• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fjäderfä- kanin och vilt - uppfödning

Resultat för

Fjäderfä- kanin och vilt - uppfödning - Import och export

 1. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COQ DES PRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, Färskt kött och fjäderfä, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, pastej kyckling, kycklingar biologiska, vol-au-vent, kycklinglår, och Rillettes. Företagets huvudkontor finns i Fernelmont, Belgien.

 2. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Italien

  Vårt mål är att leverera rustika och sunda produkter av utmärkt kvalitet till våra kunder. Vårt företag har alltid värnat om djurens välbefinnande och varit noga med hygien och sanitet. Vår egen företagsveterinär är ständigt närvarande för kontroller och förebyggande av olika slags fågelsjukdomar, god lantbrukssed med obligatoriska vaccinationer och en ständig sanitetskontroll av alla våra produkter.

 3. ALTANERÍA

  Spanien

  Företag med många års erfarenhet av hunduppfödning, små raser, med stamtavla och från släkter med flera mästare.

 4. FRANCO SRL

  Italien

  Företaget FRANCO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Anläggningar och utrustning, Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning, Jordbruk - Anläggningar och utrustning, och Uppfödning av boskap - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Cervasca, Italien.

 5. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Italien

  Företaget COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom fasaner, och vaktlar. Företagets huvudkontor finns i Acquafondata, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PUNTO AGRI

  Italien

  Företaget PUNTO AGRI, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Svamp, Dricktråg, gör-det-själv-artiklar, Svamp, Dricktråg, och Äggkläckningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Siano, Italien.

 2. MURAT-LAMM GMBH

  Tyskland

  Företaget MURAT-LAMM GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Horb, Tyskland.

 3. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Turkiet

  Företaget AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Färsk anka, och Färsk anka. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 4. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgarien

  Företaget TYCOON SERVICES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Tråg och fodermatare, Färdiga metallprodukter, Tråg och fodermatare, och Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Troyan, Bulgarien.

 5. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgien

  Företaget LIEBEN GEVOGELTE & WILD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, smörtillverkare, ägg, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Genk, Belgien.

 1. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Tyskland

  Företaget TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Nötkött, Djupfryst kött, Gastronomiska specialiteter, Färskt kött och fjäderfä, Nötkött, Djupfryst kött, och Gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 2. COMPTOIRS ALBERT

  Belgien

  Företaget COMPTOIRS ALBERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom fasankött, kaninkött, hjortkött, och vildsvinskött. Företagets huvudkontor finns i Vlierzele, Belgien.

 1. HERDICO

  Belgien

  Företaget HERDICO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, kött i parti, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Hoogstraten, Belgien.

 2. RENA IMPEX

  Turkiet

  Företaget RENA IMPEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom marmorblock. Företagets huvudkontor finns i Tepebasi, Turkiet.

 3. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgien

  Företaget WILDHANDEL VERMEERSCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Köttstyckning, Charkuterivaror och skinkor, Köttstyckning, färdigt vilt, och charkuterivaror av vilt. Företagets huvudkontor finns i Torhout, Belgien.

 4. PINKI

  Belgien

  Företaget PINKI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fågel och vilt, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Djupfryst fågel och vilt, kött i parti, kött djupfryst, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Aalter, Belgien.

 5. BELKI

  Belgien

  Företaget BELKI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för fårskötsel, kycklingbröst, köttslaktning, anläggningar och utrustningar för slaktning fjäderfän, och Maskiner och utrustning för fårskötsel. Företagets huvudkontor finns i Aalst, Belgien.

 6. HYPHARM

  Frankrike

  Företaget HYPHARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Roussay, Frankrike.

 7. SELECT GAME BIRD

  Grekland

  Företaget SELECT GAME BIRD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Grevena, Grekland.

 8. BUVENS

  Belgien

  Företaget BUVENS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Kött och charkuterivaror, Färskt kött och fjäderfä, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Diest, Belgien.

 1. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, Får och getter, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Lohfelden, Tyskland.

 2. BELGABROED

  Belgien

  Företaget BELGABROED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för slaktning fjäderfän, och husdjursuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Merksplas, Belgien.

 3. BOKMOLENHOEVE

  Belgien

  Företaget BOKMOLENHOEVE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hotell och restauranger, Hotell och restauranger, kycklingar för gastronomi, och anläggningar och utrustningar för slaktning fjäderfän. Företagets huvudkontor finns i Loker, Belgien.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Företaget ZOOFACHMARKT - MARCHE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Heinsberg, Tyskland.

 5. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Belgien

  Företaget CHICKEN MASTERS OF BELGIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, köttaffärer biologiska, färska slakteriprodukter, och köttaffär. Företagets huvudkontor finns i Deinze, Belgien.

 6. DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Gastronomiska specialiteter, Täcken, sängöverkast, duntäcken, Animalieproduktion, Diet- och bionäring, Gastronomiska specialiteter, Täcken, sängöverkast, duntäcken, och Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Seddiner See, Tyskland.

 7. DREI EI VERMARKTUNGSGESELLSCHAFT FÜR EIER AUS ALTERNATIVER HALTUNGSFORM MBH

  Tyskland

  Företaget DREI EI VERMARKTUNGSGESELLSCHAFT FÜR EIER AUS ALTERNATIVER HALTUNGSFORM MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Ägg, Diet- och bionäring, Mjölkprodukter, Matoljor och matfett, Ägg, Diet- och bionäring, Mjölkprodukter, och Matoljor och matfett. Företagets huvudkontor finns i Viersen, Tyskland.

 8. GEZER FLEISCHMANUFAKTUR BERLIN GMBH

  Tyskland

  Företaget GEZER FLEISCHMANUFAKTUR BERLIN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, Griskött, Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 9. DRAXLER GEFLÜGEL-WILD GMBH

  Österrike

  Företaget DRAXLER GEFLÜGEL-WILD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, Färskt kött och fjäderfä, Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, och Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Mooskirchen, Österrike.

 10. EMMERICH HERMANN JUNGHENNENAUFZUCHT

  Österrike

  Företaget EMMERICH HERMANN JUNGHENNENAUFZUCHT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Gnas, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Fjäderfä- kanin och vilt - uppfödning - Import och export

Antal resultat

5 294 Företag