• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fasta bränslen

Resultat för

Fasta bränslen - Import och export

 1. DREWNEX POLAND

  Polen

  Letar du efter ved i parti? Drewnex tillhandahåller kontinuerliga leveranser av ved till bränsledepå, partiförsäljare eller butik. Vi är en av de största producenterna av ved i Polen. I två årtionden har vi försett kunder på den inhemska marknaden och utomlands, i tio länder som innefattar Tyskland, Österrike, Nederländerna, Belgien, Frankrike och Italien. Vi använder trä av högsta kvalitet som sources från statliga skogar i Polen. Träet är certifierat av FSC. För partiförsäljningen som gäller året runt har vi trä från de mest populära träsorterna: EK, BJÖRK, BOK, ASK, VITBOK och barrträden TALL och GRAN. Brasved från Drewnex är perfekt till eldstäder, värmepannor och vedspisar - moderna, ekologiska eller traditionella. Vi bearbetar 150 000 kvadratmeter trä om året. Vårt torkrum är 2 000 kvadratmeter, och vi har över 500 kvalificerade anställda som arbetar för att säkra den höga kvaliteten hos våra produkter. Vi har en modern och innovativ produktionslinje som är utrustad med tio Hakki Pilke-sågmaskiner. Det gör att vi kan hantera i princip alla beställningar. Beroende på kundens önskningar delas stockarna på tre eller fler delar, med genomsnittlig längd på 30 centimeter. Vi lägger stor vikt vid paketeringen och transporten av våra produkter. Utifrån det har vi utvecklat vår låda/pall-formula.

 2. GEBETEX TRI NORMANDIE

  Frankrike

  GEBETEX Tri Normandie är en fransk-nederländskt företag som är specialiserat på sortering och försäljning av textilier, hushållslinne och skor av olika kategorier. Vår sakkunskap är allmänt erkänd då den vilar på sorteringsmetoder och expertis från Nederländerna. Vi kan erbjuda olika kategorier av textil, hushållslinne och skor : secondhandkläder Extra (hög kvalitet), retro och export. Vi bereder även produkter som ska återvinnas (till disktrasor eller lump). Vi arbetar med produkter som valts ut tidigare i vår produktionskedja för att kunna garantera en utmärkt och stabil kvalitet. Vi anstränger oss varje dag för att anpassa våra produkter till marknadens krav, modet och kundernas specifika behov. GEBETEX Tri Normandie är godkänt av miljöorganet Eco-TLC. Respekt för miljön är för övrigt en av våra prioriteringar och vi uppmanar därför till återvinning av textilier som en medborgaraktion.

  Alla produkter för "fasta bränslen"

 3. TEMKOM PELLET

  Turkiet

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) grundades 2007. Vi har främst varit verksamma inom import/export av konsumentelekronik. Vi har forskat om teknologier för grön energi i fem år. Nu tillverkar vi träpellets med självframtagna teknologier, som fokuserar på ekologiska och 100 % miljövänliga processer. Kontakta oss för mer information!

 4. HANS ENGELKE ENERGIE

  Tyskland

  Företaget HANS ENGELKE ENERGIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. BEKOM CO

  Italien

  Företaget BEKOM CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Biomassaenergi - produktion, export av bränslen för värmning, BEKOM, bränsle för kaminer, Biomassaenergi - produktion, trä att behandla, ved, och bränslen. Företagets huvudkontor finns i Bari, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BRASAS VIVAS UNIP LDA

  Portugal

  Företaget BRASAS VIVAS UNIP LDA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Träkol. Företaget är även verksamt inom Import-export av kol, Fasta bränslen, träkoleldade utegrillar, Träkol för storskalig detaljhandel, Träkol av kvalitet för grillning, ekologisk produkt, bränslen med låg miljöpåverkan, Import-export av kol, och Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 2. ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH

  Tyskland

  Företaget ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Kirchberg, Tyskland.

 3. HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT

  Tyskland

  Företaget HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Münster, Tyskland.

 4. BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH

  Tyskland

  Företaget BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Tholey, Tyskland.

 5. ENERGIEHOLZ VEST E.K.

  Tyskland

  Företaget ENERGIEHOLZ VEST E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Datteln, Tyskland.

 1. KINDLING PELLETS BELGIUM

  Belgien

  Företaget KINDLING PELLETS BELGIUM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom gruppering, och träflis. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 1. BAGETA, UAB

  Litauen

  Med över 8 000 m2 produktions- och administrationsyta förädlar vår fabrik trästockar till pallkragar. Detta gör våra priser så konkurrenskraftiga som möjligt. Varje steg i produktionsprocessen, från start till slut, genomgår en noggrann kvalitetskontroll – detta ger oss fullt förtroende för våra produkters höga kvalitet. Vår produktionskapacitet uppgår till 1, 5 miljoner pallkragar per år, vilket garanterar att vi kan svara på er order oavsett volym. Produktion av träpallar av hög kvalitet och pallkragar. Produktion spånpallar. Uppfyller orderna i tid och levererar till alla länder i världen. Träprodukerna för export är värmebehandlade enligt den internationella standaraden ISPM15 och stämpelmärkta IPPC (International Plant Protection Convention).

 2. TRADE HOUSE KOMTRADE LLC

  Ryssland

  LLC Trade House Komtrade handlar med och exporterar produkter av bearbetat trä, färdiga träartiklar och ekologiskt bränsle. Företagets huvudverksamhet är export av träpellets till länder inom EU. 2018 blev företaget certifierat som EN PLUS-handlare inom bränsle. Sedan dess har vi skickat produkter till europeiska länder under vårt eget märke. Komtrade säljer även produkter av lärkträd och gran, samt OSB-skivor. Trade House Komtrade är en pålitlig och ansvarstagande samarbetspartner. Företaget använder ett väletablerat system för att exportera träpellets och andra produkter för träbearbetningsindustrin: timmer, limmade och tillskurna produkter. LLC TH Komtrade har vunnit den regionala tävlingen "Årets exportör" och varit nominerad för "Årets handlare". Våra klienter är företag från Italien, Tyskland, Belgien och Baltikum. Komtrade tar fram en smidig samarbetsplan för var och en av sina leverantörer och kunder.

 3. CARBONES REINARES

  Spanien

  Vi är Carbones Reinares, ett familjeföretag som grundades för över 25 år sedan och som är verksamt inom sektorn för fasta bränslen. Vi är specialiserade på distribution av träkol och derivat för hotell, industri, institutioner och enskilda.

 4. ITALIAN STONE DI BENEDETTO SILVIO

  Italien

  Italian Stone är ett familjeföretag som säljer sten från Luzern och alla typer av natursten, för golvbeläggningar, trappor, balkonginredning, fönsterbrädor, trösklar, dörr- och fönsterbalkar, dörrar och fönsterkanter, beläggningar, skorstensfoder, balkongplattor, takskiffer, osv. Vi vill marknadsföra och sälja våra produkter i Frankrike, Tyskland, England och Östeuropa. Besök våra hemsidor www.italianstone.org och www.lusernapietre.com

 5. JÅ MARK & ENERGI AB

  Sverige

  Vi utför mark och anläggnings arbeten, och byggarbeten. Vi har även en vedfabrik där vi kapar, klyver och torkar veden i ett torkrum innan vi levererar den hem till kunden.

 6. KANNU KOKS, LTD.

  Lettland

 7. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

  Italien

 8. HANDELSAGENTUR VITALI SATIR

  Tyskland

 1. SEIGEL BRENNSTOFFE E.K.

  Tyskland

 2. NAPARPELLET

  Spanien

 3. KÖNIG-HEIZÖL

  Tyskland

 4. SV-SYNERGY

  Ukraina

 5. FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER

  Tyskland

 6. BRÜNING-EUROMULCH GMBH

  Tyskland

 7. DANSKIMPEX APS

  Danmark

 8. SMART AND GREEN

  Frankrike

 9. BAY.RO INTERNATIONAL

  Tyskland

 10. STOFFMEHL MINERALOEL GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Fasta bränslen - Import och export

Antal resultat

2 806 Företag