• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fiskar

Resultat för

Fiskar - Import och export

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanien

  Mauretanskt fiskeföretag, och export av fryst fisk ombord & färsk. Vi är baserade i Mauretanien - Västafrika & Tyskland (för närvarande representerade). Vi fiskar och exporterar från dess fiskevatten till Europa; av Afrika; Arabländerna samt Asien och Kanada. Vår fisk bearbetas i fiskbearbetningsanläggningar, tankar och kylanläggningar, som alla uppfyller europeiska regulatoriska krav. Egenskaperna hos vår fisk är följande: - Proteiner: 60 till 70 % - Fett: 4-10 % - Mineralsalt: 2-4% - Luftfuktighet: 10-12 %

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 3. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Sedan mer än 30 år är Channel Sea Food, etablerat i Boulogne-sur-Mer (Frankrike), en av de främsta europeiska leverantörerna av djupfrysta havsprodukter och etniska produkter: skaldjur, blötdjur, fisk, bläckfiskar, grodlår, frukt, grönsaker och färdigprodukter … Vid ankomst i Frankrike lagras produkterna i ett avsett magasin. Detta medger en spårbarhet av produkten från produktionsstället till kunden och möjligheten att erbjuda en viss flexibilitet för kombinerade sändningar.

 4. RESFOOD

  Ryssland

  ResFOOD – den största tillverkaren och partiförsäljaren av professionella livsmedelsprodukter för ASIATISK MATLAGNING (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). Vi är ledande på hotell-restaurang-cafémarknaden i Ryssland sedan 2010. Vi har över 250 produkter. Huvudprodukter: sushiris, färdiga norialger, ingefära, såser, hälsokost osv. Vi garanterar tillgången till våra varor, som håller hög och stabil kvalitet och har en prissättning som överraskar och imponerar! Vi har ett eget livsmedelslaboratorium där vi skapar exklusiva såser och kontinuerligt förbättrar våra produkters kvalitet. Vi exporterar till 11 länder världen över. Vi lagar mat tillsammans på våra matlagningskurser, och sticker ut från konkurrenterna genom att dela nya recept med våra klienter. Vårt team är proffs inom sina fält. Vi har över 200 anställda. Resfood är beryktat som en ärlig och ansvarstagande tillverkare. Vi är redo att bistå med all nödvändig marknadsföringssupport: utbildning av försäljningsteam, marknadsföringsmaterial, prover, kurser.

 5. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CORNIC-NOVAMER

  Frankrike

 2. TONAR-EKSPORT

  Ryssland

 3. OKEANOS

  Frankrike

 4. CARABUS

  Frankrike

  Import- och exportföretag, CARABUS FH INTERNATIONAL är ett företag med mänskliga mått som siktar på att erbjuda sina kunder och partner internationella produkter över hela Frankrike. Etablerade i Thiais, är CARABUS FH INTERNATIONAL specialiserade på handel med skaldjur i parti och detalj, i synnerhet kräftdjur, fisk och blötdjur. De levererar också exotiska jordbruksprodukter, som frukt eller kryddor, men också drycker som vin och spritdrycker. Kvalitet, konkurrenskraft och flexibilitet står på dagordningen för att garantera produkter och tjänster av hög kvalitet för våra partner så att vi kan bygga starka, långsiktiga relationer. Vi respekterar våra produkter som är noggrant utvalda och kommer från hållbart fiske. Vi behandlar dem nämligen bra och vi är måna om vårt påverkan på miljön. Vi följer således ekologiska standarder.

 5. SEDOY KASPIY

  Ryssland

  Sedoy Kaspiy har varit verksamma på marknaden sedan 2014. Vi fångar, processerar (kyler, fryser, konserverar) och säljer sötvattensfisk. Vi har fiskekvot på flodfisk och hummer. Vi fiskar i Kaspiska havet och vid inloppet till Volgafloden. Varje fångst genomgår strikta kvalitetskontroller under varje steg av produktionen. Vi säljer våra produkter i önskad kvantitet: från en låda till ett flak. Vi bemöter varje klient på dennes individuella villkor. Vi assisterar och hjälper till med transport. Våra produkter: kyld/fryst fisk, torkad, vägd och vakuumförpackad fisk, fiskfilé (med eller utan skinn, bit för bit eller i block), frysta fiskkroppar (kattfisk, gös, ruda, karp osv.), fryst fiskkött (kattfisk, asp, silverkarp, gös, karp, gädda osv.), inkråm från flodfisk, kaviar (färsk, frusen, torkad, i glas, förpackad) osv.

 1. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. är ett företag som säljer fiskprodukter. Fryst fisk och skaldjur, snäckor .Vi prioriterar kundens förväntningar, omsorgen om våra anställda, samarbetet med våra leverantörer och respekten för miljön. För maximal livsmedelssäkerhet, för ett fiske med förnuft och för rätt priser investerar Mascato i de regioner där råvaran finns.

 2. LODI SRL

  Italien

  Företaget är en referens inom försäljning av kvalitetsprodukter från havet för Italien och utlandet. Affärsidé: Välja de bästa havsprodukterna från Italien och resten av världen och genast erbjuda dem för sina egna kunder, som i sin tur kan utbjuda en säker kvalitetsprodukt till sina konsumenter. Syftet är att tillfredsställa alla kundens krav till ett fördelaktigt och överkomligt pris men också med snabba leveranser, i tid.

 1. MAS SA

  Frankrike

  MAS SA är en partihandel för färsk fisk i Rungis och är specialiseras på fin fisk och filéer. Partihandel fiskeriprodukter från hav och sjö. Alla slags filéer norsk lax, skotsk lax, importerad flundra och fransk flundra, marulk, torsk. Vi handlar dagligen med de bästa produkterna från havet. Vår färska fisk säljs till fiskhandel och restauranger. Säljer endast fiskeriprodukter på fiskmarknaden i Rungis, ingen leverans.

 2. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanien

  Distribution av tillagad bläckfisk och färsk fisk till fiskhandel, stormarknader och restauranger.

 3. REFORM SU URUNLERI

  Turkiet

 4. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugal

 5. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrike

 6. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Spanien

 7. SENEGAL SHIP SERVICES

  Senegal

 8. SCASS S.R.L.

  Italien

 1. MARISCOSDEANDALUCIA

  Spanien

 2. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Grekland

 3. MAXIFISH LLC

  Litauen

 4. QUALITY SEAFOOD

  Nederländerna

 5. KRONE GMBH

  Tyskland

 6. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgien

 7. FISHING ADVENTURE

  Nederländerna

 8. PRUNIER MANUFACTURE

  Frankrike

 9. ALPHA BAY

  Frankrike

 10. VISGROOTHANDEL DE JONG

  Nederländerna

Filter

Resultat för

Fiskar - Import och export

Antal resultat

13 600 företag