• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fixering - material

Resultat för

Fixering - material - Import och export

 1. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Europeisk specialist på högklassiga produkter, Codipro producerar lyftöglor av mycket hög kvalitet, som kan lyfta mycket tunga laster. Alla Codipro-ringar är ledade och medger rotation under belastning. CODIPRO erbjuder ett brett sortiment av lyftöglor och kan tillverka kundanpassade lyftöglor med korta leveranstider.

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 3. SEC SHIP'S EQUIPMENT CENTRE BREMEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SEC är marknadsledande tillverkare av surrningsmaterial för containrar. Det är tack vare vår perfekta kombination av interna design- och ingenjörsanläggningar samt vår unika kompetens för både tillverkning och tjänster som SEC är förstavalet för varv och fartygsägare. SEC hjälper dig med planeringen av nästa byggprojekt. Förutom att leverera hårdvaror kan vi även erbjuda en mängd olika tjänster för att hjälpa fartygsägare hitta den säkraste och effektivaste lösningen. SEC kan ta fram koncept och färdiga lösningar för både varv och fartygsägare. SEC: s filosofi går ut på att bygga fartyget runt själva lasten. SEC-nätverket med företag, partners och aktieägare garanterar bästa möjliga service för våra kunder runt om i världen.

 4. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är en traditionell tillverkare, certifierad enligt ISO-9001, med moderna tillverkningstekniker och innovativa produkter. Våra tre kärnområden taksortiment, fästsystem och stansade detaljer utgör en stabil grund för vår globala framgång. Innovation, kreativitet och kvalitet kännetecknar WUS-produkter. Våra säkerhetskrokar för tak, metalltakpaneler, rännkrokar, klämmor för stuprör, speciallösningar och snörasskydd, samt rörklämmor, klämmor för sprinklersystem, monteringskonsoler, monteringsprofiler och passande tillbehör är kända världen över. I området för stansnings-/bockningsdetaljer utvecklar och tillverkar vi nya och behovsanpassade produkter tillsammans med våra kunder. Våra egna avdelningar, utveckling, konstruktion, verktygstillverkning och produktion, jobbar tätt tillsammans med detta. Precis som alla våra takprodukter och badrumsutrustning lämnar våra stansnings-/bockningsdetaljer fabriken med motsvarande lämplig ytbehandling.

 5. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverans- och tjänsteutbudet från BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omfattar: kulskruvar i rullat och slipat utförande, enligt DIN och efter kundritning med standard- och specialmuttrar, trapetsspindlar i rullat och slipat utförande, linjärstyrningar, tillbehör som lager och lagerbockar, reparation och inspektion av kulskruvar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Micromat Spannhydraulik GmbH grundades 1989 i ett garage och numera är vi ett medelstort företag med verksamhet över hela världen. Vid vårt huvudsäte i Rutesheim och en liten filial i Malmsheim arbetar mer än 70 motiverade medarbetare med utveckling, konstruktion och tillverkning av hydraulcylindrar. Om ni är verksamma inom maskinteknik, fordonsindustrin eller verktygsmaskiner, eller är partihandlare kan vi erbjuda er måttanpassade lösningar. QUIRI-MICROMAT®. - en ny gemensam varumärkeslogga. Genom samarbete med franska Fa. QUIRI under den gemensamma företagsloggan QUIRI-MICROMAT® kan vi numera erbjuda våra kunder ett större gemensamt produktsortiment med hydrauliska spännelement, cylindrar, speciallösningar och tillbehör.

 2. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 3. BOSSONG SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Fästsystem för byggsektorn. Tillverkar och säljer kemiska fästmedel, vinylesterharster, polyester och epoxy samt tillbehör. Metallförankringar för medelstor till stora tyngder, standard och special, av stål 8, 8 och rostfritt. Läkt av zamak och mässing, läkt för lätt belastning av metallnylon. Spikmaskiner, spik och spikförband som är kompatibla med andra spikmaskiner. För manuell spikning och nitning. Skruv för zinkplåt, nubb, kronor, diamantskivor, elverktyg.

 4. METFIX GROUP

  Kazachstan

  Verified by europages badge

  METFIX GROUP levererar skruvar, dymlingar, ankare, fästelement för beslag, klämmor, spikar, monteringsskum, tätningsmedel mm. Våra fästelement används inom alla brancher i bygg- och industrisektorn samt för mindre reparationer i hemmet. Alla våra produkter är kvalitetscertifierade. Vi har alltid över 2 500 produkter i lager. Individuell hantering utifrån varje kunds behov. Fri frakt och avbetalning för beställningar över 20 000 dollar.

 5. TREX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TREX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Bultar, Fixering - Material, huvudlös skruv, skruvar special, standardskruvar, Specialskruvar, skruvar av rostfritt, aluminiumskruvar, och tekniska skruvar. Företagets huvudkontor finns i Cholet, Frankrike.

 1. KLIP-IT BY K PLAST

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KLIP-IT BY K PLAST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Nitar, Nitar, Fästande, fixeringsdelar, burmuttrar, plugg, snabbförslutningar, och lininfästningar. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 2. TOX-DÜBEL-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TOX-DÜBEL-TECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Pluggar, skruvar för betong, träskruvar med runt huvud, träpluggar, och Metallpluggar. Företagets huvudkontor finns i Krauchenwies, Tyskland.

 1. NORD-LOCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NORD-LOCK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Lauchheim, Tyskland.

 2. CARL TURCK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CARL TURCK GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Halver, Tyskland.

 3. HÄCKER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HÄCKER SYSTEMTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Böhmenkirch, Tyskland.

 4. NIEDAX GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NIEDAX GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Linz/rhein, Tyskland.

 5. BRUCHHAGE METALLWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BRUCHHAGE METALLWAREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Sundern (sauerland), Tyskland.

 6. SCHMITZ GEWINDETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHMITZ GEWINDETECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Krefeld, Tyskland.

 7. ACTON S.A.

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ACTON S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Överbyggnad, Muttrar, Gängade stänger, Bultar, skruvar för trä, Industriella järnvaror, tillverkning av bultar i rostfritt stål, och Överbyggnad. Företagets huvudkontor finns i L' Horme, Frankrike.

 8. LOYAL TRADE GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget LOYAL TRADE GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Dallikon, Schweiz.

 1. MESMA-BEFESTIGUNGSSYSTEME

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MESMA-BEFESTIGUNGSSYSTEME, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Bad Arolsen, Tyskland.

 2. REKER-NUTS HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget REKER-NUTS HANDELS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Skruvar, Muttrar, muttrar, självlåsande skruvar och muttrar, Skruvar, och Muttrar. Företagets huvudkontor finns i Rietberg, Tyskland.

 3. LIEBERMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LIEBERMANN GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Rottweil, Tyskland.

 4. HYDAC INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HYDAC INTERNATIONAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Sulzbach, Tyskland.

 5. ERNST THOMAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ERNST THOMAS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Wiresträckare, Gängade stänger, Muttrar, Skruvar, Wiresträckare, Gängade stänger, Muttrar, Skruvar, och gängade delar. Företagets huvudkontor finns i Hemer, Tyskland.

 6. KAMMERER GEWINDETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KAMMERER GEWINDETECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Hornberg, Tyskland.

 7. VÖHRS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VÖHRS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Kierspe, Tyskland.

 8. HEINRICH KNOBLOCH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HEINRICH KNOBLOCH GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Rhauderfehn, Tyskland.

 9. LINGEMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LINGEMANN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Kontor - förbrukningsvaror, Kontor - förbrukningsvaror, elverktyg, och verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Brühl, Tyskland.

 10. INDUSTRIE ROHRHALTERUNGEN NIMZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget INDUSTRIE ROHRHALTERUNGEN NIMZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Vettelschoß, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis