• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • förpackningar och inslagningar i metall

Resultat för

Förpackningar och inslagningar i metall - Import och export

 1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HUBER Packaging Group gick nyligen in under världskända Envases Group och utgör nu en del av Envases Europe A/S med huvudkontor i Danmark. Att vi nu tillhör Envases-koncernen och har en ny identitet märks bland annat på att vi har bytt både namn och logotyp. Fram till den 1: a april 2021 hade samtliga tidigare HUBER Packaging-företag bytt namn till ”Envases”. Företaget tillverkar bleckplåtsförpackningar för färg och lack, för kemiska produkter och livsmedel. Inom affärsområdet BEVERAGE inriktar sig Envases Öhringen på tillverkning av 5-liters partyfat av bleckplåt. Företaget är ledande på världsmarknaden inom detta segment. Även när det gäller förpackningar för transport av farligt gods tillhör Envases en av de ledande leverantörerna på marknaden. Vid anläggningen i schweiziska Aesch tillverkas dessutom formblåsta plastförpackningar. Endast du som bor i Tyskland kan handla i webbutiken.

 2. BOON-WEETS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Boon-Weets är stolta över sina mer än 20 års erfarenhet inom produktion av bägare i aluminium för fatvärmningsljus av hög kvalitet i olika storlekar och färger. För att komplettera detta sortiment har vi lanserat vår egen produktion av mindre tillhörande stålskivor. Vårt sortiment omfattar också andra förpackningsartiklar i aluminium och i plast för storbagerier och fruktsektorn. Ett team på ca 30 medarbetare sköter idag en effektiv produktionsprocess, från A till Ö.

 3. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom Tunnor och fat i metall, Förpackningar och inslagningar i metall, Embalaža za živila, Tunnor och fat i metall, Förpackningar och inslagningar i metall, Embalaža za živila, och Metallförpackningar. Företagets huvudkontor finns i Dombasle Sur Meurthe, Frankrike.

 4. MAIER VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MAIER VERPACKUNGEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 5. NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NIEDERRHEINISCHE BLECHWARENFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MENKE INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH & CO.KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Seevetal, Tyskland.

 2. ECKMÜLLER KG

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ECKMÜLLER KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Sollenau, Österrike.

 3. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VIOLLET INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, SMÅ DETALJER, Containers, Metallbehållare, Plåtslageri, Plåtslageri, Metallås, Mekaniserad svetsning, och Bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Alby-Sur-Cheran, Frankrike.

 4. NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NICKLAUS INDUSTRIEVERPACKUNGEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Lüneburg, Tyskland.

 5. MIDA PACK UG (HB)

  Tyskland

  Mida Packaging Product Co., Ltd grundades av Jack Chen från Yulin, Kina och Michael Binder från München, Tyskland. De har mer än 15 års erfarenhet av förpackningsindustrin. Mida tillverkar förpackningar med originaldesign för slutkonsumenter och de arbetar i plåt, PVC-plast, PET-plast och laminerad papp. Det främsta målet är att kunna erbjuda kunderna oslagbar service och engagemang, en hög kvalitet samt snabba och punktliga leveranser. Vi innehar de flesta certifikat som krävs för livsmedelsförpackningar i alla länder. Vi är specialiserade på tillverkningen av: - plåtförpackningar och förpackningar för särskilda ändamål. Alla finns tillgängliga i livsmedelskvalitet och finns i mer än 600 format. - transparenta PET-förpackningar för livsmedelsbruk med olika typer av förslutning (avrivbar, skruvlock, kapsyl eller klister). - laminerade kartonger tillverkade för hand.

 1. MASCHINENBAU SCHOLZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Välkommen till Maschinenbau Scholz GmbH & Co. KG! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi svarar med glädje på era frågor. Kontakta oss! Vi erbjuder: Högtrycks- och varmluftsautoklaver för luftfartsindustrin, glasindustrin, produktionsanläggningar för kilremmar och synkronremmar, kontinuerliga vulkningsanläggningar för kabeltillverkning, autoklaver för gummi- och plastindustrin, träimpregneringsanläggningar, autoklaver för däckrundning och lanseringsstationer för pipeline-industrin; steriliseringsautoklaver för livsmedelsindustrin med mera.

 2. EUROTEC SPANNRINGE GMBH

  Tyskland

  Företaget Eurotec Spannringe GmbH grundades 02.09.1997. Med våra 48 medarbetare på ca 5 000 kvm produktionsyta under tak tillverkar vi tillbehör till förpackningar. Vår huvudsakliga verksamhet är tillverkning av spännringar. Våra produkter: • utfällbara handtag • spännförslutningar för rör • fjädersprintar • spännringar och spännringslås • låsanordningar • EPDM-geomembran • handtag av metall • stansade detaljer • dragna detaljer • tillbehör till fat

 1. HESONWERK GMBH PRETZSCH TRANSPORT- UND LAGERTECHNIK

  Tyskland

  Sedan mer än 120 år tillbaka är HESON en pålitlig partner som kan lösa dina problem inom transport-, lager- och miljöteknikområdet, och även inom gjuteriteknik och mekanisk bearbetning. Våra HESON-produkter hittar du inom de flesta industrigrenar: Allt från bilindustrin, underleverantörer för bilkomponenter (gjuteriarbeten, smide, tillverkning av mekaniska produkter, skruvtillverkare), höglager- och automationsteknik, avfallshanteringsindustrin och hela vägen till livsmedelsindustrin.

 2. BIHLMAIER GMBH

  Tyskland

  Företaget BIHLMAIER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Bretzfeld, Tyskland.

 3. CHINA HUATAO PLASTIC PACKING CO., LTD

  Kina

  Företaget CHINA HUATAO PLASTIC PACKING CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom velouriserat tyg. Företagets huvudkontor finns i Shijiazhuang, Kina.

 4. TINWARE DIRECT DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget TINWARE DIRECT DEUTSCHLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom glaukom (grön starr). Företagets huvudkontor finns i Dusseldorf, Tyskland.

 5. KRIEG ELEKTRONIK GEHÄUSEBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget KRIEG ELEKTRONIK GEHÄUSEBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom anläggningar och maskiner för bearbetning och ytbehandling av metall, och svetsning med laser. Företagets huvudkontor finns i Heinsberg, Tyskland.

 6. WILHELM BENDER & SÖHNE INH. KLAUS BENDER E.K

  Tyskland

  Företaget WILHELM BENDER & SÖHNE INH. KLAUS BENDER E.K, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 7. A. WITT & CO GMBH

  Tyskland

  Företaget A. WITT & CO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 8. NELPA DEMIR TICARET VE SANAYI LIMITED ŞIRKETI

  Turkiet

  Företaget NELPA DEMIR TICARET VE SANAYI LIMITED ŞIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom solfångare, bärande metallstrukturer, Delar till lastbilar, och mezzaniner. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 1. WAN-YO ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Företaget WAN-YO ENTERPRISE CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Xizhi Dist, Taiwan R.O.C..

 2. METAL-PRINT LTD

  Ukraina

  Företaget METAL-PRINT LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 3. HAISHUN EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget HAISHUN EUROPE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 4. HERMANN WINKEL VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget HERMANN WINKEL VERPACKUNGEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. HIRSCHFELD EMBALLAGES

  Frankrike

  Företaget HIRSCHFELD EMBALLAGES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Stålfat, kapsyler, Hällpipar, och plastbehållare för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Strasbourg, Frankrike.

 6. NISON

  Frankrike

  Företaget NISON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Containers, Förpackningar och inslagningar i metall, Metalltunnor, Containers, Förpackningar och inslagningar i metall, Metalltunnor, och fat. Företagets huvudkontor finns i Bobigny Cedex, Frankrike.

 7. ITALFIL & C. SNC

  Italien

  Företaget ITALFIL & C. SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, och Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Travagliato, Italien.

 8. COLIEGE METALCO EMBALLAGES

  Frankrike

  Företaget COLIEGE METALCO EMBALLAGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom flaskkapsyler. Företagets huvudkontor finns i Toulouse Cedex, Frankrike.

 9. PACK SUPPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget PACK SUPPORT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företagets huvudkontor finns i Kupferzell, Tyskland.

 10. RIVERCAP FRANCE

  Frankrike

  Företaget RIVERCAP FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom skyddshöljen som korköverdrag på beställning, och överkapslingskapsyler i tenn. Företagets huvudkontor finns i Hendaye, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Förpackningar och inslagningar i metall - Import och export

Antal resultat

2 265 Företag