• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fiskkonserver

Resultat för

Fiskkonserver - Import och export

 1. DELFINO BATTISTA SRL

  Italien

  I det välutrustade laboratoriet är bearbetningsstegen helt handgjorda än idag: valet av råvaror, kontrollen av produkten, omvandlingen och beredningen sker under en vaksam kontroll för att garantera produktionsstandarderna i överensstämmelse med gällande bestämmelser. Alla produkter från Delfino Battista är fria från konserveringsmedel och kemiska tillsatser för att bevara kvalitet och behålla den naturliga smaken intakt och för att ha garanterade och äkta produkter.

 2. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Konserverad frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, Konserverad frukt, espressokaffe, Frysta och djupfrysta livsmedel, och fryst kött. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 3. HERFRAGA

  Spanien

  Företaget HERFRAGA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Packning i lådor - Maskiner, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Buteljering och tappning - maskiner och utrustning, konservmaskiner, mekanisk bearbetning, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, maskiner för konserveringssektorn, och Packning i lådor - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Carballo-A Coruña, Spanien.

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Företaget IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Grönsakskonserver, Ostar, Oliver, Kryddor, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, färska grönsaker, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Spanien

  Vi är ett företag specialiserat på produktion av fisk- och skaldjurskonserver från Rías Gallegas och har mer än 50 års erfarenhet inom sektorn. Tack vare vår erfarenhet och de tre generationerna som avlöst varandra vid konservfabriken, kan vi erbjuda er ett brett sortiment produkter med exklusiva såser.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RAMÍREZ SANTOS

  Spanien

  Vi är ett familjeföretag som ägnar sig åt försäljning av frysta livsmedel, frukt, grönsaker, konserver, m.m. för att betjäna detaljhandlare, hotell och diverse institutioner som skolor, ålderdomshem, etc. Vi är också specialiserade på grossistförsäljning inom livsmedelsektorn, frysta produkter, likörer, rengörings- och hygienprodukter och parfymer. "Det mest omfattande och uppskattade utbudet i Cordoba".

 2. EIRASMAR

  Spanien

  Företag som säljer musslor och bläckfisk. Vi säljer konserverade produkter.

 3. JEALSA

  Spanien

  Jealsa är ett spanskt familjeägt livsmedelsföretag som tillverkar och säljer, sedan mer än 60 år, fisk- och skaldjurskonserver.

 4. DGM SHIPPING AS

  Estland

 5. CONSERVAS ANGELACHU

  Spanien

 1. CONSERVAS HOYA

  Spanien

 2. CARLINO SRL

  Italien

 1. JENRAD CORPORATION (PTY) LTD

  Sydafrika

 2. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Polen

 3. JTC JEMAL TRADING COMPANY

  Tunisien

 4. FJOKSAK AS

  Norge

 5. LINEA GASTRO GMBH

  Tyskland

 6. NOUVELLE SOCIETE AMADIR

  Marocko

 7. CONSERVAS 5Ñ DE SANTOÑA

  Spanien

 8. BEM ALIMENTAR, LDA

  Portugal

 1. DELCABO SELECTION, SL

  Spanien

 2. CONSERVAS LAVIN

  Spanien

 3. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugal

 4. CEYLAN FRANCE

  Frankrike

 5. FAGURI PROD OÜ

  Estland

 6. PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT)

  Marocko

 7. ITALIA NET FOOD SNC

  Italien

 8. ALBERT MENES

  Frankrike

 9. L'ARMOIRE A CONSERVES

  Frankrike

 10. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Frankrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis