• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fasta bränslen

Resultat för

Fasta bränslen - Import och export

 1. GEBETEX TRI NORMANDIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  GEBETEX Tri Normandie är en fransk-nederländskt företag som är specialiserat på sortering och försäljning av textilier, hushållslinne och skor av olika kategorier. Vår sakkunskap är allmänt erkänd då den vilar på sorteringsmetoder och expertis från Nederländerna. Vi kan erbjuda olika kategorier av textil, hushållslinne och skor : secondhandkläder Extra (hög kvalitet), retro och export. Vi bereder även produkter som ska återvinnas (till disktrasor eller lump). Vi arbetar med produkter som valts ut tidigare i vår produktionskedja för att kunna garantera en utmärkt och stabil kvalitet. Vi anstränger oss varje dag för att anpassa våra produkter till marknadens krav, modet och kundernas specifika behov. GEBETEX Tri Normandie är godkänt av miljöorganet Eco-TLC. Respekt för miljön är för övrigt en av våra prioriteringar och vi uppmanar därför till återvinning av textilier som en medborgaraktion.

 2. KRUK LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KRUK LLC är ett diversifierat jordbruksföretag som främst specialiserar sig på tillverkning av foderblandningar: processering av sojaprodukter, så som olja, mjöl och fullfettsextruderad soja. Soja är en högkaloriprodukt med hög proteinhalt. Det är en universalföda för alla typer av djur, fåglar och fisk. Soja förhöjer den ekonomiska effektiviteten i djurhållning. 2018 grundades snigelfarmen FERMA EKO baserat på KRUK LLC, med specialisering på odlingen av gourmetsniglar. En annan riktning är tillverkningen av bränslebriketter, som funnit kunder i både Ukraina och utrikes. Genom sin 30-åriga historia har KRUK LLC konsekvent befäst sin status som en pålitlig tillverkare och samarbetspartner. Företagets högkvalitativa arbete understryks av ISO 22000 kvalitetskontrollsstandard och ett flertal priser.

 3. SIBSTAR GROUP

  Kirgizistan

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group är din pålitliga samarbetspartner för leverans av energikol sedan 2019. Vi är en betydande leverantör av hårt kol av graderna «D», DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, «G» och «T». Det används i stor utsträckning som bränsle för hushållsbehov, är en nödvändig beståndsdel inom gjutning och används av energikraftverk för elektricitetsalstring. Vi strävar efter långsiktiga och gemensamt gynnande relationer med våra klienter och samarbetspartners genom att tillhandahålla den bästa servicen och optimala lösningar. Tack vare våra pålitliga samarbeten och vårt breda logistiska nätverk kan vi garantera punktliga och säkra leveranser av våra produkter till varsomhelst i världen. Energifrakter utförs till de allra största jätterna inom tillverkning. Våra nyckelklienter är stora industriella företag i Kina, Indien och Turkiet. Vi vidgar vår samarbetsgeografi och strukturen av våra produkter. Vårt mål är att upprätta stabila leveranser som håller i gång dina produktionsprocesser. Vi håller för närvarande på att utveckla petroleumtillförsel.

 4. ISMAIL ATLI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Ismail Atlı har över femtio års erfarenhet och är expert på tillverning av kvalitetspannor för trä, kol och kastanj. Han har delgivits titeln som hantverkskonstnär av kulturdepartementet, och har åtagit sig att bevara traditionella hantverksmetoder. Hans butik är en populär ort för hantverksentusiaster, och "Atlı Pellet Stoves" är ett välkänt märke både lokalt och utomlands. Kaminerna innehåller enkla bränslekammare, automatisk bränsleregulering som går att justera för brännhastighet, samt effektiv bränsleförbränning.

 5. TEMKOM PELLET

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) grundades 2007. Vi har främst varit verksamma inom import/export av konsumentelekronik. Vi har forskat om teknologier för grön energi i fem år. Nu tillverkar vi träpellets med självframtagna teknologier, som fokuserar på ekologiska och 100 % miljövänliga processer. Kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HANS ENGELKE ENERGIE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HANS ENGELKE ENERGIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 2. BEKOM CO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget BEKOM CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Biomassaenergi - produktion, export av bränslen för värmning, BEKOM, bränsle för kaminer, Biomassaenergi - produktion, trä att behandla, ved, och bränslen. Företagets huvudkontor finns i Bari, Italien.

 3. ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Kirchberg, Tyskland.

 4. BRASAS VIVAS UNIP LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget BRASAS VIVAS UNIP LDA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Träkol. Företaget är även verksamt inom Import-export av kol, Fasta bränslen, träkoleldade utegrillar, Träkol för storskalig detaljhandel, Träkol av kvalitet för grillning, ekologisk produkt, bränslen med låg miljöpåverkan, Import-export av kol, och Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 5. HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Münster, Tyskland.

 1. BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Tholey, Tyskland.

 2. ENERGIEHOLZ VEST E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ENERGIEHOLZ VEST E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Datteln, Tyskland.

 1. EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. G.F. SERVICE SRL PELLET

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget G.F. SERVICE SRL PELLET, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Ved, egen produktion, bränsle för kaminer, och Ved. Företagets huvudkontor finns i Bologna, Italien.

 3. BAGETA, UAB

  Litauen

  Med över 8 000 m2 produktions- och administrationsyta förädlar vår fabrik trästockar till pallkragar. Detta gör våra priser så konkurrenskraftiga som möjligt. Varje steg i produktionsprocessen, från start till slut, genomgår en noggrann kvalitetskontroll – detta ger oss fullt förtroende för våra produkters höga kvalitet. Vår produktionskapacitet uppgår till 1, 5 miljoner pallkragar per år, vilket garanterar att vi kan svara på er order oavsett volym. Produktion av träpallar av hög kvalitet och pallkragar. Produktion spånpallar. Uppfyller orderna i tid och levererar till alla länder i världen. Träprodukerna för export är värmebehandlade enligt den internationella standaraden ISPM15 och stämpelmärkta IPPC (International Plant Protection Convention).

 4. CARBONES REINARES

  Spanien

  Vi är Carbones Reinares, ett familjeföretag som grundades för över 25 år sedan och som är verksamt inom sektorn för fasta bränslen. Vi är specialiserade på distribution av träkol och derivat för hotell, industri, institutioner och enskilda.

 5. ITALIAN STONE DI BENEDETTO SILVIO

  Italien

  Italian Stone är ett familjeföretag som säljer sten från Luzern och alla typer av natursten, för golvbeläggningar, trappor, balkonginredning, fönsterbrädor, trösklar, dörr- och fönsterbalkar, dörrar och fönsterkanter, beläggningar, skorstensfoder, balkongplattor, takskiffer, osv. Vi vill marknadsföra och sälja våra produkter i Frankrike, Tyskland, England och Östeuropa. Besök våra hemsidor www.italianstone.org och www.lusernapietre.com

 6. JÅ MARK & ENERGI AB

  Sverige

  Vi utför mark och anläggnings arbeten, och byggarbeten. Vi har även en vedfabrik där vi kapar, klyver och torkar veden i ett torkrum innan vi levererar den hem till kunden.

 7. SEIGEL BRENNSTOFFE E.K.

  Tyskland

  Företaget SEIGEL BRENNSTOFFE E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Schutterwald, Tyskland.

 8. FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER

  Tyskland

  Företaget FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Elsterberg, Tyskland.

 1. BRÜNING-EUROMULCH GMBH

  Tyskland

  Företaget BRÜNING-EUROMULCH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Ottersberg, Tyskland.

 2. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

  Italien

  Företaget PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Sågat och hyvlat trä, ved, Sågat och hyvlat trä, och trä. Företagets huvudkontor finns i Moimacco, Italien.

 3. HANDELSAGENTUR VITALI SATIR

  Tyskland

  Företaget HANDELSAGENTUR VITALI SATIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. KÖNIG-HEIZÖL

  Tyskland

  Företaget KÖNIG-HEIZÖL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Treuen, Tyskland.

 5. KANNU KOKS, LTD.

  Lettland

  Företaget KANNU KOKS, LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Ved, och Ved. Företagets huvudkontor finns i Preili, Lettland.

 6. NAPARPELLET

  Spanien

  Företaget NAPARPELLET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Etxarri-Aranatz, Spanien.

 7. DANSKIMPEX APS

  Danmark

  Företaget DANSKIMPEX APS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Albertslund, Danmark.

 8. SMART AND GREEN

  Frankrike

  Företaget SMART AND GREEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom braständare, ekologiska braständare, och tillbehör till kakelugnar. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 9. BAY.RO INTERNATIONAL

  Tyskland

  Företaget BAY.RO INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Mitterfels, Tyskland.

 10. SWS ENERGY SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget SWS ENERGY SP. Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Vägtransport-logistiktjänster. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis