• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fjädrar enligt ritning

Resultat för

Fjädrar enligt ritning - Import och export

 1. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkare av tallriksfjädrar, låsbrickor och spännskivor, vågfjädrar och stansade detaljer av fjäderstål. SCHNORR®-produkter är förstavalet överallt där metall ska utföra avancerade funktioner för rörelse, fjädring och säkring. Som pionjär inom tillämpningar med tallriksfjädrar grundade Adolf Schnorr det ägarledda familjeföretaget år 1908. Idag hör SCHNORR® till en av de internationellt ledande aktörerna på området tallriksfjädrar och skruvsäkringar, med försäljningskontor världen över. Förutom en lång erfarenhet inom stansning och svarvning har företaget också tillgång till den senaste tekniken inom fintillverkning, kompetens inom framställning av verktygskritiska tallriksfjädrar och ytterligare en produktgrupp – vågfjädern som ritningsdel.

 2. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ZIMMERMANN Technische Federn utvecklar och tillverkar fjädringslösningar och komponenter för komplexa tillämpningar. Huvudkontoret för ZIMMERMANN Technische Federn GmbH ligger i tyska Leutersdorf och på företaget är man stolta över att ha mer än 100 års erfarenhet av komplexa fjädersystem. Under åren har ett nära samarbetsförhållande byggts upp mellan kunder, medarbetare och företagsledning. Sortimentet omfattar tryck-, drag- och torsionsfjädrar, bockningsdetaljer, solfjäderbrickor, spiralfjädrar och komponenter med många användningsområden. Ingenting är omöjligt! ZIMMERMANN Technische Federn GmbH ställer mycket höga krav på det egna arbetet och fjädersystemens kvalitet. På företaget arbetar man löpande med utbildning och fortbildning för att garantera en hög kompetensnivå.

 3. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Specialist på högteknologiska fjädrar sedan 1919. Produktutbudet omfattar fjädrar av alla typer och former. Vi tillverkar i synnerhet tryckfjädrar av rund- och plattråd, tallriksfjädrar, skruvfjädrar, flertrådsfjädrar och många andra fjädrar. Våra produkter: Blad- och formfjädrar, dämparfjädrar, tryckfjädrar, plattrådsfjädrar, flertrådsfjädrar, nivelleringsskor, skruvfjädrar, tallriksfjädrar, spiralfjädrar, turbulatorer och mycket mer.

 4. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gutekunst Federn är en av de främsta fjädertillverkarna i Europa. Förutom att företaget lagerför 12 603 tryckfjädrar, dragfjädrar, spiralfjädrar och trådbockningsprodukter i olika storlekar, utformar och tillverkar Gutekunst Federn specialanpassade produkter enligt kundens önskemål i små och stora serier. Gutekunst Federn vill mer än att bara tillverka metallfjädrar av hög kvalitet – vi ser oss även som en partner och tjänsteleverantör för kunderna. Fjäderkatalog, fjäderberäkning och möjlighet att skapa CAD-modeller av våra fjädrar på www.federnshop.com.

 5. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, Trådfjädrar, fjädrar enligt ritning, torsionsfjädrar, Precisionsfjädrar, fjädrar i rostfritt stål, Fjädrar enligt ritning, och precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Selvazzano Dentro, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FEDERNFABRIK AUGUST HABIGHORST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FEDERNFABRIK AUGUST HABIGHORST GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 2. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädertillverkare, precisionsfjädrar, industriella fjädrar, trådfjädrar, och fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 3. TVP VZMETNI INŽENIRING D.D.

  Slovenien

  Vi har stor erfarenhet när det gäller tillverkning av fjädrar och andra trådprodukter. Våra konkurrensfördelar är att vi har ett brett sortiment, producerar i små kvantiteter, svarar snabbt på kundernas krav och levererar inom mycket korta tidsfrister. Våra produkter används inom praktiskt taget alla industribranscher. Vi konstruerar och tillverkar ett brett sortiment av kompressionsfjädrar, dragfjädrar och vridfjädrar. Vi tillverkar fjädrar av tråd med tjocklekar mellan 0, 5 mm och 32, 0 mm i diameter. Standardfjädrar på lager.

 4. TFC LTD.

  Tyskland

  Företaget TFC LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Fjädrar enligt ritning, bultfabrik - stag - skruvar - muttrar - fästen, Fjädrar enligt ritning, och Gänginsatser. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 5. FASTENERS AND SPRINGS

  Spanien

  Företaget FASTENERS AND SPRINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Fjädrar enligt ritning, Fjädrar enligt ritning, tryckfjädrar, dragfjädrar, och torsionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Castelldefels, Spanien.

 1. KLEIDIS SPRINGS

  Grekland

  Företaget KLEIDIS SPRINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, fjädrar för industriellt bruk, Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, och rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 2. ISB SRL

  Italien

  Företaget ISB SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom tryckfjädrar, skopförsedda fjädrar, och elastiska ringar. Företagets huvudkontor finns i Castel Maggiore, Italien.

 1. EUROPEAN SPRINGS

  Förenade kungariket

  Företaget EUROPEAN SPRINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom fjädertillverkare, tryckfjädrar, och gasfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Huddlesfield, Förenade kungariket.

 2. INEXAL

  Belgien

  Företaget INEXAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom fjäderpennor, och gasfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Lier, Belgien.

 3. GLOBAL YAY MAKINE SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget GLOBAL YAY MAKINE SAN. VE TIC. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom dragfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. MICHAEL SA SPRINGS & METAL PARTS MANUFACTURER

  Grekland

  Företaget MICHAEL SA SPRINGS & METAL PARTS MANUFACTURER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 5. MOLLIFICIO MODENESE

  Italien

  Företaget MOLLIFICIO MODENESE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom tryckfjädrar, dragfjädrar, torsionsfjädrar, och bandfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 6. LEE SPRING

  Förenade kungariket

  Företaget LEE SPRING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Skruvfjädrar, Fjädrar enligt ritning, torsionsfjädrar, precisionsfjädrar, Skruvfjädrar, och Fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Wokingham, Förenade kungariket.

 7. BERNARD RESSORTS

  Frankrike

  Företaget BERNARD RESSORTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precisionsfjädrar. Företaget är även verksamt inom Fjädrar enligt ritning, Fjädrar enligt ritning, legoarbete i tunnplåt, och plana fjädrar. Företagets huvudkontor finns i Villers-Cotterêts, Frankrike.

 8. OOO UKRPRUZHINA - PROIZVODSTVO PRUZHIN

  Ukraina

  Företaget OOO UKRPRUZHINA - PROIZVODSTVO PRUZHIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Kyev, Ukraina.

 1. INTEGRA TRADE URKRAINE

  Ukraina

  Företaget INTEGRA TRADE URKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom tryckfjädrar, traktionscylindrar, och torsionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 2. THYSSENKRUPP FEDERN UND STABILISATOREN GMBH

  Tyskland

  Företaget THYSSENKRUPP FEDERN UND STABILISATOREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Fjädrar, Spiralfjädrar, Trådfjädrar, Fjädrar enligt ritning, Fjädrar, Spiralfjädrar, Trådfjädrar, och Fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 3. NEST AGENCY LTD./ MJ SPRINGS LTD

  Bulgarien

  Företaget NEST AGENCY LTD./ MJ SPRINGS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom torsionsfjädrar, tryckfjädrar, och fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 4. KAYATEL YAYLILAR IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget KAYATEL YAYLILAR IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Tuzla, Turkiet.

 5. LEE SPRING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LEE SPRING LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästelement - metall. Företaget är även verksamt inom Fjädrar enligt ritning, och Fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Wokingham, Förenade kungariket.

 6. BRC BRC BAGLANTI ELEMANLARI LTD

  Turkiet

  Företaget BRC BRC BAGLANTI ELEMANLARI LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom fästbrickor, och metallklips. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. YAYKUL YAY VE KLIPS SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget YAYKUL YAY VE KLIPS SAN.TIC.LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 8. NHOBO

  Spanien

  Företaget NHOBO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom designkontor. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 9. SOHO DISEÑO

  Spanien

  Företaget SOHO DISEÑO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom grafisk formgivning, och utformning. Företagets huvudkontor finns i Tarragona, Spanien.

 10. ENEDOS ESTUDI LEICHT BARCELONA

  Spanien

  Företaget ENEDOS ESTUDI LEICHT BARCELONA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis