• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • förpackning på beställning

Resultat för

Förpackning på beställning - Import och export

 1. DEVE PACK

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Företaget DeVe-Pack startade 1990. Tack vare år av erfarenhet har det blivit ett framgångsrikt företag som utvecklar sin verksamhet på de internationella marknaderna. Råvaror som ska förpackas levereras av kunden och vi tillverkar, trycker och förpackar påsarna. Tack vare vår moderna och varierande maskinpark kan vi erbjuda påsar i former som är anpassade för varje kunds behov. Våra 10 förpackningslinjer har en kapacitet på upp till 500 000 förpackningar om dagen. Vi kan också lagra de färdiga produkterna. Utöver traditionella förpackningsformer fortsätter DeVe-Pack att bredda sitt utbud och att innovera. Vi försöker ständigt erbjuda kunden exklusiva och nya möjligheter på förpackningsområdet. Kvalitet är vårt ledord. Varje etapp genomförs med största omsorg av våra anställda som är lojala och motiverade. Övervakningen av produktionen och eftermarknadsservicen säkerställs av två industriingenjörer som alltid finns på plats.

  Webbplats Open In New icon
 2. NISSHA EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Ekologiska förpackningar, läkemedel, smink och mat. Formsprutad cellulosa för biologiskt nedbrytbara förpackningar och produkter. Helt komposterbara och utan mikroplast. Fullservicetjänst för utveckling och produktion.

  Webbplats Open In New icon
 3. ZAVOD VOLGA POLYMER, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Volga Polymer Plant är en tillverkare och partileverantör av förpackningsband av polypropylen och andra paketeringsartiklar, samt utrustning och verktyg för paketering. Företagets sortiment innefattar dessutom olika konsumtionsvaror, handskar, påsar av PE och PP, FIBC-väskor. Industriella förpackningar av Volga Polymer är lätta att trava och hantera, och skyddar dina produkter under transport. Volga Polymers produktkapacitet står för en tredjedel av paketeringsmarknaden i Ryssland. Volga Polymer Plant är certifierat med ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, EAC, GOST R TU. Företaget upprätthåller ett avfallsfritt produktionssystem; PP-bearbetningen är optimerad för säkerhet mot gifter. Volga Polymer erbjuder plastpaketering på beställning, samt tillverkning av band i olika sorter och storlekar. Företaget tillhandahåller gratisprover så att kunden kan kontrollera produktkvaliteten. De största ryska och globala företagen (Aeroflot, Gazprom Neft, Russian Post, Nissan, osv) finns bland Volga Polymer kunder.

  Webbplats Open In New icon
 4. SARCA S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Sarca, baserad i Soragna, arbetar med att vakuumförpacka i Cryovac, termoformad och med modifierad atmosfär i plastfilm och påse med hårda och halvhårda ostar, Parmigiano Reggiano och Grana Padano. Organisation för transporter i Italien och utomlands med lastning av containrar, groupage, montering, lagringstjänster och fraktplattformar.

  Webbplats Open In New icon
 5. ATELIERS LES GAILLETTES

  Belgien

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. ATELIER CAMBIER

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. FOURNIPAC

  Belgien

  Verified by Europages badge
 3. DISTRIPLAST

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. LOHNPACK GMBH ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. MEDIO AMBIENTE PACK S.A.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 1. PANGEA SERVICE

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. LPVS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. EUSKOPACK S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 4. TME ITALY

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. MAGO-PACK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. NEOFOL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. GREEN PACK DI LIOTTA MATTEO E MAZZONE COSIMO S.N.C.

  Italien

  Verified by Europages badge
 8. TRACIA INTERNATIONAL PACKAGING INH. CARMELINA TRACEA

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. LINEAPACK SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 10. NUOVA AB3 SRLS

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. INDUSTRIE- UND WERKSLOGISTIK O. GERSOMKE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. BAGETA, UAB

  Litauen

  Med över 8 000 m2 produktions- och administrationsyta förädlar vår fabrik trästockar till pallkragar. Detta gör våra priser så konkurrenskraftiga som möjligt. Varje steg i produktionsprocessen, från start till slut, genomgår en noggrann kvalitetskontroll – detta ger oss fullt förtroende för våra produkters höga kvalitet. Vår produktionskapacitet uppgår till 1, 5 miljoner pallkragar per år, vilket garanterar att vi kan svara på er order oavsett volym. Produktion av träpallar av hög kvalitet och pallkragar. Produktion spånpallar. Uppfyller orderna i tid och levererar till alla länder i världen. Träprodukerna för export är värmebehandlade enligt den internationella standaraden ISPM15 och stämpelmärkta IPPC (International Plant Protection Convention).

 3. AILENA, JSC

  Litauen

  JSC "Ailena" är ett modernt företag erbjuder förpackningslösningar för industriella företag. Över tiden har vi lyckats öka antalet genomförda ordrar inte bara genom att sälja, utan även genom att tillverka produkter. JSC "Ailena" tillhandahåller individuella förpackningslösningar som möter varje kunds specifika önskemål. Vi är lyhörda för kundens behov och erbjuder tjänster inom tre olika sektorer: Förpackningsmaterial, tillverkning av förpackningsmaterial, grossistförsäljning och export, service och rådgivning.

 4. UNIFILL SRL

  Italien

  Unifill konstruerar och tillverkar termoformningsmaskiner och påfyllningsmaskiner för innovativa endosbehållare med vätska, från 0, 1 ml till 500 ml, kompakt och halvkompakt, för stolpiller och vaginalkapslar. Unifill är världsledande när gäller tillverkning av endosbehållare för livsmedelssektorn (kryddor, såser, olja, vinäger, yoghurt och ost), kemiska sektorn (rengöringsmedel, tillsatser, gödningsmedel, rökelser, antiparasitmedel), läkemedelssektorn (drickbart kosttillskott, krämer, stolpiller) och för sektorn inom hudvårdsprodukter.

 5. ATOUTSAC ENSACHEUSE FRANÇAISE

  Frankrike

  Produkterna är fransktillverkade. Vi behärskar hela deras utformning och kundanpassar deras miljö enligt de olika produktionskraven. Lastningslängd för en eller flera personer, tunga produkter, skrivare, automatisk lastning … Verkar inom många områden, livsmedel (allt rostfritt), läkemedel, kosmetika, industri, förpackningsmaskiner efter kundens specifikationer ... Typ av produkter: fast, kyla, fryst, svalt, tillrett, kit med flera delar. Extrautrustningar: märkning, etikettering, räkning, vägning, dosering, transport. ATS 200 är påsfyllningsmaskin vars principe är enkel. Den använder påsar som är förenade sinsemellan med en skida. Vid maskinens ingång, matas påsarna fram på en gejd försedd med ett blad som öppnar skidans ovansida. Påsarna grips av två kloförsedda kedjor som öppnar dem och för dem fam till produktfyllningsstationen.

 6. GROUPE LACROIX EMBALLAGES

  Frankrike

  Vi tillverkar träemballage, trälådor enligt era mått, emballage av kartong, kartonger, papptråg, kartongformar för matlagning, askar av kartong. Vi tillverkar också emballage av sprutformad och termoformad plast, lådor, burkar och tråg av plast. Vi kan utveckla emballage enligt era mått. Standardsortiment tillgängligt på lager. Dekoration med tryck möjligt. Vi finns på 28 platser runtom i världen.

 7. TISZA TEXTIL PACKAGING

  Frankrike

  Vi är en av världens främsta pionjärer inom utveckling och tillverkning av Big Bags. Vi utvecklar en mjuk förpackning för läkemedelsindustrin: Minibag. Den medger besparingar & förenklar transporten av läkemedel, samtidigt som man minskar risken för kontaminering.

 8. R.M. ITALIA SRL

  Italien

  R.M. Italia verkar inom sektorn för hopmontering av alla slag. Företaget startade sin verksamhet 2000 genom att erbjuda sina tjänster åt företag för sammansättning och utformning av bildelar, utöver selektering, burkning och industriell förpackning av alla slag med hjälp av automatiska och manuella verktyg. Företaget arbetar sedan länge med ett kvalitetssystem och är redan certifierat 369 ISO 9001/2000 med Cersa, Sincert-godkänt.

 9. PROCK GNOLL GMBH

  Tyskland

  Familjeföretaget Prock Gnoll GmbH grundades 1937 av herr Kreuz. Vår specialitet är tillverkning av allt slags papper och kartonnage, lådor, kartonger, säckar och omslagspapper. Vi tillverkar även speciella förpackningar enligt kundens önskemål (t.ex. för försegling). Med sitt omfattande nätverk av distributörer har Prock Gnoll GmbH en stark internationell närvaro och garanterar snabb leverans. Prock Gnoll GmbH är certifierade enligt ISO 9001.

 10. KNÜPPEL VERPACKUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Knüppel – Rådgivning, utveckling, förpackningar

Filter

Resultat för

Förpackning på beställning - Import och export

Antal resultat

2 382 företag