• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • förgyllning och försilvring av stål och metall

Resultat för

Förgyllning och försilvring av stål och metall - Import och export

 1. FONTANA & FONTANA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget FONTANA & FONTANA AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Rapperswil-Jona, Schweiz.

 2. TEHROTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TEHROTECH GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Pforzheim, Tyskland.

 3. BRUNO WELZ GMBH

  Tyskland

  Bruno Welz GmbH har allt sedan starten 1947 haft kundernas förtroende som en rättvis och kompetent partner när det gäller allt som rör ädelmetall. Som medelstort familjeföretag är vi väl medvetna om de förväntningar en mindre och mer personlig verksamhet har att leva upp till. Därför är vi extra uppmärksamma på dig och dina behov. Även om du köper eller säljer mindre kvantiteter betraktar vi dig aldrig som en i mängden, utan lyssnar på dig för att kunna hjälpa på bästa sätt. Kort sagt: Vi står för ett seriöst, personligt bemötande med enastående service och produkter för kunder med höga krav! Det har vi sedan starten 1947 satt vårt namn och goda rykte på – Bruno Welz!

 4. ELETTROGALVANICA SETTIMI SRL

  Italien

  Elettrogalvanica Settimi är etablerat på en 8 000 m² stor yta varav 3 000 under tak. Anläggningen är försedd med två galvaniska linjer för beläggning av metaller och en för metallisering av hartser, i vilka elektrolytiska beläggningsprocesser sker med guld, silver, nickel, koppar, etc..., utförda med hjälp av automatiserade och digitalstyrda procedurer. Dessa processer tillämpas på metalldetaljer avsedda för tillverkningen av skor, tillbehör och presentartiklar.

 5. A PLUS TRADING GROUP LTD

  Turkiet

  Företaget A PLUS TRADING GROUP LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Jesenova drva, traktorer för schaktning, djupfrysta livsmedel, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IP ART SRL

  Moldavien

  Företaget IP ART SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konst - produkter och förbrukningsvaror. Företaget är även verksamt inom Religiösa artiklar, Guldvaror, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Religiösa artiklar, ikon SILVER, Guldvaror, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Floresti, Moldavien.

 2. GALVANIK HORSTMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget GALVANIK HORSTMANN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Hildesheim, Tyskland.

 3. ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY

  Frankrike

  Företaget ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Elektrolys - ytbehandling, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Elektrolys - ytbehandling, utrustning för elektrolys, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Vitreux, Frankrike.

 4. IRIDIUM GMBH

  Tyskland

  Företaget IRIDIUM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Kottmar Ot Eibau, Tyskland.

 5. CTE - PARADOXE

  Frankrike

  Företaget CTE - PARADOXE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Guld-, silvervaror, Guld-, silvervaror, bijouteri - produktion, polering av metall, och krom och nickel. Företagets huvudkontor finns i Saint Astier, Frankrike.

 1. ENCADREMENTS COÏ SÀRL

  Schweiz

  Företaget ENCADREMENTS COÏ SÀRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Lister och ramar, Ramar och lister, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Lister och ramar, och Ramar och lister. Företagets huvudkontor finns i Neuchâtel, Schweiz.

 2. HANS MAYRHOFER GMBH

  Tyskland

  Företaget HANS MAYRHOFER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Ädelmetall och specialmetaller, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Unterschleißheim, Tyskland.

 1. PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Pressningsplåtar, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, och Pressningsplåtar. Företagets huvudkontor finns i Oldenburg, Tyskland.

 2. MANFRED BLENINGER

  Tyskland

  Företaget MANFRED BLENINGER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Windach, Tyskland.

 3. TAKI YILDIZIM

  Turkiet

  Företaget TAKI YILDIZIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företaget är även verksamt inom guldpläterade smycken. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 4. MARTIN FURRER GMBH

  Schweiz

  Företaget MARTIN FURRER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Möbler för hemmet, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, och Möbler för hemmet. Företagets huvudkontor finns i Brig, Schweiz.

 5. SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER

  Tyskland

  Företaget SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, och Byggnadsfinbearbetning - Företag. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 6. MICRONDOR

  Schweiz

  Företaget MICRONDOR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Biel/bienne, Schweiz.

 7. VIBRO PLATING S.R.L.

  Italien

  Företaget VIBRO PLATING S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Förgyllning och försilvring av stål och metall, galvaniska behandlingar, Förgyllning och försilvring av stål och metall, och förgyllning av metall. Företagets huvudkontor finns i Verdellino, Italien.

 8. NICOLE KÖLBL GMBH

  Tyskland

  Företaget NICOLE KÖLBL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Pocking, Tyskland.

 1. ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG

  Tyskland

  Företaget ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Ädelmetall och specialmetaller, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Potsdam, Tyskland.

 2. ALRET

  Bulgarien

  Företaget ALRET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företaget är även verksamt inom försilvring, silver, platinum, palladium, och rodiering. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 3. REAL GOLD DELUXE

  Tyskland

  Företaget REAL GOLD DELUXE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

 4. SCHLOSSEREI HOECKER

  Tyskland

  Företaget SCHLOSSEREI HOECKER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Beselich, Tyskland.

 5. VERGOLDEREI WERNER

  Tyskland

  Företaget VERGOLDEREI WERNER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 6. N.T.FROST LTD

  Förenade kungariket

  Företaget N.T.FROST LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Bronsering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Elektrolys - ytbehandling, Elektrolytisk förzinkning, Bronsering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Elektrolys - ytbehandling, och Elektrolytisk förzinkning. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 7. GRANDE GIULIANA

  Italien

  Företaget GRANDE GIULIANA, som är verksamt inom sektorn för Guld-, silvervaror. Företaget är även verksamt inom Juvelvaror, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Juvelvaror, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 8. REAL GOLD GROUP

  Tyskland

  Företaget REAL GOLD GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Regensburg, Tyskland.

 9. GALVANOTECNICA

  Italien

  Företaget GALVANOTECNICA, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Förgyllning och försilvring av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Elektrolytisk förzinkning, Galvanisering av stål och metall, Elektrolytisk förzinkning, och Galvanisering av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Mirabello Monferrato, Italien.

 10. BUSSOLA STEFANO

  Italien

  Företaget BUSSOLA STEFANO, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Religiösa artiklar. Företaget är även verksamt inom Förgyllning och försilvring av stål och metall, Polering av stål och metall, Förgyllning och försilvring av stål och metall, och Polering av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Verona, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis