• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fisk-- skaldjurs- och snigelkonserver

Resultat för

Fisk-- skaldjurs- och snigelkonserver - Import och export

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  Företaget SIRION SEAFOOD APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfrysta skaldjur, Fiskar, Djupfryst fisk, Jordbruk - Import/Export, Färska ärtväxter, Nötkött, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, och skaldjur frysta. Företagets huvudkontor finns i Kobenhavn, Danmark.

 2. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 3. CIRAN BVBA - CAVIAR DELUXE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget CIRAN BVBA - CAVIAR DELUXE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom grossistförsäljning av djupfrysta livsmedel, kaviar, Kaviar från odling, och Vildkaviar. Företagets huvudkontor finns i Wommelgem, Belgien.

 4. CONSERVAS LAGO PAGANINI SL

  Spanien

  Företaget Conservas Lago Paganini är specialiserat på tillverkningen och försäljningen av havsprodukter på konserv. Våra specialiteter är fet fisk (sardin, sardinell, makrill, taggmakrill, horngädda) och musslor.

 5. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spanien

  Hos Linda Playa tillverkar vi och marknadsför inlagd ansjovis. Vi svarar på den nationella och internationella marknadens behov. Vi förädlar och lägger in ansjovis på hantverksmässigt sätt. Vi är etablerade i Colindres, en strategisk enklav i Kantabriska sjön.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EIRASMAR

  Spanien

  Företag som säljer musslor och bläckfisk. Vi säljer konserverade produkter.

 2. PESCAVANTE

  Spanien

  Företaget PESCAVANTE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, skaldjur och kräftor, fisk och skaldjur, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, och skaldjur på burk. Företagets huvudkontor finns i La Coruña, Spanien.

 3. VEKO GLOBAL LLC

  Ukraina

  Företaget VEKO GLOBAL LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, export av djupfryst fisk, skaldjur frysta, Fish fillets, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Svetlovodsk, Ukraina.

 4. CONSERVAS ANGELACHU

  Spanien

  Företaget CONSERVAS ANGELACHU, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom ansjovis, boniter, fiskkonserver, och Insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Santoña-Cantabria, Spanien.

 5. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

  Företaget SEAWELL HIRTSHALS A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta skaldjur, Fisk - Import/Export, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfrysta skaldjur, Fisk - Import/Export, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Stavanger, Norge.

 1. CARLINO SRL

  Italien

  Företaget CARLINO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Ansjovis, Gastronomiska specialiteter, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Sciacca, Italien.

 2. CONSERVAS HOYA

  Spanien

  Företaget CONSERVAS HOYA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Konserverade skaldjur, tonfisk, Fiskkonserver, Konserverade skaldjur, och ansjovis. Företagets huvudkontor finns i Santoña-Cantabria, Spanien.

 1. SALTEN SEAFOOD AS

  Norge

  Företaget SALTEN SEAFOOD AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Havskräftor, bönsyrseräkor, och Havskräftor. Företagets huvudkontor finns i Sandhornøy, Norge.

 2. GRUPO FRANCISCONDE - CASA DOS CARACÓIS

  Portugal

  Företaget GRUPO FRANCISCONDE - CASA DOS CARACÓIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Azeitão, Portugal.

 3. NEVA OCEANS B.V.

  Nederländerna

  Företaget NEVA OCEANS B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Färska ärtväxter, behandlade fiskar och fiskeprodukter, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, och Färska ärtväxter. Företagets huvudkontor finns i Dronten, Nederländerna.

 4. DOUGEN CO., LTD.

  Japan

  Företaget DOUGEN CO., LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Osaka, Japan.

 5. HELIKOTURCA

  Turkiet

  Företaget HELIKOTURCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom živi polži, och sniglar. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 6. COFACO ACORES - INDUSTRIA DE CONSERVAS, S.A.

  Portugal

  Företaget COFACO ACORES - INDUSTRIA DE CONSERVAS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Rabo De Peixe, Portugal.

 7. ITTIMAR

  Italien

  Företaget ITTIMAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsbearbetning, fisk på burk, skaldjur på burk, och Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Cicciano, Italien.

 8. TAKOSA FOOD CO.,LTD

  Japan

  Företaget TAKOSA FOOD CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom ätbara alger. Företagets huvudkontor finns i Uki, Japan.

 1. KAYMUR MURAT GIDA SU ÜRÜNLERI

  Turkiet

  Företaget KAYMUR MURAT GIDA SU ÜRÜNLERI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 2. NATUCO

  Spanien

  Företaget NATUCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom sniglar färdiga. Företagets huvudkontor finns i Guadalajara, Spanien.

 3. CAVIARNA

  Ukraina

  Företaget CAVIARNA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Ukraine, Ukraina.

 4. WIDEHELIX, COOPERATIVA DE HELICICULTORES

  Portugal

  Företaget WIDEHELIX, COOPERATIVA DE HELICICULTORES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom sniglar, och Zamrznjeni polži. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 5. CASPIAN TRADITION

  Belgien

  Företaget CASPIAN TRADITION, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Kaviar från odling, Vildkaviar, och saffran. Företagets huvudkontor finns i Waterloo, Belgien.

 6. CONSERVAS PINHAIS & CA., LDA

  Portugal

  Företaget CONSERVAS PINHAIS & CA., LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom förpackade sardiner, och makrill förpackad. Företagets huvudkontor finns i Matosinhos, Portugal.

 7. SALAS ZIVIS SIA

  Lettland

  Företaget SALAS ZIVIS SIA, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta skaldjur, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta skaldjur, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i RIGA, Lettland.

 8. HELIXMUR

  Spanien

  Företaget HELIXMUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverade sniglar, snigelodling, och Konserverade sniglar. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 9. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugal

  Företaget RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Rökt och insaltad fisk, Rökt och insaltad fisk, specialitet torsk, zamrznjena soljena trska, och razsoljena trska. Företagets huvudkontor finns i Torres Vedras, Portugal.

 10. SLIVEN SNAILS

  Bulgarien

  Företaget SLIVEN SNAILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom snigelodling, živi polži, och sniglar. Företagets huvudkontor finns i Nova Zagora, Bulgarien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Fisk-- skaldjurs- och snigelkonserver - Import och export

Antal resultat

8 132 Företag