• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • foder för industriell fiskuppfödning

Resultat för

Foder för industriell fiskuppfödning - Import och export

 1. NUTRIFISH

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Företaget NUTRIFISH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, Foder för djuruppfödning, Foder för industriell fiskuppfödning, Foder för djuruppfödning, och akvakultur av lax. Företagets huvudkontor finns i Monastir, Tunisien.

 2. ERWIN HENNECKEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ERWIN HENNECKEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Stolberg, Tyskland.

 3. ECOFUT, INH. ALEX BRAUN

  Tyskland

  Företaget ECOFUT, INH. ALEX BRAUN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företaget är även verksamt inom olja från hampafrön. Företagets huvudkontor finns i Goldenstedt, Tyskland.

 4. FUTURE FISHERIES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget FUTURE FISHERIES LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Chichester, Förenade kungariket.

 5. AFRIC AZOTE

  Senegal

  Företaget AFRIC AZOTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, fiskolja, Fiskmjöl, Foder för industriell fiskuppfödning, och proteiner. Företagets huvudkontor finns i Dakar, Senegal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AQUARIUM TONNDORF

  Tyskland

  Företaget AQUARIUM TONNDORF, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, Akvarium, Foder för industriell fiskuppfödning, och Akvarium. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. BOSNET GROUP DOO

  Bosnien-Herzegovina

  Företaget BOSNET GROUP DOO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, Kattmat, Foder för industriell fiskuppfödning, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina.

 3. NATKOM

  Turkiet

  Företaget NATKOM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företaget är även verksamt inom export av djupfryst fisk, sjöborre, tapesmusslor, och mjöl av solrosfrön. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 4. ATLANTIS FEED

  Portugal

  Företaget ATLANTIS FEED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företaget är även verksamt inom uppfödning av vitblecka i inlandsvatten. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

 5. ARTEMIA KORAL GMBH

  Tyskland

  Företaget ARTEMIA KORAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 1. NARCISO DIAS E FILHOS LDA

  Portugal

  Företaget NARCISO DIAS E FILHOS LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företaget är även verksamt inom fiskolja. Företagets huvudkontor finns i Peniche, Portugal.

 2. METNET DIŞ TICARET

  Turkiet

  Företaget METNET DIŞ TICARET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företaget är även verksamt inom Biologiskt aktiva fodertillskott, och artiklar för byggbranschen. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. LEADER-TRADE

  Schweiz

  Företaget LEADER-TRADE, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, Foder för industriell fiskuppfödning, fisk djupfryst, och livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Genève, Schweiz.

 2. BR HANDEL

  Tyskland

  Företaget BR HANDEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Goldenstedt, Tyskland.

 3. KENJI KOI

  Tyskland

  Företaget KENJI KOI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Emmerich, Tyskland.

 4. ARFIDEL

  Belgien

  Företaget ARFIDEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Soye, Belgien.

 5. AQUA BIO

  Belgien

  Företaget AQUA BIO, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företaget är även verksamt inom Fisk - foder för industriell uppfödning, och livsmedel för fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Turnhout, Belgien.

 6. VALOBIO

  Reunion

  Företaget VALOBIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, djurfoder, livsmedel, Foder för industriell fiskuppfödning, och raw materials. Företagets huvudkontor finns i Le Port, Reunion.

 7. AQUATIC SCIENCE

  Belgien

  Företaget AQUATIC SCIENCE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, Fisk - Maskiner och utrustning för bearbetning, Foder för industriell fiskuppfödning, och Fisk - Maskiner och utrustning för bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Herstal, Belgien.

 8. KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH

  Tyskland

  Företaget KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Alt Sührkow, Tyskland.

 1. TIANJIN NORLAND BIOTECH CO.,LTD

  Kina

  Företaget TIANJIN NORLAND BIOTECH CO.,LTD, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Tianjin, Kina.

 2. LÝSI HF

  Island

  Företaget LÝSI HF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Foder för industriell fiskuppfödning, Matoljor och matfett, och Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Reykjavík, Island.

 3. EURL LITTORAL AVICOLE

  Algeriet

  Företaget EURL LITTORAL AVICOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Fouka, Algeriet.

 4. BIOMAR GROUP A/S

  Danmark

  Företaget BIOMAR GROUP A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för industriell fiskuppfödning. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Kattmat, och Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Aarhus C, Danmark.

 5. CERMAQ ASA

  Norge

  Företaget CERMAQ ASA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, och Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Oslo, Norge.

 6. ASTRA AQUARIA GMBH

  Tyskland

  Företaget ASTRA AQUARIA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, och Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Bissendorf, Tyskland.

 7. TROMSØ FISKEINDUSTRI AS

  Norge

  Företaget TROMSØ FISKEINDUSTRI AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, och Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Tromsø, Norge.

 8. SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR.

  Tyskland

  Företaget SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, och Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Oelde, Tyskland.

 9. A.COELHO & CASTRO, LDA

  Portugal

  Företaget A.COELHO & CASTRO, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, och Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Povoa De Varzim, Portugal.

 10. POLARFEED SALES AS

  Norge

  Företaget POLARFEED SALES AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, och Foder för industriell fiskuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Leknes, Norge.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis