• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • förpackningar och inslagningar i metall

Resultat för

Förpackningar och inslagningar i metall - Import och export

 1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Tyskland

  HUBER Packaging Group gick nyligen in under världskända Envases Group och utgör nu en del av Envases Europe A/S med huvudkontor i Danmark. Att vi nu tillhör Envases-koncernen och har en ny identitet märks bland annat på att vi har bytt både namn och logotyp. Fram till den 1: a april 2021 hade samtliga tidigare HUBER Packaging-företag bytt namn till ”Envases”. Företaget tillverkar bleckplåtsförpackningar för färg och lack, för kemiska produkter och livsmedel. Inom affärsområdet BEVERAGE inriktar sig Envases Öhringen på tillverkning av 5-liters partyfat av bleckplåt. Företaget är ledande på världsmarknaden inom detta segment. Även när det gäller förpackningar för transport av farligt gods tillhör Envases en av de ledande leverantörerna på marknaden. Vid anläggningen i schweiziska Aesch tillverkas dessutom formblåsta plastförpackningar. Endast du som bor i Tyskland kan handla i webbutiken.

 2. BOON-WEETS

  Belgien

  Boon-Weets är stolta över sina mer än 20 års erfarenhet inom produktion av bägare i aluminium för fatvärmningsljus av hög kvalitet i olika storlekar och färger. För att komplettera detta sortiment har vi lanserat vår egen produktion av mindre tillhörande stålskivor. Vårt sortiment omfattar också andra förpackningsartiklar i aluminium och i plast för storbagerier och fruktsektorn. Ett team på ca 30 medarbetare sköter idag en effektiv produktionsprocess, från A till Ö.

 3. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrike

 4. NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

 5. BIHLMAIER GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAIER VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

 2. MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

  Tyskland

 3. ECKMÜLLER KG

  Österrike

 4. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrike

 5. NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN

  Tyskland

 1. MIDA PACK UG (HB)

  Tyskland

  Mida Packaging Product Co., Ltd grundades av Jack Chen från Yulin, Kina och Michael Binder från München, Tyskland. De har mer än 15 års erfarenhet av förpackningsindustrin. Mida tillverkar förpackningar med originaldesign för slutkonsumenter och de arbetar i plåt, PVC-plast, PET-plast och laminerad papp. Det främsta målet är att kunna erbjuda kunderna oslagbar service och engagemang, en hög kvalitet samt snabba och punktliga leveranser. Vi innehar de flesta certifikat som krävs för livsmedelsförpackningar i alla länder. Vi är specialiserade på tillverkningen av: - plåtförpackningar och förpackningar för särskilda ändamål. Alla finns tillgängliga i livsmedelskvalitet och finns i mer än 600 format. - transparenta PET-förpackningar för livsmedelsbruk med olika typer av förslutning (avrivbar, skruvlock, kapsyl eller klister). - laminerade kartonger tillverkade för hand.

 2. MASCHINENBAU SCHOLZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Välkommen till Maschinenbau Scholz GmbH & Co. KG! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi svarar med glädje på era frågor. Kontakta oss! Vi erbjuder: Högtrycks- och varmluftsautoklaver för luftfartsindustrin, glasindustrin, produktionsanläggningar för kilremmar och synkronremmar, kontinuerliga vulkningsanläggningar för kabeltillverkning, autoklaver för gummi- och plastindustrin, träimpregneringsanläggningar, autoklaver för däckrundning och lanseringsstationer för pipeline-industrin; steriliseringsautoklaver för livsmedelsindustrin med mera.

 1. EUROTEC SPANNRINGE GMBH

  Tyskland

  Företaget Eurotec Spannringe GmbH grundades 02.09.1997. Med våra 48 medarbetare på ca 5 000 kvm produktionsyta under tak tillverkar vi tillbehör till förpackningar. Vår huvudsakliga verksamhet är tillverkning av spännringar. Våra produkter: • utfällbara handtag • spännförslutningar för rör • fjädersprintar • spännringar och spännringslås • låsanordningar • EPDM-geomembran • handtag av metall • stansade detaljer • dragna detaljer • tillbehör till fat

 2. A. WITT & CO GMBH

  Tyskland

 3. KRIEG ELEKTRONIK GEHÄUSEBAU GMBH

  Tyskland

 4. WILHELM BENDER & SÖHNE INH. KLAUS BENDER E.K

  Tyskland

 5. WAN-YO ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 6. METAL-PRINT LTD

  Ukraina

 7. NELPA DEMIR TICARET VE SANAYI LIMITED ŞIRKETI

  Turkiet

 8. HAISHUN EUROPE GMBH

  Tyskland

 1. HERMANN WINKEL VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

 2. CELPLAST

  Belgien

 3. TUBEUROPACK GMBH

  Tyskland

 4. TINWARE DIRECT DEUTSCHLAND

  Tyskland

 5. SILFA S.R.L.

  Italien

 6. EVERTON S.R.L

  Italien

 7. AEROCHEM

  Frankrike

 8. NISON

  Frankrike

 9. HIRSCHFELD EMBALLAGES

  Frankrike

 10. PLUS PACK

  Frankrike

Filter

Resultat för

Förpackningar och inslagningar i metall - Import och export

Antal resultat

2 275 företag