• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fiskkonserver

Resultat för

Fiskkonserver - Import och export

 1. HERFRAGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget HERFRAGA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Packning i lådor - Maskiner, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Buteljering och tappning - maskiner och utrustning, konservmaskiner, mekanisk bearbetning, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, maskiner för konserveringssektorn, och Packning i lådor - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Carballo-A Coruña, Spanien.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Grönsakskonserver, Ostar, Oliver, Kryddor, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, färska grönsaker, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 3. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Spanien

  Vi är ett företag specialiserat på produktion av fisk- och skaldjurskonserver från Rías Gallegas och har mer än 50 års erfarenhet inom sektorn. Tack vare vår erfarenhet och de tre generationerna som avlöst varandra vid konservfabriken, kan vi erbjuda er ett brett sortiment produkter med exklusiva såser.

 4. RAMÍREZ SANTOS

  Spanien

  Vi är ett familjeföretag som ägnar sig åt försäljning av frysta livsmedel, frukt, grönsaker, konserver, m.m. för att betjäna detaljhandlare, hotell och diverse institutioner som skolor, ålderdomshem, etc. Vi är också specialiserade på grossistförsäljning inom livsmedelsektorn, frysta produkter, likörer, rengörings- och hygienprodukter och parfymer. "Det mest omfattande och uppskattade utbudet i Cordoba".

 5. EIRASMAR

  Spanien

  Företag som säljer musslor och bläckfisk. Vi säljer konserverade produkter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JEALSA

  Spanien

  Jealsa är ett spanskt familjeägt livsmedelsföretag som tillverkar och säljer, sedan mer än 60 år, fisk- och skaldjurskonserver.

 2. DGM SHIPPING AS

  Estland

  Företaget DGM SHIPPING AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 3. CONSERVAS ANGELACHU

  Spanien

  Företaget CONSERVAS ANGELACHU, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom ansjovis, boniter, fiskkonserver, och Insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Santoña-Cantabria, Spanien.

 4. CARLINO SRL

  Italien

  Företaget CARLINO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Ansjovis, Gastronomiska specialiteter, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Sciacca, Italien.

 5. CONSERVAS HOYA

  Spanien

  Företaget CONSERVAS HOYA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Konserverade skaldjur, tonfisk, Fiskkonserver, Konserverade skaldjur, och ansjovis. Företagets huvudkontor finns i Santoña-Cantabria, Spanien.

 1. JENRAD CORPORATION (PTY) LTD

  Sydafrika

  Företaget JENRAD CORPORATION (PTY) LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Frukt och grönsaker - Import/export, vattenpåfyllning, och havre. Företagets huvudkontor finns i Cape Town, Sydafrika.

 2. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Konserverad frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, Konserverad frukt, espressokaffe, och Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 1. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Polen

  Företaget CMC FOOD SP.ZO.O., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Fiskkonserver, Import/Export - jordbruksprodukter, grönsaker i sötsur inläggning, Olivolja, Fiskkonserver, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Inwald, Polen.

 2. SUPOY

  Ukraina

  Företaget SUPOY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företaget är även verksamt inom fjäderuppfödningsprodukter, oljeinlagda konserver, saluföring av konserverade fiskeriprodukter, och Tillverkning av fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Cherkasy, Ukraina.

 3. JTC JEMAL TRADING COMPANY

  Tunisien

  Företaget JTC JEMAL TRADING COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Duty-free - Internationell handel. Företaget är även verksamt inom fiskkonserver, konserverade grönsaker, couscous, och spaghetti. Företagets huvudkontor finns i Sfax, Tunisien.

 4. CONSERVAS 5Ñ DE SANTOÑA

  Spanien

  Företaget CONSERVAS 5Ñ DE SANTOÑA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sport - livsmedel. Företaget är även verksamt inom ansjovis, och fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Santoña, Spanien.

 5. LINEA GASTRO GMBH

  Tyskland

  Företaget LINEA GASTRO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Gastronomiska specialiteter, Fiskkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Badenweiler, Tyskland.

 6. BEM ALIMENTAR, LDA

  Portugal

  Företaget BEM ALIMENTAR, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, fiskkonserver, fruktkonserver, Mjölkprodukter, och norcinerie (charkurerivaror). Företagets huvudkontor finns i Valença, Portugal.

 7. FJOKSAK AS

  Norge

  Företaget FJOKSAK AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Ålesund, Norge.

 8. CONSERVAS LAVIN

  Spanien

  Företaget CONSERVAS LAVIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Santoña, Spanien.

 1. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugal

  Företaget FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, och Fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Póvoa De Varzim, Portugal.

 2. DELCABO SELECTION, SL

  Spanien

  Företaget DELCABO SELECTION, SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Viner - Galicien. Företaget är även verksamt inom frysta pajer, fiskkonserver, kvalitetsmat från havet, och livsmedel/drycker - i parti och individuellt. Företagets huvudkontor finns i Llinars Del Vallés, Spanien.

 3. NOUVELLE SOCIETE AMADIR

  Marocko

  Företaget NOUVELLE SOCIETE AMADIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Agadir, Marocko.

 4. CEYLAN FRANCE

  Frankrike

  Företaget CEYLAN FRANCE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Livsmedelstillsatser, Livsmedelstillsatser, marinad, och fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Saint-Martin-De-Seignanx, Frankrike.

 5. CONSERVAS REZUMAR

  Spanien

  Företaget CONSERVAS REZUMAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företaget är även verksamt inom marinerad ansjovis i olivolja. Företagets huvudkontor finns i Laredo, Spanien.

 6. SPANISH GOURMET TRADING

  Spanien

  Företaget SPANISH GOURMET TRADING, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Delicatessen, Viner - Spanien, olivolja, Fiskkonserver, och Delicatessen. Företagets huvudkontor finns i Mairena Del Aljarafe, Spanien.

 7. PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT)

  Marocko

  Företaget PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företaget är även verksamt inom export av färsk fisk, bearbetning av färsk fisk, och skaldjur frysta. Företagets huvudkontor finns i Grand-Casablanca, Marocko.

 8. FAGURI PROD OÜ

  Estland

  Företaget FAGURI PROD OÜ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 9. SALAZONERA ARAGONESA

  Spanien

  Företaget SALAZONERA ARAGONESA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom ansjovis, fiskkonserver, och produkter i vinäger. Företagets huvudkontor finns i Albalate Del Arzobispo, Spanien.

 10. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget THE VILLAGE SHOPPE LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företaget är även verksamt inom fisk på burk, och oxkött på burk. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis