• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • foder för djuruppfödning

Resultat för

Foder för djuruppfödning - Import och export

 1. FODER BIO-TECH

  Polen

  Vi är en europeisk tillverkare av olja, grovmalet mjöl, kakor och finmalet mjöl av sojabönor och linfrön. Bioteknik för foder möjliggör produktionsbearbetning och rengörning för upp till 99, 99 % av alla oljefröer. Våra fodertillsatser är garanterade och bekräftade av GMP och EU-BIO-certifikat. Det innebär att vi till våra BIO-produkter bara använder certifierade fröer som odlats främst på ekologiska gårdar i Polen och på andra ställen i Europa. Konventionella och ekologiska kakor, oljor, grovmalet mjöl och GMO-fritt finmalet mjöl är utmärkta källor för protein och energi i djurfoder. Vi har samarbetat med fodertillverkare och handelsföretag över hela världen sedan 1998. Vår produktion är fullkomligt naturlig och kemikaliefri. I utvinningsprocessen hettas grödorna upp innan de matas in i pressarna. Vi har garanterat kvaliteten och säkerheten hos våra produkter i åratal. Tack vare den gemensamma ansträngningen hos alla anställda så har vårt familjeföretag kunnat växa varje år. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. TAMPIERI SPA

  Italien

  Tampieri Spa är ledande inom produktion av råa och raffinerade vegetabiliska oljor för djuruppfödning och bränsle. Vi har anläggningar för bearbetning av biprodukter från vinframställning. Raffinerad och rå matolja, alkohol, destillerade produkter, grappa, mjöl för djurfoder och tartrater, brännbara kompositpaneler. Ledande i Europa inom produktion av druvkärnolja.

 3. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Turkiet

  Företaget ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Mineraler, tillsatser för djurfoder, Kalksten för djurfoder, Foder för boskap och fjäderfä, Förblandninhgar för grisar, kosttillskott för tävlingsfåglar, föda för får, och anläggningar och utrustningar för beredningen av foder för boskap. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 4. GROW THE WORLD

  Tjeckiska republiken

  Företaget GROW THE WORLD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Import-export av olja, Foder för djuruppfödning, Foder och fjäderfä - Foder, Spannmål för boskap och fjäderfä, ekologiskt dinkelvete, djurfoder, ekologiska bönor, Import-export av olja, och dinkelvete. Företagets huvudkontor finns i Svetlik, Tjeckiska republiken.

 5. NUTRIFISH

  Tunisien

  Företaget NUTRIFISH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, Foder för djuruppfödning, Foder för industriell fiskuppfödning, Foder för djuruppfödning, och akvakultur av lax. Företagets huvudkontor finns i Monastir, Tunisien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Buchholz I.d.n., Tyskland.

 2. VITALTRADE E.K.

  Tyskland

  Företaget VITALTRADE E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Frechen, Tyskland.

 3. MICROGANIC GMBH

  Tyskland

  Företaget MICROGANIC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Melle, Tyskland.

 4. LIBERAGRI SRLS

  Italien

  Företaget LIBERAGRI SRLS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, artiklar för trädgårdsarbete, maskiner de trädgårdsarbete, Foder för djuruppfödning, och djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Monterosi, Italien.

 5. VITALAC

  Frankrike

  Företaget VITALAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, föda för nötkreatur, föda för grisar, och Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Carnoet, Frankrike.

 1. INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Fürstenzell, Tyskland.

 2. MAMYLAC

  Belgien

  Företaget MAMYLAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning, Boskapsskötsel - Service, Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning, Boskapsskötsel - Service, och komjölk. Företagets huvudkontor finns i Malmedy, Belgien.

 1. PRIMOFOOD GMBH

  Tyskland

  Företaget PRIMOFOOD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, zooteknisk föda, djurfoder, integratorer för hundar, Hundmat, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Rottenburg, Tyskland.

 2. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italien

  Sedan många år tillverkar vi zootekniska livsmedel med garanterad kvalitet som har gett oss möjlighet att ständigt investera alltmer på teknik, forskning och utveckla vår tillverkning. Idag kan vår fabrik för produktion av djurfoder svara på kraven av de olika typerna av uppfödning: vare sig den är lantlig eller industriell. Vi har alltså lagt till, till de traditionella produktionerna, det nya fodersortimentet MANGIASANO, med nya förpackningar, och erbjuder därmed ett tekniskt och ekonomiskt svar åt våra kunder.

 3. SD-BEKS, LLC

  Ryssland

  SD-Becks tillverkar djurfoder för boskap och fjäderfän; biologiskt aktiva fodertillsatser, extruderade allt-i-ett-foder och sammansatta fodertillsatser för fjäderfän och alla sorters bondgårdsdjur. Vårt produktsortiment innefattar foder för värp- och slakthöns, broilerkycklingar och vaktlar; foder för ankor och andra vattenfåglar; fodertillsatser för hästar. Extrudering gör det möjligt att ta sönder cellväggar och bryta upp kemikaliska band för att ändra den molekulära strukturen hos råmaterialet och skapa ett djurfoder som är mer användbart, näringsrikt och lättsmält. Alla våra produkter är fria från växtstimulerande medel och antibiotika. Boskapsfoder från SD-Becks baseras på forskning - vi har ett nära samarbete med jordbruksakademin i Kuzbass kring vetenskapliga upptäckter och implementering av avancerade teknologier i foderbranschen. SD-Becks använder skräddarsydd programvara för att skapa exakt utformade djurfoder.

 4. EDAGUM SM RUS LLC

  Ryssland

  Edagum SM Rus LLC tillverkar ekologiska gödselmedel och näringstillskott under märket EDAGUM®, vars höga kvalitet och effektivitet har blivit kliniskt bevisad av över trettio ryska och utländska forskningsinstitut. Gödselmedlet EDAGUM® stimulerar naturlig tillväxt och förbättrar jorden. Medlet är gjort av miljövänliga växtmaterial. Det är samtidigt humiskt (40-50 g/l) och biofertiliserande (15 sorters bakterier), vilket garanterar den höga effektiviteten: upp till 50 % ökad avkastning, upp till 40 % besparingar på mineralbaserade gödselmedel och bekämpningsmedel. Näringstillskottet EDAGUM® görs av en blandning av olika naturliga råvaror och används för att öka produktiviteten och minska sjukdomsuppkomst hos bondgårdsdjur, fjäderfän och fiskfarmar. Det ökar produkternas kvalitet och miljövänlighet. Det är ett utmärkt alternativ till antibiotika.

 5. QINGDAO HONGBO IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  Kina

  Qingdao Hongbo Import & Export Co., Ltd är ett statsgodkänt företag vars främsta verksamhet täcker foder (produkter med torkad sötpotatis), importerade DDGS, produkter för husdjur (halsband, m.m.). Tillverkningen av foderingredienser är vår traditionella affärsverksamhet. Ledande sötpotatispellets för djurmats- och foderindustrin. Genom kvalitetskontroller på hög nivå med HACCP, GMA-SAFE, FDA samt GMP-certifiering, har vi ingått långtidsavtal över hela världen.

 6. AGROPIENSO

  Spanien

  Agropienso har utvecklats konstant när det gäller såväl infrastruktur som investeringar i FoU för tillverkning av sammansatta foder. Idag är Agropienso det största producentföretaget inom sammansatta foder i Aragonien och ett av de största i Spanien. Vi distribuerar våra produkter främst i Aragonien och Katalonien, men exporterar även till utlandet. Rådgivning från näringsexperter och veterinärer.

 7. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Kina

  Baolikang verkar inom proteinfoder och djurfoder. Företaget har över 120 anställda, över 18 personer i teamet för forskning och utveckling, och falanger för jordbruksvetenskap och teknologi. Våra produkter: majsglutenmjöl, majsstärkelse, majsglutenfoder, oljepulver, lysin, kolinklorid, kisel, IMO, FOS, GOS, erytritol, maltodextrin, glukos.

 8. YUKSEL ANIMAL FEED (YUKYEM)

  Turkiet

 1. MWC FEEDS

  Polen

 2. REINER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 3. HEIGRO-SERVICE

  Tyskland

 4. HEPROMIJ BV

  Nederländerna

 5. COMPAGNIA EUROPEA SALI SRL

  Italien

 6. MANUFACTORIES OF SOUTH PALMIA S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 7. SLAVUTICH-TARA

  Ukraina

 8. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraina

 9. KEY-SI LLC

  Ukraina

 10. TERENZIANI GIOVANNI S.R.L.

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Foder för djuruppfödning - Import och export

Antal resultat

7 205 Företag