• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • försäkringar

Resultat för

Försäkringar - Import och export

 1. LES FINANCIERS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Välkomna till Les Financiers, er förtroendepartner specialiserad på finanssektorn. Vi står till förfogande för att hjälpa er söka upp nya medarbetare inom bank-, försäkrings-, FinTech- och datayrkena. Vi strävar efter att framhålla våra kandidaters know-how, erfarenhet och etik. Vi är stolta över att erbjuda profiler som är yrkesexperter, högt specialiserade inom sina områden, för att svara på ert företags specifika behov. Vi tror på mångfaldens styrka, därför att det är ur denna som innovativa idéer och enastående lösningar tar form. Genom att uppmuntra uttrycket av skillnaderna skapar vi en dynamisk miljö i vilken var och en kan bidra med sitt mervärde. Det som särskiljer oss är våra konkreta resultat som har en positiv inverkan på de anställdas liv. Vi nöjer oss inte med att finna kvalitativa profiler; vi engagerar oss att garantera en praktisk och positiv upplevelse för alla inblandade aktörer. Vi tror fast på att en lyckad rekrytering är den som bidrar till yrkesmässig och personlig utveckling. Vi skattar högt autenticitet. Därför har vi infört Leadership-program som siktar på att inspirera våra medarbetare att vara trogna sig själva samtidigt som de utvecklar sina kompetenser och sin potential.

 2. BERICOPLAST SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Bericolaplast S.p.A. har sedan 1974 varit en av de ledande europeiska tillverkarna av monocoque-säten genom plastformning. Företaget har varit verksamt i över 30 år inom idrottsanläggningar och har sedan 2006 varit en officiell leverantör till FIFA genom att delta i produktionen av säten till VM, EM och Afrikanska cupen. Utöver idrottsanläggningar tillverkar företaget också säten för samhällsanläggningar såsom teatrar, skolor, konferenslokaler, arenor, idrottshallar, byar och historiska platser.

 3. S.A.F. ASSICURAZIONI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget S.A.F. ASSICURAZIONI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom försäkringsassistans, helförsäkring bil, försäkring, och rådgivning i försäkring. Företagets huvudkontor finns i Ravenna, Italien.

 4. RENTEN-KOMPETENZCENTER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RENTEN-KOMPETENZCENTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Marktredwitz, Tyskland.

 5. G.M. ASSICURAZIONI S.R.L.

  Italien

  G.M. Assicurazioni srl är en primär försäkringsbyrå som är verksam på territoriet med huvudkontor i Brescia och sekundära kontor (underbyråer) i olika regioner i Italien. Företaget är specialiserat på att upprätta och förvalta avtal med institutioner, företag och intressegrupper. G.M. Assicurazioni srl har också mycket professionaliserade konsulter för den privata linjen och affärsföretag. Vi vill erbjuda kunderna försäkrings- och pensionskonsulttjänster som underlätta för användarna att förstå behoven genom strukturerade analyser, utförda med hjälp av de modernaste detektionsverktygen. Mirella Gelmi, registrerad hos RUI med nummer A000056797 och Carlo Mecca registrerad hos RUI med nummer A00005937 är agenterna

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ANTALYA INTERNATIONAL

  Turkiet

  Företaget ANTALYA INTERNATIONAL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Turistbyrå, Turistbyrå, och fastighetsmäklare. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 2. WEELLYPRO

  Frankrike

  Företaget WEELLYPRO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom ansvarsförsäkring. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. DEBEKA-SERVICEBÜRO MAYEN

  Tyskland

  Företaget DEBEKA-SERVICEBÜRO MAYEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Mayen, Tyskland.

 4. ALAN BOSWELL INSURANCE BROKERS

  Förenade kungariket

  Företaget ALAN BOSWELL INSURANCE BROKERS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Grimsby, Förenade kungariket.

 5. PERLIB.FR

  Frankrike

  Företaget PERLIB.FR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Investeringar - Rådgivning. Företaget är även verksamt inom Försäkringar, och Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. ASISA

  Spanien

  Företaget ASISA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom sjukförsäkring, och olycksfallsförsäkring. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 2. SEGURODE.COM

  Spanien

  Företaget SEGURODE.COM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringsmäklare. Företaget är även verksamt inom Försäkringsvärderingsmän, Försäkringar, sjukförsäkring, Försäkringsvärderingsmän, och Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Salamanca, Spanien.

 1. JEAN VERHEYEN

  Belgien

  Företaget JEAN VERHEYEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Transportförsäkringar, Utställnings- och mässförsäkringar, Bilförsäkringar, Transportförsäkringar, Utställnings- och mässförsäkringar, Bilförsäkringar, och crm. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. GROUPAMA NORD EST

  Frankrike

  Företaget GROUPAMA NORD EST, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Banker. Företaget är även verksamt inom Investeringar - Rådgivning, försäkring, Investeringar - Rådgivning, banktjänster för enskilda, och kommersiella banker. Företagets huvudkontor finns i Lille, Frankrike.

 3. COIMBRASEGUROS MEDIAÇÃO PROFISSIONAL DE SEGUROS

  Portugal

  Företaget COIMBRASEGUROS MEDIAÇÃO PROFISSIONAL DE SEGUROS, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Reseassistans, Sjukförsäkringar, olycksfallsförsäkring, Reseassistans, och Sjukförsäkringar. Företagets huvudkontor finns i Coimbra, Portugal.

 4. EX LEGE ODSZKODOWANIA

  Polen

  Företaget EX LEGE ODSZKODOWANIA, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Konsultexperter, skadevärdering. Företaget är även verksamt inom Försäkringar, inkassering av skadeersättning, expertis och försäkringskonsulter, begäran om skadestånd, Försäkringar, och expertis och försäkringskonsulter för testamentsexekutorer och kapitalförvaltare. Företagets huvudkontor finns i Sosnowiec, Polen.

 5. P&V

  Belgien

  Företaget P&V, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Reseförsäkringar, Förvaltningsråd, Reseförsäkringar, Förvaltningsråd, och arbetsolycksfallsförsäkring. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 6. ALLIANZ GENERALVERTRETUNG MARIO LEIBOLD

  Tyskland

  Företaget ALLIANZ GENERALVERTRETUNG MARIO LEIBOLD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Erlangen, Tyskland.

 7. LOGIPLUS NORD SARL

  Marocko

  Företaget LOGIPLUS NORD SARL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport - logistik. Företaget är även verksamt inom Försäkringar, Tullagent - accis - transit, Försäkringar, och multimodaltransport. Företagets huvudkontor finns i Tanger, Marocko.

 8. PROPERTY FACILITIES GROUP LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PROPERTY FACILITIES GROUP LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Oval, Förenade kungariket.

 1. CYBER COVER

  Frankrike

  Företaget CYBER COVER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Cybernetik - Industriella tillämpningar, Cybernetik - Industriella tillämpningar, och finansiella tjänster on-line. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. REICHELT VERSICHERUNGSMAKLER

  Tyskland

  Företaget REICHELT VERSICHERUNGSMAKLER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom försäkring företagare, ansvarsförsäkring, och försäkringar för bilparker med nyttofordon. Företagets huvudkontor finns i Hohen Neuendorf, Tyskland.

 3. MARSH FRANCE

  Frankrike

  Företaget MARSH FRANCE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Försäkringsmäklare, Försäkringsvärderingsmän, Försäkringsmäklare, Försäkringsvärderingsmän, försäkring, och factoring. Företagets huvudkontor finns i Puteaux, Frankrike.

 4. DIE CONTINENTALE LANDESDIREKTION ZELLERER GMBH

  Tyskland

  Företaget DIE CONTINENTALE LANDESDIREKTION ZELLERER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 5. INSIGHT INSURANCE SERVICES

  Förenade kungariket

  Företaget INSIGHT INSURANCE SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Cardiff, Förenade kungariket.

 6. GEYTENBEEK CLEAR BENEFITS

  Nederländerna

  Företaget GEYTENBEEK CLEAR BENEFITS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Baarn, Nederländerna.

 7. POD ZEGAREM. CENTRUM UBEZPIECZEŃ RADOM

  Polen

  Företaget POD ZEGAREM. CENTRUM UBEZPIECZEŃ RADOM, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Radom, Polen.

 8. ASSUR O POIL

  Frankrike

  Företaget ASSUR O POIL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Ivry-Sur-Seine, Frankrike.

 9. INDOOR ASSURANCES

  Frankrike

  Företaget INDOOR ASSURANCES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom fordonsförsäkringar, bilförsäkringar, försäkring mc, och sjukförsäkring. Företagets huvudkontor finns i Paris 01, Frankrike.

 10. INTER PARTNER ASSISTANCE

  Belgien

  Företaget INTER PARTNER ASSISTANCE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Reseförsäkringar, försäkring, försäkring för experter, Reseförsäkringar, och internationell assistans. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Försäkringar - Import och export

Antal resultat

10 001 Företag