• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fjädrar

Resultat för

Fjädrar - Import och export

 1. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkare av tallriksfjädrar, låsbrickor och spännskivor, vågfjädrar och stansade detaljer av fjäderstål. SCHNORR®-produkter är förstavalet överallt där metall ska utföra avancerade funktioner för rörelse, fjädring och säkring. Som pionjär inom tillämpningar med tallriksfjädrar grundade Adolf Schnorr det ägarledda familjeföretaget år 1908. Idag hör SCHNORR® till en av de internationellt ledande aktörerna på området tallriksfjädrar och skruvsäkringar, med försäljningskontor världen över. Förutom en lång erfarenhet inom stansning och svarvning har företaget också tillgång till den senaste tekniken inom fintillverkning, kompetens inom framställning av verktygskritiska tallriksfjädrar och ytterligare en produktgrupp – vågfjädern som ritningsdel.

 2. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ZIMMERMANN Technische Federn utvecklar och tillverkar fjädringslösningar och komponenter för komplexa tillämpningar. Huvudkontoret för ZIMMERMANN Technische Federn GmbH ligger i tyska Leutersdorf och på företaget är man stolta över att ha mer än 100 års erfarenhet av komplexa fjädersystem. Under åren har ett nära samarbetsförhållande byggts upp mellan kunder, medarbetare och företagsledning. Sortimentet omfattar tryck-, drag- och torsionsfjädrar, bockningsdetaljer, solfjäderbrickor, spiralfjädrar och komponenter med många användningsområden. Ingenting är omöjligt! ZIMMERMANN Technische Federn GmbH ställer mycket höga krav på det egna arbetet och fjädersystemens kvalitet. På företaget arbetar man löpande med utbildning och fortbildning för att garantera en hög kompetensnivå.

 3. PIERON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1925 tillverkar PIERON – ett familjeföretag i fjärde generationen – tekniska fjädrar för nästan alla industrisektorer. Fokus ligger på bilindustrin, elektronikindustrin samt sportartikelindustrin. Did anläggningen i Bocholt arbetar mer än 270 medarbetare på en yta på 20 000 m² outtröttligt med att ta fram nya lösningar på produktområdena ring-, tryck- och vridfjädrar samt stansade detaljer, bockade detaljer och bockade tråddetaljer. Utbudet kompletteras av specialartiklar och moduler. Toppmoderna tillverkningsmetoder garanterar en produktion som uppfyller de allra högsta kraven.

 4. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett medelstort företag som tillverkar tekniska fjädrar i Schwabach utanför Nürnberg och har idag ca 50 medarbetare. Vi tillverkar tekniska fjädrar och bockningsdetaljer av stål, rostfritt stål och icke-järnmetaller på traditionellt vis och tar gärna fram både speciallösningar och stora serier. Innovation säkras hos Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG tack vare hög kompetens. Kompetens innebär att man plockar från erfarenheter och även håller sig ajour med den senaste utvecklingen. Innovativa lösningar kräver både och. Ta del av vår erfarenhet, kompetens, kvalitet och leveransstyrka du också.

 5. ACE STOSSDÄMPFER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi dämpar allt utom din förväntningar. ACE är världskända specialister inom industriell dämpningsteknik – med företrädare i 45 länder på alla kontinenter. ACE är sedan 1978 väldigt framgångsrika på den tyska marknaden. Bara här arbetar 25 ingenjörer dagligen med att vidareutveckla produktsortimentet. ACE: s kunder kan dra fördel av genomtänkta lösningar, dyrbara innovationer och föredömlig service på temat dämpningsteknik. Genom ett tätt samarbete med ledande företag inom maskinteknik har ACE: s tyska dotterbolag etablerat sig som pionjärer vad gäller tekniska framsteg. Fördelarna för kunderna märks tydligt: Kompetent rådgivning på plats eller via telefon, kundanpassade lösningar, leverans utan minimigräns och inom kort tid, genomtänkta monterings- och funktionstillbehör, realistiska priser

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi använder oss av vår specialkompetens och långa erfarenhet när vi letar efter individuella lösningar åt våra kunder. Det är viktigt för oss att ta oss tid för noggrann rådgivning och regelbundna informationsutbyten. Därmed kan vi garantera kvalitet från första början när vi tar fram nya produktlösningar. Tack vare vårt globala nätverk är vi snabba och flexibla och kan uppfylla kundens alla önskemål. Bland våra kunder finns hundratals industriföretag i Tyskland och Europa inom maskinindustrin, fordonsteknik, flygindustrin och medicinteknik. Åt alla dessa kunder skapar vi applikationslösningar i små och stora serier samt typserier. Våra krav och vårt kvalitetstänk är del av hela processen, från projektplanering till färdig produkt.

 2. MONNINGER FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 75 år har Monninger kompetensen med stort K när det kommer till fjädrar av stål och rostfritt stål. Erfarenhet, kundrelationer och kvalitetsmedvetande har alltid varit grunden till framgången. Redan 1994 kunde vårt företag ISO 9001-certifieras för första gången. År 2012 trädde vi med certifieringen enligt ISO TS 16949 in i en ny era som präglar vår sammanlagda handel. Sedan länge har det stabila företaget utvecklats till att bli ett varumärke som har gjort sig ett namn både hos kunder och i fackkretsar. Vårt goda rykte har vi att tacka för våra stabila hörnstenar – från grundandet 1945 till idag: Precision. Dynamik. Ingenjörsanda. Enabling dynamics. Nu är det dags att ägna oss intensivare åt våra kärnkompetenser, rikta in oss strategiskt mot framtiden och visa för omvärlden vad företaget har att erbjuda. I nära samarbete med marknadsrådgivaren solldesign har Monninger fått till stånd en märkesåterlansering som skapar en identitet och sätter tydliga riktmärken.

 3. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Specialist på högteknologiska fjädrar sedan 1919. Produktutbudet omfattar fjädrar av alla typer och former. Vi tillverkar i synnerhet tryckfjädrar av rund- och plattråd, tallriksfjädrar, skruvfjädrar, flertrådsfjädrar och många andra fjädrar. Våra produkter: Blad- och formfjädrar, dämparfjädrar, tryckfjädrar, plattrådsfjädrar, flertrådsfjädrar, nivelleringsskor, skruvfjädrar, tallriksfjädrar, spiralfjädrar, turbulatorer och mycket mer.

 4. DIETZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning av fjädrar kräver högsta precision för att uppfylla alla krav på avancerade strukturer och funktioner. Till följd av ökade kvalitetskrav vidareutvecklas material och produkter ständigt hos oss. Funktionen garanteras genom löpande kvalitetskontroller. Testresultaten får ni givetvis ta del av om så önskas. I vår tillverkning av fjädrar och bockade tråddetaljer garanterar vi att artiklarna håller vad de lovar. Målet är att tillhandahålla våra kunder produkter med högsta driftsäkerhet och så lite underhåll som möjligt. Detta uppnår med hjälp av vårt databaserade lagerhållningssystem – både på lagret för råmaterial och lagret för färdiga delar. Tack vare smidiga strukturer och processer har vi möjlighet att behandla era logistikförfrågningar med kort varsel.

 5. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 1. ROSTA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  ROSTA är förstavalet när du är ute efter gummifjäder- och dämpningssystem. Med mer än 70 års erfarenhet år ROSTA världsledande tillverkare av lager med gummifjädrar. Allt började i mitten av fyrtiotalet när herr Rohr i staden Staufen (RoSta) fick i uppdrag att ta fram en enkel och lönsam lösning för att stötta upp släpvagnsaxlar. De tre huvudfunktionerna, fjädring, dämpning och lagring resulterade sedan i ROSTAs gummifjäderelement. Idag exporterar ROSTA AG mer än 90 % av sina produkter. Företaget har sex dotterbolag och 35 försäljningspartner. Med en tydlig tillväxtstrategi expanderar ROSTA på alla plan.

 2. P.J. PRAUSE DUROTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Paul Joachim Prause grundade 1974 firman Schichtstofftechnik Prause, som 1998 bytte namn till P. J. Prause Durotec GmbH. P. J. Prause hade tidigare inom 3M Deutschland haft en stor betydelse för Europas tekniska utveckling av bladfjädrar i plastmaterial genom fibermaterialet Scotchply™. Det ger Prause Durotec GmbH över 35 års erfarenhet inom tillverkning och användning av bladfjädrar i plastmaterial. Prause Durotec är ett medelstort företag med 16 medarbetare och en global kundgrupp. Tillverkningsprogrammet omfattar alla konfigurationer av plana bladfjädrar med E-glas- , S-glas- och kolfiber samt epoxiharts som matris. De UD-prepregs (förimpregnerade mattor, UD = unidirektionell) som används vid bearbetningen uppfyller flygindustrins och militärens standarder.

 1. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lesjöforskoncernen är en av världens största tillverkare av tekniska fjädrar. Sortimentet består bland annat av drag- och bandfjädrar, stansade och bockade detaljer och gasfjädrar. Vi har tillverkat fjädrar sedan 1852. Idag har vi över 1 800 duktiga medarbetare som ser till att allt från konstruktion och beräkning till produktion och transport fungerar smidigt och proffsigt. Tack vare vår långa och gedigna erfarenhet av det mesta som rör fjädrar, stans- och bockningsteknik presenterar vi kundanpassade lösningar som vi sedan snabbt och flexibelt tillverkar och levererar. Eftersom vi lever och verkar i en allt mer globaliserad verklighet finns vi på många platser världen över. Vi har tillverkningsanläggningar och försäljningskontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna, Storbritannien, Slovakien, Lettland, Ryssland, Kina, Thailand, Singapore, Mexiko och USA.

 2. TEVEMA

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  TEVEMA grundades 1936 och har tveklöst etablerat sig som den obestridliga myndigheten i fråga om tekniska fjädrar, vare sig det gäller standardprodukter eller anpassade lösningar. De erbjuder ett brett och diversifierat sortiment av produkter världen över, som svarar på en mångfald av industriers behov. TEVEMAs erbjudande är inte bara heltäckande men också väldigt flexibelt, med en unik kombination standardfjädrar och möjligheten att tillverka specifikt anpassade fjädrar för att svara på varje kunds individuella behov. Denna produktionssmidighet och anpassningsförmåga gör TEVEMA till en ofrånkomlig partner för projekt som fordrar specifika och anpassade lösningar i fråga om tekniska fjädrar. Vårt företag är förankrat i tradition och erfarenhet, samtidigt som det är lyhört för sina kunders moderna krav. Det är så vi blivit synonyma med kvalitet och tillförlitlighet på marknaden för tekniska fjädrar. Valet är således enkelt: för alla era behov av tekniska fjädrar är TEVEMA en tillförlitlig partner. TEVEMA-produkternas mångsidighet och robusthet är nu tillgängliga. Upptäck idag potentialen av TEVEMAs fjädrar och uppskatta den höga kvalitén och fackkunskapen som kännetecknar vårt företag sedan 1936.

 3. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 4. N.M.C. NUOVO MOLLIFICIO CAMPANO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Nuovo Mollificio Campano srl utformar och tillverkar fjädrar och stålskivor samt speciallegeringar för all industri. Särskilt inom den elektromekaniska industrin, fordonsindustrin, flyg- och skeppsindustrin. Vår personal kan tillverka olika typer av fjädrar med hjälp av tekniskt avancerade maskiner

 5. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gutekunst Federn är en av de främsta fjädertillverkarna i Europa. Förutom att företaget lagerför 12 603 tryckfjädrar, dragfjädrar, spiralfjädrar och trådbockningsprodukter i olika storlekar, utformar och tillverkar Gutekunst Federn specialanpassade produkter enligt kundens önskemål i små och stora serier. Gutekunst Federn vill mer än att bara tillverka metallfjädrar av hög kvalitet – vi ser oss även som en partner och tjänsteleverantör för kunderna. Fjäderkatalog, fjäderberäkning och möjlighet att skapa CAD-modeller av våra fjädrar på www.federnshop.com.

 6. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Adriatica Molle, som grundades 1977 som ett familjeföretag, har på drygt ett decennium expanderat och nått en framträdande plats på den italienska marknaden för produktion för fjädrar och bearbetningar i metalltråd. Engagemanget för forskning och design med tillhandahållande av tekniskt avancerade system har gjort det möjligt för Adriatica Molle att reagera snabbt på behoven i de mest varierande produktsektorerna för att kunna tillhandahålla lämpliga konstruktionslösningar.

 7. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, Trådfjädrar, fjädrar enligt ritning, torsionsfjädrar, Precisionsfjädrar, fjädrar i rostfritt stål, Fjädrar enligt ritning, och precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Selvazzano Dentro, Italien.

 8. PRENASPIRE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PRENASPIRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Fjädrar, Etuier och förvaringsskrin - Paketering på kundbeställning, Kablar och nätverk, Fjädrar, omhöljning, Kabelrännor av plast, kabelledare, kabel, och Etuier och förvaringsskrin - Paketering på kundbeställning. Företagets huvudkontor finns i St Germain Les Arlay, Frankrike.

 1. MOLLIFICIO G.R. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MOLLIFICIO G.R. SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom bandfjädrar, dragfjädrar, komponenter och produkter av metall, tryckfjädrar, torsionsfjädrar, och profilfjädrar. Företagets huvudkontor finns i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 2. FBTEC KNOCHE & MORK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FBTEC KNOCHE & MORK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 3. PRÄZISIONSTECHNIK GMBH FEDERMECHANIK & ELEKTROTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRÄZISIONSTECHNIK GMBH FEDERMECHANIK & ELEKTROTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företagets huvudkontor finns i Halle, Tyskland.

 4. ALCOMEX FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALCOMEX FEDERN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företagets huvudkontor finns i Goch, Tyskland.

 5. WOLFF & STÜBECKE DRAHT- UND METALLWAREN E.K. INH. CHRISTIAN CASARINI

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WOLFF & STÜBECKE DRAHT- UND METALLWAREN E.K. INH. CHRISTIAN CASARINI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företagets huvudkontor finns i Iserlohn, Tyskland.

 6. GERMANIA-WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GERMANIA-WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 7. RUDOLF KÜHNEMUND DRAHT- UND METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RUDOLF KÜHNEMUND DRAHT- UND METALLWARENFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företagets huvudkontor finns i Hamm, Tyskland.

 8. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LE RESSORT INDUSTRIEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Spiralfjädrar, Bladfjädrar, tryckfjädrar, dragfjädrar, torsionsfjädrar, spiralfjädrar, fjädrar i rostfritt stål, plana fjädrar, och Spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim-Gare, Frankrike.

 9. GEBRÜDER HAHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEBRÜDER HAHN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företagets huvudkontor finns i Schalksmühle, Tyskland.

 10. FWH FEDERNFABRIK WILHELM HESSE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FWH FEDERNFABRIK WILHELM HESSE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom fjäderbelastade fästen, tryckfjädrar, specialfjädrar, Double torsion springs, och Trådbockningsdetaljer. Företagets huvudkontor finns i Ebersbach-Neugersdorf, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis