• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • foder för husdjur

Resultat för

Foder för husdjur - Import och export

 1. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. är en hängiven leverantör av kvalitetsråvaror för mat och dryck, kosttillskott och näringsfoder för djur. Vårt produktsortiment innefattar naturliga sötningsmedel, ledförstärkare, vitaminer, mineraler, aminosyror och örtextrakt. Vi efterlever EC- och FDA-regulationer, och tillhandahåller lösningar och slutprodukter baserat på klientens behov. Som en professionell kondroitinsulfatsleverantör har vi alla kondroitinserier med certifikat för mänsklig konsumtion. Våra produkter lagras inom EU, med hälsocertifikat och labbrapporter tillgängliga. Vi tillhandahåller inte bara kondroitinpulver, utan även Direkt kompressionsgrad (DC) samt prover på 98 % , 95 %, och 85 %. Kvalitetsgaranti och produktgaranti är det vi prioriterar högst. Vi håller oss uppdaterade om de senaste regulationerna från EC och brittiska FDA, och tillhandahåller månatliga kvalitetsrapporter. Vi har två årtiondens erfarenhet av att förvandla kundkoncept till verkliga produkter, baserat på över 1 000 olika formler. Vi erbjuder olika betalningsvillkor till klienter med god betalningshistorik. Vi har en produktansvarsförsäkring på 2 miljoner för att skydda klienter från efterföljande anspråk. Vi har åtta professionella lagerlokaler i USA, EU och Kina, med stabil lagerhållning av våra främsta produkter för att möjliggöra snabb leverans. Vårt logistiska servicecenter på 55 000 kvadratmeter i Kina understöder oss med kundanpassade förpackningar, etiketter, pallar och kontainrar för klienter. Välj oss för kvalitet, pålitlighet och konsekvens.

 2. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Upptäck CHAMP ett enastående hundmatsmärke som erbjuder kvalitet till ett exportvänligt pris. CHAMP är noggrant utformat och lever upp till de strikta standarderna hos ISO 9001 och H.A.C.C.P. Våra recept lever även upp till de krävande standarderna hos US NRC och Aafco; det understryker vår hängivenhet till att klara de allra högsta ribborna. CHAMP innhåller en oslagbar sammansättning av högkvalitativa proteiner och fetter i en noggrant utformad balans för att ge din hund den optimala näringsblandningen. Vi har tillsatt viktiga vitaminer för att skapa en komplett och välrundad diet. Genom en skicklig kombination av råmaterial och en extruderingsprocess uppnår vi en enastående matsmältning och banar vägen för en bättre näringsupptagning. De högteknologiska teknikerna för skapandet av CHAMP tillsammans med urvalet av ingredienser garanterar en smakupplevelse som hundar älskar. CHAMP är förstahandsvalet för hundägare som letar efter torrfoder som ger energi och stimulans till deras hundar. Utöver slutkunder riktar CHAMP in sig på yrkespersoner inom olika fält, som institutioner som militären och polisenheter. Uppfödare och detaljhandlare kan förlita sig på konsekvent kvalitet och pålitlighet med CHAMP. Champ finns tillgängligt varje dag i 22 länder som Egypten, Saudiarabien, Qatar, Kuwait och Malaysia. Välkommen till vår hemsida för att ta reda på mer. CHAMP, PROFFSENS VAL

 3. MAGUISA

  Spanien

  Verified by europages badge

  MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.), vars säte ligger i Guijuelo (Salamanca), ägnar sig nästan uteslutande åt förädling av iberiskt fläsk på industriell nivå. Dess avsikt var att bygga ett slakthus med en avdelning för utskärning och smältning av fett, med en slaktnings och styckningsverksamhet av grisar avsedda för sin industri, men även med förädlingen av späcket till fett via en smältningsprocess. Verksamheten startade 1982.

 4. ZAREA SP Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget ZAREA SP Z.O.O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, torrfoder för djur, hundgodis, Foder för husdjur, dietprodukter för hundar, ben för sällskapsdjur, ben för föda, och torrvaror. Företagets huvudkontor finns i Oborniki, Polen.

 5. NUOVA FATTORIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Nuova Fattoria SRL producerar komplett foder för hundar och katter "Made in Italy 100% certifierat", baserat på majs, grisfärs, svinstrutto, vitaminer och mineraler som ger djuret alla väsentliga näringsämnen för en korrekt metabolism. Produktionen använder sig av selektiv extruderingsteknik och är huvudsakligen märkt med NUOVA FATTORIA. Företaget tillhandahåller sin kunskap och produktions teknologier för skapandet av privatmärken.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CHUT YPTM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHUT YPTM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Foder för husdjur, food distribution, distribution livsmedelssektorn, och livsmedel i parti. Företagets huvudkontor finns i Le Touquet-Paris-Plage, Frankrike.

 2. ARGOS

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget ARGOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, hundgodis, Foder för husdjur, Säljer hundmat, naturlig hundmat, och ben för föda. Företagets huvudkontor finns i Kria Vrisi, Grekland.

 3. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Torkad frukt, zooteknisk föda, livsmedel för hästar, degbitar för fåglar, torkade grönsaker, sestavine hrane za domače živali, Foder för husdjur, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Altrip, Tyskland.

 4. CALICE HEMP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CALICE HEMP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Kaffe, te, Foder för husdjur, och Kaffe, te. Företagets huvudkontor finns i Vitrolles, Frankrike.

 5. LIBERAGRI SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LIBERAGRI SRLS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, artiklar för trädgårdsarbete, maskiner de trädgårdsarbete, Foder för djuruppfödning, och djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Monterosi, Italien.

 1. CHRISTOPH & FRANZ ERDTMANN GMBH & CO. KG FABRIKATION UND GROSSHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CHRISTOPH & FRANZ ERDTMANN GMBH & CO. KG FABRIKATION UND GROSSHANDEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom föda för fjäderfän, voljärer, solrosfrön, fåglar, och foder. Företagets huvudkontor finns i Lauenburg, Tyskland.

 2. BECKERCOMPLAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BECKERCOMPLAN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom hundtillbehör. Företagets huvudkontor finns i Hemer, Tyskland.

 1. TIERNAHRUNG SEERHAUSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TIERNAHRUNG SEERHAUSEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Stauchitz, Tyskland.

 2. VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Bad Herrenalb, Tyskland.

 3. COLONEL GUSTAVE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COLONEL GUSTAVE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, torrfoder för djur, kroketter för hundar, kroketter för katter, naturligt djurfoder, Hundmat, blötfoder för katter, och blötfoder för hundar. Företagets huvudkontor finns i Landenne, Belgien.

 4. SDGA CROQUETTES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SDGA CROQUETTES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, Hundmat, Kattmat, hundtillbehör, och naturlig hundmat. Företagets huvudkontor finns i Saint-Genest-Lerpt, Frankrike.

 5. SD-BEKS, LLC

  Ryssland

  SD-Becks tillverkar djurfoder för boskap och fjäderfän; biologiskt aktiva fodertillsatser, extruderade allt-i-ett-foder och sammansatta fodertillsatser för fjäderfän och alla sorters bondgårdsdjur. Vårt produktsortiment innefattar foder för värp- och slakthöns, broilerkycklingar och vaktlar; foder för ankor och andra vattenfåglar; fodertillsatser för hästar. Extrudering gör det möjligt att ta sönder cellväggar och bryta upp kemikaliska band för att ändra den molekulära strukturen hos råmaterialet och skapa ett djurfoder som är mer användbart, näringsrikt och lättsmält. Alla våra produkter är fria från växtstimulerande medel och antibiotika. Boskapsfoder från SD-Becks baseras på forskning - vi har ett nära samarbete med jordbruksakademin i Kuzbass kring vetenskapliga upptäckter och implementering av avancerade teknologier i foderbranschen. SD-Becks använder skräddarsydd programvara för att skapa exakt utformade djurfoder.

 6. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore, i Nandrin, sträcker sig över 1 800 m2 dedikerade åt trädgårdsodling, plantor, era djur, dekoration inomhus och utomhus. Vi är passionerade av grillning och erbjuder också ett brett utbud gasdrivna, koleldade utomhusgrillar, plancha, fyrfat, eldstäder med eko-etanol. Från mars till oktober har vi ett brett utbud möbler för terrasser, parasoll och skuggande artiklar utställda. F.o.m. november kom och besök vår fantastiska julmarknad!

 7. MONGE SPA

  Italien

  Företaget MONGE SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom föda för hundar, föda för katter, blötfoder för hundar, och blötfoder för katter. Företagets huvudkontor finns i Monasterolo Di Savigliano, Italien.

 8. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Foder för husdjur, Kattmat, Hundmat, och Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. MCEPHARMA S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget MCEPHARMA S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Foder för boskap och fjäderfä, Specialförpackningar på kundbeställning, Foder för husdjur, Foder för boskap och fjäderfä, och Specialförpackningar på kundbeställning. Företagets huvudkontor finns i Bílovec, Tjeckiska republiken.

 2. FITMIN

  Tjeckiska republiken

  Företaget FITMIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Kattmat, Hundmat, livsmedel för hästar, och mindre djur. Företagets huvudkontor finns i Zamberk , Tjeckiska republiken.

 3. GAHERPROGA SL

  Spanien

  Företaget GAHERPROGA SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Foder för husdjur, föda för katter, sällskapsdjur, och naturligt djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Palencia, Spanien.

 4. PETVIMIN ANIMAL PRODUCTS FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Turkiet

  Företaget PETVIMIN ANIMAL PRODUCTS FOREIGN TRADE CO. LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Afyonkarahisar, Turkiet.

 5. HUND & SPORT HUNGENBERG GMBH

  Tyskland

  Företaget HUND & SPORT HUNGENBERG GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Grevenbroich, Tyskland.

 6. CHEMI - VIT S.R.L.

  Italien

  Företaget CHEMI - VIT S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Foder för burfåglar, Hundmat, Foder för burfåglar, och Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Quattro Castella, Italien.

 7. MASCOTITA SC

  Spanien

  Företaget MASCOTITA SC, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Säljer hundmat, Säljer kattmat, och tillbehör för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Ribarroja Del Turia, Spanien.

 8. HOURAL'S FOOD

  Frankrike

  Företaget HOURAL'S FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, Hundmat, Kattmat, föda för hundar, och hundtillbehör. Företagets huvudkontor finns i Vouneuil Sous Biard, Frankrike.

 9. TUTIENDADEANIMALES.COM

  Spanien

  Företaget TUTIENDADEANIMALES.COM, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Hundmat, Säljer kattmat, föda för akvariefiskar, och kosttillskott för fåglar. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 10. ABIKA TEXTILE FOOD MINING MARKETING INDUSTRY AND TRADE COMPANY

  Turkiet

  Företaget ABIKA TEXTILE FOOD MINING MARKETING INDUSTRY AND TRADE COMPANY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, och Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis