• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fjädrar enligt ritning

Resultat för

Fjädrar enligt ritning - Import och export

 1. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Specialist på högteknologiska fjädrar sedan 1919. Produktutbudet omfattar fjädrar av alla typer och former. Vi tillverkar i synnerhet tryckfjädrar av rund- och plattråd, tallriksfjädrar, skruvfjädrar, flertrådsfjädrar och många andra fjädrar. Våra produkter: Blad- och formfjädrar, dämparfjädrar, tryckfjädrar, plattrådsfjädrar, flertrådsfjädrar, nivelleringsskor, skruvfjädrar, tallriksfjädrar, spiralfjädrar, turbulatorer och mycket mer.

 2. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Tillverkare av tallriksfjädrar, låsbrickor och spännskivor, vågfjädrar och stansade detaljer av fjäderstål. SCHNORR®-produkter är förstavalet överallt där metall ska utföra avancerade funktioner för rörelse, fjädring och säkring. Som pionjär inom tillämpningar med tallriksfjädrar grundade Adolf Schnorr det ägarledda familjeföretaget år 1908. Idag hör SCHNORR® till en av de internationellt ledande aktörerna på området tallriksfjädrar och skruvsäkringar, med försäljningskontor världen över. Förutom en lång erfarenhet inom stansning och svarvning har företaget också tillgång till den senaste tekniken inom fintillverkning, kompetens inom framställning av verktygskritiska tallriksfjädrar och ytterligare en produktgrupp – vågfjädern som ritningsdel.

 3. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Tyskland

  ZIMMERMANN Technische Federn utvecklar och tillverkar fjädringslösningar och komponenter för komplexa tillämpningar. Huvudkontoret för ZIMMERMANN Technische Federn GmbH ligger i tyska Leutersdorf och på företaget är man stolta över att ha mer än 100 års erfarenhet av komplexa fjädersystem. Under åren har ett nära samarbetsförhållande byggts upp mellan kunder, medarbetare och företagsledning. Sortimentet omfattar tryck-, drag- och torsionsfjädrar, bockningsdetaljer, solfjäderbrickor, spiralfjädrar och komponenter med många användningsområden. Ingenting är omöjligt! ZIMMERMANN Technische Federn GmbH ställer mycket höga krav på det egna arbetet och fjädersystemens kvalitet. På företaget arbetar man löpande med utbildning och fortbildning för att garantera en hög kompetensnivå.

 4. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Gutekunst Federn är en av de främsta fjädertillverkarna i Europa. Förutom att företaget lagerför 12 603 tryckfjädrar, dragfjädrar, spiralfjädrar och trådbockningsprodukter i olika storlekar, utformar och tillverkar Gutekunst Federn specialanpassade produkter enligt kundens önskemål i små och stora serier. Gutekunst Federn vill mer än att bara tillverka metallfjädrar av hög kvalitet – vi ser oss även som en partner och tjänsteleverantör för kunderna. Fjäderkatalog, fjäderberäkning och möjlighet att skapa CAD-modeller av våra fjädrar på www.federnshop.com.

 5. MOLLIFICIO PADANO SRL

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

 2. MOLLIFICIO GARDESANO SPA

  Italien

 3. FEDERNFABRIK AUGUST HABIGHORST GMBH

  Tyskland

 4. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italien

 5. TVP VZMETNI INŽENIRING D.D.

  Slovenien

  Vi har stor erfarenhet när det gäller tillverkning av fjädrar och andra trådprodukter. Våra konkurrensfördelar är att vi har ett brett sortiment, producerar i små kvantiteter, svarar snabbt på kundernas krav och levererar inom mycket korta tidsfrister. Våra produkter används inom praktiskt taget alla industribranscher. Vi konstruerar och tillverkar ett brett sortiment av kompressionsfjädrar, dragfjädrar och vridfjädrar. Vi tillverkar fjädrar av tråd med tjocklekar mellan 0, 5 mm och 32, 0 mm i diameter. Standardfjädrar på lager.

 1. TEVEMA

  Nederländerna

  TEVEMA levererar alla sorters tekniska fjädrar sedan 1936. Vårt breda utbud av fjädrar gör oss till en enskild hållplats för alla dina behov av tekniska fjädrar. TEVEMA levererar till hela världen, till alla sorters industrier. Vi har ett brett utbud av standardfjädrar, samt en produktionsflexibilitet som gör att vi kan specialtillverka fjädrar utefter kundens behov. Därför är TEVEMA den bästa samarbetspartnern för tekniska fjädrar. Hitta din fjäder hos TEVEMA idag.

 2. FASTENERS AND SPRINGS

  Spanien

 1. KLEIDIS SPRINGS

  Grekland

 2. EUROPEAN SPRINGS

  Förenade kungariket

 3. MOLLIFICIO MODENESE

  Italien

 4. MICHAEL SA SPRINGS & METAL PARTS MANUFACTURER

  Grekland

 5. GLOBAL YAY MAKINE SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

 6. INEXAL

  Belgien

 7. LEE SPRING

  Förenade kungariket

 8. OOO UKRPRUZHINA - PROIZVODSTVO PRUZHIN

  Ukraina

 1. BRC BRC BAGLANTI ELEMANLARI LTD

  Turkiet

 2. NEST AGENCY LTD./ MJ SPRINGS LTD

  Bulgarien

 3. TEVEMA AUTOMOTIVE SP.Z O.O.

  Polen

 4. KAYATEL YAYLILAR IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

 5. YAYKUL YAY VE KLIPS SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

 6. ADACHSPRINGS PRODUKCJA SPRĘŻYN

  Polen

 7. SOHO DISEÑO

  Spanien

 8. EVA MERA

  Spanien

 9. EDMUND BRAND INH. DIETMAR GEBHARD E.K.

  Tyskland

 10. DSQ TECHNOLOGY CO., LTD

  Taiwan R.O.C.