• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fjädrar

Resultat för

Fjädrar - Import och export

 1. FANUVA TEKSTIL HALI VE MOBILYA

  Turkiet

  Fanuva är en ledande exportör, tillverkare och partner för lösningar i Turkiet. Vi har kunder över hela världen, i över 50 länder. Vi har stora produktionslinjer inom madrasselement, inklusive madrassvartyger, etiketter, skum, fjädring, bandkanter, filt, pocketresår och bonnellresår. Madrassöverdrag. Nonwoven, spunbondat, smältblåst. Sängkläder. Kuddar, täcken, överkast, madrassöverkast. Möbler; klassiker, Chesterfield, turkiska möbler, lyxsoffor, fåtöljgrupper, hårda möbler. Madrassgrund så som resår, förvarslåda, sänggavel. Möbelelement så som stoppningstyger, ben osv. Möbelprojekt för hotell, restauranger, villor. Trädgårdsmöbler, gungstol med ställning, hem/bakgård/trädgård/camping, hammock med stålram, ställning av rostfritt stål som passar för utomhusbruk. Perfekt för alla användningsområden - vardagsrum, balkong, veranda, trädgård osv. Hammockar med bärväska. Vi ökar er tillväxt och utveckling genom att tillhandahålla förutseende och fokuserade lösningar. Vi importerar och exporterar, hanterar tullprocesser, logistik och kvalitetskontroll å dina vägnar. Vi provar våra tänkta målkunders behov genom att intervjua potentiella målkunder och identifiera deras logistiska behov. Vi har expertförståelse av kvalitet, pris, val, kundanpassning, tillgänglighet och ledtid. Kom gärna med frågor eller kommentarer på Whatsapp +905374089350 eller via mejl info@fanuva.com.

 2. DIETZ GMBH

  Tyskland

  Tillverkning av fjädrar kräver högsta precision för att uppfylla alla krav på avancerade strukturer och funktioner. Till följd av ökade kvalitetskrav vidareutvecklas material och produkter ständigt hos oss. Funktionen garanteras genom löpande kvalitetskontroller. Testresultaten får ni givetvis ta del av om så önskas. I vår tillverkning av fjädrar och bockade tråddetaljer garanterar vi att artiklarna håller vad de lovar. Målet är att tillhandahålla våra kunder produkter med högsta driftsäkerhet och så lite underhåll som möjligt. Detta uppnår med hjälp av vårt databaserade lagerhållningssystem – både på lagret för råmaterial och lagret för färdiga delar. Tack vare smidiga strukturer och processer har vi möjlighet att behandla era logistikförfrågningar med kort varsel.

 3. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Tyskland

  Lesjöforskoncernen är en av världens största tillverkare av tekniska fjädrar. Sortimentet består bland annat av drag- och bandfjädrar, stansade och bockade detaljer och gasfjädrar. Vi har tillverkat fjädrar sedan 1852. Idag har vi över 1 800 duktiga medarbetare som ser till att allt från konstruktion och beräkning till produktion och transport fungerar smidigt och proffsigt. Tack vare vår långa och gedigna erfarenhet av det mesta som rör fjädrar, stans- och bockningsteknik presenterar vi kundanpassade lösningar som vi sedan snabbt och flexibelt tillverkar och levererar. Eftersom vi lever och verkar i en allt mer globaliserad verklighet finns vi på många platser världen över. Vi har tillverkningsanläggningar och försäljningskontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna, Storbritannien, Slovakien, Lettland, Ryssland, Kina, Thailand, Singapore, Mexiko och USA.

 4. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Specialist på högteknologiska fjädrar sedan 1919. Produktutbudet omfattar fjädrar av alla typer och former. Vi tillverkar i synnerhet tryckfjädrar av rund- och plattråd, tallriksfjädrar, skruvfjädrar, flertrådsfjädrar och många andra fjädrar. Våra produkter: Blad- och formfjädrar, dämparfjädrar, tryckfjädrar, plattrådsfjädrar, flertrådsfjädrar, nivelleringsskor, skruvfjädrar, tallriksfjädrar, spiralfjädrar, turbulatorer och mycket mer.

 5. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Tillverkare av tallriksfjädrar, låsbrickor och spännskivor, vågfjädrar och stansade detaljer av fjäderstål. SCHNORR®-produkter är förstavalet överallt där metall ska utföra avancerade funktioner för rörelse, fjädring och säkring. Som pionjär inom tillämpningar med tallriksfjädrar grundade Adolf Schnorr det ägarledda familjeföretaget år 1908. Idag hör SCHNORR® till en av de internationellt ledande aktörerna på området tallriksfjädrar och skruvsäkringar, med försäljningskontor världen över. Förutom en lång erfarenhet inom stansning och svarvning har företaget också tillgång till den senaste tekniken inom fintillverkning, kompetens inom framställning av verktygskritiska tallriksfjädrar och ytterligare en produktgrupp – vågfjädern som ritningsdel.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. P.J. PRAUSE DUROTEC GMBH

  Tyskland

  Paul Joachim Prause grundade 1974 firman Schichtstofftechnik Prause, som 1998 bytte namn till P. J. Prause Durotec GmbH. P. J. Prause hade tidigare inom 3M Deutschland haft en stor betydelse för Europas tekniska utveckling av bladfjädrar i plastmaterial genom fibermaterialet Scotchply™. Det ger Prause Durotec GmbH över 35 års erfarenhet inom tillverkning och användning av bladfjädrar i plastmaterial. Prause Durotec är ett medelstort företag med 16 medarbetare och en global kundgrupp. Tillverkningsprogrammet omfattar alla konfigurationer av plana bladfjädrar med E-glas- , S-glas- och kolfiber samt epoxiharts som matris. De UD-prepregs (förimpregnerade mattor, UD = unidirektionell) som används vid bearbetningen uppfyller flygindustrins och militärens standarder.

 2. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som tillverkar tekniska fjädrar i Schwabach utanför Nürnberg och har idag ca 50 medarbetare. Vi tillverkar tekniska fjädrar och bockningsdetaljer av stål, rostfritt stål och icke-järnmetaller på traditionellt vis och tar gärna fram både speciallösningar och stora serier. Innovation säkras hos Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG tack vare hög kompetens. Kompetens innebär att man plockar från erfarenheter och även håller sig ajour med den senaste utvecklingen. Innovativa lösningar kräver både och. Ta del av vår erfarenhet, kompetens, kvalitet och leveransstyrka du också.

 3. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 4. ROSTA AG

  Schweiz

  ROSTA är förstavalet när du är ute efter gummifjäder- och dämpningssystem. Med mer än 70 års erfarenhet år ROSTA världsledande tillverkare av lager med gummifjädrar. Allt började i mitten av fyrtiotalet när herr Rohr i staden Staufen (RoSta) fick i uppdrag att ta fram en enkel och lönsam lösning för att stötta upp släpvagnsaxlar. De tre huvudfunktionerna, fjädring, dämpning och lagring resulterade sedan i ROSTAs gummifjäderelement. Idag exporterar ROSTA AG mer än 90 % av sina produkter. Företaget har sex dotterbolag och 35 försäljningspartner. Med en tydlig tillväxtstrategi expanderar ROSTA på alla plan.

 5. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Tyskland

  ZIMMERMANN Technische Federn utvecklar och tillverkar fjädringslösningar och komponenter för komplexa tillämpningar. Huvudkontoret för ZIMMERMANN Technische Federn GmbH ligger i tyska Leutersdorf och på företaget är man stolta över att ha mer än 100 års erfarenhet av komplexa fjädersystem. Under åren har ett nära samarbetsförhållande byggts upp mellan kunder, medarbetare och företagsledning. Sortimentet omfattar tryck-, drag- och torsionsfjädrar, bockningsdetaljer, solfjäderbrickor, spiralfjädrar och komponenter med många användningsområden. Ingenting är omöjligt! ZIMMERMANN Technische Federn GmbH ställer mycket höga krav på det egna arbetet och fjädersystemens kvalitet. På företaget arbetar man löpande med utbildning och fortbildning för att garantera en hög kompetensnivå.

 1. MONNINGER FEDERN GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 75 år har Monninger kompetensen med stort K när det kommer till fjädrar av stål och rostfritt stål. Erfarenhet, kundrelationer och kvalitetsmedvetande har alltid varit grunden till framgången. Redan 1994 kunde vårt företag ISO 9001-certifieras för första gången. År 2012 trädde vi med certifieringen enligt ISO TS 16949 in i en ny era som präglar vår sammanlagda handel. Sedan länge har det stabila företaget utvecklats till att bli ett varumärke som har gjort sig ett namn både hos kunder och i fackkretsar. Vårt goda rykte har vi att tacka för våra stabila hörnstenar – från grundandet 1945 till idag: Precision. Dynamik. Ingenjörsanda. Enabling dynamics. Nu är det dags att ägna oss intensivare åt våra kärnkompetenser, rikta in oss strategiskt mot framtiden och visa för omvärlden vad företaget har att erbjuda. I nära samarbete med marknadsrådgivaren solldesign har Monninger fått till stånd en märkesåterlansering som skapar en identitet och sätter tydliga riktmärken.

 2. PIERON GMBH

  Tyskland

  Sedan 1925 tillverkar PIERON – ett familjeföretag i fjärde generationen – tekniska fjädrar för nästan alla industrisektorer. Fokus ligger på bilindustrin, elektronikindustrin samt sportartikelindustrin. Did anläggningen i Bocholt arbetar mer än 270 medarbetare på en yta på 20 000 m² outtröttligt med att ta fram nya lösningar på produktområdena ring-, tryck- och vridfjädrar samt stansade detaljer, bockade detaljer och bockade tråddetaljer. Utbudet kompletteras av specialartiklar och moduler. Toppmoderna tillverkningsmetoder garanterar en produktion som uppfyller de allra högsta kraven.

 1. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi använder oss av vår specialkompetens och långa erfarenhet när vi letar efter individuella lösningar åt våra kunder. Det är viktigt för oss att ta oss tid för noggrann rådgivning och regelbundna informationsutbyten. Därmed kan vi garantera kvalitet från första början när vi tar fram nya produktlösningar. Tack vare vårt globala nätverk är vi snabba och flexibla och kan uppfylla kundens alla önskemål. Bland våra kunder finns hundratals industriföretag i Tyskland och Europa inom maskinindustrin, fordonsteknik, flygindustrin och medicinteknik. Åt alla dessa kunder skapar vi applikationslösningar i små och stora serier samt typserier. Våra krav och vårt kvalitetstänk är del av hela processen, från projektplanering till färdig produkt.

 2. ELEVEN GROUP

  Portugal

 3. ACE STOSSDÄMPFER GMBH

  Tyskland

  Vi dämpar allt utom din förväntningar. ACE är världskända specialister inom industriell dämpningsteknik – med företrädare i 45 länder på alla kontinenter. ACE är sedan 1978 väldigt framgångsrika på den tyska marknaden. Bara här arbetar 25 ingenjörer dagligen med att vidareutveckla produktsortimentet. ACE: s kunder kan dra fördel av genomtänkta lösningar, dyrbara innovationer och föredömlig service på temat dämpningsteknik. Genom ett tätt samarbete med ledande företag inom maskinteknik har ACE: s tyska dotterbolag etablerat sig som pionjärer vad gäller tekniska framsteg. Fördelarna för kunderna märks tydligt: Kompetent rådgivning på plats eller via telefon, kundanpassade lösningar, leverans utan minimigräns och inom kort tid, genomtänkta monterings- och funktionstillbehör, realistiska priser

 4. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 5. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Adriatica Molle, som grundades 1977 som ett familjeföretag, har på drygt ett decennium expanderat och nått en framträdande plats på den italienska marknaden för produktion för fjädrar och bearbetningar i metalltråd. Engagemanget för forskning och design med tillhandahållande av tekniskt avancerade system har gjort det möjligt för Adriatica Molle att reagera snabbt på behoven i de mest varierande produktsektorerna för att kunna tillhandahålla lämpliga konstruktionslösningar.

 6. N.M.C. NUOVO MOLLIFICIO CAMPANO SRL

  Italien

  Nuovo Mollificio Campano srl utformar och tillverkar fjädrar och stålskivor samt speciallegeringar för all industri. Särskilt inom den elektromekaniska industrin, fordonsindustrin, flyg- och skeppsindustrin. Vår personal kan tillverka olika typer av fjädrar med hjälp av tekniskt avancerade maskiner

 7. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Gutekunst Federn är en av de främsta fjädertillverkarna i Europa. Förutom att företaget lagerför 12 603 tryckfjädrar, dragfjädrar, spiralfjädrar och trådbockningsprodukter i olika storlekar, utformar och tillverkar Gutekunst Federn specialanpassade produkter enligt kundens önskemål i små och stora serier. Gutekunst Federn vill mer än att bara tillverka metallfjädrar av hög kvalitet – vi ser oss även som en partner och tjänsteleverantör för kunderna. Fjäderkatalog, fjäderberäkning och möjlighet att skapa CAD-modeller av våra fjädrar på www.federnshop.com.

 8. KESSEN RESSORTS

  Belgien

  Ressorts Kessen är ett företag specialiserat inom utformning och tillverkning av industrifjädrar, hopmontering av detaljer och sammanbundna trådar. Kompressionsfjädrar, dragfjädrar, vridfjädrar, blad- och spiralfjädrar, alla detaljer utom tråd. Kalltillverkning men också med en varmtillverkning för diametrar mellan 0, 1 mm och 60 mm. Våra främsta verksamhetsområden är stålindustrin, elektronik, flyg, livsmedelsindustrin, etc.

 1. PRENASPIRE

  Frankrike

 2. GERMANIA-WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. ALCOMEX FEDERN GMBH

  Tyskland

 4. MOLLIFICIO PADANO SRL

  Italien

 5. TFC LTD DEUTSCHLAND

  Tyskland

 6. MOLLIFICIO G.R. SRL

  Italien

 7. WOLFF & STÜBECKE DRAHT- UND METALLWAREN E.K. INH. CHRISTIAN CASARINI

  Tyskland

 8. FBTEC KNOCHE & MORK GMBH

  Tyskland

 9. PRÄZISIONSTECHNIK GMBH FEDERMECHANIK & ELEKTROTECHNIK

  Tyskland

 10. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrike