• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • foder och fjäderfä - foder

Resultat för

Foder och fjäderfä - foder - Import och export

 1. RESCO

  Belgien

  Resco tillverkar boluser för nötkreatur, får och getter för att förebygga olika mineralbrister, näringsobalanser och andra problem: kalciumboluser förebygger mjölkfeber, vitlöksboluser förbättrar juverhälsan, osv. Boluser för nötkreatur är ett tillsatsfoder som är en enkel och ekonomisk lösning för att berika djurets kosthållning. För att förhöja fäderfäns dricksvatten har vi fem brustabletter med mineraler, vitaminer, antioxidanter och elektrolyter.

 2. SD-BEKS, LLC

  Ryssland

  SD-Becks tillverkar djurfoder för boskap och fjäderfän; biologiskt aktiva fodertillsatser, extruderade allt-i-ett-foder och sammansatta fodertillsatser för fjäderfän och alla sorters bondgårdsdjur. Vårt produktsortiment innefattar foder för värp- och slakthöns, broilerkycklingar och vaktlar; foder för ankor och andra vattenfåglar; fodertillsatser för hästar. Extrudering gör det möjligt att ta sönder cellväggar och bryta upp kemikaliska band för att ändra den molekulära strukturen hos råmaterialet och skapa ett djurfoder som är mer användbart, näringsrikt och lättsmält. Alla våra produkter är fria från växtstimulerande medel och antibiotika. Boskapsfoder från SD-Becks baseras på forskning - vi har ett nära samarbete med jordbruksakademin i Kuzbass kring vetenskapliga upptäckter och implementering av avancerade teknologier i foderbranschen. SD-Becks använder skräddarsydd programvara för att skapa exakt utformade djurfoder.

 3. INTERNATIONAL HEALTHCARE LIMITED

  Indien

  International Health Care Limited är en välkänd och global tillverkare inom djurhälsvårdssektorn och tillhör PVS Group India. PVS Groups affärspolicy bygger på TRY & TRUST, vilket har hjälpt organisationen att klara sina över 20 år inom tillverkning och marknadsföring av djursjukvårdsprodukter världen över. P.V.S. Group har ett nätverk i över 25 länder, inklusive Vietnam, Egypten, Sydkorea, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka, Filipinerna, Nederländerna, Nigeria, Sudan, Burma, UAE, Ghana, Seychellerna, Taiwan, Kambodja m.fl. IHC är certifierade enligt cGMP, ISO 9001: 2008 och ISO 14001: 2004, och har ett starkt engagemang och god förmåga att leverera produkter av hög kvalitet. IHC har speciella tillverkningsområden för olika segment som fodertillsatser och läkemedel. PRODUKTUTBUD IHC tillverkar alla typer av sjukvårdsprodukter för djur som vitamin-/mineraltillskott, probiotika, tillväxtmedel och prestationshöjande medel.

 4. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Kina

  Baolikang verkar inom proteinfoder och djurfoder. Företaget har över 120 anställda, över 18 personer i teamet för forskning och utveckling, och falanger för jordbruksvetenskap och teknologi. Våra produkter: majsglutenmjöl, majsstärkelse, majsglutenfoder, oljepulver, lysin, kolinklorid, kisel, IMO, FOS, GOS, erytritol, maltodextrin, glukos.

 5. LLC ELMA-AGRO

  Vitryssland

  Elam-agro LLC är specialiserat på direkt import och försäljning av råvaror och halvfabrikat av hög kvalitet från olika ursprungsländer. Vi tillhandahåller råmaterial till mat- och foderproduktion. Vi partiförsäljer dessutom färdiga foder som mjölkersättning osv, foderblandningar och fodertillskott till jordbruksboskap och fjäderfän.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LEK VETERINA D.O.O.

  Slovenien

 2. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Turkiet

 3. SPECAGROTRADE PRIVATE ENTERPRISE

  Vitryssland

 4. ABM CLUB

  Ukraina

 5. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraina

 1. FEEDADDS

  Turkiet

 2. FEEDLANCE B.V.

  Nederländerna

 1. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

 2. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgien

 3. VOEDERS DEBAILLIE

  Belgien

 4. LEIEVOEDERS

  Belgien

 5. VITA

  Ukraina

 6. EKOKEY DOO

  Montenegro

 7. AROMA CHIMIE

  Förenade kungariket

 8. LCC AGROKORMEXPORT

  Ukraina

 1. HUYS VOEDERS

  Belgien

 2. HARLEQUIN NUTRITION LTD

  Förenade kungariket

 3. VAN DER ENDT-LOUWERSE C.V.

  Nederländerna

 4. SC CORDOSTEF SRL

  Rumänien

 5. CYR DETOURNAY ET FILS

  Belgien

 6. DE BAERE JAKY

  Belgien

 7. QINGDAO CTC FEED CORP.

  Kina

 8. EXG SP ZOO

  Polen

 9. SLT

  Ukraina

 10. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Tyskland

Filter

Resultat för

Foder och fjäderfä - foder - Import och export

Antal resultat

3 028 företag