIEF

  Frankrike

 2. BASIC CARBIDE

  Förenta Staterna

 3. MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO

  Italien

 4. NEW TRESING STAMPI

  Italien

 5. A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Portugal

 6. RAPID 3D SERVICE GMBH

  Tyskland

 7. OFIMOLDE

  Portugal

 8. KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY

  Turkiet

 1. BOUDIN SAS

  Frankrike

 2. FACOMPRIL - MOLDES E PLÁSTICOS, LDA.

  Portugal

 3. FOUNDRY PATTERN MAKER TZOURKAS

  Grekland

 4. SCAMM SRL

  Italien

 5. MOLDES 2000 - MOLDES PARA PLÁSTICOS LDA.

  Portugal

 6. STE ETUDES REALISATIONS MOULES ET OUTILLAGES

  Frankrike

 7. OTTO MÄNNER GMBH

  Tyskland

 8. SEDLOM - SOCIEDADE DE MOLDES DE PRECISÃO, LDA.

  Portugal

 9. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugal

 10. FAMPLAC MOLDES LDA.

  Portugal

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis