• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fiskar

Resultat för

Fiskar - Import och export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 30 år är Channel Sea Food, etablerat i Boulogne-sur-Mer (Frankrike), en av de främsta europeiska leverantörerna av djupfrysta havsprodukter och etniska produkter: skaldjur, blötdjur, fisk, bläckfiskar, grodlår, frukt, grönsaker och färdigprodukter … Vid ankomst i Frankrike lagras produkterna i ett avsett magasin. Detta medger en spårbarhet av produkten från produktionsstället till kunden och möjligheten att erbjuda en viss flexibilitet för kombinerade sändningar.

 2. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi är ett fiskeföretag och exportör av fryst ombord, fryst på land och färsk fisk från Mauretanien till Dakhla. Vi är belägna i Mauretanien - Västafrika och Tyskland. Vi fiskar och exporterar från dina fiskevatten till Europa; Afrika; Arabländerna och Asien och Kanada. Vi är ett företag som respekterar de sanktioner som Europeiska unionen och Förenta staterna har röstat för. Det innebär att vi inte handlar med länder som är föremål för ekonomiska sanktioner, t.ex. Kuba, Ryssland och Venezuela. ........ Vår fisk som fryses ombord på fiskefartyg och vår fisk som fryses på land uppfyller de rekommenderade behandlingarna för fisk, tankar och kylanläggningar uppfyller de europeiska lagstadgade kraven. Vår fisk har följande egenskaper: - Protein: 60-70 %. - Fett: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Vi rekommenderar att alla kunder skickar oss en avsiktsförklaring om köp (LOI), i vilken du måste ange: - Den totala kvantitet som ska köpas - De exakta storlekarna på den fisk som efterfrågas - Slutlig destination - Fiskens vetenskapliga namn

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 4. JOMANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget JOMANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Havsfiskar, sjötunga, bläckfisk, sepiabläckfisk, tonfisk, skaldjur, fisk och skaldjur, räkor, och bläckfisk. Företagets huvudkontor finns i Massy, Frankrike.

 5. AQUAFRESH FISH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AQUAFRESH FISH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom fisk och skaldjur, färsk fisk i parti, färsk fisk, export av färsk fisk, export av djupfryst fisk, fisk djupfryst, djupfryst fisk i parti, skaldjur, och bläckfisk. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OCEANORD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget OCEANORD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, Snäckor, skaldjur, handel med havsprodukter, djupfrysta produkter från havet, och saluföring av färska fiskeriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Boulogne-Sur-Mer, Frankrike.

 2. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget M-S SERVICES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Fiskar, Ris, Honung, Torkad frukt, Kaffe, te, Djupfryst fisk, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 3. CARABUS

  Frankrike

  Import- och exportföretag, CARABUS FH INTERNATIONAL är ett företag med mänskliga mått som siktar på att erbjuda sina kunder och partner internationella produkter över hela Frankrike. Etablerade i Thiais, är CARABUS FH INTERNATIONAL specialiserade på handel med skaldjur i parti och detalj, i synnerhet kräftdjur, fisk och blötdjur. De levererar också exotiska jordbruksprodukter, som frukt eller kryddor, men också drycker som vin och spritdrycker. Kvalitet, konkurrenskraft och flexibilitet står på dagordningen för att garantera produkter och tjänster av hög kvalitet för våra partner så att vi kan bygga starka, långsiktiga relationer. Vi respekterar våra produkter som är noggrant utvalda och kommer från hållbart fiske. Vi behandlar dem nämligen bra och vi är måna om vårt påverkan på miljön. Vi följer således ekologiska standarder.

 4. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. är ett företag som säljer fiskprodukter. Fryst fisk och skaldjur, snäckor .Vi prioriterar kundens förväntningar, omsorgen om våra anställda, samarbetet med våra leverantörer och respekten för miljön. För maximal livsmedelssäkerhet, för ett fiske med förnuft och för rätt priser investerar Mascato i de regioner där råvaran finns.

 5. LODI SRL

  Italien

  Företaget är en referens inom försäljning av kvalitetsprodukter från havet för Italien och utlandet. Affärsidé: Välja de bästa havsprodukterna från Italien och resten av världen och genast erbjuda dem för sina egna kunder, som i sin tur kan utbjuda en säker kvalitetsprodukt till sina konsumenter. Syftet är att tillfredsställa alla kundens krav till ett fördelaktigt och överkomligt pris men också med snabba leveranser, i tid.

 1. MAS SA

  Frankrike

  MAS SA är en partihandel för färsk fisk i Rungis och är specialiseras på fin fisk och filéer. Partihandel fiskeriprodukter från hav och sjö. Alla slags filéer norsk lax, skotsk lax, importerad flundra och fransk flundra, marulk, torsk. Vi handlar dagligen med de bästa produkterna från havet. Vår färska fisk säljs till fiskhandel och restauranger. Säljer endast fiskeriprodukter på fiskmarknaden i Rungis, ingen leverans.

 2. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanien

  Distribution av tillagad bläckfisk och färsk fisk till fiskhandel, stormarknader och restauranger.

 1. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugal

  Företaget PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Sande-Guimarães, Portugal.

 2. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrike

  Företaget COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Djupfrysta färdiga maträtter, Fiskar, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Djupfrysta färdiga maträtter, surimi, och Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Saint Malo, Frankrike.

 3. REFORM SU URUNLERI

  Turkiet

  Företaget REFORM SU URUNLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom uppfödning av ål i inlandsvatten. Företagets huvudkontor finns i Manavgat, Turkiet.

 4. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Spanien

  Företaget GRUPO NUESTRA PESCA S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom calamari, sepiabläckfisk, och bläckfisk. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 5. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget PRODWAY INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskar, Djupfryst kött, Djupfrysta skaldjur, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskar, Djupfryst kött, och Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. OKEANOS

  Frankrike

  Företaget OKEANOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fiskar, skaldjur, och skaldjur djupfrysta. Företagets huvudkontor finns i Montigny-Le-Bretonneux, Frankrike.

 7. SCASS S.R.L.

  Italien

  Företaget SCASS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, Fiskar, Snäckor, skaldjur, och Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Salerno, Italien.

 8. MARISCOSDEANDALUCIA

  Spanien

  Företaget MARISCOSDEANDALUCIA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom färsk fisk, saltlake, och bläckfisk. Företagets huvudkontor finns i Isla Cristina, Spanien.

 1. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Tyskland

  Företaget XPAND21 GERMAN OFFICE, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Djupfryst frukt, agenturer och representanter, livsmedel, grönsaker, Fiskar, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Springe, Tyskland.

 2. MAXIFISH LLC

  Litauen

  Företaget MAXIFISH LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom fisk torkad, fisk och skaldjur, djupfrysta produkter från havet, och kvalitetsmat från havet. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Litauen.

 3. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ryssland

  Företaget NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, Havsfiskar, Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, och Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Murmansk, Ryssland.

 4. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Grekland

  Företaget DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Keratsini, Grekland.

 5. MAR DELTA - EXPLOTACIONS MARINES FANGAR

  Spanien

  Företaget MAR DELTA - EXPLOTACIONS MARINES FANGAR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom musselodling, skaldjur och kräftor, och ostronproducent. Företagets huvudkontor finns i Sant Carles De La Ràpita, Spanien.

 6. EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Företaget EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Foder för djuruppfödning, Foder för husdjur, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Fiskar, Foder för djuruppfödning, Foder för husdjur, och Organisk kemi- Basprodukter och derivat. Företagets huvudkontor finns i Zahna-Elster, Tyskland.

 7. ALFA FISH

  Belgien

  Företaget ALFA FISH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Fiskar, fisk i parti, partihandel med fisk, Fiskar, och export av färsk fisk. Företagets huvudkontor finns i Brecht, Belgien.

 8. EKONOMIK BALIKCILIK

  Turkiet

  Företaget EKONOMIK BALIKCILIK, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom färsk fisk, marinerad fisk, fiskad sötvattensfisk, och fryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Nevşehir, Turkiet.

 9. ENDER SL

  Spanien

  Företaget ENDER SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 10. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgien

  Företaget VISKWEKERIJ CORTEN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Fiskar för fiskdammar, Vattenbruk och fiskodling, och Fiskar för fiskdammar. Företagets huvudkontor finns i Lommel, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Fiskar - Import och export

Antal resultat

11 954 Företag