• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • försäkringar

Resultat för

Försäkringar - Import och export

 1. LES FINANCIERS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Välkomna till Les Financiers, er förtroendepartner specialiserad på finanssektorn. Vi står till förfogande för att hjälpa er söka upp nya medarbetare inom bank-, försäkrings-, FinTech- och datayrkena. Vi strävar efter att framhålla våra kandidaters know-how, erfarenhet och etik. Vi är stolta över att erbjuda profiler som är yrkesexperter, högt specialiserade inom sina områden, för att svara på ert företags specifika behov. Vi tror på mångfaldens styrka, därför att det är ur denna som innovativa idéer och enastående lösningar tar form. Genom att uppmuntra uttrycket av skillnaderna skapar vi en dynamisk miljö i vilken var och en kan bidra med sitt mervärde. Det som särskiljer oss är våra konkreta resultat som har en positiv inverkan på de anställdas liv. Vi nöjer oss inte med att finna kvalitativa profiler; vi engagerar oss att garantera en praktisk och positiv upplevelse för alla inblandade aktörer. Vi tror fast på att en lyckad rekrytering är den som bidrar till yrkesmässig och personlig utveckling. Vi skattar högt autenticitet. Därför har vi infört Leadership-program som siktar på att inspirera våra medarbetare att vara trogna sig själva samtidigt som de utvecklar sina kompetenser och sin potential.

 2. BERICOPLAST SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Bericolaplast S.p.A. har sedan 1974 varit en av de ledande europeiska tillverkarna av monocoque-säten genom plastformning. Företaget har varit verksamt i över 30 år inom idrottsanläggningar och har sedan 2006 varit en officiell leverantör till FIFA genom att delta i produktionen av säten till VM, EM och Afrikanska cupen. Utöver idrottsanläggningar tillverkar företaget också säten för samhällsanläggningar såsom teatrar, skolor, konferenslokaler, arenor, idrottshallar, byar och historiska platser.

 3. BENETFILS CONSEILS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BENETFILS CONSEILS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom expertutlåtanden sektorn sparkassa och kredit, och skadeförsäkring. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 4. S.A.F. ASSICURAZIONI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget S.A.F. ASSICURAZIONI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom försäkringsassistans, helförsäkring bil, försäkring, och rådgivning i försäkring. Företagets huvudkontor finns i Ravenna, Italien.

 5. RENTEN-KOMPETENZCENTER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RENTEN-KOMPETENZCENTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Marktredwitz, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. G.M. ASSICURAZIONI S.R.L.

  Italien

  G.M. Assicurazioni srl är en primär försäkringsbyrå som är verksam på territoriet med huvudkontor i Brescia och sekundära kontor (underbyråer) i olika regioner i Italien. Företaget är specialiserat på att upprätta och förvalta avtal med institutioner, företag och intressegrupper. G.M. Assicurazioni srl har också mycket professionaliserade konsulter för den privata linjen och affärsföretag. Vi vill erbjuda kunderna försäkrings- och pensionskonsulttjänster som underlätta för användarna att förstå behoven genom strukturerade analyser, utförda med hjälp av de modernaste detektionsverktygen. Mirella Gelmi, registrerad hos RUI med nummer A000056797 och Carlo Mecca registrerad hos RUI med nummer A00005937 är agenterna

 2. ANTALYA INTERNATIONAL

  Turkiet

  Företaget ANTALYA INTERNATIONAL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Turistbyrå, Turistbyrå, och fastighetsmäklare. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 3. WEELLYPRO

  Frankrike

  Företaget WEELLYPRO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom ansvarsförsäkring. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. ALAN BOSWELL INSURANCE BROKERS

  Förenade kungariket

  Företaget ALAN BOSWELL INSURANCE BROKERS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Grimsby, Förenade kungariket.

 5. PERLIB.FR

  Frankrike

  Företaget PERLIB.FR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Investeringar - Rådgivning. Företaget är även verksamt inom Försäkringar, och Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. DEBEKA-SERVICEBÜRO MAYEN

  Tyskland

  Företaget DEBEKA-SERVICEBÜRO MAYEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Mayen, Tyskland.

 2. TRANSPARENT-BERATEN.DE MAKLERSERVICE UG (VERSICHERUNGSMAKLER BERLIN)

  Tyskland

  Företaget TRANSPARENT-BERATEN.DE MAKLERSERVICE UG (VERSICHERUNGSMAKLER BERLIN), är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 1. PROPERTY INSURANCE CENTRE

  Förenade kungariket

  Företaget PROPERTY INSURANCE CENTRE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Newtownards, Förenade kungariket.

 2. ALLIANZ AGENTUR ROLAND MÜLLER

  Tyskland

  Företaget ALLIANZ AGENTUR ROLAND MÜLLER, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Finanskonsulter. Företaget är även verksamt inom försäkring, byggnadsfinansiering, individuella försäkringsskydd, och investeringskapital. Företagets huvudkontor finns i Greifswald, Tyskland.

 3. AGEAS PORTUGAL - COMPANHIA DE SEGUROS

  Portugal

  Företaget AGEAS PORTUGAL - COMPANHIA DE SEGUROS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Försäkringsvärderingsmän, Bilförsäkringar, Försäkringsvärderingsmän, Bilförsäkringar, och sjukförsäkring. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

 4. FINANZCHECKS VSU GMBH

  Tyskland

  Företaget FINANZCHECKS VSU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. BGN-BERUFSGENOSSENSCHAFT NAHRUNGSMITTEL UND GASTGEWERBE

  Tyskland

  Företaget BGN-BERUFSGENOSSENSCHAFT NAHRUNGSMITTEL UND GASTGEWERBE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom expertis och försäkringskonsulter, begäran om skadestånd, arbetsolycksfallsförsäkring, och konsulter, arbetsplatsolyckor, yrkesskador och yrkessjukdomar. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 6. ASSICURAZIONI MIGLIETTA

  Italien

  Företaget ASSICURAZIONI MIGLIETTA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom rådgivning i försäkring, ansvarsförsäkring, och försäkring för företag. Företagets huvudkontor finns i Lecce, Italien.

 7. ASSUR O POIL

  Frankrike

  Företaget ASSUR O POIL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Ivry-Sur-Seine, Frankrike.

 8. MEEUS

  Belgien

  Företaget MEEUS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Försäkringsmäklare, försäkringsassistans, Försäkringsmäklare, och expertutlåtanden sektorn indirekta skador. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 1. BIURO RACHUNKOWO-KSIEGOWE PLUS

  Polen

  Företaget BIURO RACHUNKOWO-KSIEGOWE PLUS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Finansanalyser - Rådgivning. Företaget är även verksamt inom Försäkringar, auktoriserade revisorer, bokföring, bokföring i företag, och Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Katowice, Polen.

 2. MORTGAGE MEDICS

  Förenade kungariket

  Företaget MORTGAGE MEDICS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Woking, Förenade kungariket.

 3. KREDYTY GOTÓWKOWE KRAKÓW

  Polen

  Företaget KREDYTY GOTÓWKOWE KRAKÓW, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Finanskonsulter. Företaget är även verksamt inom Finansiering och kredit, Försäkringar, konsulter, finansiellt courtage, lån, Finansiering och kredit, och Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Kraków, Polen.

 4. BANQUE RAIFFEISEN

  Luxemburg

  Företaget BANQUE RAIFFEISEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Banker. Företaget är även verksamt inom Kapitalinvestering, Försäkringar, Investeringar - Rådgivning, egendomsförvaltning, Kapitalinvestering, Försäkringar, och Investeringar - Rådgivning. Företagets huvudkontor finns i Leudelange, Luxemburg.

 5. INTER PARTNER ASSISTANCE

  Belgien

  Företaget INTER PARTNER ASSISTANCE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Reseförsäkringar, försäkring, försäkring för experter, Reseförsäkringar, och internationell assistans. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 6. SEGUROSGOMEZ.COM

  Spanien

  Företaget SEGUROSGOMEZ.COM, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Sarrià De Ter, Spanien.

 7. CYBER COVER

  Frankrike

  Företaget CYBER COVER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företaget är även verksamt inom Cybernetik - Industriella tillämpningar, Cybernetik - Industriella tillämpningar, och finansiella tjänster on-line. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 8. CRELAN

  Belgien

  Företaget CRELAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Finansiering och kredit. Företaget är även verksamt inom Banker, Försäkringar, Banker, börstjänster, Försäkringar, och kreditförsäkring. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 9. CLUB INSURE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget CLUB INSURE LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Leeds, Förenade kungariket.

 10. CENTRUM UBEZPIECZEN KRZYSZTOF PIERZCHALA

  Polen

  Företaget CENTRUM UBEZPIECZEN KRZYSZTOF PIERZCHALA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Försäkringar. Företagets huvudkontor finns i Piekary Slaskie, Polen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Försäkringar - Import och export

Antal resultat

9 875 Företag