• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fästelement - metall

Resultat för

Fästelement - metall - Import och export

 1. MICRON AMERICA

  Turkiet

  MICRON AMERICA är beläget i Izmir i Turkiet och tillhandahåller öljetter, hålfästen för gardiner, tryckknappar, täckta knappar, jeansknappar och nitar av mässing, metall och plast samt fästmaskiner sedan 1995. Vår högkvalitativa tillverkningsstandard och vår hängivenhet till överlägsen kundtjänst har gjort oss till en ledande leverantör av hålfästen av plast och metall, knäppfästen, knappar, täckta knappar, jeansknappar, jeansnitar, fästmaskiner för hålfästen och maskiner för överklädning till industrier inom kläder, fordon och mycket mer. Micron America är välkänt för sin hängivenhet till att tillhandahålla produkter, service och priser till oslagbar kvalietet. Vårt mål är att göra kunden fullkomligt nöjd. Vår styrka är vår förmåga till kvickt och effektivt gensvar till kundens behov. Vi underlättar för våra kunder att välja rätt produkter för deras specifika behov. Vår högutbildade personal hjälper dig att välja rätt fästelement och/eller maskin för ditt projekt. Vi har miljontals fästelement på lager för att kunna leverera dem omedelbart vid beställning. Vi är stolta över vår artiga och tränade personal, och för vår snabba leveransförmåga av lagerprodukter. Vår erfarenhet gör det möjligt för oss att ge dig konsekvent kvalitet, punktlig service och konkurrenskraftig prissättning. Vi levererar till hela världen, snabbt, tryggt och effektivt. Vår höga kvalitet når ut över hela världen. Vi är en stark och framgångsrik organisation som fokuserar på kundnöjdheten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. OZKA ENDUSTRIYEL

  Turkiet

  Företagsgruppen Ozka har över trettio års erfarenhet av att forma metall. Våra företags målsättning är att vara en partner snarare än en leverantör. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar. Alla våra företag och team arbetar för 100 % kundnöjdhet. Vi garanterar felfria produkter med våra automatierade och manuella kvalitetskontroller. OZKA Industrial solutions är ett lösningsorienterat företag för specifika produktionslinjer inom stansning, kallformning, montering och nollvision. OZKA Heaters är det enda företaget i Turkiet som tillverkar bärbara gasvärmare. OZKA Kitchenwares specialiserar sig på aluminiumstekpannor och andra köksgeråd. OZKA Stamping formar alla sorters metallplåtar med bland annat värmebehandling och plätering. Besök vår grupphemsida och klicka på det relevanta företaget för mer information.

 3. MEC CONTAINER SAFETY SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Sedan 1988 erbjuder MEC lösningar som förbättrar lastsäkringen, tillförlitligheten och effektiviteten på Container- och Roll-on-/Roll-off-fartyg. Vi är övertygade om att kompetens och passion, tillsammans med flexibilitet och kvalitetsservice, är viktiga faktorer för att uppfylla de globala kraven och fortsätta att vara framgångsrika även i framtiden. Från våra kontor i Hamburg och Singapore erbjuder vi våra internationella kunder bästa support och eftermarknadstjänster. Vi har ett brett produktsortiment som kompletteras av ett stort tjänsteutbud. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och flera andra välrenommerade standarder och vi arbetar tillsammans med våra erfarna medarbetare för att upprätthålla en jämn kvalitet på de produkter vi erbjuder. Kunderna drar fördel av MEC-konceptet ”One-Stop-Shop“ som omfattar brainstorming, design, prototypframtagning, tillverkning, kvalitetskontroll och transport – där man hittar allt på ett ställe. Utöver surrningsutrustning av standardmodell erbjuder vi även måttanpassade lösningar som anpassas efter användarens egna krav.

 4. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Tyskland

  Vi är en traditionell tillverkare, certifierad enligt ISO-9001, med moderna tillverkningstekniker och innovativa produkter. Våra tre kärnområden taksortiment, fästsystem och stansade detaljer utgör en stabil grund för vår globala framgång. Innovation, kreativitet och kvalitet kännetecknar WUS-produkter. Våra säkerhetskrokar för tak, metalltakpaneler, rännkrokar, klämmor för stuprör, speciallösningar och snörasskydd, samt rörklämmor, klämmor för sprinklersystem, monteringskonsoler, monteringsprofiler och passande tillbehör är kända världen över. I området för stansnings-/bockningsdetaljer utvecklar och tillverkar vi nya och behovsanpassade produkter tillsammans med våra kunder. Våra egna avdelningar, utveckling, konstruktion, verktygstillverkning och produktion, jobbar tätt tillsammans med detta. Precis som alla våra takprodukter och badrumsutrustning lämnar våra stansnings-/bockningsdetaljer fabriken med motsvarande lämplig ytbehandling.

 5. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Wilhelm Modersohn GmbH & Co KG grundades år 1970 av Wilhelm Modersohn den äldre. Då bestod verksamheten i första hand av att tillverka och saluföra förankringar till färdiga betongfasader. I dag arbetar över 140 personer på huvudkontoret i tyska Spenge. Förutom tillverkningen av fasad- och betongankare samt specialkonstruktioner av rostfritt stål säljer Modersohn nu för tiden också handelsvaror som ankarjärn och gängstänger. Det ägarledda företaget har bland annat varit inblandat i stora projekt som Frauenkirche i Dresden, Berlins stadsslott och V&A-museet i Dundee. I samarbete med ackrediterade kontrollinstitut utvecklar Modersohn ständigt nya produkter inom fastsättningstekniken och kan därmed erbjuda både prisvärda och effektiva lösningar för byggnadsförankringar och fästanordningar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HONSEL-GROUP

  Tyskland

  Vi är en stark partner för allt inom fastsättningsteknik - 90 års utveckling, produktion och försäljning av fästanordningar och bearbetningslösningar av hög kvalitet, kombinerat med en fantastisk leveransberedskap och välbekant, snabb totalservice. Industri – Vi kan erbjuda speciallösningar med alltifrån specialfästen till helautomatiserade, processövervakade bearbetningslösningar. Fackhandel – Vi är en flexibel partner för återförsäljare och tillverkare inom alla branscher. Bilindustrin – Vår långa erfarenhet av avancerad support och leverans åt nästintill alla kända biltillverkare och deras leverantörer är en av våra kärnkompetenser. Verktyg och bearbetning – Vårt löfte är att hitta rätt bearbetningsmetod för varje fäste och användningsområde. Vi utvecklar och producerar handhållna verktyg som batteridrivna nitpistoler, men även automations- och komponentlösningar samt processövervakning. Allt från en och samma leverantör. Allt från HONSEL.

 2. Metalci Dugme Aksesuar

  Turkiet

  Vi är ett turkiskt företag som tillverkar knappar och accessoarer för grossister. Idag, när teknik och produktionsmaterial ständigt utvecklas och förändras, förnyas textilindustrin ständigt genom att använda mer funktionella och kreativa produkter. Vi har ett brett sortiment av knappar och klädaccessoarer, som t.ex.: •Knappar • Kardborrefästen • Nitar • Öglor • Spännen •Knytband etc. Utöver vårt breda sortiment av knappar och accessoarer, som tillför något alldeles extra till textilindustrin med sin kreativa stil, tar vi även fram unika lösningar. Vårt företag följer trender noga och uppdaterar ständigt produktionsmaterial och tekniker för att tillverka mer ekonomiska produkter och effektivisera produktionen. Vår forskning inom miljö pågår fortlöpande och vi släpper inte ut några miljögifter i samband med vår produktion. Alla råmaterial och beläggningar/färger som används i produktionen följer internationell standard och innehåller inga cancerogena ämnen. För oss är det jätteviktigt att produkterna levereras snabbt och på utsatt tid – distribution och originalproduktion sker enligt internationell standard. Vi garanterar att våra kunder får kvalitetsprodukter snabbt och på utsatt tid. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. SAXONIA-FRANKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som kvalitetsmedvetet familjeföretag stödjer SAXONIA-FRANKE sina kunder på alla områden inom såväl stansning och plastisk bearbetning som plastformgjutningsteknik och komponentmontering. Företaget grundades 1981 av Jörg Franke i Göppingen. 1987 kunde redan en ny, större produktionsbyggnad uppföras. Under de följande åren gjordes hela tiden ytterligare utbyggnader för att hantera den ständigt ökande orderutvecklingen inom företaget. 2016 invigdes ett nytt logistikcentrum. Med denna åtgärd kunde produktionsarealen utökas. Redan 2011 inleddes generationsbytet och Felix Franke gick in i företagsledningen. Vår framgång beror på innovation och handlingskraft samt ett kontinuerligt åtagande för kvalitet och tillförlitliga leveranser. Detta säkerställs genom kvalificerade medarbetare, genom användning av tekniskt uppdaterade maskiner och genom ett holistiskt och hållbart koncept för hanteringen av uppdragen som kommer från kunderna. Därvid är det viktigt för oss att vårt arbetes och våra produkters kvalitet och ekonomisk lönsamhet är nära förbundna med miljömässigt och socialt ansvar. Vårt integrerade managementsystem omfattar kvalitets-, miljö-, arbets- och hälsohantering. Vi är certifierade enligt ISO TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, EMAS III och OSHAS och använder det tyska regelsamlingen för hållbar utveckling.

 4. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Ryssland

  HEINRICH KIPP WERK tillverkar spännverktyg, standardelement och manöverdetaljer. Produktionen sker i Tyskland och görs med ett brett utbud av maskinutrustning. Produktsortimentet består av över än 65 000 artiklar, som skickas snabbt och smidigt tack vare logistikavdelningen på plats. KIPP är en pålitlig partner för industri, anläggnings- och maskinbyggnation. Utvecklingen och kvalitetskontrollen av produkterna utförs inom företaget. Våra omfattande produktionsresurser gör att vi kan erbjuda speciallösningar, som hopmontering av standardelement och enskilda detaljer. När vi utvecklar våra manöverdetaljer läggs särskild vikt vid ergonomi och stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har funnits sedan 1919. Sedan 1950 har vi fokuserat på egenutvecklade spännverktyg så som den klassiska KIPP-låsspaken. Företaget har över 480 anställda och finns för närvarande i över 50 länder.

 5. SEC SHIP'S EQUIPMENT CENTRE BREMEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  SEC är marknadsledande tillverkare av surrningsmaterial för containrar. Det är tack vare vår perfekta kombination av interna design- och ingenjörsanläggningar samt vår unika kompetens för både tillverkning och tjänster som SEC är förstavalet för varv och fartygsägare. SEC hjälper dig med planeringen av nästa byggprojekt. Förutom att leverera hårdvaror kan vi även erbjuda en mängd olika tjänster för att hjälpa fartygsägare hitta den säkraste och effektivaste lösningen. SEC kan ta fram koncept och färdiga lösningar för både varv och fartygsägare. SEC: s filosofi går ut på att bygga fartyget runt själva lasten. SEC-nätverket med företag, partners och aktieägare garanterar bästa möjliga service för våra kunder runt om i världen.

 1. BOSSONG SPA

  Italien

  Fästsystem för byggsektorn. Tillverkar och säljer kemiska fästmedel, vinylesterharster, polyester och epoxy samt tillbehör. Metallförankringar för medelstor till stora tyngder, standard och special, av stål 8, 8 och rostfritt. Läkt av zamak och mässing, läkt för lätt belastning av metallnylon. Spikmaskiner, spik och spikförband som är kompatibla med andra spikmaskiner. För manuell spikning och nitning. Skruv för zinkplåt, nubb, kronor, diamantskivor, elverktyg.

 2. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

 1. IGEL GMBH

  Tyskland

 2. THENAR SRL

  Italien

 3. LA FRAPPE ARDENNAISE SAS

  Frankrike

 4. ENGIMEN

  Estland

 5. KREUTZ & MOCK GMBH

  Tyskland

 6. KEBA FASTENINGS

  Tyskland

 7. A2Z FASTENERS

  Förenade kungariket

 8. INSERCO

  Frankrike

  INSERCO är specialist på monteringssystem och konstruerar och tillverkar innovativa fästsystem för alla industrisektorer. Idag utmärker sig företaget inom fixeringssystem för elektronik. Från specifika detaljer till hela system kan INSERCO leverera innovativa och ekonomiska lösningar. gänginsatser för plast: Vi lagerför ett stort sortiment av insatser för plast som vi tagit fram genom vår expertis inom plastbearbetning. Från plastinjektion till rotationsgjutning har vi de insatser som passar för den metod ni väljer: för hand, med värme, med press, med övergjutning. Insatser för tunnplåt: vårt sortiment av insatser för gängning och för spänning för tunnplåt som vi lagerför är anpassat till alla verksamhetsområden inom plåtbearbetning. Våra muttrar, sprintar och cylinderskruvar gör att ni kan producera hållfasta gängade system. Vi har ett stort lager av viktiga fixeringselement för att snabbt kunna svara på era behov.

 1. KIPP POLSKA SP. Z O.O

  Polen

  HEINRICH KIPP WERK tillverkar spännverktyg, standardelement och manöverdetaljer. Produktionen sker i Tyskland och görs med ett brett utbud av maskinutrustning. Produktsortimentet består av över än 25 000 artiklar, som skickas snabbt och smidigt tack vare logistikavdelningen på plats. KIPP är en pålitlig partner för industri, anläggnings- och maskinbyggnation. Utvecklingen och kvalitetskontrollen av produkterna utförs inom företaget. Våra omfattande produktionsresurser gör att vi kan erbjuda speciallösningar, som hopmontering av standardelement och enskilda detaljer. När vi utvecklar våra manöverdetaljer läggs särskild vikt vid ergonomi och stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har funnits sedan 1919, och har sedan 1950 fokuserat på egenutvecklade spännverktyg så som den klassiska KIPP-låsspaken. Företaget har över 350 anställda, och är verksamt i över 50 länder.

 2. SYSKOMP GMBH - EMICO

  Tyskland

  Namnet emico är ett registrerat varumärke som står för standardiserade komponenter och fästanordningar av plast och metall. Företaget grundades 1991 och har sedan dess växt till en partihandlare med över 20 000 olika artiklar. Vårt omfattande lager med standarddetaljer som t. ex. stift, nitar, buntband och till behör, skruvlåsanordningar, mellanlägg och distansbrickor, skyddskåpor och pluggar, samt skenor av olika slag gör att vi alltid kan leverera snabbt. Förutom standardsortimentet erbjuder vi även möjligheten att beställa specialtillverkade komponenter efter ritning. Våra moderna bearbetningsystem gör att vi effektivt och prisvärt kan hantera många olika typer av material för svarvning och fräsning. Hos oss hittar du bland annat: konformade lock och pluggar, snabbmonteringspluggar, gängskydd, pluggar till runda rör och lock till fyrkantsrör.

 3. SCHMALE GMBH + CO KG

  Tyskland

  Sedan vår firma grundades för 100 år sen, har vi följt vår vision om att positionera oss som specialist för utveckling och tillverkning av beslag och fästmaskiner. Vi utvecklar och tillverkar uteslutande i Tyskland, i tradition med Made in Germany. Alla produkter säljs emellertid över hela världen, vår exportandel ligger på nästan 80 %. Våra produkter och tjänster håller högsta kvalitet och det i kombination med vår tillförlitliga kundvård har hjälpt oss att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, baserade på förtroende. På våra utvecklings- och konstruktionsavdelningar sker löpande vidareutveckling av befintliga och framtagning av nya produkter samt innovativa produktionsprocesser.

 4. ZAFIRAKIS FASTENERS

  Grekland

  Import och partiförsäljning av fästen och industriverktyg sedan 1970 i Grekland och Balkan. ZAFIRAKIS FASTENERS är verksamma inom fästen och industriverktyg, och äger två lagerlokaler och två verkstäder på 5 000 m2 med 25 välutbildade anställda, och ett produktsortiment på över 30 000 artiklar som: skruvar, industriverktyg som elektriska, hand industriella, fästen, insexskruvar, självgängande skruvar, självborrande skruvar, gråpappskruvar, bultar med sexkanthuvud, stållina, kedjor, beslag, säkerhetsprodukter

 5. PENNINGA TECHNISCH HANDELSBEDRIJF B.V.

  Nederländerna

  fastspänningsverktyg, fastspänningskomponenter, maskinelement, organkomponenter, kontrollutrustning, spakar, handtag, standardkomponenter, fastspänningsteknologi, handvred, ventilvred, gängade spindlar, snabburkoppling, fästen, vippande positionerare, skyddshattar, gångjärn, axelbultar, bussningar, anslutningsdon, vätskenivåindiktaorer, manöverdelar , Novo•Grip, SympaTouch, maskin- och fixturanordningar.

 6. CLABOTS TOOLS

  Belgien

 7. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Ungern

 8. CHINA ANCHOR BOLT FACTORY

  Kina

 9. LITNAGLIS

  Litauen

 10. MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A.

  Spanien