• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • foder och halm

Resultat för

Foder och halm - Import och export

 1. SARL TASCHET

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SARL TASCHET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom lucern, och Hö. Företagets huvudkontor finns i Roiffé, Frankrike.

 2. FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom halm av högsta kvalitet, pressad halm, vetehalm, vete, havre, Lusern, och foder till djurbesättningar. Företagets huvudkontor finns i La Campana-Sevilla, Spanien.

 3. TRONAGERGAARD STRAW

  Danmark

  Verified by europages badge

  Företaget TRONAGERGAARD STRAW, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Foder och halm, djurfoder, bark, svingel, halm, bark för marktäckning, halm och hö, utrustning för foder, och verktyg för jordbruk. Företagets huvudkontor finns i Slagelse, Danmark.

 4. ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Dielheim, Tyskland.

 5. UNIVERT FOIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget UNIVERT FOIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom halm, lucern, foder, halm och hö, och Hö. Företagets huvudkontor finns i Bouzonville, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EARL DE LA ROMANE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EARL DE LA ROMANE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom Foder och fjäderfä - Foder, Hö, Boskapsfoder, foder, foderblandning, Foder och fjäderfä - Foder, och foder till djurbesättningar. Företagets huvudkontor finns i Blet, Frankrike.

 2. KUHN

  Frankrike

  KUHN-gruppen erbjuder ett stort urval av jordbruksutrustningar för att svara på alla förväntningar hos yrkesfolk inom jordbruk. Vare sig ni är jordbrukare eller entreprenör finner ni den utrustning som är bäst lämpad för era krav: plogar med 2 till 12 skär, maskiner för markbearbetning samt ett brett utbud produkter för sådd. Våra maskiner i linje och för precisionssådd kan anpassas till alla typer av sådd. Dessutom berikar såningskombinationerna vårt sortiment med fördel. För gödningen, garanterar våra gödmedelsspridare precision och enkel inställning, och våra gödselspridare bidrar till optimal hantering av det organiska materialet. Vårt märke, som är mycket välkänt för slåtterutrustningar, med över 33 modeller slåttermaskiner, täcker alla foderskördningsarbeten. Vad gäller utrustning för uppfödning och landskapsunderhåll, kommer produkterna i sortimentet att tillfredsställa de mest krävande yrkesmännen.

 3. DUREPAIRE

  Frankrike

  Företaget DUREPAIRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom föda i pellets, och lucern. Företagets huvudkontor finns i Verdille, Frankrike.

 4. ALFALFA MONEGROS

  Spanien

  Företaget ALFALFA MONEGROS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Foder och halm, och Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Sariñena-Huesca, Spanien.

 5. ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkiet

  Företaget ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Släpvagnar för jordbruk. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - maskiner och utrustning, Foder och halm, Jordbruk - maskiner och utrustning, släp, foderblandning, och Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 1. PROFARRATGES BALAGUER S.L

  Spanien

  Företaget PROFARRATGES BALAGUER S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom bädd, och föda i pellets. Företagets huvudkontor finns i Balaguer, Spanien.

 2. TRANSPORT FOURNIER

  Frankrike

  Företaget TRANSPORT FOURNIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom varutransport med lastbil, Hö, och spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Tourtenay, Frankrike.

 1. COABA

  Spanien

  Företaget COABA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Barrax-Albacete, Spanien.

 2. BARENBRUG FRANCE

  Frankrike

  Företaget BARENBRUG FRANCE, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom gräsmattor, reparation av gräsmattor för idrottsplatser, och biostimulantia. Företagets huvudkontor finns i Marne La Vallée Cedex 3, Frankrike.

 3. ALBSTREU

  Tyskland

  Företaget ALBSTREU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Neufra, Tyskland.

 4. DIRK DE BAERE

  Belgien

  Företaget DIRK DE BAERE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom majs förpackad, Hö, föda i pellets, och stallgödsel. Företagets huvudkontor finns i Knesselare, Belgien.

 5. SARL DOMAINE DE FRAY

  Frankrike

  Företaget SARL DOMAINE DE FRAY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom halm, och olivolja. Företagets huvudkontor finns i Saint Martin De Crau, Frankrike.

 6. AGRA INVEST, A.S.

  Slovakien

  Företaget AGRA INVEST, A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom Hö, vete, korn, och halm och hö. Företagets huvudkontor finns i Banská Bystrica, Slovakien.

 7. STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH

  Österrike

  Företaget STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom biologiskt djurfoder, och föda i pellets. Företagets huvudkontor finns i Zahling, Österrike.

 8. CEREALES UTRERA, S.L.

  Spanien

  Företaget CEREALES UTRERA, S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Foder och halm, Halm för boskap och fjäderfä, och Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Utrera, Spanien.

 1. SC ELUNOS SRL

  Rumänien

  Företaget SC ELUNOS SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Service, Kemisk gödsel, Foder och halm, Foder för boskap och fjäderfä, Jordbruk - Service, Kemisk gödsel, Foder och halm, och Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Gaesti, Rumänien.

 2. ALEJANDRO MONTES MUÑOZ

  Spanien

  Företaget ALEJANDRO MONTES MUÑOZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Villodrigo-Palencia, Spanien.

 3. ALVER HOLZ

  Tyskland

  Företaget ALVER HOLZ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Pirmasens, Tyskland.

 4. OVALI YEM SANAYI

  Turkiet

  Företaget OVALI YEM SANAYI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, foderblandning, foder, foder för djur och zooteknik, och Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Erzurum, Turkiet.

 5. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Spannmål för boskap och fjäderfä, Foder för husdjur, Foder och fjäderfä - Foder, Foder och halm, Spannmål för boskap och fjäderfä, Foder för husdjur, Foder och fjäderfä - Foder, och Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Hobbersdorf, Tyskland.

 6. CHUCHI TRANSPORTES S.L.

  Spanien

  Företaget CHUCHI TRANSPORTES S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Pedrosillo El Ralo Salamanca, Spanien.

 7. RECOPAJA,S.L.

  Spanien

  Företaget RECOPAJA,S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Huesca, Spanien.

 8. DUMONT DANIEL ET FREDERIC

  Frankrike

  Företaget DUMONT DANIEL ET FREDERIC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom halm, foder, och transport och spedition av varor. Företagets huvudkontor finns i Chauvirey Le Chatel, Frankrike.

 9. COLHICANA

  Brasilien

  Företaget COLHICANA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företagets huvudkontor finns i Cajuru, Brasilien.

 10. PETER LÜCK E.K.

  Tyskland

  Företaget PETER LÜCK E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom Träbearbetning - Maskiner och utrustning, Korkar, Trä - Artiklar, Lister och ramar, Träbearbetning - Maskiner och utrustning, Korkar, Trä - Artiklar, och Lister och ramar. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis