• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fårkött

Resultat för

Fårkött - Import och export

 1. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Ostar, kalvkött, griskött, fårkött, fågelkött, Ostar, och hamburgare. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 2. TOMATISFOOD LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget TOMATISFOOD LIMITED, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Import och export - agenturer, Import och export - agenturer, lamm, fårkött, och Lammkött. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nederländerna

  Företaget EUROPEAN GULF COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företaget är även verksamt inom Djur och uppfödning, Nötkreatur, Djur och uppfödning, halal-charkuterier, kött i parti, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 4. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Spanien

  Företaget OVEJAS Y CORDEROS C.B., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företaget är även verksamt inom fryst kött. Företagets huvudkontor finns i Salamanca, Spanien.

 5. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgien

  Företaget ANZCO FOODS EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Färskt höns- och kycklingkött, Färskt kött och fjäderfä, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Oudenaarde, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BOUSQUET VIANDE

  Frankrike

  Företaget BOUSQUET VIANDE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom Griskött, Charkuterivaror och skinkor, Fårkött, Griskött, Charkuterivaror och skinkor, oxkött, och Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Luc La Primaube, Frankrike.

 2. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Turkiet

  Företaget AŞSAN GIDA A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, pistascher, import export av kött, assistans för emballage, och Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 3. KMC FOOD GROUP

  Förenade kungariket

  Företaget KMC FOOD GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom fågelkött, fårkött, och kycklingbröst. Företagets huvudkontor finns i Bilston, Förenade kungariket.

 4. D C O

  Spanien

  Företaget D C O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företaget är även verksamt inom lammkött, och fårkött djupfryst. Företagets huvudkontor finns i Les Preses, Spanien.

 5. MARIA TRADING SRL

  Rumänien

  Företaget MARIA TRADING SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom fårkött, tjurar, får, och getkött. Företagets huvudkontor finns i Constanta, Rumänien.

 1. DUFRAIS

  Belgien

  Företaget DUFRAIS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Fårkött, Nötkött, Griskött, Fårkött, Nötkött, Griskött, och fjäderfän för slakt. Företagets huvudkontor finns i Aubel, Belgien.

 2. EURASIA LTD

  Lettland

  Företaget EURASIA LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom nötkreatur, Kvigor, fårkött, och tjurar. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 1. VEVIBA

  Belgien

  Företaget VEVIBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Fårkött, Kalvkött, köttaffär, köttaffärer biologiska, Fårkött, och Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Bastogne, Belgien.

 2. GEIST-REICH

  Tyskland

  Företaget GEIST-REICH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Torkad frukt, Fårkött, Frukt- och grönsaksjuice, Frukt, Torkad frukt, Fårkött, och Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Kunreuth, Tyskland.

 3. PROTEINA

  Saudiarabien

  Företaget PROTEINA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Riyadh, Saudiarabien.

 4. SEARA FROZEN FOODS

  Förenta Staterna

  Företaget SEARA FROZEN FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom nötkött, fläsk fryst, och fårkött. Företagets huvudkontor finns i Washington Dc, Förenta Staterna.

 5. ROMAIN BOUCHERIE

  Belgien

  Företaget ROMAIN BOUCHERIE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Fårkött, köttaffär, köttaffärer biologiska, Nötkött, och Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 6. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Frankrike

  Företaget INTERVIANDES POITOU-CHARENTES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Kalvkött, fårkött, Kalvkött, och export färskt kött. Företagets huvudkontor finns i Vouillé, Frankrike.

 7. ANGEL APARICIO

  Spanien

  Företaget ANGEL APARICIO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 8. PG VIAN

  Belgien

  Företaget PG VIAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Griskött, Fårkött, Nötkött, Griskött, Fårkött, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Stembert, Belgien.

 1. PORTCANTALEJO S.L

  Spanien

  Företaget PORTCANTALEJO S.L, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom kött i parti, lammkött, fårkött, och lammkött. Företagets huvudkontor finns i Cantalejo ( Segovia), Spanien.

 2. VLEVIA GROUP

  Belgien

  Företaget VLEVIA GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 3. MONTEMIRAVETE, SL

  Spanien

  Företaget MONTEMIRAVETE, SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom charkuteriprodukter, fårkött, och nötkött. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 4. ALSIM MEAT DISTRIBUTION

  Rumänien

  Företaget ALSIM MEAT DISTRIBUTION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom oxkött fryst, färskt oxkött, och fårkött. Företagets huvudkontor finns i Dumbraveni, Rumänien.

 5. GARDANI S.R.L.

  Italien

  Företaget GARDANI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Fårkött, Kött och charkuterivaror, och Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Viadana, Italien.

 6. TOMASSONI S.R.L.

  Italien

  Företaget TOMASSONI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Fårkött, Kött och charkuterivaror, och Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Jesi, Italien.

 7. B.T.

  Italien

  Företaget B.T., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Fårkött, Kött och charkuterivaror, och Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Viadana, Italien.

 8. ANNONI SPA

  Italien

  Företaget ANNONI SPA, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Fårkött, Nötkött, Fårkött, och Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Busseto, Italien.

 9. CENTRO CARNE S.P.A.

  Italien

  Företaget CENTRO CARNE S.P.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Fårkött, Kött och charkuterivaror, och Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Santa Ninfa, Italien.

 10. NUOVA ANGELO TURATI S.R.L.

  Italien

  Företaget NUOVA ANGELO TURATI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Fårkött, Kött och charkuterivaror, och Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Cusano Milanino, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis