• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • förpackning på beställning

Resultat för

Förpackning på beställning - Import och export

 1. DEVE PACK

  Belgien

  Företaget DeVe-Pack startade 1990. Tack vare år av erfarenhet har det blivit ett framgångsrikt företag som utvecklar sin verksamhet på de internationella marknaderna. Råvaror som ska förpackas levereras av kunden och vi tillverkar, trycker och förpackar påsarna. Tack vare vår moderna och varierande maskinpark kan vi erbjuda påsar i former som är anpassade för varje kunds behov. Våra 10 förpackningslinjer har en kapacitet på upp till 500 000 förpackningar om dagen. Vi kan också lagra de färdiga produkterna. Utöver traditionella förpackningsformer fortsätter DeVe-Pack att bredda sitt utbud och att innovera. Vi försöker ständigt erbjuda kunden exklusiva och nya möjligheter på förpackningsområdet. Kvalitet är vårt ledord. Varje etapp genomförs med största omsorg av våra anställda som är lojala och motiverade. Övervakningen av produktionen och eftermarknadsservicen säkerställs av två industriingenjörer som alltid finns på plats.

 2. NISSHA EUROPE GMBH

  Tyskland

  Ekologiska förpackningar, läkemedel, smink och mat. Formsprutad cellulosa för biologiskt nedbrytbara förpackningar och produkter. Helt komposterbara och utan mikroplast. Fullservicetjänst för utveckling och produktion.

 3. CSJ EMBALLAGES

  Frankrike

  Välkommen till vår onlinebutik CSJ Emballages! Vi är specialiserade på grossistförsäljning av livsmedelsförpackningar samt rengöringsprodukter avsedda i första hand för yrkesfolk inom sektorn. Vi erbjuder ett brett sortiment kvalitetsprodukter till väldigt attraktiva priser, som t.ex. konditorilådor, pizzalådor, livsmedelsbägare för avhämtning, samt livsmedelsfolie som aluminiumfolie och sträckfilm. Vi har också hygienprodukter och utrustning för skötseln av era lokaler. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver mer information, våra team svarar gärna på alla era frågor.

 4. KNÜPPEL VERPACKUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. GIFOB EMBALLAGES

  Frankrike

  GIFOB EMBALLAGES är ett företag specialiserat på livsmedelsförpackning. Med stöd av ett erfaret sakkunnigt team, garanterar företaget sina kunder närservice och ställer till deras förfogande förpackningar anpassade till deras behov. Dessutom är de etablerade i de franska departementen Hautes-Pyrénées, Tarn-et-Garonne, Pyrénées-Atlantiques, Tarn och Haute-Garonne. De ger lokala kommuner i dessa områden att dra nytta av sin fackkunskap. Gifob Emballages i Toulouse erbjuder ett brett sortiment produkter inom livsmedelsförpackning för att uppfylla alla sina kunders förväntningar. Detta täcker livsmedelsförpackningar i plast eller kartong till pappersomslag. Företaget är även verksamt inom distributionen av pizzalådor i Toulouse-området. Alla som arbetar inom matyrken finner svar på sina behov.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SARCA S.R.L.

  Italien

  Sarca, baserad i Soragna, arbetar med att vakuumförpacka i Cryovac, termoformad och med modifierad atmosfär i plastfilm och påse med hårda och halvhårda ostar, Parmigiano Reggiano och Grana Padano. Organisation för transporter i Italien och utomlands med lastning av containrar, groupage, montering, lagringstjänster och fraktplattformar.

 2. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italien

  Idag har GAI en personalstyrka på 200 personer. Personal betraktas som mänskligt kapital, en resurs. Utval sker i de mest populära universiteten och yrkesskolorna. Ingenjörer, tekniker, testare, montörer. Det rör sig givetvis en god vana, eftersom investeringen i mänskliga resurser leder till maskiner som är designade internt med högsta kunnande, vilket har lett till att GAI-maskiner har förbättrats kontinuerligt under åren.

 3. DISTRIPLAST

  Frankrike

  Företaget DISTRIPLAST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företaget är även verksamt inom Plastična embalaža, Lådor i plast, Plastaskar, Plastična embalaža, Lådor i plast, Plastaskar, och plattor i cellpolypropylen. Företagets huvudkontor finns i Dunkerque Cedex 2, Frankrike.

 4. FOURNIPAC

  Belgien

  Företaget FOURNIPAC, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Embalaža za živila. Företaget är även verksamt inom Specialförpackningar på kundbeställning, Förpackning på beställning, Specialförpackningar på kundbeställning, Förpackning på beställning, djupfrysta livsmedel, och förpackning av livsmedelsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Seilles, Belgien.

 5. SEALA

  Frankrike

  Företaget SEALA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Kärl i plast, Motklistring, Embalaža za živila, Pappförpackning, Cosmetic packaging, Läkemedelsemballage, aluminiumemballage för elektronik, och pet packaging. Företagets huvudkontor finns i La Couronne, Frankrike.

 1. ATELIER CAMBIER

  Belgien

  Företaget ATELIER CAMBIER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialförpackningar på kundbeställning. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, Förpackning, postputgivning, Förpackning på beställning, och Förpackning. Företagets huvudkontor finns i Jumet, Belgien.

 2. MPACK POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget MPACK POLAND SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialförpackningar på kundbeställning. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, Mjuka tuber för kosmetikakrämer, rör för förpackning, emballagebehållare, rör för förpackning, förpackningsetiketter, förpackning för kosmetika, och Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Karczew, Polen.

 1. MEDIO AMBIENTE PACK S.A.

  Spanien

  Företaget MEDIO AMBIENTE PACK S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företaget är även verksamt inom Förpackning, Livsmedelsförpackningar i wellpapp, Livsmedelsemballage, bägare för frysboxar, individualiserade lådor, behållare i papper och kartong för livsmedels- och konservindustrin, och artiklar i papper och kartong för livsmedels- och konservindustrin. Företagets huvudkontor finns i Xativa-Valencia, Spanien.

 2. PANGEA SERVICE

  Italien

  Företaget PANGEA SERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företaget är även verksamt inom montering och förpackningstjänster, underleverantörer, kuvertering, cellofanförpackning, underleverantörer, och logistik. Företagets huvudkontor finns i Volvera, Italien.

 3. LOHNPACK GMBH ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE

  Tyskland

  Företaget LOHNPACK GMBH ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Påfyllning - Företag. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, och Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Asperg, Tyskland.

 4. LPVS

  Frankrike

  Företaget LPVS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företaget är även verksamt inom flyttning, och Bubbelfilm. Företagets huvudkontor finns i Saint-Étienne-Du-Rouvray, Frankrike.

 5. EUSKOPACK S.L.

  Spanien

  Företaget EUSKOPACK S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företaget är även verksamt inom Kartonger, Lådor i plast, emballage, Kartonger, Lådor i plast, skopor, och EGAVAN. Företagets huvudkontor finns i Derio-Bizkaia, Spanien.

 6. FA COMPANY INH. FERHAT ALKAN

  Tyskland

  Företaget FA COMPANY INH. FERHAT ALKAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 7. MAGO-PACK GMBH

  Tyskland

  Företaget MAGO-PACK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Oldenburg, Tyskland.

 8. NEOFOL GMBH

  Tyskland

  Företaget NEOFOL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Flexibla förpackningar. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Förpackning på beställning, Flatbottnade påsar, tryckta kuvert, Embalaža za živila, och Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Weinheim, Tyskland.

 1. SEMOULIN PACKAGING

  Belgien

  Företaget SEMOULIN PACKAGING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Papperspåsar. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, Råmaterial för tillverkning av papper, Papper - Råmaterial, Papper - Produktion, Papper till förpackningsindustrin, påsar i polypropylen, emballage i papper, Ekologiska förpackningar, och Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Thulin, Belgien.

 2. G.N.C.

  Italien

  Företaget G.N.C., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom Kartonger, Förpackning på beställning, Emballage i plast, Plastaskar, blisterförpackning, montrar, Kartonger, emballage, och Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Azzio, Italien.

 3. NOVOPLAST DUE S.R.L.

  Italien

  Företaget NOVOPLAST DUE S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företaget är även verksamt inom Obdelava plastičnih materialov, emballage och förpackning med inplastning, underleverantörer, extruder för plastmaterial, Obdelava plastičnih materialov, och förpackning, underleverantörer. Företagets huvudkontor finns i Cavallerleone, Italien.

 4. TASK ITALY SRL

  Italien

  Företaget TASK ITALY SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Buteljering och tappning - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, Förpackning, Förpackningsdesign, Specialförpackningar på kundbeställning, Sigillering av emballage - Maskiner, Etiketteringsmaskiner, Etiketteringsmaskiner för kontor, Flaskor och kannor i plast, och fyllnignsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Canelli, Italien.

 5. C. O. R. CARTONAGEM UNIP. LDA

  Portugal

  Företaget C. O. R. CARTONAGEM UNIP. LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kartonger. Företaget är även verksamt inom Förpackning, Förpackning på kundbeställning - Företag, Förpackning på beställning, Emballage i trä, Specialförpackningar på kundbeställning, Juvelskrin, kartonske škatle in embalaža, kartonglådor, och kartonger för förpackning. Företagets huvudkontor finns i Guimarães, Portugal.

 6. TRACIA INTERNATIONAL PACKAGING INH. CARMELINA TRACEA

  Tyskland

  Företaget TRACIA INTERNATIONAL PACKAGING INH. CARMELINA TRACEA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Marxzell, Tyskland.

 7. INDUSTRIE- UND WERKSLOGISTIK O. GERSOMKE GMBH

  Tyskland

  Företaget INDUSTRIE- UND WERKSLOGISTIK O. GERSOMKE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Ratekau, Tyskland.

 8. AP SOLUTIONS D'EMBALLAGE

  Frankrike

  Företaget AP SOLUTIONS D'EMBALLAGE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företaget är även verksamt inom Plastična embalaža, Film för emballage, apparater för förpackningar, artiklar för emballage, assistans för emballage, förpackningar, kartonger för förpackning, förpackning och emballage, och Pappförpackning. Företagets huvudkontor finns i Illkirch-Graffenstaden, Frankrike.

 9. AILENA, JSC

  Litauen

  JSC "Ailena" är ett modernt företag erbjuder förpackningslösningar för industriella företag. Över tiden har vi lyckats öka antalet genomförda ordrar inte bara genom att sälja, utan även genom att tillverka produkter. JSC "Ailena" tillhandahåller individuella förpackningslösningar som möter varje kunds specifika önskemål. Vi är lyhörda för kundens behov och erbjuder tjänster inom tre olika sektorer: Förpackningsmaterial, tillverkning av förpackningsmaterial, grossistförsäljning och export, service och rådgivning.

 10. BAGETA, UAB

  Litauen

  Med över 8 000 m2 produktions- och administrationsyta förädlar vår fabrik trästockar till pallkragar. Detta gör våra priser så konkurrenskraftiga som möjligt. Varje steg i produktionsprocessen, från start till slut, genomgår en noggrann kvalitetskontroll – detta ger oss fullt förtroende för våra produkters höga kvalitet. Vår produktionskapacitet uppgår till 1, 5 miljoner pallkragar per år, vilket garanterar att vi kan svara på er order oavsett volym. Produktion av träpallar av hög kvalitet och pallkragar. Produktion spånpallar. Uppfyller orderna i tid och levererar till alla länder i världen. Träprodukerna för export är värmebehandlade enligt den internationella standaraden ISPM15 och stämpelmärkta IPPC (International Plant Protection Convention).

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Förpackning på beställning - Import och export

Antal resultat

2 268 Företag