• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • foder och fjäderfä - foder

Resultat för

Foder och fjäderfä - foder - Import och export

 1. SD-BEKS, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  SD-Becks tillverkar djurfoder för boskap och fjäderfän; biologiskt aktiva fodertillsatser, extruderade allt-i-ett-foder och sammansatta fodertillsatser för fjäderfän och alla sorters bondgårdsdjur. Vårt produktsortiment innefattar foder för värp- och slakthöns, broilerkycklingar och vaktlar; foder för ankor och andra vattenfåglar; fodertillsatser för hästar. Extrudering gör det möjligt att ta sönder cellväggar och bryta upp kemikaliska band för att ändra den molekulära strukturen hos råmaterialet och skapa ett djurfoder som är mer användbart, näringsrikt och lättsmält. Alla våra produkter är fria från växtstimulerande medel och antibiotika. Boskapsfoder från SD-Becks baseras på forskning - vi har ett nära samarbete med jordbruksakademin i Kuzbass kring vetenskapliga upptäckter och implementering av avancerade teknologier i foderbranschen. SD-Becks använder skräddarsydd programvara för att skapa exakt utformade djurfoder.

  Webbplats Open In New icon
 2. INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED

  Indien

  International Health Care Limited är en välkänd och global tillverkare inom djurhälsvårdssektorn och tillhör PVS Group India. PVS Groups affärspolicy bygger på TRY & TRUST, vilket har hjälpt organisationen att klara sina över 20 år inom tillverkning och marknadsföring av djursjukvårdsprodukter världen över. P.V.S. Group har ett nätverk i över 25 länder, inklusive Vietnam, Egypten, Sydkorea, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, Filipinerna, Nederländerna, Nigeria, Sudan, Burma, UAE, Ghana, Seychellerna, Taiwan, Kambodja m.fl. IHC är certifierade enligt cGMP, ISO 9001: 2008 och ISO 14001: 2004, och har ett starkt engagemang och god förmåga att leverera produkter av hög kvalitet. IHC har speciella tillverkningsområden för olika segment som fodertillsatser och läkemedel. PRODUKTUTBUD IHC tillverkar alla typer av sjukvårdsprodukter för djur som vitamin-/mineraltillskott, probiotika, tillväxtmedel och prestationshöjande medel.

 3. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Kina

  Baolikang verkar inom proteinfoder och djurfoder. Företaget har över 120 anställda, över 18 personer i teamet för forskning och utveckling, och falanger för jordbruksvetenskap och teknologi. Våra produkter: majsglutenmjöl, majsstärkelse, majsglutenfoder, oljepulver, lysin, kolinklorid, kisel, IMO, FOS, GOS, erytritol, maltodextrin, glukos.

 4. LLC ELMA-AGRO

  Vitryssland

  Elam-agro LLC är specialiserat på direkt import och försäljning av råvaror och halvfabrikat av hög kvalitet från olika ursprungsländer. Vi tillhandahåller råmaterial till mat- och foderproduktion. Vi partiförsäljer dessutom färdiga foder som mjölkersättning osv, foderblandningar och fodertillskott till jordbruksboskap och fjäderfän.

 5. LEK VETERINA D.O.O.

  Slovenien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. DIPTAR

  Ukraina

 2. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Vitryssland

 3. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraina

 4. ABM CLUB

  Ukraina

 5. FEEDADDS

  Turkiet

 1. FEEDLANCE B.V.

  Nederländerna

 2. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Nederländerna

 3. HARPERS FEEDS LTD.

  Förenade kungariket

 4. CYR DETOURNAY ET FILS

  Belgien

 5. HUYS VOEDERS

  Belgien

 6. EKOKEY DOO

  Montenegro

 7. LEIEVOEDERS

  Belgien

 8. SC CORDOSTEF SRL

  Rumänien

 9. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgien

 10. WYNNES OF DINMORE

  Förenade kungariket

 1. QINGDAO CTC FEED CORP.

  Kina

 2. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Förenade kungariket

 3. VOEDERS DEBAILLIE

  Belgien

 4. DE BAERE JAKY

  Belgien

 5. AROMA CHIMIE

  Förenade kungariket

 6. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. ALBI VOLAILLES

  Frankrike

 8. RESCO

  Belgien

 9. FNAO GROUP LTD

  Kina

 10. MOLTA

  Ryssland

Filter

Resultat för

Foder och fjäderfä - foder - Import och export

Antal resultat

3 060 företag