• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fisk - import export

Resultat för

Fisk - import export - Import och export

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  SIRION SEAFOOD APS – din leverantör av fisk och skaldjur i Europa. SIRION SEAFOOD APS grundades 2007 i Köpenhamn och har blivit ett av de ledande företagen för inköp och kvalitetskontroll av fisk och skaldjur i Europa. Vi levererar kompletta och professionella lösningar i Europa och kan erbjuda ett brett sortiment av fryst och färsk fisk och skaldjur (fabriksrevision/kvalitetskontroll/övervakning av lastning/produktutveckling). Tack vare vårt stora nätverk, våra mycket erfarna ledare, ett skickligt QC-team, professionella tjänster och snabb kommunikation har vi byggt upp ett gott anseende inom den skandinaviska fisk- och skaldjursindustrin som en pålitlig partner som kan hantera alla behov inom fisk och skaldjur i Europa. Vi samarbetar för närvarande med många tillförlitliga fabriker som är certifierade enligt HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI och HALAL. Våra främsta marknader: Europa, USA, Kanada, Asien (Japan, Korea m.m.) med flera. Våra viktigaste produkter är: Lax, torsk, hummer, makrill, bläckfisk, tonfisk, musslor, alaska pollock, kaviar/rom, fläskkött, nötkött, djurfoder. Räkor (svarta tiger, vannamei, scampi, grön tiger m.m.), pangasius, vildfångad fisk (tonfisk, guldmakrill, havsabborre m.m.), odlad fisk (röd/svart tilapia, barramundi m.m.), bläckfisk (åttaarmad, tioarmad, kalamari), blötdjur (musslor, krabba), bearbetade fisk- och skaldjursprodukter (sushi, nobashi, torpedo m.m.), konserverade fisk- och skaldjursprodukter, övrigt (grodor, surimi m.m.). Grisfötter, färsk skinka utan ben, fryst grissvans, fläskfilé, revben av fläsk, halv ostyckad gris, komage

 2. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar är en livsmedelsgrossist från Polen med nästan trettio års erfarenhet. Vi levererar våra produkter till olika aktörer, så som matvarubutiker, restauranger, företag med olika profiler, institutioner och privatpersoner. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna, för att nå 100 % kundnöjdhet. Därför kommer du att hitta ett brett utbud av utmärkta livsmedelsprodukter hos oss. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pasta, •Processat och konserverat kött, •Frön, •Olika typer av mjöl, •Mejeriprodukter, •Socker, •Kryddor, och du kan utforska mer av vårt sortiment på vår hemsida! Vi garanterar: •Snabb beställningshantering, •Goda priser, •Ett brett utbud, •Leverans världen över. Våra produkter importeras från pålitliga leverantörer och lokala gårdar, för att produkterna ska ha den bästa kvaliteten och den bästa smaken. Med oss får du unika smakupplevelser på ditt bord. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 4. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi är ett fiskeföretag och exportör av fryst ombord, fryst på land och färsk fisk från Mauretanien till Dakhla. Vi är belägna i Mauretanien - Västafrika och Tyskland. Vi fiskar och exporterar från dina fiskevatten till Europa; Afrika; Arabländerna och Asien och Kanada. Vi är ett företag som respekterar de sanktioner som Europeiska unionen och Förenta staterna har röstat för. Det innebär att vi inte handlar med länder som är föremål för ekonomiska sanktioner, t.ex. Kuba, Ryssland och Venezuela. ........ Vår fisk som fryses ombord på fiskefartyg och vår fisk som fryses på land uppfyller de rekommenderade behandlingarna för fisk, tankar och kylanläggningar uppfyller de europeiska lagstadgade kraven. Vår fisk har följande egenskaper: - Protein: 60-70 %. - Fett: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Vi rekommenderar att alla kunder skickar oss en avsiktsförklaring om köp (LOI), i vilken du måste ange: - Den totala kvantitet som ska köpas - De exakta storlekarna på den fisk som efterfrågas - Slutlig destination - Fiskens vetenskapliga namn

 5. SEAPRO AQUACULTURE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget SEAPRO AQUACULTURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskar för fiskdammar. Företaget är även verksamt inom Fisk - Import/Export, lax, fisk djupfryst, fryst lax, förpackad lax, akvakultur av lax, fisk i parti, Fisk - Import/Export, och export av djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Samsun, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EGEMAR SARL

  Mauretanien

  EGEMAR SARL är ett företag som exporterar havsprodukter: färska eller frysta produkter.Etablerade i Thiais, är EGEMAR SARL specialiserade på handel med fiskeriprodukter i parti och detalj, i synnerhet kräftdjur, fisk och blötdjur. Vi garanterar produkter och tjänster av hög kvalitet för att etablera starka affärsrelationer med våra partner idag och på längre sikt. Vi respekterar våra produkter som är noggrant utvalda och kommer från hållbart fiske. Vi följer således ekologiska standarder. Vår önskan är att ni ska finna havets bästa i era tallrikar.Vi ställer de bästa fiskeriprodukterna till ert förfogande så att ni ska kunna njuta av de olika smakerna men också av alla hälsofördelar med ett sunt kök baserat på fisk och skaldjur.

 2. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatien

  Vår fiskodling är ett verklig oas med sötvattenfisk av högsta kvalitet. Förutom karpar föder vi också upp gädda, mal, gös, gräskarp, sutare, silverkarpar m.m. i våra olika dammar. Fiskuppfödningen Kupa in Draganić erbjuder sportfiske i en vacker naturomgivning nära Zagreb.

 3. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italien

  Bianco di Mazara fiskar och säljer röda och vita räkor från Medelhavet. Den röda och vita räkan som företaget Biancos flotta av fiskebåtar fiskar förädlas och förpackas direkt ombord, i bägare på minst 500 g. Deras distribution är avsedd för storskalig detaljhandel, stormarknader och partihandelsföretag. Bianco di Mazara garanterar distributionen i Italien och produktens kvalitet.

 4. ISLATUNA

  Spanien

  Fartygsförening som säljer fiskeprodukter, specialister på tonfisk, krabbor, makrill, sardiner, ålar, havsål, hundhajar etc. Vi garanterar optimal kvalitet på våra produkter och tar stor hänsyn till miljön. Vår personal har blivit specialutbildade för att klara av arbetet inom sektorn. Vi har en allmän utbildning inom sanitet med inriktning mot livsmedelshantering och tillämpning av god praxis.

 5. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanien

  Hos GRUPO CENTRAL PESCA är vi specialiserade på import/export av fisk och skaldjur av hög kvalitet.

 1. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrike

  Företaget COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Djupfrysta färdiga maträtter, Fiskar, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Djupfrysta färdiga maträtter, surimi, och Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Saint Malo, Frankrike.

 2. FERGOFRESCO S.L

  Spanien

  Företaget FERGOFRESCO S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Vigo, Spanien.

 1. OYSTER FRANCE

  Förenta Staterna

  Företaget OYSTER FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom ostron, och export. Företagets huvudkontor finns i Atlanta, Förenta Staterna.

 2. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

  Företaget SEAWELL HIRTSHALS A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbruk och fiskodling. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta skaldjur, Fisk - Import/Export, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Djupfrysta skaldjur, Fisk - Import/Export, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Stavanger, Norge.

 3. VENETO PESCA SRL

  Italien

  Företaget VENETO PESCA SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, fisk och skaldjur, och Snäckor, skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Portogruaro, Italien.

 4. YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom rådgivning i fiskodling. Företagets huvudkontor finns i Amasya, Turkiet.

 5. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

  Italien

  Företaget ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom svärdfisk, tonfisk i vatten, och tonfisk. Företagets huvudkontor finns i Cinisello Balsamo(mi), Italien.

 6. COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A

  Venezuela

  Företaget COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Kakaobönor, och bläckfisk. Företagets huvudkontor finns i Barcelona-Venezuela, Venezuela.

 7. VEKO GLOBAL LLC

  Ukraina

  Företaget VEKO GLOBAL LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Betsocker. Företagets huvudkontor finns i Svetlovodsk, Ukraina.

 8. I.F.KO.

  Belgien

  Företaget I.F.KO., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fisk - Import/Export, Frukt import export, och Fisk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Wihogne, Belgien.

 1. VISGROOTHANDEL DE JONG

  Nederländerna

  Företaget VISGROOTHANDEL DE JONG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom fisk, lax, och torskfiléer. Företagets huvudkontor finns i Urk, Nederländerna.

 2. COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L.

  Spanien

  Företaget COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom export av djupfryst fisk, import av djupfryst fisk, och lager för djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Riveira, Spanien.

 3. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Turkiet

  Företaget NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fisk - beredning, fiskodling, och Fisk - beredning. Företagets huvudkontor finns i Iskenderun, Turkiet.

 4. SEAMAX GLOBAL S.L.

  Spanien

  Företaget SEAMAX GLOBAL S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Seville, Spanien.

 5. DISGLOBAL FISH

  Spanien

  Företaget DISGLOBAL FISH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Huelva, Spanien.

 6. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ryssland

  Företaget NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, Havsfiskar, Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, och Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Murmansk, Ryssland.

 7. AGRITRADE

  Frankrike

  Företaget AGRITRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Fisk - Import/Export, och Fisk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Cergy-Pontoise, Frankrike.

 8. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Belgien

  Företaget ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fisk - Import/Export, Fiskar, partihandel med fisk, artiklar för hotellverksamhet, och Fisk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Zeebrugge, Belgien.

 9. DANIELSAZUUR

  Belgien

  Företaget DANIELSAZUUR, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom färsk fisk i parti, saluföring av frysta fiskeriprodukter, import av färsk fisk, och emballage för fisk. Företagets huvudkontor finns i Blankenberge, Belgien.

 10. KARE FOREIGN TRADE

  Turkiet

  Företaget KARE FOREIGN TRADE, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Internationell handel - Rådgivning, Företagskonsultation, livsmedel - import/export, och Internationell handel - Rådgivning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Fisk - import export - Import och export

Antal resultat

7 870 Företag

Länder