• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • foder och fjäderfä - foder

Resultat för

Foder och fjäderfä - foder - Import och export

 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har sedan länge ett rykte som en pålitlig distributör av förstklassiga jordbruksprodukter till den gobala marknaden. Vi sätter perfektion och integritet främst, och det har hjälpt oss att etablera oss som ett pålitligt namn inom jordbruksindustrin. Vi skiljer oss från mängden med vår djupt rotade passion för jordbruksvaror. Vi har lagt betydande resurser på att få förståelse för alla aspekter av jordbruksrelaterad exportverksamhet, som produktion, logistik och distribution. Den omfattande kunskapen har gjort oss till en betydande kraft inom exportindustrin. Vi är i grunden ett hängivet expertteam som alltid gör det lilla extra för våra klienter. Våra många års erfarenhet av exportmarknader har gjort oss till ledare inom vårt område. Vi har lagt en hög ribba för kvalitet och pålitlighet. Vi är stolta över att vara Danmarks ledande leverantör av förstklassiga jordbruksprodukter. Vi har ett mångfaldigt utbud av produkter som nötter, gödningsmedel och fodertillskott. Vi förstår vikten av dessa produkter inom olika industrier, och lägger vikt vid att bara leverera bästa kvalitet till våra kunder. Vårt uppdrag är att verka som en pålitlig samarbetspartner för verksamheter som behöver förstklassiga jordbruksvaror. Med fokus på perfektion, integritet och kundnöjdhet har AJ Agro ApS de perfekta förutsättningarna för att bevara sin plats i fronten av jordbruksproduktsindustrin.

 2. RESCO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Resco tillverkar boluser för nötkreatur, får och getter för att förebygga olika mineralbrister, näringsobalanser och andra problem: kalciumboluser förebygger mjölkfeber, vitlöksboluser förbättrar juverhälsan, osv. Boluser för nötkreatur är ett tillsatsfoder som är en enkel och ekonomisk lösning för att berika djurets kosthållning. För att förhöja fäderfäns dricksvatten har vi fem brustabletter med mineraler, vitaminer, antioxidanter och elektrolyter.

 3. GROW THE WORLD

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  Företaget GROW THE WORLD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Import-export av olja, Foder för djuruppfödning, Foder och fjäderfä - Foder, Spannmål för boskap och fjäderfä, ekologiskt dinkelvete, djurfoder, ekologiska bönor, Import-export av olja, och dinkelvete. Företagets huvudkontor finns i Svetlik, Tjeckiska republiken.

 4. EARL DE LA ROMANE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EARL DE LA ROMANE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom Foder och fjäderfä - Foder, Hö, Boskapsfoder, foder, foderblandning, Foder och fjäderfä - Foder, och foder till djurbesättningar. Företagets huvudkontor finns i Blet, Frankrike.

 5. SD-BEKS, LLC

  Ryssland

  SD-Becks tillverkar djurfoder för boskap och fjäderfän; biologiskt aktiva fodertillsatser, extruderade allt-i-ett-foder och sammansatta fodertillsatser för fjäderfän och alla sorters bondgårdsdjur. Vårt produktsortiment innefattar foder för värp- och slakthöns, broilerkycklingar och vaktlar; foder för ankor och andra vattenfåglar; fodertillsatser för hästar. Extrudering gör det möjligt att ta sönder cellväggar och bryta upp kemikaliska band för att ändra den molekulära strukturen hos råmaterialet och skapa ett djurfoder som är mer användbart, näringsrikt och lättsmält. Alla våra produkter är fria från växtstimulerande medel och antibiotika. Boskapsfoder från SD-Becks baseras på forskning - vi har ett nära samarbete med jordbruksakademin i Kuzbass kring vetenskapliga upptäckter och implementering av avancerade teknologier i foderbranschen. SD-Becks använder skräddarsydd programvara för att skapa exakt utformade djurfoder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LLC ELMA-AGRO

  Vitryssland

  Elam-agro LLC är specialiserat på direkt import och försäljning av råvaror och halvfabrikat av hög kvalitet från olika ursprungsländer. Vi tillhandahåller råmaterial till mat- och foderproduktion. Vi partiförsäljer dessutom färdiga foder som mjölkersättning osv, foderblandningar och fodertillskott till jordbruksboskap och fjäderfän.

 2. LEK VETERINA D.O.O.

  Slovenien

  Företaget LEK VETERINA D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom tillsatser för djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Beltinci, Slovenien.

 3. MWC FEEDS

  Polen

  Företaget MWC FEEDS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, Spannmål för boskap och fjäderfä, djurfoder, Foder och fjäderfä - Foder, Foder för djuruppfödning, och Spannmål för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Gdynia, Polen.

 4. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Turkiet

  Företaget NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom Foder och fjäderfä - Foder, tillskottsfoder, fjäderfän, Foder och fjäderfä - Foder, och Kycklingavel. Företagets huvudkontor finns i Nfa Ilac Kimya, Turkiet.

 5. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraina

  Företaget UKRAINSKE ZERNO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, Foder för djuruppfödning, föda för grisar, föda för fjäderfän, och foder till djurbesättningar. Företagets huvudkontor finns i Poltava, Ukraina.

 1. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Vitryssland

  Företaget SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom livsmedel för zooteknik. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 2. ABM CLUB

  Ukraina

  Företaget ABM CLUB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Foder och fjäderfä - Foder, Organics - livsmedel, ingredients for the food industry, och oil for food use. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 1. FEEDADDS

  Turkiet

  Företaget FEEDADDS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom tillsatser för alla livsmedel och desinficeringsmedel. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 2. FEEDLANCE B.V.

  Nederländerna

  Företaget FEEDLANCE B.V., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Foder och fjäderfä - Foder, Jordbruk - Import/Export, Foder och fjäderfä - Foder, Biologiskt aktiva fodertillskott, och livsmedel för zooteknik. Företagets huvudkontor finns i Veldhoven, Nederländerna.

 3. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, djurfoder, fullkornsvete, och Sockermajs. Företagets huvudkontor finns i Radziejow, Polen.

 4. CYR DETOURNAY ET FILS

  Belgien

  Företaget CYR DETOURNAY ET FILS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Pasta, Färskt kött och fjäderfä, Foder och fjäderfä - Foder, Pasta, Färskt kött och fjäderfä, Foder och fjäderfä - Foder, och artiklar för catering. Företagets huvudkontor finns i Tournai, Belgien.

 5. HUYS VOEDERS

  Belgien

  Företaget HUYS VOEDERS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder och fjäderfä - Foder. Företagets huvudkontor finns i Brugge, Belgien.

 6. DE BAERE JAKY

  Belgien

  Företaget DE BAERE JAKY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom majs, vete, stallgödsel, och Boskapsfoder. Företagets huvudkontor finns i Aalter, Belgien.

 7. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Nederländerna

  Företaget VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företagets huvudkontor finns i Yerseke, Nederländerna.

 8. MIRA SEPIOLITE CO LTD.

  Turkiet

  Företaget MIRA SEPIOLITE CO LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. HARPERS FEEDS LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget HARPERS FEEDS LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företagets huvudkontor finns i Devon, Förenade kungariket.

 2. SC CORDOSTEF SRL

  Rumänien

  Företaget SC CORDOSTEF SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företagets huvudkontor finns i Focsani, Rumänien.

 3. AGROKORMEXPORT LLC

  Ukraina

  Företaget AGROKORMEXPORT LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kli. Företaget är även verksamt inom Foder och fjäderfä - Foder, mjöl, Foder och fjäderfä - Foder, och spannmål för zooteknik. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 4. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Förenade kungariket

  Företaget HARLEQUIN NUTRITION LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företagets huvudkontor finns i Ashbourne, Förenade kungariket.

 5. AROMA CHIMIE

  Förenade kungariket

  Företaget AROMA CHIMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom kosttillskott för hästar, foder till djurbesättningar, livsmedel för hästar, och Equine feed supplements. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 6. LEIEVOEDERS

  Belgien

  Företaget LEIEVOEDERS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom föda för grisar, föda för nötkreatur, Foder och fjäderfä - Foder, och föda för fjäderfän. Företagets huvudkontor finns i Sint-Eloois-Vijve, Belgien.

 7. VOEDERS DEBAILLIE

  Belgien

  Företaget VOEDERS DEBAILLIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom föda för nötkreatur, kaninföda, Foder för kycklingar, och Foder för kor. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 8. VITA

  Ukraina

  Företaget VITA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, djurfoder, tillsatser för djurfoder, och Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Obukhiv, Ukraina.

 9. EKOKEY DOO

  Montenegro

  Företaget EKOKEY DOO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom hönskött, och färskt fläsk. Företagets huvudkontor finns i Podgorica, Montenegro.

 10. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgien

  Företaget ETABLISSEMENTS DERASSE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Foder och fjäderfä - Foder, Plantor, blomsterlökar och frö, Foder och fjäderfä - Foder, Jordförbättring och gödning, och djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Froidmont, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis