• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • formar för gjuterier

Resultat för

Formar för gjuterier - Import och export

 1. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har över 50 års erfarenhet inom tillverkning av effektiva släppmedel, släppämnen, däcksprutlösningar, rengöringsmedel och tillsatsprodukter för formgivnings- och gjutprocesser. Vårt kunnande sträcker sig långt utöver de produkter som vi utvecklar och tillverkar. Vi är väl förtrogna med olika industriernas respektive tillverkningsprocesser och hjälper våra kunder att tillverka högkvalitativa produkter mer effektivt och samtidigt sänka driftskostnaderna.

 2. WINDUS ENTERPRISES INC.

  Kina

  Verified by europages badge

  WINDUS grundades 1998 och är en global OEM/ODM-aktör som levererar gjutgods, stansning, tillverkade och bearbetade delar samt monteringar och tester inom olika branscher som vattenrening, jordbruk, offshore-olja, bygg- och anläggning, järnvägar och fordon. Vårt engagemang för kvalitet framgår tydligt av vår ISO9001-ackreditering av TUV 2003. Implementeringen av ett ERP-system och ett system för kontorsautomatisering har effektiviserat vår verksamhet och vårt arbetsflöde och avsevärt ökat den interna effektiviteten och kundresponsen. De rigorösa inspektionskraven registreras noggrant i vårt kvalitetsinformationssystem, vilket ger oss möjlighet att mäta prestanda och ständigt förbättra våra tjänster. Med stöd av ett erfaret teknik- och serviceteam är WINDUS den enda tjänsteleverantör du behöver. Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster, från designhjälp och snabb framtagning av 3D-prototyper till produktionsmetoder, teknik och projektledning. Med flexibla affärsmetoder som Kanban och Consignment tillgodoser vi dina unika behov. Under årens lopp har vårt orubbliga engagemang för kvalitet och värde gett oss utmärkelser från både kunder, branschorganisationer och nätverk.

 3. VEMEK SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VEMEK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, formar för gjuteri, gjuteriprodukter, SMÅ DETALJER, och utrustning för produktion av gjuteristrukturer. Företagets huvudkontor finns i San Martino Di Lupari, Italien.

 4. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrike

  Sedan 2001 har företaget FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) utvecklat ett nätverk gjutarpartner etablerade i Polen. Med flera års erfarenhet erbjuder FGD sina kunder tillträde till en mångfald olika formnings- och gjutningsanläggningar. FGD: s styrelse, mån om sina kunders tillfredsställelse, belönades 2013 med certifieringen ISO 9001: 2008 för "Utformning, köp och försäljning av stycken i gjutjärn". Företaget erbjuder flera tjänster: - Flera gjutanläggningar för olika färgnyanser. - Flera formningsanläggningar för olika former. - Integrerad maskinbearbetningsverkstad för att begränsa mängden transporter av delarna, från gjutning till slutlig montering. - Lackningsverkstad för att skydda delarna mot korrosion och fullända deras estetik. - Ritkontor för att utveckla nya komponenter och koncept. - Anpassade logistiklösningar för att kunna reagera snabbt och optimera lagerhanteringen. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. CHILCHES MATERIALS

  Spanien

  Chilches Materials ingår i gruppen Torrecid som är världsledande inom produkter och tjänster för keramik- och glasindustrin samt tillverkning av eldfasta produkter och gjuterier. Vi är specialiserade på att tillverka högkvalitativa keramiska matteringsmedel och vi garanterar bästa service så att våra kunder kan utnyttja våra tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vår huvudverksamhet är förädlingen av zircon Premium-sand för att kunna erbjuda opakmedel med olika finhetsgrader.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MODELISTAS CODINA

  Spanien

  Alla typer formar i trä för gjutning.

 2. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Företaget KON-FORM WERKZEUGE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företagets huvudkontor finns i Hatzfeld, Tyskland.

 3. PIEPER-K3M

  Tyskland

  Företaget PIEPER-K3M, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företagets huvudkontor finns i Breidenbach, Tyskland.

 4. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugal

  Företaget A.J.MOLDES, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för plast och gummi. Företaget är även verksamt inom Formar för gjuterier, sprutformar, tillverkning design gjutformar, Formar för gjuterier, och plastformar. Företagets huvudkontor finns i Marinha Grande, Portugal.

 5. ADCRIST PROD SRL

  Rumänien

  Företaget ADCRIST PROD SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företaget är även verksamt inom gjuteri, formar för gjuteri, aluminium alloy foundry, och 3D prototypes and prints. Företagets huvudkontor finns i Oradea, Rumänien.

 1. HOT IRON TUB

  Ukraina

  Företaget HOT IRON TUB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företagets huvudkontor finns i Lutsk, Ukraina.

 2. MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS

  Portugal

  Företaget MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företaget är även verksamt inom egen tillverkning av formar, och utformning och tillverkning av formar. Företagets huvudkontor finns i Maia, Portugal.

 1. KALIPPARK MEDICAL PLASTIC MOLD AND METAL INJECTION MOLDING

  Turkiet

  Företaget KALIPPARK MEDICAL PLASTIC MOLD AND METAL INJECTION MOLDING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plast - Produkter för medicinalt bruk. Företaget är även verksamt inom formar i aluminium, formar för gjuteri, och tillverkning design gjutformar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 2. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Frankrike

  Företaget ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom Formar för gjuterier, Aluminiumgjuterier, Formar för gjuterier, gjuteri, gjutningsarbeten, och Aluminiumgjuterier. Företagets huvudkontor finns i Arrien En Bethmale, Frankrike.

 3. PREC-ODLEW SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget PREC-ODLEW SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företagets huvudkontor finns i Skawina, Polen.

 4. KANTEMIR

  Frankrike

  Företaget KANTEMIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företaget är även verksamt inom Formar för plast och gummi, Formar för plast och gummi, utformning och tillverkning av formar, precisionsmekanik, och mekaniska precisionsutrustningar. Företagets huvudkontor finns i Auray, Frankrike.

 5. CHARVET - GROUPE RGF

  Frankrike

  Företaget CHARVET - GROUPE RGF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Formar för gjuterier, Formar för gjuterier, Förädling av plastmaterial, sprutformar, och konstruktion verktyg. Företagets huvudkontor finns i Eybens, Frankrike.

 6. DRUGUET SAS

  Frankrike

  Företaget DRUGUET SAS, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företaget är även verksamt inom snabb framtagning av prototyper, och gjuteri. Företagets huvudkontor finns i Grieges, Frankrike.

 7. FOCUS ON MOLDS SRL

  Italien

  Företaget FOCUS ON MOLDS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Italien.

 8. COENE MATRIJZENBOUW

  Belgien

  Företaget COENE MATRIJZENBOUW, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Formar för gjuterier, Böjning av stål och metall, Formar för gjuterier, Böjning av stål och metall, Utformning av formar för metall, och foramr för kapning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Lotenhulle, Belgien.

 1. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugal

  Företaget CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Formar för gjuterier, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Formar för gjuterier, och Verktygsmaskiner för skärning av metall. Företagets huvudkontor finns i Águeda, Portugal.

 2. MODELAGE USIMOULE

  Frankrike

  Företaget MODELAGE USIMOULE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företaget är även verksamt inom prototyper. Företagets huvudkontor finns i Saint-Michel, Frankrike.

 3. KUTES METAL

  Turkiet

  Företaget KUTES METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företaget är även verksamt inom gjutning av gråjärn, legotillverkning, och Formbart gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. FONDERIE MARTEL

  Frankrike

  Företaget FONDERIE MARTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företaget är även verksamt inom Aluminiumgjuterier, Stål och metall - bearbetning, gjuteri i kokill, Aluminiumgjuterier, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Saint-Omer Cedex, Frankrike.

 5. ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A.

  Portugal

  Företaget ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företaget är även verksamt inom Formar för plast och gummi, och Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Picassinos, Portugal.

 6. FORMINOV

  Frankrike

  Företaget FORMINOV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Formar för gjuterier, Formar för gjuterier, varmformning, och prototyper. Företagets huvudkontor finns i Crissey, Frankrike.

 7. MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE

  Frankrike

  Företaget MODELAGE MECANIQUE DU DAUPHINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Formar för gjuterier, Formar för gjuterier, och konstruktion verktyg. Företagets huvudkontor finns i Echirolles, Frankrike.

 8. INDUSTRIAS MICAL

  Spanien

  Företaget INDUSTRIAS MICAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formning av plast - Maskinverktyg. Företaget är även verksamt inom Formar för gjuterier, Formar och mallar, gjutna delar i zamak, Formar för gjuterier, och Formar och mallar. Företagets huvudkontor finns i Albacete, Spanien.

 9. A-FORM AG

  Tyskland

  Företaget A-FORM AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Insprutning av plast - maskiner. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, sprutformar, konstruktion av formar för plastmaterial, formar för gjuteri, och Precisionsformar. Företagets huvudkontor finns i Mildenau, Tyskland.

 10. LAJOINIE FONDERIE

  Frankrike

  Företaget LAJOINIE FONDERIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företaget är även verksamt inom precisionsgjuteri, utformning av formar för gjutning, och värmebehandling av metall. Företagets huvudkontor finns i Saint-firmin-des-pres, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis