• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fisk - import export

Resultat för

Fisk - import export - Import och export

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanien

  Mauretanskt fiskeföretag, och export av fryst fisk ombord & färsk. Vi är baserade i Mauretanien - Västafrika & Tyskland (för närvarande representerade). Vi fiskar och exporterar från dess fiskevatten till Europa; av Afrika; Arabländerna samt Asien och Kanada. Vår fisk bearbetas i fiskbearbetningsanläggningar, tankar och kylanläggningar, som alla uppfyller europeiska regulatoriska krav. Egenskaperna hos vår fisk är följande: - Proteiner: 60 till 70 % - Fett: 4-10 % - Mineralsalt: 2-4% - Luftfuktighet: 10-12 %

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 3. TROPICAL

  Polen

  Tropical foods har blivit en populär och välkänd faktor i akvarieindustrin under de senaste 45 åren. Vi exporterar till över 80 länder över hela världen. Vårt sortiment: •VATTENBEHANDLINGSPRODUKTER Våra behandlingsprodukter innehåller alla nödvändiga ingredienser för att behandla akvarievatten och anpassa det till invånarnas behov. Erbjudandet komplementeras av specialiserade salter som är användbara vid transport och kläckning. •FÖREBYGGANDE - PROBIOTISKT FODER I FÖREBYGGANDE SYFTE innefattar foder med probiotika för daglig utfodring av fisk. Fodret finns i fyra storlekar: Mikro, XXS, S och M. •MJUKT SORTIMENT - INNOVATIVA KONCEPT AV AKVARIEPRODUKTER Mjuka granulat, hög hydrostabilitet, enastående upptagbarhet, mängder av näring - det är de unika kvaliteterna hos vårt mjuka sortiment av akvarieprodukter. Den polska tillverkaren har utvecklat en unik metod för att tillverka mjuka, extruderade livsmedel, som är mer attraktivt för fisken och lättare för matsmältningen. •TROPICAL PREMIUM LINE innefattar både generella och specialanpassade foder, till för fiskar med specifika kostbehov. •TROPICAL MARINE POWER innefattar foder, vattenbehandlingsprodukter och havssalt för saltvattensakvarium. Tropical har specialiserade foder för dekorationsfiskar i dammar, som koi, stör och andra arter.

 4. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrike

 5. EGEMAR SARL

  Mauretanien

  EGEMAR SARL är ett företag som exporterar havsprodukter: färska eller frysta produkter.Etablerade i Thiais, är EGEMAR SARL specialiserade på handel med fiskeriprodukter i parti och detalj, i synnerhet kräftdjur, fisk och blötdjur. Vi garanterar produkter och tjänster av hög kvalitet för att etablera starka affärsrelationer med våra partner idag och på längre sikt. Vi respekterar våra produkter som är noggrant utvalda och kommer från hållbart fiske. Vi följer således ekologiska standarder. Vår önskan är att ni ska finna havets bästa i era tallrikar.Vi ställer de bästa fiskeriprodukterna till ert förfogande så att ni ska kunna njuta av de olika smakerna men också av alla hälsofördelar med ett sunt kök baserat på fisk och skaldjur.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatien

  Vår fiskodling är ett verklig oas med sötvattenfisk av högsta kvalitet. Förutom karpar föder vi också upp gädda, mal, gös, gräskarp, sutare, silverkarpar m.m. i våra olika dammar. Fiskuppfödningen Kupa in Draganić erbjuder sportfiske i en vacker naturomgivning nära Zagreb.

 2. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italien

  Bianco di Mazara fiskar och säljer röda och vita räkor från Medelhavet. Den röda och vita räkan som företaget Biancos flotta av fiskebåtar fiskar förädlas och förpackas direkt ombord, i bägare på minst 500 g. Deras distribution är avsedd för storskalig detaljhandel, stormarknader och partihandelsföretag. Bianco di Mazara garanterar distributionen i Italien och produktens kvalitet.

 3. ISLATUNA

  Spanien

  Fartygsförening som säljer fiskeprodukter, specialister på tonfisk, krabbor, makrill, sardiner, ålar, havsål, hundhajar etc. Vi garanterar optimal kvalitet på våra produkter och tar stor hänsyn till miljön. Vår personal har blivit specialutbildade för att klara av arbetet inom sektorn. Vi har en allmän utbildning inom sanitet med inriktning mot livsmedelshantering och tillämpning av god praxis.

 4. FERGOFRESCO S.L

  Spanien

 5. OYSTER FRANCE

  Förenta Staterna

 1. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

 2. YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 1. VENETO PESCA SRL

  Italien

 2. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

  Italien

 3. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Förenade kungariket

 4. COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A

  Venezuela

 5. BUBACAMARON

  Spanien

 6. DANIELSAZUUR

  Belgien

 7. TUMAY BALIKCILIK GIDA DIS TIC. SAN. A.S.

  Turkiet

 8. UNIVERSAL PESCA, S.L

  Spanien

 1. PETSFISH INTERNATIONAL BV

  Nederländerna

 2. VISGROOTHANDEL DE JONG

  Nederländerna

 3. BEGANTON

  Frankrike

 4. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Belgien

 5. KARE FOREIGN TRADE

  Turkiet

 6. AGRITRADE

  Frankrike

 7. FRONEK SEAFOOD DOCTOR INTERNATIONAL S. DE R.L. DE C.V.

  Mexiko

 8. DISGLOBAL FISH

  Spanien

 9. KIRA TRADE GMBH

  Tyskland

 10. FILIERA CORTA DEL MARE SRL

  Italien

Filter

Resultat för

Fisk - import export - Import och export

Antal resultat

8 136 företag