• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fästtappar

Resultat för

Fästtappar - Import och export

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS grundades 1995 och är en ledande tillverkare av fästanordningar i stål. Företaget är baserat i Ankara, Turkiet. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet och har blivit en framstående global leverantör av fästanordningar. Med en 14 000 m2 stor produktionsanläggning, inklusive ett täckt område på 10 000 m2 i Ankara/Saray, förenar vi vårt gedigna arv med ett kundfokuserat synsätt. För oss på KALELILER FASTENERS är kundnöjdhet av största vikt. Vi är framstående inom tillverkning av skruvar, pinnbultar, ankarbultar och muttrar och använder metoder för både varmsmide och kallformning. Vår expertis omfattar olika typer av fästanordningar i stål och vi erbjuder både elförzinkade och varmförzinkade beläggningar. Vi är också specialiserade på geomet- och zink-nickelbeläggningar, med fokus på storskalig tillverkning av bultar och specialfästanordningar med hjälp av varmsmide. Vi levererar till en rad olika sektorer, såsom energiföretag, byggföretag, tillverkare av industridelar, stålbyggnad, byggnation på flygplatser, raffinaderier och maskinindustrin. Våra avancerade maskiner och utrustning gör att vi effektivt kan tillverka skräddarsydda delar av högsta kvalitet. Vi har kompetens inom automatisk skärning, varmsmide, kallformning, maskinbearbetning, valsgängning, värmebehandling, beläggningar och kvalitetskontroll. Under märket KLR erbjuder vi bultar och skruvar med gängor från M12 till M80, gängstänger och pinnbultar från M8 till M220 och muttrar från M20 till M80. Vi erbjuder också ankarbultar, U-bultar och J-bultar och har ett omfattande lager av olika fästanordningar. Kontakta oss för mer information!

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 3. BOSSONG SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Fästsystem för byggsektorn. Tillverkar och säljer kemiska fästmedel, vinylesterharster, polyester och epoxy samt tillbehör. Metallförankringar för medelstor till stora tyngder, standard och special, av stål 8, 8 och rostfritt. Läkt av zamak och mässing, läkt för lätt belastning av metallnylon. Spikmaskiner, spik och spikförband som är kompatibla med andra spikmaskiner. För manuell spikning och nitning. Skruv för zinkplåt, nubb, kronor, diamantskivor, elverktyg.

 4. SPS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  SPS srl är ett familjeföretag som har specialiserat sig på fästsystem. Vi producerar stift för att svetsa, dragnitar, strukturella nitar och skär och produkter på kundens specifikation som skruvar och andra speciella designdelar. Vi satsar på produktdiversifiering och kvalitet. Av denna anledning övervakas vår produktionsprocess i realtid av processdator och vårt kvalitetssystem är ISO 9001: 2015 certifierat.

 5. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  SFSB: er huvudpartner (med 20 års erfarenhet) för alla brådskande/snabba leveranser av fästmaterial (bultar, muttrar skruv) med materialcertifiering EN 10204 3.1, enligt drwg/spec, i alla material. Offshore, energi, petrokemisk industri, tung industri; brådskande behov. Specialdetaljer på bara några timmar eller dagar: leveransmöjligheter inom hela Europa. inte bunden till någon tillverkare. ASTM-bultar, turbinbultar, högtemperaturbultar, DIN 2510 alla typer. alla diametrar, längder och typer av material.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Fästtappar, sexkantbultar, Skruvar och muttrar av rostfritt stål, självgängande skruvar special, skruvar för spånplattor, eye bolt, skruv med runt huvud, Fästmuttrar och -skruvar, och rostfria stift för taktila beläggningar. Företagets huvudkontor finns i Yuyao City,zhejiang, Kina.

 2. A.R.T. ELEKTROMECHANIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget A.R.T. ELEKTROMECHANIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 3. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, Fästelement - metall, Fästtappar, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och små detaljer. Företagets huvudkontor finns i Suzhou, Kina.

 4. DIMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIMA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Könnern, Tyskland.

 5. PÖTTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PÖTTER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Breckerfeld, Tyskland.

 1. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Fästtappar, Gängade stänger, Muttrar, Överbyggnad, Metallskruv, träskruv, Plåtskruv, och rostfria skruvar. Företagets huvudkontor finns i Saint Priest, Frankrike.

 2. GEBR. SCHÜRHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEBR. SCHÜRHOLZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Plettenberg, Tyskland.

 1. MARO FASTENERS B.V.

  Nederländerna

  DET HANDLAR OM FÄSTDON Säkerhet ska aldrig vara ett problem. Många branscher måste uppfylla extremt höga krav vad gäller fästdon, t.ex säkerhetsprodedurer. Då behöver du en professionell specialistpartner. Med över 30 års erfarenhet är den internationella marknaden för fästdon och fästanordningar välbekant för oss. En partner som kan allt om din bransch och kan erbjuda ett komplett utbud av fästdon. MARO Fasteners är firma med internationell verksamhet och en trygg kontakt för kvalitetsprodukter från välrenommerade tillverkare. Vi har kunskap och erfarenhet från fästdon inom områden som: – Onshore- och Offshore - Byggnadsindustrin - Olje-och gasindustrin - Bilindustrin - Fästdon för andra sektorer - Handel. Vi ger våra kunder personlig och kompetent support och hjälp.

 2. ANKER SCHROEDER ASDO GMBH

  Tyskland

  Sedan flera årtionden är Anker Schroeder en pålitlig partner inom tung förankringsteknik för stålkonstruktioner i vatten, höga huskonstruktioner, brobygge samt tung maskin- och lyftteknik. Vår solida kvalitet talar för sig själv. I vårt tillverkningsprogram ingår förankringar av rundstål, ögleankare, hammar- och kulhuvudankare, ankaranslutningar, schacklar – från 25 t till 1500 t nyttolast – specialschacklar, lastschacklar, tippschacklar, standardschacklar, dragstångssystem, linfästen.

 3. HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD.

  Turkiet

  Företaget HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Inskärning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, Fästtappar, Stativ, Rostfritt stål, Fästtappar, och Stativ. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. APIS MC LTD

  Förenade kungariket

  Företaget APIS MC LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företaget är även verksamt inom Bultar och bultförband i titan, Fästande, Kemisk fixering, och Bultning inom petreokemisk industri. Företagets huvudkontor finns i Halesowen, Förenade kungariket.

 5. EWK GMBH

  Tyskland

  Företaget EWK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Schöntal, Tyskland.

 6. KLAUS FISCHER GMBH

  Tyskland

  Företaget KLAUS FISCHER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 7. LARCO - SCHMIERTECHNIK

  Tyskland

  Företaget LARCO - SCHMIERTECHNIK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Ehningen, Tyskland.

 8. HAGUE FASTENERS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget HAGUE FASTENERS LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Fästtappar, Fästande, bultar enligt ritning, Fästtappar, och mekanisk precisionsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Wolverhampton, Förenade kungariket.

 1. SHAFTS GMBH

  Schweiz

  Företaget SHAFTS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Lachen Sz, Schweiz.

 2. METALLHÜTTEN- UND RECYCLINGGESELLSCHAFT SCHUMACHER MBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget METALLHÜTTEN- UND RECYCLINGGESELLSCHAFT SCHUMACHER MBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Rommerskirchen, Tyskland.

 3. WERDA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WERDA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Finnentrop, Tyskland.

 4. CAGNASSO S.R.L.

  Italien

  Företaget CAGNASSO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företaget är även verksamt inom svarvning, och bultar. Företagets huvudkontor finns i Settimo Torinese, Italien.

 5. BONIONI SA

  Frankrike

  Företaget BONIONI SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Muttrar, Fästtappar, specialtillverkade skruvar och bultar enligt ritning, skruvar special, Muttrar, och Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Scionzier Cedex, Frankrike.

 6. TURKFASTENERS SANAYI TEKNOLOJILERI TIC.LTD.STI

  Turkiet

  Företaget TURKFASTENERS SANAYI TEKNOLOJILERI TIC.LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företaget är även verksamt inom Bultar, Skruvar, Bultar, och Skruvar. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 7. SBE VARVIT SPA

  Italien

  Företaget SBE VARVIT SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Fästtappar, och Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Reggio Emilia, Italien.

 8. ANEMO ENGINEERING

  Belgien

  Företaget ANEMO ENGINEERING, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fästelement - metall. Företaget är även verksamt inom Fästtappar, Fästtappar, skruvar, bultar, och metallmuttrar. Företagets huvudkontor finns i Leisele, Belgien.

 9. BERNHARD VOGELSANG TORNOPLUR VERTRIEB

  Tyskland

  Företaget BERNHARD VOGELSANG TORNOPLUR VERTRIEB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Langenberg, Tyskland.

 10. LAURENT FIXATION

  Frankrike

  Företaget LAURENT FIXATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Wiresträckare. Företaget är även verksamt inom Fixering - Material, Fästtappar, Gängade stänger, Fixering - Material, Fästtappar, Gängade stänger, och järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Thilay, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis