• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • flytande bränsle

Resultat för

Flytande bränsle - Import och export

 1. ADAMOL GMBH

  Österrike

  ADAMOL Mineralölhandelsges.m.b.H. är sedan urminnes tider ett välkänt namn när det kommer till motoroljor och smörjmedel. Under årens lopp har ADAMOL dock utökat sitt sortiment med motoroljor, växellådsoljor, fett, underhålls- och rengöringsprodukter samt kemiska produkter för alla typer av fordon. ”Så många produkter som möjligt från ett och samma ställe” är det uttalade målet för detta välrenommerade företag med säte i Wien. Med anledning av ADAMOLs nya inriktning och vidareutveckling var det därför ett logiskt steg att tillgodose kraven från stora industriföretag som BP, Castrol, Duracell, Procter & Gamble , Sonax eller WD-40 och utöka produktsortimentet med deras produkter. Vid sidan av kända varumärken från de viktigaste inhemska och internationella tillverkarna blir det egna varumärket ADAMOL1896 mer och mer populärt. Produkterna under varumärket ADAMOL1896 står för högsta kvalitet till förmånliga priser och utvecklas och tillverkas i Österrike tillsammans med utvalda partner.

 2. PETROIL

  Mexiko

  Företaget PETROIL, som är verksamt inom sektorn för Flytande bränsle. Företaget är även verksamt inom bränsleautomat, bränsle, kiselgel, och Diesel - bränsle. Företagets huvudkontor finns i Sinaloa, Mexiko.

 3. PETRONOVA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget PETRONOVA SP. Z O.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bensin - Bränsle. Företaget är även verksamt inom Gasol - Industriella anläggningar, Flytande bränsle, bränsleautomat, Gasol - Industriella anläggningar, Flytande bränsle, och gaskompressorer. Företagets huvudkontor finns i Ostrów Wlkp., Polen.

 4. HENS VAN MEULDER

  Belgien

  Företaget HENS VAN MEULDER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Flytande bränsle. Företaget är även verksamt inom Olja - Distribution, Olja - Distribution, smörjoljor, och tjänster för oljeindustrin. Företagets huvudkontor finns i Bornem, Belgien.

 5. CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS

  Turkiet

  Företaget CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Eau de toilette. Företaget är även verksamt inom Flytande bränsle, Flytande bränsle, och bränsle. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HABCO D.O.O.

  Slovenien

  Företaget HABCO D.O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Paraffiner, Flytande bränsle, Kemisk gödsel, Paraffiner, Flytande bränsle, och Kemisk gödsel. Företagets huvudkontor finns i Lendava, Slovenien.

 2. LLC RESOURCE TRADING

  Ryssland

  Företaget LLC RESOURCE TRADING, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Flytande bränsle. Företagets huvudkontor finns i Moscow, Ryssland.

 3. PARTS ATTACK GMBH

  Tyskland

  Företaget PARTS ATTACK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Motorcyklar - Reservdelar och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 4. BOOST OIL E.K.

  Tyskland

  Företaget BOOST OIL E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 5. CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Företaget CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av mekaniska föremål. Företaget är även verksamt inom Flytande bränsle, Träklabbar, Sågat och behandlat trä, Trädgårdsmöbler och -inredning, Flytande bränsle, Träklabbar, Sågat och behandlat trä, och Trädgårdsmöbler och -inredning. Företagets huvudkontor finns i Erfurt, Tyskland.

 1. OEL-TECH

  Tyskland

  Företaget OEL-TECH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Brännolja. Företaget är även verksamt inom Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Oljor, industri, Olja ej för livsmedelsbruk, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Oljor, industri, och Olja ej för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Freiburg, Tyskland.

 2. POLLET

  Belgien

  Företaget POLLET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Flytande bränsle, Flytande bränsle, smörjmedel, och smörjoljor. Företagets huvudkontor finns i Herentals, Belgien.

 1. GINOUVES GEORGES SAS

  Frankrike

  Företaget GINOUVES GEORGES SAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fotogen. Företaget är även verksamt inom Flytande bränsle, lågsvavlig brännolja, eldningsolja och derivat, och Flytande bränsle. Företagets huvudkontor finns i La Garde, Frankrike.

 2. WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR

  Tyskland

  Företaget WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Kronshagen, Tyskland.

 3. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Portugal

  Företaget MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Däck och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Smörjmedel för bilar, Bensin - Bränsle, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för bilar, Bensin - Bränsle, Diesel, och Flytande bränsle. Företagets huvudkontor finns i Campo Vlg, Portugal.

 4. HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE

  Tyskland

  Företaget HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Friedberg, Tyskland.

 5. HBWGUBESCH KUNSTSTOFFENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Företaget HBWGUBESCH KUNSTSTOFFENGINEERING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Flytande bränsle. Företaget är även verksamt inom Gummi och plast - Omvandling, Plast för industri - Maskiner och utrustning, Gummi och plast - Omvandling, och Plast för industri - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Emskirchen, Tyskland.

 6. TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG

  Tyskland

  Företaget TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 7. JUING-OIL GMBH

  Tyskland

  Företaget JUING-OIL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Brännolja, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 8. FGS LUBRICANTS

  Tyskland

  Företaget FGS LUBRICANTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Bensin - Bränsle, Brännolja, Flytande bränsle, Petroleumbränsle och tillsatser, Bensin - Bränsle, Brännolja, och Flytande bränsle. Företagets huvudkontor finns i Überlingen, Tyskland.

 1. HENRI HOTZ AG

  Schweiz

  Företaget HENRI HOTZ AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Bensin - Bränsle, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Bensin - Bränsle, Diesel, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Dübendorf, Schweiz.

 2. KORFEZ POLIMER

  Turkiet

  Företaget KORFEZ POLIMER, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Flytande bränsle. Företaget är även verksamt inom Polymerer, återvinning skrot, Plastiska material - Råmaterial, Polymerer, och oljeprodukter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. GELKAMINE24.DE CLAUDIA KOSLOWSKI

  Tyskland

  Företaget GELKAMINE24.DE CLAUDIA KOSLOWSKI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Flytande bränsle, Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Flytande bränsle, och Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Lünen, Tyskland.

 4. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Rumänien

  Företaget CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Flytande bränsle, Valstråd - järnhaltig metall, Profilplåtar - järnhaltig metall, Flytande bränsle, Valstråd - järnhaltig metall, och Profilplåtar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Buzau, Rumänien.

 5. FERNAND BRAICHET ET CIE, SUCC. BG SÀRL

  Schweiz

  Företaget FERNAND BRAICHET ET CIE, SUCC. BG SÀRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Brännolja, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Brännolja, Diesel, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Porrentruy, Schweiz.

 6. COMBUSTIBLES ARAGÓN

  Spanien

  Företaget COMBUSTIBLES ARAGÓN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Flytande bränsle. Företaget är även verksamt inom bränsleleverantör. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 7. FRANK GMBH

  Tyskland

  Företaget FRANK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Petroleumbränsle och tillsatser. Företaget är även verksamt inom Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Oljor, industri, Fetter, industri, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Oljor, industri, och Fetter, industri. Företagets huvudkontor finns i Sindelfingen, Tyskland.

 8. FOURNIER-CAVOS

  Belgien

  Företaget FOURNIER-CAVOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Flytande bränsle, Smörjmedel för bilar, Flytande bränsle, och Smörjmedel för bilar. Företagets huvudkontor finns i Menen, Belgien.

 9. NESTE OIL

  Belgien

  Företaget NESTE OIL, som är verksamt inom sektorn för Flytande bränsle. Företaget är även verksamt inom bensinpumpar, och tankautomater och servicestationer. Företagets huvudkontor finns i Paal, Belgien.

 10. OLYMPIA LUBE OIL GMBH

  Tyskland

  Företaget OLYMPIA LUBE OIL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, Smörjmedel för industribruk, Petroleumbränsle och tillsatser, Diesel, Flytande bränsle, och Smörjmedel för industribruk. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis