• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • formar för plast och gummi

Resultat för

Formar för plast och gummi - Import och export

 1. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSBACH GMBH

  Tyskland

  Vårt familjeföretag tillverkar sedan 1991 kundanpassade plastprodukter. Vid vår anläggning i Gornau, i närheten av Chemnitz i östra Tyskland arbetar idag 55 anställda med montering av halvfabrikat, tillverkning av behållare och apparater, anläggningskonstruktion och renrumsteknik. Våra lösningar används bland annat inom maskin- och anläggningskonstruktion, medicin- och miljöteknik, halvledarindustri och solcellstillverkning. Våra produkter och tjänster är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001: 2008.

 2. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Turkiet

  Plastformsföretaget AYBERKSAN inledde sin verksamhet 2004 i industriområdet İvedik med att tillverka formar. Eftersom vi värderar kvalitet och kundnöjdhet lika högt, så har vi utfört många framgångsrika projekt i olika sektorer både på hemmaplan och utomlands under kort tid. Vi har certifikat som understryker vårt kvalitetsfokus, men den största investeringen har varit vikten som lagts vid personalstyrkan och den teknologiska utvecklingen. Vi har breddat vår vision genom att lägga till plastsprutning - en essentiell del av industrin - till formproduktionen. Vi har samlat tusentals produkter och tjänster riktade till allt från försvarsindustri till läkemedelsindustri, från fordonsindustri till möbelindustri, från park- och trädgårdsindustri till borrindustri. Vårt uppdrag är att erbjuda de bästa lösningarna för kundens behov, inom plastsprutning och formsprutning. Vår främsta kommersiella princip är exakta och effektiva informationsflöden. Vi har upprätthållit en dynamisk struktur tack vare vår tekniska kapacitet, vårt fokus på forskning och utveckling, och vår hängivenhet till kundnöjdheten.

 3. SACEL GROUP

  Italien

  Sacel är ett företag i Ozegna med 40 års erfarenhet inom området konstruktion av formar för plåt och plast, termoplastgjutning, plåtklippning, lasersvetsning och automationskonstruktion. Företaget har en stor och toppmodern maskinpark och en FoU som kan utforma och implementera processer efter att ha samarbetat tillsammans med kunderna i produktutvecklingen. Sacel hanterar alla faser i produktionskedjan, från utformningen av utrustningen till leveransen av delarna, med respekt för kundens krav. Våra kunder är verksamma inom områden som BILBRANSCHEN, MEDICIN OCH ELEKTRONIK. Vi arbetar över hela världen med våra filialer: Italien, Slovakien och Mexiko med huvudkontor i Slovakien: SACELEST Juzna Trieda 125, 00401 Kosice Slovakien Tel: +421 557995541 info@sacelest.com Besök vår hemsida för att upptäcka våra andra kontor runt om i världen.Tveka inte att kontakta oss för all information du behöver.

 4. HODA, UAB

  Litauen

  HODA, UAB är specialiserade inom formsprutning av plast sedan 1993. Genom åren har vi blivit ett av de största företagen inom formsprutning av plast i de baltiska länderna, med betydande produktionskapacitet. Vårt mål är att producera kvalitetsprodukter och möta kundernas behov till konkurrenskraftiga priser. Vi är stolta över att vara certifierade enligt standarder ISO9001, ISO14001, GMP och IATF 16949. Vårt breda utbud av tjänster innefattar bland annat tillverkning av formverktyg och formsprutning av plast.

 5. OR.P. STAMPI SRL

  Italien

  OR.P. Stampi inledde sin verksamhet 1980 och tillverkar formar av stål för kompression, injektion och transfer för formning av packningar och tekniska artiklar av gummi, o-ringar, chassi, brickor, kulor, ringar, membran, hylsor, med hjälp av automatiska maskiner för projektering, bearbetning och provning av tillverkade formar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italien

  MCS oavbrutna ansträngningar har gjort det till ett ledande företag inom utformning och tillverkning av formar. Projektens precision, den snabba utvecklingen och kvaliteten av formarna används av de främsta bilkonstruktörerna. Studierna som utförts i samarbete ger många sektorer möjlighet att placera sitt förtroende i MCS Facchettis kompetens och yrkesmässighet. Vår kärnverksamhet är design och konstruktion av formar för pressgjutning av aluminium- och magnesiumlegeringar.

 2. ITALSTAMPI

  Italien

  Italstampi arbetar sedan 1981 inom utveckling och tillverkning av sänken, inom gjutning av plastmaterial och prägling av mindre metalldelar. Deras moderna anläggningar täcker en yta på 9 000 m², varav 5 000 m² under tak. Ingående kunskap, yrkesmässighet, automatisering av produktionen, snabba svar på kundernas krav är komponenterna som gjort företagets succé och givit det kontinuerlig tillväxt över åren.

 3. GB SRL

  Italien

  GB är specialiserat på tillverkning av tekniska gummiartiklar enligt kundens design. Vi är en av de största tillverkarna av gummi- och termoplasttätningar med egen formverkstad. Vi tillverkar skräddarsydda detaljer i alla typer av gummi: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR/PVC, SBR, och i olika termoplastiska material: ABS, PA6, PA6.6, PA6.6 glasfyllt, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Vi tillverkar gummiartiklar för hög- och lågtryckstätningar.

 4. COJEMA

  Belgien

  Företaget COJEMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummi och plast - Omvandling. Företaget är även verksamt inom Plast - Produkter för industri, Formar för plast och gummi, Plast - Produkter för elektronisk industri, Formsprutning av gummi och plast, Plast - Produkter för medicinalt bruk, Plast - Produkter för industri, Formar för plast och gummi, Plastinsprutning, och Plast - Produkter för elektronisk industri. Företagets huvudkontor finns i Roclenge Sur Geer, Belgien.

 5. WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH

  Tyskland

  Företaget WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Lohne, Tyskland.

 1. MPO

  Frankrike

  Företaget MPO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmeformning av plast - maskiner. Företaget är även verksamt inom Formar för plast och gummi, Fräsning och svarvning av gummi och plast, Plastic injection mould, Formar för plast och gummi, bearbetning av rosfri stålplåt, och Fräsning och svarvning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Pluvigner, Frankrike.

 2. F&W FREY & WINKLER GMBH

  Tyskland

  Företaget F&W FREY & WINKLER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Königsbach-Stein, Tyskland.

 1. SICO D. & E. SIMON GMBH

  Tyskland

  Företaget SICO D. & E. SIMON GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Steinau, Tyskland.

 2. EMK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget EMK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Ober-Mörlen, Tyskland.

 3. REH & FETT FORMENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget REH & FETT FORMENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Marburg, Tyskland.

 4. AAREPLAST AG

  Tyskland

  Företaget AAREPLAST AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 5. INOUTIC / DECEUNINCK GMBH

  Tyskland

  Företaget INOUTIC / DECEUNINCK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Bogen, Tyskland.

 6. BRÖKING-PLASTEX GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Tyskland

  Företaget BRÖKING-PLASTEX GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Griesheim, Tyskland.

 7. RAUSCHERT GMBH

  Tyskland

  Företaget RAUSCHERT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Judenbach-Heinersdorf, Tyskland.

 8. STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN

  Tyskland

  Företaget STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Rangsdorf, Tyskland.

 1. E&H DESIGN GMBH

  Tyskland

  Företaget E&H DESIGN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Wörrstadt, Tyskland.

 2. KUNSTSTOFFWERK KATZBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KUNSTSTOFFWERK KATZBACH GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Cham, Tyskland.

 3. MOBILVERDE TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Företaget MOBILVERDE TECHNOLOGIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Geilenkirchen, Tyskland.

 4. PAULI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget PAULI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Remptendorf, Tyskland.

 5. AMMERFLON GMBH KUNSTSTOFF- U. DICHTUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Företaget AMMERFLON GMBH KUNSTSTOFF- U. DICHTUNGSTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Dießen, Tyskland.

 6. ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH

  Österrike

  Företaget ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Gaflenz, Österrike.

 7. DIGICON AG

  Tyskland

  Företaget DIGICON AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Kornwestheim, Tyskland.

 8. RIEMER TEC VIKTOR RIEMER

  Tyskland

  Företaget RIEMER TEC VIKTOR RIEMER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Bünde, Tyskland.

 9. HÜGE UND LANGE GMBH

  Tyskland

  Företaget HÜGE UND LANGE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Hermannsburg, Tyskland.

 10. SCHÜTZ KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHÜTZ KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Großwallstadt, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Formar för plast och gummi - Import och export

Antal resultat

7 021 Företag