• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fåglar- husdjur

Resultat för

Fåglar- husdjur - Import och export

 1. PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER

  Tyskland

  Företaget PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företaget är även verksamt inom rostfritt stål, föda för fjäderfän, leksaker, och artiklar för fåglar. Företagets huvudkontor finns i Königsbrunn, Tyskland.

 2. PAJARERÍA SAMU

  Spanien

  Företaget PAJARERÍA SAMU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fåglar, husdjur, föda för tama fåglar, och Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Estepa, Spanien.

 3. POULTRY FARMS VALERA

  Grekland

  Företaget POULTRY FARMS VALERA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Ioannina, Grekland.

 4. M. OLLESCH

  Tyskland

  Företaget M. OLLESCH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, Fiskar, Fåglar, husdjur, Foder för djuruppfödning, Snäckor, skaldjur, Fiskar, Fåglar, husdjur, och Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Krefeld, Tyskland.

 5. OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A.

  Portugal

  Företaget OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, och Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Alcaidaria, Portugal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GENOVO FOODS LLC.

  Ukraina

  Företaget GENOVO FOODS LLC., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Kotsubinskoe, Ukraina.

 2. DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK

  Belgien

  Företaget DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur - Produkter. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Fåglar, husdjur, Hundar och katter - artiklar, Foder för husdjur, reptiler, Fåglar, husdjur, och Hundar och katter - artiklar. Företagets huvudkontor finns i Aartselaar, Belgien.

 3. GEERT VERHOEVEN

  Belgien

  Företaget GEERT VERHOEVEN, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företaget är även verksamt inom hönor, mindre djur, och kaniner. Företagets huvudkontor finns i KLUIZEN, Belgien.

 4. AVICOLA SA

  Moldavien

  Företaget AVICOLA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företaget är även verksamt inom Äggprodukter, hönor, och Äggprodukter. Företagets huvudkontor finns i Raionul Riscani, Moldavien.

 5. EREBO HEIMTIERPRODUKTE

  Tyskland

  Företaget EREBO HEIMTIERPRODUKTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fåglar, husdjur, Husdjur - Produkter, Fågelburar och voljärer, Fiskar, Fåglar, husdjur, Husdjur - Produkter, och Fågelburar och voljärer. Företagets huvudkontor finns i Boos, Tyskland.

 1. AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI.

  Turkiet

  Företaget AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. MANUFAKTUR KRATZPFOTE

  Tyskland

  Företaget MANUFAKTUR KRATZPFOTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företaget är även verksamt inom ryktskrapor, och katter. Företagets huvudkontor finns i Helmbrechts, Tyskland.

 1. SAS ZOLUX

  Frankrike

  Företaget SAS ZOLUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Akvarium. Företaget är även verksamt inom Fåglar, husdjur, Husdjur - Produkter, Fåglar, husdjur, och Husdjur - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Saintes, Frankrike.

 2. AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A.

  Portugal

  Företaget AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Horta Do Chão Da Serra, Portugal.

 3. AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugal

  Företaget AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Resouro, Portugal.

 4. NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A

  Portugal

  Företaget NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Caramulo, Portugal.

 5. SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A.

  Portugal

  Företaget SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i São Romão Do Coronado, Portugal.

 6. PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA.

  Portugal

  Företaget PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Carrazedo, Portugal.

 7. MARTINS E GERALDES LDA.

  Portugal

  Företaget MARTINS E GERALDES LDA., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Águas Vivas, Portugal.

 8. AVIARIOS AGRO OVO LDA.

  Portugal

  Företaget AVIARIOS AGRO OVO LDA., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i São João Das Lampas, Portugal.

 1. W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V.

  Nederländerna

  Företaget W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Fåglar, husdjur, och Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Dronrijp, Nederländerna.

 2. VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugal

  Företaget VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Lavadouro, Portugal.

 3. AVE IMPEX S.R.L.

  Rumänien

  Företaget AVE IMPEX S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Fåglar, husdjur, och Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Satu Mare, Rumänien.

 4. JAULASDEMADERA

  Spanien

  Företaget JAULASDEMADERA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företaget är även verksamt inom burar för husdjur, och Tillverkning av husdjursprodukter. Företagets huvudkontor finns i La villa de don fadrique, Spanien.

 5. CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A.

  Portugal

  Företaget CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Quinta Da Gramela, Portugal.

 6. POULTRY EQUIPMENT

  Turkiet

  Företaget POULTRY EQUIPMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 7. MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A.

  Portugal

  Företaget MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Porto Alto, Portugal.

 8. NORTE AVES - PRODUÇÃO AVÍCOLA, S.A.

  Portugal

  Företaget NORTE AVES - PRODUÇÃO AVÍCOLA, S.A., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Viseu, Portugal.

 9. ESTRELA D OVO - PRODUÇÃO E COMERCIO DE OVOS LDA.

  Portugal

  Företaget ESTRELA D OVO - PRODUÇÃO E COMERCIO DE OVOS LDA., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Cativelos, Portugal.

 10. QUINTA DE ADCACHINHO UNIPESSOAL LDA.

  Portugal

  Företaget QUINTA DE ADCACHINHO UNIPESSOAL LDA., som är verksamt inom sektorn för Fåglar, husdjur. Företagets huvudkontor finns i Moçamedes, Portugal.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis