• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fasta bränslen

Resultat för

Fasta bränslen - Import och export

 1. TRADE HOUSE KOMTRADE LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  LLC Trade House Komtrade handlar med och exporterar produkter av bearbetat trä, färdiga träartiklar och ekologiskt bränsle. Företagets huvudverksamhet är export av träpellets till länder inom EU. 2018 blev företaget certifierat som EN PLUS-handlare inom bränsle. Sedan dess har vi skickat produkter till europeiska länder under vårt eget märke. Komtrade säljer även produkter av lärkträd och gran, samt OSB-skivor. Trade House Komtrade är en pålitlig och ansvarstagande samarbetspartner. Företaget använder ett väletablerat system för att exportera träpellets och andra produkter för träbearbetningsindustrin: timmer, limmade och tillskurna produkter. LLC TH Komtrade har vunnit den regionala tävlingen "Årets exportör" och varit nominerad för "Årets handlare". Våra klienter är företag från Italien, Tyskland, Belgien och Baltikum. Komtrade tar fram en smidig samarbetsplan för var och en av sina leverantörer och kunder.

  Webbplats Open In New icon
 2. TEMKOM PELLET

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Temkom Elektronik A.S (Temkom Electronics Inc) grundades 2007. Vi har främst varit verksamma inom import/export av konsumentelekronik. Vi har forskat om teknologier för grön energi i fem år. Nu tillverkar vi träpellets med självframtagna teknologier, som fokuserar på ekologiska och 100 % miljövänliga processer. Kontakta oss för mer information!

 3. HANS ENGELKE ENERGIE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. SEIGEL BRENNSTOFFE E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. KÖNIG-HEIZÖL

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. ÖKOBRENNSTOFFE FÖRSTER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. HOLZENERGIE RHEIN-MAIN INH. DIPLOM FORSTWIRT K.-U.GERHARDT

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. BRENNSTOFFE-SAARLANDE.DE MÜHLE ECKERT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. ENERGIEHOLZ VEST E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. EMEX ENERGY HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. DI TUTTO DI PIU'

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. BAGETA, UAB

  Litauen

  Med över 8 000 m2 produktions- och administrationsyta förädlar vår fabrik trästockar till pallkragar. Detta gör våra priser så konkurrenskraftiga som möjligt. Varje steg i produktionsprocessen, från start till slut, genomgår en noggrann kvalitetskontroll – detta ger oss fullt förtroende för våra produkters höga kvalitet. Vår produktionskapacitet uppgår till 1, 5 miljoner pallkragar per år, vilket garanterar att vi kan svara på er order oavsett volym. Produktion av träpallar av hög kvalitet och pallkragar. Produktion spånpallar. Uppfyller orderna i tid och levererar till alla länder i världen. Träprodukerna för export är värmebehandlade enligt den internationella standaraden ISPM15 och stämpelmärkta IPPC (International Plant Protection Convention).

 3. LLC TOPTRADE

  Ryssland

  Toptrade LLC har varit verksamt i över tio år på marknaden för värmepellets, ved, briketter med mera. Alla produkter tillverkas av högkvalitativt virke från våra anförtrodda tillverkare. Vi erbjuder omfattande tjänster inom våra produkters logistik. Våra klienter är stora FMCG-företag, butikskedjor och andra verksamheter runt om i Ryssland och i ett antal andra länder. Vår egen tillverkning, ihop med kvalitetskontroll i varje steg av produktionen, gör att vi kan garantera kunderna produkter av högsta möjliga kvalitet. VÅRT UPPDRAG - att uppnå globalt ledarskap och strategisk konkurrenskraft för ryska produkter och tjänster på marknaden. VÅRA VÄRDERINGAR - Pålitlighet, hög kvalitet och produktsäkerhet; Stabila, långsiktiga relationer med klienter och samarbetspartners; Vår personals självutveckling och självuppfyllande. STRATEGISKA MÅL - Globalt ledarskap på världsmarknaden för träproduker och relaterade tjänster.

 4. CARBONES REINARES

  Spanien

  Vi är Carbones Reinares, ett familjeföretag som grundades för över 25 år sedan och som är verksamt inom sektorn för fasta bränslen. Vi är specialiserade på distribution av träkol och derivat för hotell, industri, institutioner och enskilda.

 5. ITALIAN STONE DI BENEDETTO SILVIO

  Italien

  Italian Stone är ett familjeföretag som säljer sten från Luzern och alla typer av natursten, för golvbeläggningar, trappor, balkonginredning, fönsterbrädor, trösklar, dörr- och fönsterbalkar, dörrar och fönsterkanter, beläggningar, skorstensfoder, balkongplattor, takskiffer, osv. Vi vill marknadsföra och sälja våra produkter i Frankrike, Tyskland, England och Östeuropa. Besök våra hemsidor www.italianstone.org och www.lusernapietre.com

 6. JÅ MARK & ENERGI AB

  Sverige

  Vi utför mark och anläggnings arbeten, och byggarbeten. Vi har även en vedfabrik där vi kapar, klyver och torkar veden i ett torkrum innan vi levererar den hem till kunden.

 7. ENERGY PELLETS MOERDIJK B.V.

  Nederländerna

 8. KANNU KOKS, LTD.

  Lettland

 9. FUHRBETRIEB UND BRENNSTOFFE THOMAS KOBER

  Tyskland

 10. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

  Italien

 1. BRÜNING-EUROMULCH GMBH

  Tyskland

 2. NAPARPELLET

  Spanien

 3. HANDELSAGENTUR VITALI SATIR

  Tyskland

 4. BAY.RO INTERNATIONAL

  Tyskland

 5. STOFFMEHL MINERALOEL GMBH

  Tyskland

 6. EKOGRAN LTD

  Ukraina

 7. NORTH LATGALLIAN FIREWOOD

  Lettland

 8. GRILL

  Ukraina

 9. APT EXIM

  Indien

 10. DIEWI GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Fasta bränslen - Import och export

Antal resultat

3 209 företag