• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • formar för plast och gummi

Resultat för

Formar för plast och gummi - Import och export

 1. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSBACH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt familjeföretag tillverkar sedan 1991 kundanpassade plastprodukter. Vid vår anläggning i Gornau, i närheten av Chemnitz i östra Tyskland arbetar idag 55 anställda med montering av halvfabrikat, tillverkning av behållare och apparater, anläggningskonstruktion och renrumsteknik. Våra lösningar används bland annat inom maskin- och anläggningskonstruktion, medicin- och miljöteknik, halvledarindustri och solcellstillverkning. Våra produkter och tjänster är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001: 2008.

 2. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Plastformsföretaget AYBERKSAN inledde sin verksamhet 2004 i industriområdet İvedik med att tillverka formar. Eftersom vi värderar kvalitet och kundnöjdhet lika högt, så har vi utfört många framgångsrika projekt i olika sektorer både på hemmaplan och utomlands under kort tid. Vi har certifikat som understryker vårt kvalitetsfokus, men den största investeringen har varit vikten som lagts vid personalstyrkan och den teknologiska utvecklingen. Vi har breddat vår vision genom att lägga till plastsprutning - en essentiell del av industrin - till formproduktionen. Vi har samlat tusentals produkter och tjänster riktade till allt från försvarsindustri till läkemedelsindustri, från fordonsindustri till möbelindustri, från park- och trädgårdsindustri till borrindustri. Vårt uppdrag är att erbjuda de bästa lösningarna för kundens behov, inom plastsprutning och formsprutning. Vår främsta kommersiella princip är exakta och effektiva informationsflöden. Vi har upprätthållit en dynamisk struktur tack vare vår tekniska kapacitet, vårt fokus på forskning och utveckling, och vår hängivenhet till kundnöjdheten.

 3. ACKOR MOULD LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  Ackor Mould Limited grundades 2003 i Dongguan, Kina, och har under de senaste två decennierna samarbetat intensivt med sina kunder för att tillhandahålla optimala lösningar för formsprutningsverktyg och formprodukter. Våra heltäckande tjänster omfattar allt från tillverkning av formar och formsprutningsverktyg till montering av slutprodukter. Till våra viktigaste marknader hör Japan, EU och Amerika, där vi har upprättat stabila partnerskap genom det förtroende som vi får från våra värdefulla kunder. Ackor Mould Limited har en omfattande erfarenhet och har etablerat sig som en pålitlig leverantör inom olika branscher såsom fordon, medicin, elektronik, kosmetiska delar och el. Vår kompetens omfattar inte bara formsprutningsverktyg utan också tjänster som CNC-bearbetning, silikongjutning, gummigjutning, metallpressning och vakuumformning av plast. Efter en blygsam start har Ackor Mould Limited vuxit rejält genom att följa de grundläggande principerna om kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vårt engagemang visar sig i vår konstanta strävan efter att uppfylla kundernas krav och leverera kostnadseffektiva produkter av högsta kvalitet, hela vägen från första förfrågan till produktion och punktlig leverans. Ackor Mould har sedan mer än två decennier specialiserat sig på tillverkning av formsprutningsverktyg och har uppnått ett fantastiskt rykte inom den inhemska och utländska formsprutningsindustrin. Vår expertis utmärker sig i alla olika sektorer där vi är verksamma, inklusive fordon, medicin, elektronik, kosmetiska delar och el.

 4. SACEL GROUP

  Italien

  Verified by europages badge

  Sacel är ett företag i Ozegna med 40 års erfarenhet inom området konstruktion av formar för plåt och plast, termoplastgjutning, plåtklippning, lasersvetsning och automationskonstruktion. Företaget har en stor och toppmodern maskinpark och en FoU som kan utforma och implementera processer efter att ha samarbetat tillsammans med kunderna i produktutvecklingen. Sacel hanterar alla faser i produktionskedjan, från utformningen av utrustningen till leveransen av delarna, med respekt för kundens krav. Våra kunder är verksamma inom områden som BILBRANSCHEN, MEDICIN OCH ELEKTRONIK. Vi arbetar över hela världen med våra filialer: Italien, Slovakien och Mexiko med huvudkontor i Slovakien: SACELEST Juzna Trieda 125, 00401 Kosice Slovakien Tel: +421 557995541 info@sacelest.com Besök vår hemsida för att upptäcka våra andra kontor runt om i världen.Tveka inte att kontakta oss för all information du behöver.

 5. HODA, UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  HODA, UAB är specialiserade inom formsprutning av plast sedan 1993. Genom åren har vi blivit ett av de största företagen inom formsprutning av plast i de baltiska länderna, med betydande produktionskapacitet. Vårt mål är att producera kvalitetsprodukter och möta kundernas behov till konkurrenskraftiga priser. Vi är stolta över att vara certifierade enligt standarder ISO9001, ISO14001, GMP och IATF 16949. Vårt breda utbud av tjänster innefattar bland annat tillverkning av formverktyg och formsprutning av plast.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ITALSTAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Italstampi arbetar sedan 1981 inom utveckling och tillverkning av sänken, inom gjutning av plastmaterial och prägling av mindre metalldelar. Deras moderna anläggningar täcker en yta på 9 000 m², varav 5 000 m² under tak. Ingående kunskap, yrkesmässighet, automatisering av produktionen, snabba svar på kundernas krav är komponenterna som gjort företagets succé och givit det kontinuerlig tillväxt över åren.

 2. OR.P. STAMPI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  OR.P. Stampi inledde sin verksamhet 1980 och tillverkar formar av stål för kompression, injektion och transfer för formning av packningar och tekniska artiklar av gummi, o-ringar, chassi, brickor, kulor, ringar, membran, hylsor, med hjälp av automatiska maskiner för projektering, bearbetning och provning av tillverkade formar.

 3. GB SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GB är specialiserat på tillverkning av tekniska gummiartiklar enligt kundens design. Vi är en av de största tillverkarna av gummi- och termoplasttätningar med egen formverkstad. Vi tillverkar skräddarsydda detaljer i alla typer av gummi: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR/PVC, SBR, och i olika termoplastiska material: ABS, PA6, PA6.6, PA6.6 glasfyllt, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Vi tillverkar gummiartiklar för hög- och lågtryckstätningar.

 4. COJEMA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COJEMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummi och plast - Omvandling. Företaget är även verksamt inom Plast - Produkter för industri, Formar för plast och gummi, Plast - Produkter för elektronisk industri, Formsprutning av gummi och plast, Plast - Produkter för medicinalt bruk, Plast - Produkter för industri, Formar för plast och gummi, Plastinsprutning, och Plast - Produkter för elektronisk industri. Företagets huvudkontor finns i Roclenge Sur Geer, Belgien.

 5. MPO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MPO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmeformning av plast - maskiner. Företaget är även verksamt inom Formar för plast och gummi, Fräsning och svarvning av gummi och plast, Plastic injection mould, Formar för plast och gummi, bearbetning av rosfri stålplåt, och Fräsning och svarvning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Pluvigner, Frankrike.

 1. F&W FREY & WINKLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget F&W FREY & WINKLER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Königsbach-Stein, Tyskland.

 2. WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Lohne, Tyskland.

 1. MVA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget MVA D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Plastindustri - Maskiner och utrustning, Svarvning av stål och metall, Formar pressgjutning, Formsprutning av gummi och plast, Plast - Halvfabrikat, Formar för plast och gummi, Automation - Anläggningar och apparater, Handverktyg utan motor, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Ig Pri Ljubljani, Slovenien.

 2. BRÖKING-PLASTEX GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BRÖKING-PLASTEX GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Griesheim, Tyskland.

 3. SICO D. & E. SIMON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SICO D. & E. SIMON GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Steinau, Tyskland.

 4. HÜGE UND LANGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HÜGE UND LANGE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Hermannsburg, Tyskland.

 5. EMK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EMK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Ober-Mörlen, Tyskland.

 6. REH & FETT FORMENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget REH & FETT FORMENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Marburg, Tyskland.

 7. KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Plast - Basprodukter för industri, Formar för keramik, Fräsning av stål och metall, Formar för plast och gummi, Plast - Halvfabrikat, Obdelava plastičnih materialov, konstruktion redskap, Plast - Basprodukter för industri, och Formar för keramik. Företagets huvudkontor finns i Günselsdorf, Österrike.

 8. MARCEL BÜTZER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget MARCEL BÜTZER AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Munchenbuchsee, Schweiz.

 1. ANTON CLEMENS GMBH & CO KG, KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANTON CLEMENS GMBH & CO KG, KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Bergisch Gladbach, Tyskland.

 2. ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Gaflenz, Österrike.

 3. GFK FORMING KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GFK FORMING KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Nidda, Tyskland.

 4. 2 M KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget 2 M KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Walting, Tyskland.

 5. ZMT WERKZEUGBAU DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZMT WERKZEUGBAU DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Niederkassel, Tyskland.

 6. KUNSTSTOFFWERK KATZBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KUNSTSTOFFWERK KATZBACH GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Cham, Tyskland.

 7. STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Rangsdorf, Tyskland.

 8. HINTSTEINER GROUP GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget HINTSTEINER GROUP GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Mürzhofen, Österrike.

 9. SI-TECH SINGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SI-TECH SINGER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Dornstetten, Tyskland.

 10. KTR KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KTR KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Sonneberg, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Formar för plast och gummi - Import och export

Antal resultat

6 366 Företag