• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • får och getter

Resultat för

Får och getter - Import och export

 1. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrike

  Företaget GREFFEUILLE AVEYRON, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Djur och uppfödning, Djur och uppfödning, och uppfödningsboskap. Företagets huvudkontor finns i Rignac, Frankrike.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Företaget ZOOFACHMARKT - MARCHE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Heinsberg, Tyskland.

 3. AGROMILKTECK

  Portugal

  Företaget AGROMILKTECK, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Anläggningar och utrustning, och Jordbruk - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Almada, Portugal.

 4. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, Får och getter, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Lohfelden, Tyskland.

 5. COOP PRESTOR

  Frankrike

  Företaget COOP PRESTOR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Plabennec, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WILLY SIEMES & SOHN FLEISCHGROßHANDEL UND GROßSCHLACHTEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WILLY SIEMES & SOHN FLEISCHGROßHANDEL UND GROßSCHLACHTEREI GMBH & CO. KG, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Får och getter, Svin, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Får och getter, Svin, Husdjur, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Nettetal, Tyskland.

 2. DISTRIBUCIONES Y REP. AZOR SL

  Spanien

  Företaget DISTRIBUCIONES Y REP. AZOR SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Baza, Spanien.

 3. VIEH UND FLEISCH M. KLEMM E.K.

  Tyskland

  Företaget VIEH UND FLEISCH M. KLEMM E.K., som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Får och getter, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Hartmannsdorf-Reichenau, Tyskland.

 4. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Tyskland

  Företaget VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Höchstädt, Tyskland.

 5. STYRIABRID GMBH

  Österrike

  Företaget STYRIABRID GMBH, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Svin, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i St. Veit Am Vogau, Österrike.

 1. EVERS VIEHHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget EVERS VIEHHANDELSGESELLSCHAFT MBH, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Får och getter, Nötkreatur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Får och getter, Nötkreatur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Ahlden, Tyskland.

 2. KAPPELHOFF & HÜLS KG

  Tyskland

  Företaget KAPPELHOFF & HÜLS KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Schöppingen, Tyskland.

 1. RAIFFEISEN VIEHVERMARKTUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget RAIFFEISEN VIEHVERMARKTUNG GMBH & CO. KG, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Svin, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, Svin, Husdjur, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Werne, Tyskland.

 2. DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS

  Tyskland

  Företaget DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Büchenbach, Tyskland.

 3. NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget NORBERT GREVE VIEHHANDLUNG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Schaalby, Tyskland.

 4. GESING TIERZUCHT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GESING TIERZUCHT GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Nötkreatur, Får och getter, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Heek, Tyskland.

 5. VERDE IRPINIA GROUP FORAGGI S.C.P.L.

  Italien

  Företaget VERDE IRPINIA GROUP FORAGGI S.C.P.L., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom halm och hö. Företagets huvudkontor finns i Av, Italien.

 6. SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH

  Österrike

  Företaget SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Husdjur, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Husdjur, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Weer, Österrike.

 7. VOLKER HAMEL GMBH

  Tyskland

  Företaget VOLKER HAMEL GMBH, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Svin, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Får och getter, Svin, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Romrod, Tyskland.

 8. VOLKER WEGNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget VOLKER WEGNER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Bad Essen, Tyskland.

 1. HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Nötkreatur, Får och getter, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Drensteinfurt, Tyskland.

 2. AQUARIUM GLASER GMBH

  Tyskland

  Företaget AQUARIUM GLASER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Husdjur, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Husdjur, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Rodgau, Tyskland.

 3. RASCHLE VIEHHANDEL AG

  Schweiz

  Företaget RASCHLE VIEHHANDEL AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Får och getter, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Tuttwil, Schweiz.

 4. ALPENRIND GMBH

  Österrike

  Företaget ALPENRIND GMBH, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Husdjur, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Husdjur, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Bergheim, Österrike.

 5. VITO PACELLA

  Italien

  Företaget VITO PACELLA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Balvano, Italien.

 6. PURKHAUSER GMBH

  Österrike

  Företaget PURKHAUSER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Wolkersdorf Im Weinviertel, Österrike.

 7. TIROLER VIEH MARKETING REG.GEN.M.B.H.

  Österrike

  Företaget TIROLER VIEH MARKETING REG.GEN.M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Innsbruck, Österrike.

 8. GERHARD OPPENEDER

  Österrike

  Företaget GERHARD OPPENEDER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Vorchdorf, Österrike.

 9. KURT WIESINGER

  Österrike

  Företaget KURT WIESINGER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Får och getter, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Peuerbach, Österrike.

 10. FUCHS VIEHHANDELS- UND EXPORT GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget FUCHS VIEHHANDELS- UND EXPORT GESELLSCHAFT M.B.H., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Lingenau, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis