• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • formar för plast och gummi

Resultat för

Formar för plast och gummi - Import och export

 1. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Turkiet

  Plastformsföretaget AYBERKSAN inledde sin verksamhet 2004 i industriområdet İvedik med att tillverka formar. Eftersom vi värderar kvalitet och kundnöjdhet lika högt, så har vi utfört många framgångsrika projekt i olika sektorer både på hemmaplan och utomlands under kort tid. Vi har certifikat som understryker vårt kvalitetsfokus, men den största investeringen har varit vikten som lagts vid personalstyrkan och den teknologiska utvecklingen. Vi har breddat vår vision genom att lägga till plastsprutning - en essentiell del av industrin - till formproduktionen. Vi har samlat tusentals produkter och tjänster riktade till allt från försvarsindustri till läkemedelsindustri, från fordonsindustri till möbelindustri, från park- och trädgårdsindustri till borrindustri. Vårt uppdrag är att erbjuda de bästa lösningarna för kundens behov, inom plastsprutning och formsprutning. Vår främsta kommersiella princip är exakta och effektiva informationsflöden. Vi har upprätthållit en dynamisk struktur tack vare vår tekniska kapacitet, vårt fokus på forskning och utveckling, och vår hängivenhet till kundnöjdheten.

 2. MATOSPLÁS INDUSTRIA DE PLASTICOS S.A.

  Portugal

  MatosPlás S.A. ligger i Protugal och är specialiserat på termoplastisk formsprutning. Vi har över fyrtio års erfarenhet och kan garantera de bästa produkterna till våra kunder. Vi utvecklar, designar och anpassar oss till våra kunders behov. Vår lokal är försedd med ett dynamiskt team som är rikt på erfarenhet och kunskap inom innovation av verktyg för 3D-projekt. Vi sköter hela produktionsprocessen från början till slut. Från produktutveckling, formsprutningskonception, produktion, sammansättning och paketering till frakt. Vi garanterar att produkterna levereras till kunden i enighet med deras specifikationer. Alla projekt sköts inom våra företag i Matos Group. Produktionskapaciteten sträcker sig från 55T till 400T med tretton sprutmaskiner, som gör att vi kan tillfredsställa alla kundens behov. All produktion undergår en strikt kvalitetskontroll (metrologi), så att vi kan garantera den höga kvaliteten. Dessutom erbjuder vi en rad tjänster till våra klienter, som: tampotryck, ultrasonisk svetsning, lasertryck, digital foliering, serigrafi, frostning av plast, sammansättning, paketering med mera. Tveka inte att besöka vår hemsida eller kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor.

 3. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSBACH GMBH

  Tyskland

  Vårt familjeföretag tillverkar sedan 1991 kundanpassade plastprodukter. Vid vår anläggning i Gornau, i närheten av Chemnitz i östra Tyskland arbetar idag 55 anställda med montering av halvfabrikat, tillverkning av behållare och apparater, anläggningskonstruktion och renrumsteknik. Våra lösningar används bland annat inom maskin- och anläggningskonstruktion, medicin- och miljöteknik, halvledarindustri och solcellstillverkning. Våra produkter och tjänster är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001: 2008.

 4. SACEL GROUP

  Italien

  Sacel är ett företag i Ozegna med 40 års erfarenhet inom området konstruktion av formar för plåt och plast, termoplastgjutning, plåtklippning, lasersvetsning och automationskonstruktion. Företaget har en stor och toppmodern maskinpark och en FoU som kan utforma och implementera processer efter att ha samarbetat tillsammans med kunderna i produktutvecklingen. Sacel hanterar alla faser i produktionskedjan, från utformningen av utrustningen till leveransen av delarna, med respekt för kundens krav. Våra kunder är verksamma inom områden som BILBRANSCHEN, MEDICIN OCH ELEKTRONIK. Vi arbetar över hela världen med våra filialer: Italien, Slovakien och Mexiko med huvudkontor i Slovakien: SACELEST Juzna Trieda 125, 00401 Kosice Slovakien Tel: +421 557995541 info@sacelest.com Besök vår hemsida för att upptäcka våra andra kontor runt om i världen.Tveka inte att kontakta oss för all information du behöver.

 5. HODA, UAB

  Litauen

  HODA, UAB är specialiserade inom formsprutning av plast sedan 1993. Genom åren har vi blivit ett av de största företagen inom formsprutning av plast i de baltiska länderna, med betydande produktionskapacitet. Vårt mål är att producera kvalitetsprodukter och möta kundernas behov till konkurrenskraftiga priser. Vi är stolta över att vara certifierade enligt standarder ISO9001, ISO14001, GMP och IATF 16949. Vårt breda utbud av tjänster innefattar bland annat tillverkning av formverktyg och formsprutning av plast.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ITALSTAMPI

  Italien

  Italstampi arbetar sedan 1981 inom utveckling och tillverkning av sänken, inom gjutning av plastmaterial och prägling av mindre metalldelar. Deras moderna anläggningar täcker en yta på 9 000 m², varav 5 000 m² under tak. Ingående kunskap, yrkesmässighet, automatisering av produktionen, snabba svar på kundernas krav är komponenterna som gjort företagets succé och givit det kontinuerlig tillväxt över åren.

 2. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italien

  MCS oavbrutna ansträngningar har gjort det till ett ledande företag inom utformning och tillverkning av formar. Projektens precision, den snabba utvecklingen och kvaliteten av formarna används av de främsta bilkonstruktörerna. Studierna som utförts i samarbete ger många sektorer möjlighet att placera sitt förtroende i MCS Facchettis kompetens och yrkesmässighet. Vår kärnverksamhet är design och konstruktion av formar för pressgjutning av aluminium- och magnesiumlegeringar.

 3. GB SRL

  Italien

  GB är specialiserat på tillverkning av tekniska gummiartiklar enligt kundens design. Vi är en av de största tillverkarna av gummi- och termoplasttätningar med egen formverkstad. Vi tillverkar skräddarsydda detaljer i alla typer av gummi: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR/PVC, SBR, och i olika termoplastiska material: ABS, PA6, PA6.6, PA6.6 glasfyllt, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Vi tillverkar gummiartiklar för hög- och lågtryckstätningar.

 4. COJEMA

  Belgien

 5. F&W FREY & WINKLER GMBH

  Tyskland

 1. WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH

  Tyskland

 2. MPO

  Frankrike

 1. HÄFNER & KRULLMANN GMBH

  Tyskland

 2. FLUOR-TECH KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

 3. PTFE NÜNCHRITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. AMMERFLON GMBH KUNSTSTOFF- U. DICHTUNGSTECHNIK

  Tyskland

 5. DIGICON AG

  Tyskland

 6. ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH

  Österrike

 7. SICO D. & E. SIMON GMBH

  Tyskland

 8. BRÖKING-PLASTEX GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Tyskland

 1. E&H DESIGN GMBH

  Tyskland

 2. BECK KABEL- UND GEHÄUSETECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. GFK FORMING KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 4. ZABEL TECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. KARL KÜHNLEIN GMBH GUMMI · KUNSTSTOFFE

  Tyskland

 6. HELMUT HUND GMBH

  Tyskland

 7. FLEXIS.CH AG

  Schweiz

 8. RAUSCHERT GMBH

  Tyskland

 9. KUNSTSTOFFWERK KATZBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. PAULI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

Filter

Resultat för

Formar för plast och gummi - Import och export

Antal resultat

6 360 företag