• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fisk - import export

Resultat för

Fisk - import export - Import och export

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanien

  Verified by Europages badge

  Companhia de pesca mauritana, e exportação de peixe congelado e fresco. Estamos sediados na Mauritânia, na África Ocidental e Alemanha (atualmente representado). Pescamos e exportamos das suas zonas de pesca para a Europa; África; Países árabes e Ásia. Temos também representações de acompanhamento "no Congo" para promover um melhor acompanhamento das encomendas dos países das suas sub-regiões. Os nossos peixes são processados em instalações de transformação de peixes, tanques de peixe e instalações de refrigeração, tudo de acordo com os requisitos regulamentares europeus. As características da nossa farinha de peixe são as seguintes: - Proteínas: 60 a 70% - Gordura: 4-10% - Sal mineral: 2-4% - Humidade: 10-12% ...

  Webbplats Open In New icon
 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by Europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 3. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ryssland

  Verified by Europages badge
 5. EGEMAR SARL

  Mauretanien

  EGEMAR SARL är ett företag som exporterar havsprodukter: färska eller frysta produkter.Etablerade i Thiais, är EGEMAR SARL specialiserade på handel med fiskeriprodukter i parti och detalj, i synnerhet kräftdjur, fisk och blötdjur. Vi garanterar produkter och tjänster av hög kvalitet för att etablera starka affärsrelationer med våra partner idag och på längre sikt. Vi respekterar våra produkter som är noggrant utvalda och kommer från hållbart fiske. Vi följer således ekologiska standarder. Vår önskan är att ni ska finna havets bästa i era tallrikar.Vi ställer de bästa fiskeriprodukterna till ert förfogande så att ni ska kunna njuta av de olika smakerna men också av alla hälsofördelar med ett sunt kök baserat på fisk och skaldjur.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Kroatien

  Vår fiskodling är ett verklig oas med sötvattenfisk av högsta kvalitet. Förutom karpar föder vi också upp gädda, mal, gös, gräskarp, sutare, silverkarpar m.m. i våra olika dammar. Fiskuppfödningen Kupa in Draganić erbjuder sportfiske i en vacker naturomgivning nära Zagreb.

 2. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italien

  Bianco di Mazara fiskar och säljer röda och vita räkor från Medelhavet. Den röda och vita räkan som företaget Biancos flotta av fiskebåtar fiskar förädlas och förpackas direkt ombord, i bägare på minst 500 g. Deras distribution är avsedd för storskalig detaljhandel, stormarknader och partihandelsföretag. Bianco di Mazara garanterar distributionen i Italien och produktens kvalitet.

 3. ISLATUNA

  Spanien

  Fartygsförening som säljer fiskeprodukter, specialister på tonfisk, krabbor, makrill, sardiner, ålar, havsål, hundhajar etc. Vi garanterar optimal kvalitet på våra produkter och tar stor hänsyn till miljön. Vår personal har blivit specialutbildade för att klara av arbetet inom sektorn. Vi har en allmän utbildning inom sanitet med inriktning mot livsmedelshantering och tillämpning av god praxis.

 4. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanien

  Hos GRUPO CENTRAL PESCA är vi specialiserade på import/export av fisk och skaldjur av hög kvalitet.

 5. FERGOFRESCO S.L

  Spanien

 1. OYSTER FRANCE

  Förenta Staterna

 2. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

 3. YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 4. VENETO PESCA SRL

  Italien

 5. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

  Italien

 6. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Förenade kungariket

 7. COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A

  Venezuela

 8. UNIVERSAL PESCA, S.L

  Spanien

 9. BEGANTON

  Frankrike

 10. AMACORE

  Nederländerna

 1. PETSFISH INTERNATIONAL BV

  Nederländerna

 2. FISH SOURCES

  Kanada

 3. AGRITRADE

  Frankrike

 4. TUMAY BALIKCILIK GIDA DIS TIC. SAN. A.S.

  Turkiet

 5. KARE FOREIGN TRADE

  Turkiet

 6. THAERON

  Frankrike

 7. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Belgien

 8. BUBACAMARON

  Spanien

 9. JAMBO D.O.O.

  Kroatien

 10. LM COQUILLAGES

  Frankrike

Filter

Resultat för

Fisk - import export - Import och export

Antal resultat

8 365 företag