• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fernissningsutrustning

Resultat för

Fernissningsutrustning - Import och export

 1. PAUL OTT GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH är ett familjeföretag som har flera årtionden lång erfarenhet av maskinteknik. De utvecklar och bygger specialmaskiner för träbearbetning. Ända från stålkonstruktionen till slutmonteringen sker hela arbetskedjan i de bägge fabrikerna i Lambach. OTT erbjuder exakta lösningar inom området kantlister. Kunderna är snickerier och möbelindustrier, både i Tyskland och i andra länder. Vi är en av de ledande tillverkarna av premium-kantlistmaskiner.

 2. SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företaget är även verksamt inom sprejpistoler. Företagets huvudkontor finns i Kirchheim, Tyskland.

 3. CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stoftsugningsutrustning för industrin. Företaget är även verksamt inom Insugning av rök - Anläggningar, Fernissningsutrustning, anläggningar för rökuppsugning, anläggningar för dammuppsugning, Insugning av rök - Anläggningar, konstruktion dammsugningsanläggningar, Fernissningsutrustning, filter för kemisk industri, och installation av luftreningsfilter. Företagets huvudkontor finns i Manzano, Italien.

 4. LM NEW TECHNOLOGY

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LM NEW TECHNOLOGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elarbeten. Företaget är även verksamt inom Fernissningsutrustning, Domotik, Stoftsugningsutrustning för industrin, torkugnar för måleri, Fernissningsutrustning, Domotik, och Stoftsugningsutrustning för industrin. Företagets huvudkontor finns i Cortona, Italien.

 5. INTEC GMBH

  Tyskland

  Innovativt och kundanpassat Vi utvecklar och tillverkar sedan 1980-talet konserverings- och ytbeläggningssystem – sedan 1995 under namnet inTEC. Utnyttja vår erfarenhet och vårt tekniska kunnande för att utforma ditt företags projekt. Den modulära, men ändå individuellt utformade konstruktionen av våra system ger våra kunder största möjliga frihet när det gäller att anpassa de befintliga systemen till nya förutsättningar och metoder. En ständigt pågående ny- och vidareutveckling av våra produkter och av arbetsmetoderna samt en kritisk blick på alla processer utgör kärnan i våra kvalitetskrav. Det gör att våra kunders egna affärsprocesser kan utformas kostnadseffektivt. Våra åtaganden: Miljöanpassade och materialbesparande produkter – Tekniskt kunnande och tjänster från en och samma systemleverantör – Användarvänlig teknik – Modulär uppbyggnad – Service på plats – Optimering av befintliga system – Tillhandahållande av alla vanliga reservdelar – Insatser på plats inom 24 timmar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. METACAP GMBH

  Tyskland

  METACAP GmbH i Lübeck – din partner för perfekt färgsprutning utan sprejdimma. Metacap GmbH hade utvecklat en ny metod som gjorde serieproduktion möjlig och man började då med montering av dimfria färgpistoler. Resultatet är en produkt som minskar färgåtgången med upp till 50 % – bara det medför en avsevärd besparing. Eftersom sprejdimma undviks och systemet är enkelt att rengöra uppfyller utrustningen gällande föreskrifter. Lack och lösningsmedel återvinns eller avfallshanteras säkert och miljövänligt. Metacap GmbH grundades 1987 i Lübeck. Företaget som började litet är nu stort och framgångsrikt med nöjda kunder över hela världen.

 2. GTL KNÖDEL GMBH

  Tyskland

  Tillverkare av dopplackeringsanläggningar för elektronikkomponenter, samt värmebehandling med konvektion, infraröd strålning eller UV-strålning för flera olika användningsområden. Serie- och specialmaskiner.

 3. IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH

  Tyskland

  Företaget IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Sprockhövel, Tyskland.

 4. FILTROSTORE

  Italien

  Företaget FILTROSTORE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företaget är även verksamt inom färgpumpar, filter, nebulisatorpistoler, och förnissningsrum. Företagets huvudkontor finns i Osimo, Italien.

 5. AIRMATION ECP SRL

  Italien

  Företaget AIRMATION ECP SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företaget är även verksamt inom byggnation av industriella anläggningar, och avlutning. Företagets huvudkontor finns i Cavenago Brianza, Italien.

 1. TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA

  Italien

  Företaget TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företaget är även verksamt inom luftfria pumpar, sprejpistoler, anläggningar och utrustning för måleri, och maskiner för manuell målning. Företagets huvudkontor finns i Muggiò, Italien.

 2. CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO

  Italien

  Företaget CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företaget är även verksamt inom underhåll av anläggningar och maskiner för målning på metaller. Företagets huvudkontor finns i Castelfranco Emilia, Italien.

 1. AUTO EFEKT S.C.

  Polen

  Företaget AUTO EFEKT S.C., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Karosseriverkstäder - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Fernissningsutrustning, Motorcyklar - Reservdelar och tillbehör, Bilverkstäder - Service, Fernissningsutrustning, Motorcyklar - Reservdelar och tillbehör, och Bilverkstäder - Service. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 2. ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA

  Polen

  Företaget ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Industrilackering - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Fernissningsutrustning, målarfärg i form av värmehärdande pulver, och Fernissningsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Konarzewo, Polen.

 3. KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU

  Tyskland

  Företaget KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företaget är även verksamt inom filter och filtreringssystem, och utrustning för ytbehandlingar. Företagets huvudkontor finns i Weiden I.d.opf, Tyskland.

 4. LAKKERIJ COOLS

  Belgien

  Företaget LAKKERIJ COOLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Fernissningsutrustning, industriell målning, målning av metaller, Fernissningsutrustning, och Ytbehandling med fernissa och lacker. Företagets huvudkontor finns i Zedelgem, Belgien.

 5. RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN

  Italien

  Företaget RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företaget är även verksamt inom sprutbox pulverfärg. Företagets huvudkontor finns i San Donato Milanese, Italien.

 6. PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L.

  Tyskland

  Företaget PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Gemmrigheim, Tyskland.

 7. CALUX

  Belgien

  Företaget CALUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företaget är även verksamt inom Pulverlack, lackning, och målning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Oudenaarde, Belgien.

 8. FARBSPRITZSYSTEME - REICHLING INH. KLAUS REICHLING

  Tyskland

  Företaget FARBSPRITZSYSTEME - REICHLING INH. KLAUS REICHLING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företaget är även verksamt inom Fernissningsutrustning, Etikettering och märkning - Maskiner, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, Bokbinderi - Maskiner och utrustning, Fernissningsutrustning, Etikettering och märkning - Maskiner, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, och Bokbinderi - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Lennestadt, Tyskland.

 1. Köster GmbH

  Schweiz

  Företaget Köster GmbH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företaget är även verksamt inom Grundstommar, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Målning - Företag, Gips och gipsprodukter, Grundstommar, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Målning - Företag, och Gips och gipsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Güttingen, Schweiz.

 2. RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN

  Tyskland

  Företaget RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, Etikettering och märkning - Maskiner, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, och Etikettering och märkning - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Oberhausen, Tyskland.

 3. IDEAL-LINE DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget IDEAL-LINE DEUTSCHLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Värmebehandling av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, och Fernissningsutrustning. Företagets huvudkontor finns i St. Johann, Tyskland.

 4. HT- HELMUT TREBUS SPRITZTECHNIK

  Tyskland

  Företaget HT- HELMUT TREBUS SPRITZTECHNIK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, Filtrering, utrustning och tillbehör, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, och Filtrering, utrustning och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Dietzenbach, Tyskland.

 5. DE MARTINIS VERNICIATURA SRL

  Italien

  Företaget DE MARTINIS VERNICIATURA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fernissningsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Alife, Italien.

 6. CEFLA EUROPE

  Tyskland

  Företaget CEFLA EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, Etikettering och märkning - Maskiner, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, och Etikettering och märkning - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Marktoberdorf, Tyskland.

 7. HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, Etikettering och märkning - Maskiner, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, och Etikettering och märkning - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Gengenbach, Tyskland.

 8. SOLUTEC LACKIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget SOLUTEC LACKIERTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, Sprutpistoler och tillbehör, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Industrilackering - Maskiner och anläggningar, Fernissningsutrustning, och Sprutpistoler och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Aichach, Tyskland.

 9. BARTUSSEK TROCKNUNGSTECHNIK RUDOLF BARTUSSEK

  Tyskland

  Företaget BARTUSSEK TROCKNUNGSTECHNIK RUDOLF BARTUSSEK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk- och ostindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Konservindustri - Maskiner och utrustning, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Fernissningsutrustning, Etikettering och märkning - Maskiner, Konservindustri - Maskiner och utrustning, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Fernissningsutrustning, och Etikettering och märkning - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Weil Der Stadt, Tyskland.

 10. AKA GMBH

  Tyskland

  Företaget AKA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Fernissningsutrustning, Filtrering, utrustning och tillbehör, Behandling av vatten - Apparater och anläggningar, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Fernissningsutrustning, Filtrering, utrustning och tillbehör, och Behandling av vatten - Apparater och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis