• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • får och getter

Resultat för

Får och getter - Import och export

 1. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Företaget ZOOFACHMARKT - MARCHE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Heinsberg, Tyskland.

 2. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrike

  Företaget GREFFEUILLE AVEYRON, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Djur och uppfödning, Djur och uppfödning, och uppfödningsboskap. Företagets huvudkontor finns i Rignac, Frankrike.

 3. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, Får och getter, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Lohfelden, Tyskland.

 4. AGROMILKTECK

  Portugal

  Företaget AGROMILKTECK, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Anläggningar och utrustning, och Jordbruk - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Almada, Portugal.

 5. GRPT PRODUCTEUR PORCS MONT DE FLANDRE

  Frankrike

  Företaget GRPT PRODUCTEUR PORCS MONT DE FLANDRE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Svin, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Får och getter, Svin, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Hondeghem, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GUT DARSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GUT DARSS GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Born, Tyskland.

 2. RUPERT KLINGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget RUPERT KLINGER GESELLSCHAFT M.B.H., som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Arbesbach, Österrike.

 3. VAEX SCHWEINE- UND VIEHHANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget VAEX SCHWEINE- UND VIEHHANDEL GMBH, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Ahaus, Tyskland.

 4. LEG „OHRATAL“ GMBH

  Tyskland

  Företaget LEG „OHRATAL“ GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Får och getter, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Hohenkirchen, Tyskland.

 5. WALTER HAUER

  Österrike

  Företaget WALTER HAUER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Eggerding, Österrike.

 1. FRIEDRICH ESCHLBÖCK

  Österrike

  Företaget FRIEDRICH ESCHLBÖCK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Stroheim, Österrike.

 2. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Rumänien

  Företaget INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, Charkuterivaror och skinkor, Saltat och torkat kött, Får och getter, Slaktkalvar och nötkreatur, Charkuterivaror och skinkor, Saltat och torkat kött, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Pascani, Rumänien.

 1. JAG JÜTERBOGER AGRARGENOSSENSCHAFT EG

  Tyskland

  Företaget JAG JÜTERBOGER AGRARGENOSSENSCHAFT EG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Jüterbog, Tyskland.

 2. JOHANN WACHT VIEHGESCHÄFT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Företaget JOHANN WACHT VIEHGESCHÄFT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Wincheringen, Tyskland.

 3. LANDWIRTSCHAFTSGENOSSENSCHAFT ELBUFER NEUERMARK-LÜBARS E.G.

  Tyskland

  Företaget LANDWIRTSCHAFTSGENOSSENSCHAFT ELBUFER NEUERMARK-LÜBARS E.G., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Neuermark-Lübars, Tyskland.

 4. TIROLER VIEH MARKETING REG.GEN.M.B.H.

  Österrike

  Företaget TIROLER VIEH MARKETING REG.GEN.M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Innsbruck, Österrike.

 5. VIEH- UND FLEISCHHANDEL HEINRICH DIEKER

  Tyskland

  Företaget VIEH- UND FLEISCHHANDEL HEINRICH DIEKER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Nötkreatur, Får och getter, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Sassenberg, Tyskland.

 6. WAGNER-WASSMUTH GMBH

  Tyskland

  Företaget WAGNER-WASSMUTH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Kassel, Tyskland.

 7. COOP PRESTOR

  Frankrike

  Företaget COOP PRESTOR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Plabennec, Frankrike.

 8. COTTING & FILS SA

  Schweiz

  Företaget COTTING & FILS SA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Arconciel, Schweiz.

 1. DE JONG MARINE LIFE B.V.

  Nederländerna

  Företaget DE JONG MARINE LIFE B.V., som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Spijk Gem Lingewaal, Nederländerna.

 2. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Rumänien

  Företaget EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djur och uppfödning. Företaget är även verksamt inom Boskap - Import/Export, Slaktkalvar och nötkreatur, Får och getter, boskap, Boskap - Import/Export, Slaktkalvar och nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 3. GEFLUEGELHOF TANGER GEFLUEGELHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GEFLUEGELHOF TANGER GEFLUEGELHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Nötkreatur, Får och getter, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Hövelhof, Tyskland.

 4. KURT WIESINGER

  Österrike

  Företaget KURT WIESINGER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Får och getter, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Peuerbach, Österrike.

 5. HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Får och getter, Svin, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Får och getter, Svin, Husdjur, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Sassenberg, Tyskland.

 6. UNIVO AG

  Schweiz

  Företaget UNIVO AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Herzogenbuchsee, Schweiz.

 7. MAZANA PIENSOS COMPUESTOS S.L.

  Spanien

  Företaget MAZANA PIENSOS COMPUESTOS S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Husdjur, Nötkreatur, Svin, Får och getter, Husdjur, Nötkreatur, Svin, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Capella, Spanien.

 8. AQUA UNITED GMBH

  Tyskland

  Företaget AQUA UNITED GMBH, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Får och getter, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Husdjur, Får och getter, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, och Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Nettetal, Tyskland.

 9. SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH

  Österrike

  Företaget SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Husdjur, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Husdjur, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Weer, Österrike.

 10. VOLKER WEGNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget VOLKER WEGNER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Bad Essen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis