• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • foder för djuruppfödning

Resultat för

Foder för djuruppfödning - Import och export

 1. PARSMEGA MAKINA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till PARSMEGA, din hållplats för toppmoderna tekniska lösningar inom storskalig jordbruksproduktion. Vår avdelning för forskning och utveckling är pionjärer för innovationer inom spannmålssilos, spannmålstorkare, kvarnar, kvarnsystem, pastamaskiner och industriella kylsystem. Som en vital del av PARSMEGA-familjen prioriterar vi slående kundtjänst och leverans av högklassiga produkter. PARSMEGA är specialiserat på nyckelfärdiga projekt, och erbjuder omfattande lösningar över olika industrier för att möta våra klienters unika behov. Vi betjänar en global klientel över 32 länder, främst i Centralasien, Europa och Afrika. Vi vill fortsätta bredda oss globalt, samtidigt som vi kontinuerligt höjer våra servicestandarder. Vårt dotterbolag SOLLS SHOES är verksamt under PARSMEGA. Märket är känt för att tillverka många olika dam- och herrskor. SOLLS SHOES har en toppmodern tillverkningsanläggning i Gaziantep, med ett erfaret team som säkerställer den dagliga produktionen av tusentals högkvalitativa produkter. Vår dedikation till innovation och perfektion säkrar vår plats som den föredragna leverantören för butikskedjor och som en pålitlig exportör till otaliga länder. Vi samarbetar med välkända märken som DS Damat och Boyner - det understryker den exceptionella kvaliteten och hantverksskickligheten som definierar SOLLS SHOES. Kontakta oss gärna för ytterligare information!

 2. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Tampieri Spa är ledande inom produktion av råa och raffinerade vegetabiliska oljor för djuruppfödning och bränsle. Vi har anläggningar för bearbetning av biprodukter från vinframställning. Raffinerad och rå matolja, alkohol, destillerade produkter, grappa, mjöl för djurfoder och tartrater, brännbara kompositpaneler. Ledande i Europa inom produktion av druvkärnolja.

 3. KRUK LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KRUK LLC är ett diversifierat jordbruksföretag som främst specialiserar sig på tillverkning av foderblandningar: processering av sojaprodukter, så som olja, mjöl och fullfettsextruderad soja. Soja är en högkaloriprodukt med hög proteinhalt. Det är en universalföda för alla typer av djur, fåglar och fisk. Soja förhöjer den ekonomiska effektiviteten i djurhållning. 2018 grundades snigelfarmen FERMA EKO baserat på KRUK LLC, med specialisering på odlingen av gourmetsniglar. En annan riktning är tillverkningen av bränslebriketter, som funnit kunder i både Ukraina och utrikes. Genom sin 30-åriga historia har KRUK LLC konsekvent befäst sin status som en pålitlig tillverkare och samarbetspartner. Företagets högkvalitativa arbete understryks av ISO 22000 kvalitetskontrollsstandard och ett flertal priser.

 4. GROW THE WORLD

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  Företaget GROW THE WORLD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Import-export av olja, Foder för djuruppfödning, Foder och fjäderfä - Foder, Spannmål för boskap och fjäderfä, ekologiskt dinkelvete, djurfoder, ekologiska bönor, Import-export av olja, och dinkelvete. Företagets huvudkontor finns i Svetlik, Tjeckiska republiken.

 5. WEHDELER GEWÜRZMÜHLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WEHDELER GEWÜRZMÜHLE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Salt, Extraherade smaktillsatser och kryddor, kosttillskott för hästar, hästvård, Kryddor, livsmedel för hästar, peppar, och Salt. Företagets huvudkontor finns i Bad Bramstedt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VITALTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VITALTRADE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Bad Ditzenbach, Tyskland.

 2. NUTRIFISH

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Företaget NUTRIFISH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, Foder för djuruppfödning, Foder för industriell fiskuppfödning, Foder för djuruppfödning, och akvakultur av lax. Företagets huvudkontor finns i Monastir, Tunisien.

 3. IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Buchholz I.d.n., Tyskland.

 4. LIBERAGRI SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LIBERAGRI SRLS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, artiklar för trädgårdsarbete, maskiner de trädgårdsarbete, Foder för djuruppfödning, och djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Monterosi, Italien.

 5. INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Fürstenzell, Tyskland.

 1. VITALAC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VITALAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, föda för nötkreatur, föda för grisar, och Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Carnoet, Frankrike.

 2. MAMYLAC

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MAMYLAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning, Boskapsskötsel - Service, Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning, Boskapsskötsel - Service, och komjölk. Företagets huvudkontor finns i Malmedy, Belgien.

 1. PRIMOFOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRIMOFOOD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, zooteknisk föda, djurfoder, integratorer för hundar, Hundmat, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Rottenburg, Tyskland.

 2. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italien

  Sedan många år tillverkar vi zootekniska livsmedel med garanterad kvalitet som har gett oss möjlighet att ständigt investera alltmer på teknik, forskning och utveckla vår tillverkning. Idag kan vår fabrik för produktion av djurfoder svara på kraven av de olika typerna av uppfödning: vare sig den är lantlig eller industriell. Vi har alltså lagt till, till de traditionella produktionerna, det nya fodersortimentet MANGIASANO, med nya förpackningar, och erbjuder därmed ett tekniskt och ekonomiskt svar åt våra kunder.

 3. SD-BEKS, LLC

  Ryssland

  SD-Becks tillverkar djurfoder för boskap och fjäderfän; biologiskt aktiva fodertillsatser, extruderade allt-i-ett-foder och sammansatta fodertillsatser för fjäderfän och alla sorters bondgårdsdjur. Vårt produktsortiment innefattar foder för värp- och slakthöns, broilerkycklingar och vaktlar; foder för ankor och andra vattenfåglar; fodertillsatser för hästar. Extrudering gör det möjligt att ta sönder cellväggar och bryta upp kemikaliska band för att ändra den molekulära strukturen hos råmaterialet och skapa ett djurfoder som är mer användbart, näringsrikt och lättsmält. Alla våra produkter är fria från växtstimulerande medel och antibiotika. Boskapsfoder från SD-Becks baseras på forskning - vi har ett nära samarbete med jordbruksakademin i Kuzbass kring vetenskapliga upptäckter och implementering av avancerade teknologier i foderbranschen. SD-Becks använder skräddarsydd programvara för att skapa exakt utformade djurfoder.

 4. EDAGUM SM RUS LLC

  Ryssland

  Edagum SM Rus LLC tillverkar ekologiska gödselmedel och näringstillskott under märket EDAGUM®, vars höga kvalitet och effektivitet har blivit kliniskt bevisad av över trettio ryska och utländska forskningsinstitut. Gödselmedlet EDAGUM® stimulerar naturlig tillväxt och förbättrar jorden. Medlet är gjort av miljövänliga växtmaterial. Det är samtidigt humiskt (40-50 g/l) och biofertiliserande (15 sorters bakterier), vilket garanterar den höga effektiviteten: upp till 50 % ökad avkastning, upp till 40 % besparingar på mineralbaserade gödselmedel och bekämpningsmedel. Näringstillskottet EDAGUM® görs av en blandning av olika naturliga råvaror och används för att öka produktiviteten och minska sjukdomsuppkomst hos bondgårdsdjur, fjäderfän och fiskfarmar. Det ökar produkternas kvalitet och miljövänlighet. Det är ett utmärkt alternativ till antibiotika.

 5. AGROPIENSO

  Spanien

  Agropienso har utvecklats konstant när det gäller såväl infrastruktur som investeringar i FoU för tillverkning av sammansatta foder. Idag är Agropienso det största producentföretaget inom sammansatta foder i Aragonien och ett av de största i Spanien. Vi distribuerar våra produkter främst i Aragonien och Katalonien, men exporterar även till utlandet. Rådgivning från näringsexperter och veterinärer.

 6. ZITARICE D.O.O.

  Kroatien

  ZITARICE D.O.O. - Produktion av värmebehandlade (rostade) sojabönor, djurfoder och foderråvara. Säljer majs, sojabönspellets och soja för idisslare (by-passprotein).

 7. YUKSEL ANIMAL FEED (YUKYEM)

  Turkiet

  Företaget YUKSEL ANIMAL FEED (YUKYEM), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. MWC FEEDS

  Polen

  Företaget MWC FEEDS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, Spannmål för boskap och fjäderfä, djurfoder, Foder och fjäderfä - Foder, Foder för djuruppfödning, och Spannmål för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Gdynia, Polen.

 1. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Turkiet

  Företaget ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, tillsatser för djurfoder, Kalksten för djurfoder, Foder för boskap och fjäderfä, och Förblandninhgar för grisar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. HEIGRO-SERVICE

  Tyskland

  Företaget HEIGRO-SERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Lübbenau, Tyskland.

 3. REINER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget REINER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Trittau, Tyskland.

 4. MICROGANIC GMBH

  Tyskland

  Företaget MICROGANIC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Melle, Tyskland.

 5. COMPAGNIA EUROPEA SALI SRL

  Italien

  Företaget COMPAGNIA EUROPEA SALI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom salt i pastiljer, fint havssalt för matlagning, obehandlat havssalt, och salt och sand för vägunderhåll. Företagets huvudkontor finns i Margherita Di Savoia, Italien.

 6. MANUFACTORIES OF SOUTH PALMIA S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget MANUFACTORIES OF SOUTH PALMIA S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Ved. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Trä, Foder för djuruppfödning, Import/Export - Trä, och Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Hradec Králové, Tjeckiska republiken.

 7. HEPROMIJ BV

  Nederländerna

  Företaget HEPROMIJ BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Private Label, och livsmedel för hästar. Företagets huvudkontor finns i Tilburg, Nederländerna.

 8. SLAVUTICH-TARA

  Ukraina

  Företaget SLAVUTICH-TARA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom öljäst, och tillskottsfoder. Företagets huvudkontor finns i Zaporozhye, Ukraina.

 9. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraina

  Företaget UKRAINSKE ZERNO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, Foder för djuruppfödning, föda för grisar, föda för fjäderfän, och foder till djurbesättningar. Företagets huvudkontor finns i Poltava, Ukraina.

 10. EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Företaget EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Foder för djuruppfödning, Foder för husdjur, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Fiskar, Foder för djuruppfödning, Foder för husdjur, och Organisk kemi- Basprodukter och derivat. Företagets huvudkontor finns i Zahna-Elster, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Foder för djuruppfödning - Import och export

Antal resultat

7 195 Företag