• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • foder för djuruppfödning

Resultat för

Foder för djuruppfödning - Import och export

 1. SD-BEKS, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  SD-Becks tillverkar djurfoder för boskap och fjäderfän; biologiskt aktiva fodertillsatser, extruderade allt-i-ett-foder och sammansatta fodertillsatser för fjäderfän och alla sorters bondgårdsdjur. Vårt produktsortiment innefattar foder för värp- och slakthöns, broilerkycklingar och vaktlar; foder för ankor och andra vattenfåglar; fodertillsatser för hästar. Extrudering gör det möjligt att ta sönder cellväggar och bryta upp kemikaliska band för att ändra den molekulära strukturen hos råmaterialet och skapa ett djurfoder som är mer användbart, näringsrikt och lättsmält. Alla våra produkter är fria från växtstimulerande medel och antibiotika. Boskapsfoder från SD-Becks baseras på forskning - vi har ett nära samarbete med jordbruksakademin i Kuzbass kring vetenskapliga upptäckter och implementering av avancerade teknologier i foderbranschen. SD-Becks använder skräddarsydd programvara för att skapa exakt utformade djurfoder.

  Webbplats Open In New icon
 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Edagum SM Rus LLC tillverkar ekologiska gödselmedel och näringstillskott under märket EDAGUM®, vars höga kvalitet och effektivitet har blivit kliniskt bevisad av över trettio ryska och utländska forskningsinstitut. Gödselmedlet EDAGUM® stimulerar naturlig tillväxt och förbättrar jorden. Medlet är gjort av miljövänliga växtmaterial. Det är samtidigt humiskt (40-50 g/l) och biofertiliserande (15 sorters bakterier), vilket garanterar den höga effektiviteten: upp till 50 % ökad avkastning, upp till 40 % besparingar på mineralbaserade gödselmedel och bekämpningsmedel. Näringstillskottet EDAGUM® görs av en blandning av olika naturliga råvaror och används för att öka produktiviteten och minska sjukdomsuppkomst hos bondgårdsdjur, fjäderfän och fiskfarmar. Det ökar produkternas kvalitet och miljövänlighet. Det är ett utmärkt alternativ till antibiotika.

  Webbplats Open In New icon
 3. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Tampieri Spa är ledande inom produktion av råa och raffinerade vegetabiliska oljor för djuruppfödning och bränsle. Vi har anläggningar för bearbetning av biprodukter från vinframställning. Raffinerad och rå matolja, alkohol, destillerade produkter, grappa, mjöl för djurfoder och tartrater, brännbara kompositpaneler. Ledande i Europa inom produktion av druvkärnolja.

  Webbplats Open In New icon
 4. AVES PRO

  Italien

  Verified by Europages badge

  AvesPro grundades av passionen och erfarenheten från laboratoriet och uppfödning. De högkvalitativa formlerna möter behoven hos professionella uppfödare och entusiaster och är idealiska för alla skeden av fågellivet, från avel till ruggning till vila. Våra produkter innehåller endast noggrant utvalda ingredienser, för att tillfredsställa näringsegenskaperna hos de många fågelarterna.

  Webbplats Open In New icon
 5. IN-TIME TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. VITALTRADE E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. NUTRIFISH

  Tunisien

  Verified by Europages badge
 3. MICROGANIC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. VITALAC

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. INROPHARM VET. PHARM. PRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. MAMYLAC

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. SEFAB

  Belgien

  Verified by Europages badge
 3. PRIMOFOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italien

  Sedan många år tillverkar vi zootekniska livsmedel med garanterad kvalitet som har gett oss möjlighet att ständigt investera alltmer på teknik, forskning och utveckla vår tillverkning. Idag kan vår fabrik för produktion av djurfoder svara på kraven av de olika typerna av uppfödning: vare sig den är lantlig eller industriell. Vi har alltså lagt till, till de traditionella produktionerna, det nya fodersortimentet MANGIASANO, med nya förpackningar, och erbjuder därmed ett tekniskt och ekonomiskt svar åt våra kunder.

 5. QINGDAO HONGBO IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  Kina

  Qingdao Hongbo Import & Export Co., Ltd är ett statsgodkänt företag vars främsta verksamhet täcker foder (produkter med torkad sötpotatis), importerade DDGS, produkter för husdjur (halsband, m.m.). Tillverkningen av foderingredienser är vår traditionella affärsverksamhet. Ledande sötpotatispellets för djurmats- och foderindustrin. Genom kvalitetskontroller på hög nivå med HACCP, GMA-SAFE, FDA samt GMP-certifiering, har vi ingått långtidsavtal över hela världen.

 6. AGROPIENSO

  Spanien

  Agropienso har utvecklats konstant när det gäller såväl infrastruktur som investeringar i FoU för tillverkning av sammansatta foder. Idag är Agropienso det största producentföretaget inom sammansatta foder i Aragonien och ett av de största i Spanien. Vi distribuerar våra produkter främst i Aragonien och Katalonien, men exporterar även till utlandet. Rådgivning från näringsexperter och veterinärer.

 7. BAOLIKANG BIOLOGICALFEED CO., LTD.

  Kina

  Baolikang verkar inom proteinfoder och djurfoder. Företaget har över 120 anställda, över 18 personer i teamet för forskning och utveckling, och falanger för jordbruksvetenskap och teknologi. Våra produkter: majsglutenmjöl, majsstärkelse, majsglutenfoder, oljepulver, lysin, kolinklorid, kisel, IMO, FOS, GOS, erytritol, maltodextrin, glukos.

 8. ZITARICE D.O.O.

  Kroatien

  ZITARICE D.O.O. - Produktion av värmebehandlade (rostade) sojabönor, djurfoder och foderråvara. Säljer majs, sojabönspellets och soja för idisslare (by-passprotein).

 9. YUKSEL ANIMAL FEED (YUKYEM)

  Turkiet

 10. REINER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 1. HEIGRO-SERVICE

  Tyskland

 2. ROTAGTH CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND SALT BLOCKS LIVESTOCK

  Turkiet

 3. COMPAGNIA EUROPEA SALI SRL

  Italien

 4. DIPTAR

  Ukraina

 5. MANUFACTORIES OF SOUTH PALMIA S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 6. JSC ARKHANGELSK EXPERIMENTAL SEAWEED PLANT

  Ryssland

 7. KORMAPROM LTD

  Ryssland

 8. SLAVUTICH-TARA

  Ukraina

 9. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraina

 10. TERENZIANI GIOVANNI S.R.L.

  Italien

Filter

Resultat för

Foder för djuruppfödning - Import och export

Antal resultat

7 844 företag