• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fiskar

Resultat för

Fiskar - Import och export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 3. RESFOOD

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  ResFOOD – den största tillverkaren och partiförsäljaren av professionella livsmedelsprodukter för ASIATISK MATLAGNING (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). Vi är ledande på hotell-restaurang-cafémarknaden i Ryssland sedan 2010. Vi har över 250 produkter. Huvudprodukter: sushiris, färdiga norialger, ingefära, såser, hälsokost osv. Vi garanterar tillgången till våra varor, som håller hög och stabil kvalitet och har en prissättning som överraskar och imponerar! Vi har ett eget livsmedelslaboratorium där vi skapar exklusiva såser och kontinuerligt förbättrar våra produkters kvalitet. Vi exporterar till 11 länder världen över. Vi lagar mat tillsammans på våra matlagningskurser, och sticker ut från konkurrenterna genom att dela nya recept med våra klienter. Vårt team är proffs inom sina fält. Vi har över 200 anställda. Resfood är beryktat som en ärlig och ansvarstagande tillverkare. Vi är redo att bistå med all nödvändig marknadsföringssupport: utbildning av försäljningsteam, marknadsföringsmaterial, prover, kurser.

  Webbplats Open In New icon
 4. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. OKEANOS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ryssland

  Verified by Europages badge
 2. CARABUS

  Frankrike

  Import- och exportföretag, CARABUS FH INTERNATIONAL är ett företag med mänskliga mått som siktar på att erbjuda sina kunder och partner internationella produkter över hela Frankrike. Etablerade i Thiais, är CARABUS FH INTERNATIONAL specialiserade på handel med skaldjur i parti och detalj, i synnerhet kräftdjur, fisk och blötdjur. De levererar också exotiska jordbruksprodukter, som frukt eller kryddor, men också drycker som vin och spritdrycker. Kvalitet, konkurrenskraft och flexibilitet står på dagordningen för att garantera produkter och tjänster av hög kvalitet för våra partner så att vi kan bygga starka, långsiktiga relationer. Vi respekterar våra produkter som är noggrant utvalda och kommer från hållbart fiske. Vi behandlar dem nämligen bra och vi är måna om vårt påverkan på miljön. Vi följer således ekologiska standarder.

 3. SEDOY KASPIY

  Ryssland

  Sedoy Kaspiy har varit verksamma på marknaden sedan 2014. Vi fångar, processerar (kyler, fryser, konserverar) och säljer sötvattensfisk. Vi har fiskekvot på flodfisk och hummer. Vi fiskar i Kaspiska havet och vid inloppet till Volgafloden. Varje fångst genomgår strikta kvalitetskontroller under varje steg av produktionen. Vi säljer våra produkter i önskad kvantitet: från en låda till ett flak. Vi bemöter varje klient på dennes individuella villkor. Vi assisterar och hjälper till med transport. Våra produkter: kyld/fryst fisk, torkad, vägd och vakuumförpackad fisk, fiskfilé (med eller utan skinn, bit för bit eller i block), frysta fiskkroppar (kattfisk, gös, ruda, karp osv.), fryst fiskkött (kattfisk, asp, silverkarp, gös, karp, gädda osv.), inkråm från flodfisk, kaviar (färsk, frusen, torkad, i glas, förpackad) osv.

 4. MASCATO

  Spanien

  Mascato S.A. är ett företag som säljer fiskprodukter. Fryst fisk och skaldjur, snäckor .Vi prioriterar kundens förväntningar, omsorgen om våra anställda, samarbetet med våra leverantörer och respekten för miljön. För maximal livsmedelssäkerhet, för ett fiske med förnuft och för rätt priser investerar Mascato i de regioner där råvaran finns.

 5. LODI SRL

  Italien

  Företaget är en referens inom försäljning av kvalitetsprodukter från havet för Italien och utlandet. Affärsidé: Välja de bästa havsprodukterna från Italien och resten av världen och genast erbjuda dem för sina egna kunder, som i sin tur kan utbjuda en säker kvalitetsprodukt till sina konsumenter. Syftet är att tillfredsställa alla kundens krav till ett fördelaktigt och överkomligt pris men också med snabba leveranser, i tid.

 1. MAS SA

  Frankrike

  MAS SA är en partihandel för färsk fisk i Rungis och är specialiseras på fin fisk och filéer. Partihandel fiskeriprodukter från hav och sjö. Alla slags filéer norsk lax, skotsk lax, importerad flundra och fransk flundra, marulk, torsk. Vi handlar dagligen med de bästa produkterna från havet. Vår färska fisk säljs till fiskhandel och restauranger. Säljer endast fiskeriprodukter på fiskmarknaden i Rungis, ingen leverans.

 2. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanien

  Distribution av tillagad bläckfisk och färsk fisk till fiskhandel, stormarknader och restauranger.

 3. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugal

 4. REFORM SU URUNLERI

  Turkiet

 5. CONGELADOS NUESTRA PESCA

  Spanien

 6. SENEGAL SHIP SERVICES

  Senegal

 7. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrike

 8. SCASS S.R.L.

  Italien

 9. MARISCOSDEANDALUCIA

  Spanien

 10. MAXIFISH LLC

  Litauen

 1. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Grekland

 2. ENDER SL

  Spanien

 3. PESCADO MARRUECO

  Marocko

 4. EISERBECK NATURPRODUKTE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

 5. B2B INTERTRADE GMBH

  Tyskland

 6. GIMBERT SURGELES

  Frankrike

 7. ORIGINAL-LECKERLIES

  Tyskland

 8. LOBSTER FISH

  Belgien

 9. PESCADOS AIROA SL

  Spanien

 10. BIJENHOF

  Belgien

Filter

Resultat för

Fiskar - Import och export

Antal resultat

13 591 företag