• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • formar för gjuterier

Resultat för

Formar för gjuterier - Import och export

 1. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Tyskland

  Vi har över 50 års erfarenhet inom tillverkning av effektiva släppmedel, släppämnen, däcksprutlösningar, rengöringsmedel och tillsatsprodukter för formgivnings- och gjutprocesser. Vårt kunnande sträcker sig långt utöver de produkter som vi utvecklar och tillverkar. Vi är väl förtrogna med olika industriernas respektive tillverkningsprocesser och hjälper våra kunder att tillverka högkvalitativa produkter mer effektivt och samtidigt sänka driftskostnaderna.

 2. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrike

  Sedan 2001 har företaget FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) utvecklat ett nätverk gjutarpartner etablerade i Polen. Med flera års erfarenhet erbjuder FGD sina kunder tillträde till en mångfald olika formnings- och gjutningsanläggningar. FGD: s styrelse, mån om sina kunders tillfredsställelse, belönades 2013 med certifieringen ISO 9001: 2008 för "Utformning, köp och försäljning av stycken i gjutjärn". Företaget erbjuder flera tjänster: - Flera gjutanläggningar för olika färgnyanser. - Flera formningsanläggningar för olika former. - Integrerad maskinbearbetningsverkstad för att begränsa mängden transporter av delarna, från gjutning till slutlig montering. - Lackningsverkstad för att skydda delarna mot korrosion och fullända deras estetik. - Ritkontor för att utveckla nya komponenter och koncept. - Anpassade logistiklösningar för att kunna reagera snabbt och optimera lagerhanteringen. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  Alla produkter för "formar för gjuterier"

 3. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italien

  MCS oavbrutna ansträngningar har gjort det till ett ledande företag inom utformning och tillverkning av formar. Projektens precision, den snabba utvecklingen och kvaliteten av formarna används av de främsta bilkonstruktörerna. Studierna som utförts i samarbete ger många sektorer möjlighet att placera sitt förtroende i MCS Facchettis kompetens och yrkesmässighet. Vår kärnverksamhet är design och konstruktion av formar för pressgjutning av aluminium- och magnesiumlegeringar.

 4. VEMEK SRL

  Italien

  Företaget VEMEK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom formar för gjuteri, och gjuteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i San Martino Di Lupari, Italien.

 5. PIEPER-K3M

  Tyskland

  Företaget PIEPER-K3M, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Formar för gjuterier. Företagets huvudkontor finns i Breidenbach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CHILCHES MATERIALS

  Spanien

  Chilches Materials ingår i gruppen Torrecid som är världsledande inom produkter och tjänster för keramik- och glasindustrin samt tillverkning av eldfasta produkter och gjuterier. Vi är specialiserade på att tillverka högkvalitativa keramiska matteringsmedel och vi garanterar bästa service så att våra kunder kan utnyttja våra tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vår huvudverksamhet är förädlingen av zircon Premium-sand för att kunna erbjuda opakmedel med olika finhetsgrader.

 2. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

 3. HOT IRON TUB

  Ukraina

 4. ADCRIST PROD SRL

  Rumänien

 5. A.J.MOLDES, LDA.

  Portugal

 1. KALIPPARK MEDICAL PLASTIC MOLD AND METAL INJECTION MOLDING

  Turkiet

 2. DRUGUET SAS

  Frankrike

 1. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Portugal

 2. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Portugal

 3. COENE MATRIJZENBOUW

  Belgien

 4. A-FORM AG

  Tyskland

 5. INDUSTRIAS MICAL

  Spanien

 6. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Frankrike

 7. LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL)

  Ukraina

 8. CHARVET - GROUPE RGF

  Frankrike

 1. FONDERIE MARTEL

  Frankrike

 2. MOLDACAMPO - MOLDES PARA INJECÇÃO DE PLÁSTICOS

  Portugal

 3. KUTES METAL

  Turkiet

 4. FOCUS ON MOLDS SRL

  Italien

 5. TALLERES TAMEGRA S.L.

  Spanien

 6. LEGGERI ATTREZZERIA MECCANICA

  Italien

 7. MG INTERNATIONAL MOLDS

  Frankrike

 8. KAYA MODEL CASTING INDUSTRIES

  Turkiet

 9. TURAN MOULD

  Turkiet

 10. FILIPE VIEIRA UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis