• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • formar och mallar

Resultat för

Formar och mallar - Import och export

 1. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  iMed erbjuder ett smart sortiment av tekniska precisionskomponenter och komponentserier av plast i små, medelstora och stora partier för flera viktiga branscher. Som systemleverantör har iMed över tio års erfarenhet. Och det inom flera olika sektorer. Det är inte bara användningen av den senaste tekniken som har gett iMed en så nöjd och lojal kundgrupp med stort förtroende för produkternas kvalitet. Våra kompetenta medarbetare följer produkterna från utvecklingsplan till serietillverkning. Hos iMed satsar vi på personalen genom internrekryteringar, utbildningar och intensivkurser. Därmed kan våra kunder vara säkra på att mötas av experter med det slags professionalitet som de förväntar sig.

 2. VOXELJET AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  voxeljet är en ledande tillverkare av 3D-skrivare lämpade för industrin och har servicecenter i Tyskland, USA och Storbritannien för "tillverkning på begäran" av formar och modeller för metallgjutgods.Affärsenheten voxeljet SYSTEMS är ansvarig för utveckling, tillverkning och försäljning av marknadens snabbaste och effektivaste 3D-skrivare. I voxeljet SERVICES servicecenter framställs formar och modeller efter CAD-data på förfrågan.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.L.M.E.C. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Profilering - stål och metaller, Stål och metall - formning och skärning, Prägling av stål och metall, Formar och mallar, Skärning av stål och metall, kapning och prägling plåt, präglingsformar, Profilering - stål och metaller, och formar för skärning. Företagets huvudkontor finns i Grassobbio, Italien.

 4. MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Formsprutning av gummi och plast, design av formar för plastmaterial, konstruktion av formar för plastmaterial, gjutning av metall, byggnadsprofiler, insprutning, utformning och tillverkning av formar, Formsprutning av gummi och plast, och plastika. Företagets huvudkontor finns i Marinha Grande, Portugal.

 5. AMADOR VARAS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AMADOR VARAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Precisionsformar, hålstansar, konstruktion redskap, matriser, VERKTYG, SKÄRVERKTYG, och reservdelar och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Badalona-Barcelona, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MOTLES

  Spanien

  MOTLES, S.L. är ett företag i Valencia som arbetar för bilsektorn sedan 2001. Vi utformar och tillverkar främst formar för gjutning av termoplast (PVC, TPE, TPU, PP, PA-6, etc.). Vår tekniska avdelning arbetar oavbrutet med att söka nya lösningar för att förbättra kvaliteten, alltid inom ramen för standard ISO 9001-2008 som vi certifierats för sedan 2003 av SGS. Motles S.L.: s specialiserade och erfarna resurser svarar på behoven inom transportsektorn och förpackningen av bildelar. Slutligen har vi dagens bästa tekniska verktyg för att utföra arbeten med hög precision: stansar, maskinbearbetningsstationer, insprutare, bockningsmaskiner, etc.

 2. ROUXEL SA

  Frankrike

  Företaget ROUXEL är specialiserat på tillverkningen av högprecisionsformar sedan mer än 43 år. Dessa är utformade för produktionen av komponenter tillverkade genom plastgjutning i stora serier. Vår expertis ger oss möjlighet att verka inom olika sektorer som jordbrukslivsmedel, läkemedel, kosmetika … och att respektera de särskilda egenskaperna och tillverkningsprocesserna inom varje verksamhetsområde. Vår kontroll av insprutningsprocessen garanterar tillförlitligheten av våra produkter med ett konkurrenskraftigt pris i förhållande till kvaliteten. Vårt tekniska kontor, i fråga om forskning och utveckling, kombinerat med våra högpresterande produktionsmedel gör det möjligt att långvarigt förbättra prestandan av våra formar.

 3. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Det tekniska produktionsföretaget TVD har en lång tradition inte bara som tillverkare av egna produkter utan även som välrenommerad och pålitlig leverantör av kundanpassade produkter enligt kraven från våra utländska och inhemska partner. Tillverkar kontrollskåp, datorskåp, HUP-skåp - pulverlackering - tillverkning av metalldelar och komponenter

 4. TRYON, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Tillverkning av pressverktyg för formning är en av våra viktigaste verksamheter. Tillverkningen bygger på kundernas ritningar eller vår egen design. Vi reparerar också verktyg (medelsvåra reparationer, allmänna reparationer och service). Exakt bearbetning, skärande bearbetning och montering av delar efter kundens önskemål är vår nästa tillverkningsaktivitet. Vårt produktionsprogram omfattar även fastspännings- och kontrollutrustning för serietillverkning.

 5. ADOP FRANCE

  Frankrike

  Adop France konstruerar och tillverkar formar för små plastflaskor för all slags teknik: sprutformning, extrudering, injektion och avdragbar PVC-film. Vid Arques la Bataille har vi ett centrum för provning, forskning och utveckling och assistans för prototyptillverkning, tillverkning av varuprover, stöd till igångsättning och teknisk innovation. Adop France är global leverantör av cylindermunstycken till de största företagen inom extrudering av PVC-film

 1. PLACISA

  Spanien

  Plastformar och plastinjektion Formsprutning av plastdetaljer.

 2. DISMAT

  Spanien

  Global lösning inom olika bearbetningsområden för att minska leveranstiderna och utvecklings- och logistikkostnaderna.

 1. MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH

  Frankrike

  Företaget MODELAGE MÉCANIQUE BRITSCH, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företagets huvudkontor finns i Arches, Frankrike.

 2. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Portugal

  Företaget MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Formar och mallar, Precisionsformar, Formar och mallar, tillverkning av formar, konstruktion formar, och Precisionsformar. Företagets huvudkontor finns i Pataias, Portugal.

 3. DECO RELIEF

  Frankrike

  Företaget DECO RELIEF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Kost och drycker - ingredienser, kakformar, Livsmedelsfärger, och tillbehör för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Talant, Frankrike.

 4. MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO

  Italien

  Företaget MO. MASK S.R.L. DI MOGLIANESI ALESSANDRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företagets huvudkontor finns i Civitanova Marche, Italien.

 5. A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA

  Portugal

  Företaget A&M MOLDES PARA PLÁSTICOS, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom sprutgjutning. Företagets huvudkontor finns i Arouca, Portugal.

 6. NEW TRESING STAMPI

  Italien

  Företaget NEW TRESING STAMPI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Formar och mallar, gjutformar för plastmaterial, tillverkning av formar, Formar och mallar, och konstruktion av formar för plastmaterial. Företagets huvudkontor finns i Gessate, Italien.

 7. SGA MODEL KALIP VE MAKINA SAN.TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget SGA MODEL KALIP VE MAKINA SAN.TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Formar och mallar, Fordon, Formar och mallar, CNC-arborrning, och CNC 4-axis milling work. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 8. BASIC CARBIDE

  Förenta Staterna

  Företaget BASIC CARBIDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företagets huvudkontor finns i Lowber, Förenta Staterna.

 1. RAPID 3D SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget RAPID 3D SERVICE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Formar för plast och gummi, Formar för plast och gummi, och plastformar. Företagets huvudkontor finns i Attendorn, Tyskland.

 2. SIMULFLOW, LDA.

  Portugal

  Företaget SIMULFLOW, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företagets huvudkontor finns i Leiria, Portugal.

 3. OFIMOLDE

  Portugal

  Företaget OFIMOLDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företagets huvudkontor finns i Escariz Arouca, Portugal.

 4. ON-TIME MOULDS - MANUEL CARLOS P. FERREIRA

  Portugal

  Företaget ON-TIME MOULDS - MANUEL CARLOS P. FERREIRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom plastformar. Företagets huvudkontor finns i Marinha Grande, Portugal.

 5. KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY

  Turkiet

  Företaget KAYA MODEL CASTING MANUFACTURING INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom smältning av aluminium, produktion för tredje part, gjutgärnsprodukter, och sandgjutning. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 6. BOUDIN SAS

  Frankrike

  Företaget BOUDIN SAS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom svetsning med laser. Företagets huvudkontor finns i Maillot, Frankrike.

 7. FACOMPRIL - MOLDES E PLÁSTICOS, LDA.

  Portugal

  Företaget FACOMPRIL - MOLDES E PLÁSTICOS, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Formar för plast och gummi, och Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Marinha Grande, Portugal.

 8. SCAMM SRL

  Italien

  Företaget SCAMM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom artiklar för verktygsmaskiner för bearbetning av plåt, och anläggningar och maskiner för skärning av plåt. Företagets huvudkontor finns i Bergamo, Italien.

 9. FOUNDRY PATTERN MAKER TZOURKAS

  Grekland

  Företaget FOUNDRY PATTERN MAKER TZOURKAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företagets huvudkontor finns i Peireaus, Grekland.

 10. MODELAGE INDUSTRIEL DE LA LOIRE

  Frankrike

  Företaget MODELAGE INDUSTRIEL DE LA LOIRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom formar, och varmformning. Företagets huvudkontor finns i Villars, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis