• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • finansbolag

Resultat för

Finansbolag - Import och export

 1. OPEN FINANCE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Företaget OPEN FINANCE startade 2017 och erbjuder olika tjänster: konsumentlån, återköp av lån, portföljförvaltning, kreditförsäkring, projektfinansiering, investering, rådgivning BtoB, ekonomisk hjälp, indrivning, försäkringar ... Vår kreditlösning för alla täcker alla era behov: konsumtion, bil- och fastighetslån, behov av kapital för en investering eller likvida medel, m.m. Ni behöver endast kunna återbetala för att få motsvarande lån. Ni vet bättre än oss varför ni behöver pengar, och vi har 100 % förtroende för er genom denna kanal. Lånebeloppet till enskilda och företag beror på behovet och på projektet, och vi täcker även akuta likviditetsbehov. För all ekonomisk förmåga och anslagsbegäran erbjuder vi tillförlitliga, snabba och konkreta lösningar. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 2. SHIRE EUROPE FINANCE

  Förenade kungariket

  Verified by Europages badge

  SHIRE INVESTMENTS & FINANCE är specialiserade på att tillhandahålla finansiella produkter och tjänster sedan 1991. Som finansinstitution är det vårt uppdrag att stötta yrkespersoner som blir finansiellt exkluderade och ignorerade av den vanliga finansindustrin. Vi tillhandahåller företagslån åt våra kunder till de bästa priserna, de bästa återbetalningsvillkoren och de minst betyngande kreditavtalen. Vi ser dessutom till att dina lån hanteras med kortast möjliga deadline. Vi vill hjälpa företag i deras verksamheter. Vår rådgivning är till för att göra verksamheterna mer effektiva, så att de kan få en snabb och beständig tillväxt. Det är så vi kan minska kostnaderna och få en bättre riskhantering. Vi stöttar små företag att hitta den lånelösning som passar bäst för deras specifika situation. Tack vare vårt finansdepartement för företag, så kan vi tillhandahålla en integrerad rådgivning för finanser och strategi. Vi är dessutom experter på ekonomisk rådgivning och utrustningsfinansiering, så att utrustningen blir mer kostnadshanterlig.

  Webbplats Open In New icon
 3. BM OFFSHORE INC LLC

  Förenta Staterna

  Verified by Europages badge

  BM OFFSHORE INC LLC har etablerat kontakter med aktörer som arbetar med banker utomlands, som korresponderar med stora banker för att utfärda kontoutdrag (POF), POF-brev, standbyremburser (SBLC), bankgarantier (BG), MT 103, MT760, MT 799 och MT999 på 5-7 bankdagar. Dessa bankinstrument kan användas för att finansiera transaktioner av kommersiella fastigheter; kvalificeras för finansiering; kreditförbättring; blockerade medel; bevis för ekonomisk stabilitet; egenkapitalskrav; skaffa finansiering för stora kommersiella projekt; råvarutransaktioner; samt finansiering och deltagande på handelsplattformar. Vi kan hjälpa dig att finansiera/belåna (med projektfinansiering) ditt företag genom tillgångsbaserad kommersiell utlåning, factoring, utrustningshyrning, kommersiella fastigheter, bearbetning av affärskort, sammanslagning och förvärv (M&A), ekonomisk rådgivning för företagare, rörelsekapital, vidgade kommersiella övergångslån, skuldsanering. Vårt mål är att stötta dig i dina direkta finansiella behov, samt att utveckla ett långsiktigt samarbete som växter ihop med ditt företag, när du behöver förändring. Vi är dessutom experter på omräkning av bankgarantier till pengar, och andra finansiella instrument. Vi har direkta relationer med erkända emittenter och omräknare, som erbjuder heltäckande utbud av resurs- och ickeresursprogram. Bankgarantier kan omräknas till: Pengar, placering i handelsprogram (PPP Private Placement Programs) eller en blandning av kontanter och fonder i ett handelsprogram.

  Webbplats Open In New icon
 4. ACTENE

  Frankrike

 5. LIQUID FINANCE

  Förenade kungariket

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. LINKEDTRADE

  Förenade kungariket

 2. AGOS FINANZIARIA S.P.A.

  Italien

 3. DESTINATION GLOBAL CORP LTD

  Förenade kungariket

 4. PAYPLAZA

  Nederländerna

 5. SHERWIN CURRID ACCOUNTANCY

  Förenade kungariket

 1. ALTARIUS ASSET MANAGEMENT

  Malta

 2. LICENTIVOS - APOIO À INDÚSTRIA, COMÉRCIO E TURISMO, LDA

  Portugal

 3. UNLIMITD

  Frankrike

 4. IC RUSS-INVEST

  Ryssland

 5. OSTBELGIENINVEST

  Belgien

 6. UK PROPERTY FINANCE

  Förenade kungariket

 7. ARMSTRONGS MORTGAGE SERVICES

  Förenade kungariket

 8. ACUMEN MORTGAGES

  Förenade kungariket

 9. MINERVA DISTRICT HEATING SYSTEMS

  Tyskland

 10. VORSORGEWERKSTATT - HONORARFINANZBERATER

  Tyskland

 1. NEWABLE COMMERCIAL FINANCE LIMITED

  Förenade kungariket

 2. THIS LENDER

  Förenade kungariket

 3. EVO FINANCE

  Förenade kungariket

 4. AMDE

  Marocko

 5. PFIG ESPANA

  Spanien

 6. INSTITUT REGION.DEVELOP.INDUST.

  Frankrike

 7. A.B.A.-FACTORING

  Belgien

 8. CAPITAL FUND INTERNATIONAL LIMITED

  Förenta Staterna

 9. SOFINA

  Belgien

 10. VOLO FS

  Förenade kungariket