• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färskt kött och fjäderfä

Resultat för

Färskt kött och fjäderfä - Import och export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 3. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familjestruktur med säte i Isère, specialiserad på styckningen av häst, färdigmat av häst & förädling hästkött. Hästuppfödning, slaktning av häst, utbening, styckning häst, förädling av hästkött, vakuumförpackning, i låda, i bulk, på burk, distribution. Behärskar alla led i franska hästbranschen. IFS-certifiering på vår produktionsanläggning.

 4. MAGUISA

  Spanien

  Verified by europages badge

  MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.), vars säte ligger i Guijuelo (Salamanca), ägnar sig nästan uteslutande åt förädling av iberiskt fläsk på industriell nivå. Dess avsikt var att bygga ett slakthus med en avdelning för utskärning och smältning av fett, med en slaktnings och styckningsverksamhet av grisar avsedda för sin industri, men även med förädlingen av späcket till fett via en smältningsprocess. Verksamheten startade 1982.

 5. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COQ DES PRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, Färskt kött och fjäderfä, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, pastej kyckling, kycklingar biologiska, vol-au-vent, kycklinglår, och Rillettes. Företagets huvudkontor finns i Fernelmont, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CLOVER VALUE S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CLOVER VALUE S.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom iberiskt fläsk, Iberiska charkuterier, iberisk skinka, carabinier, fisk och skaldjur, spanska produkter, och DELIKATESSPRODUKTER. Företagets huvudkontor finns i Salamanca, Spanien.

 2. HOREMEAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget HOREMEAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Köttstyckning, Kalvkött, Griskött, Färskt kött och fjäderfä, Köttstyckning, Kalvkött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 3. ÖZTAS FLEISCHHANDEL & DÖNERPRODUKTION EK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ÖZTAS FLEISCHHANDEL & DÖNERPRODUKTION EK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Moers, Tyskland.

 4. NANOY STAVROULA MON LTD

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget NANOY STAVROULA MON LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Köttförädlingsmaskiner, Bambu och vass - Produkter, Handskar, Köttförädlingsmaskiner, träspett av bambu, Bambu och vass - Produkter, slipare, spiralrör, och Handskar. Företagets huvudkontor finns i Ilion, Grekland.

 5. UMIXMART

  Förenade arabstaterna

  Umixmart är en livsmedelsleverantör som har byggt långvariga kundrelationer genom att tillhandahålla högkvalitativa livsmedelsprodukter i alla prisklasser. Vi strävar efter att expandera marknaden i länder i Mellanöstern. Vårt utbud består främst av produkter från ukrainska, brasilianska och argentinska gårdar. Vi exporterar till länder i Mellanöstern, Europa och Asien. Vårt kycklingsortiment består av: kyld eller fryst hel kyckling, lår, benlös kyckling (shawarma), klubbor, kycklingvingar, fötter osv. Köttprodukterna vi förbereder för våra kunder innefattar stycken som: entrecôte, bavette, lägg, hals, rulle, flank, skuldra och ländstycke. Vi har även rostbiff, vingar, bringa, skuret, magar, lever och flankar. Att tillhandahålla näringsrik kost som stärker folks välmående är väldigt viktigt för vårt företag. Som den främsta leverantören av livsmedel och drycker på marknaden i Förenade arabemiraten och länder i Mellanöstern möter vi kundernas växande efterfrågan för hälsosamma livsmedelsprodukter och ingredienser. Vi samarbetar bara med fabriker som är certifierade utefter internationell standard för livsmedelsbearbetning. För den muslimska marknaden har vi certifierade Halalprodukter.

 1. PORC MERCATUS APS

  Danmark

  Porc Mercatus exporterar danska spädgrisar till den europeiska marknaden. Vår kärnverksamhet är export av 3-rasiga danska spädgrisar och slaktgrisar till den europeiska marknaden. Vi erbjuder en komplett familj tjänster somomfattar transport, veterinärgodkännande, officiell registrering och förberedning av nödvändiga exporthandlingar. Med utgångspunkt från ett ömsesidigt förtroende kommer vi, genom utmärkt service och fokus på långvarigt samarbete, att bli en attraktiv och tillförlitlig och inspirerande partner för våra kunder. Porc Mercatus är en godkänd exportör av levande grisar producerade i Danmark. Om du vill köpa avvanda grisar eller slaktgrisar kan du be om en personlig offert.

 2. RESDROB SP. Z O.O.

  Polen

  Res-Drob är ett modernt slakteri för kycklingar, och en anläggning som hanterar fågel. Företaget har varit verksamt i över 65 år men genomgår ständiga moderniseringar och introducerar nya tekniker. Res-Drob exporterar för närvarande 50 % av det producerade köttet till Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Irland, Tjeckien, Slovakien, Bulgarien och Rumänien, liksom till Vietnam, Hongkong och länder i Centralafrika. Företaget samarbetar med välkända leverantörer.

 1. PORTALCONSA

  Spanien

  PORTALCONSA satsar på typiska produkter från Galicien, som traditionell chorizo och chorizo med lök, fläsklägg, sidfläsk, cacheira (grishuvud)..., utan att för den skull glömma bort mer vanliga produkter som råbiff, korv och criollo, men naturligtvis alltid med högsta kvalitet på råvaror från regionen och yrkeskunnandet hos experter, samt en teknisk infrastruktur som inte kan annat än bidra till våra produkters excellens.

 2. LUALCO SL

  Spanien

  LUALCO S.L. är ett företag inom köttsektorn specialiserat på styckning och försäljning av färskt, kylt och fruset kött. Deras EEG-godkända anläggningar är belägna i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo, Spanien). Bland deras viktigaste aktiviteter och produkter: styckning, charkuterivaror (chorizo från Galicien, torkad korv, rillons, trast, etc.), insaltning (skinka från Galicien, bröst, tarmar, etc.), köttfärs, kyllager, inälvor och biprodukter.

 3. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanien

  Castellana de Carnes S.A. är ett företag specialiserat inom produktion, uppfödning och avel av nötkreatur, slakt och styckning av färskt nötkött av hög kvalitet. Enligt traditionen väljer vi alltid ut djurslag utifrån deras ras och köttkvalitet: Naturitycla, Debuey och Ternera Castellana. Idag är Castellana de Carnes ett av de största nationella företagen som säljer färskt nötkött av kvalitet.

 4. KIKAS OÜ

  Estland

  kött, köttprodukter. Grossist-och detaljisthandel med köttprodukter, fågel och livsmedel.

 5. COURTIN HERVOUET

  Frankrike

  Företaget COURTIN HERVOUET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Gåslever, Kött och charkuterivaror, Charkuterivaror och skinkor, Gåslever, halalcertifiering, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Rungis, Frankrike.

 6. EUROVOLAILLES

  Frankrike

  Företaget EUROVOLAILLES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Gåslever, fjäderfän, vilt, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Rungis Cedex, Frankrike.

 7. SPITZER GASTRO-FOOD-SERVICE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget SPITZER GASTRO-FOOD-SERVICE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Recklinghausen, Tyskland.

 8. GENERATIONSOUND COCKTAILSERVICE INH. PATRICK HAUSOTTER

  Tyskland

  Företaget GENERATIONSOUND COCKTAILSERVICE INH. PATRICK HAUSOTTER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Erdweg, Tyskland.

 1. KIM PHI ASIAFOOD GMBH

  Tyskland

  Företaget KIM PHI ASIAFOOD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 2. FRIGORÍFICO CÁRNICO PEDRO RODRÍGUEZ S.L.

  Spanien

  Företaget FRIGORÍFICO CÁRNICO PEDRO RODRÍGUEZ S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom färskt kött. Företagets huvudkontor finns i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

 3. MECKLENBURGER GASTRO GROSSHANDEL

  Tyskland

  Företaget MECKLENBURGER GASTRO GROSSHANDEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Stralsund, Tyskland.

 4. ORIENT'HAL MARKET

  Frankrike

  Företaget ORIENT'HAL MARKET, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom halalcertifiering, franskt kött, och Kvalitetscertifiering. Företagets huvudkontor finns i Sainte-Luce-Sur-Loire, Frankrike.

 5. ÁNGEL ARÉVALO

  Spanien

  Företaget ÁNGEL ARÉVALO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Lagerhus, kylförvaring, Kött och charkuterivaror, styckningssalar, Lagerhus, kylförvaring, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 6. MONTES DE JABUGO SL

  Spanien

  Företaget MONTES DE JABUGO SL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom kött, iberijske šunke, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Lebrija, Spanien.

 7. TOMEX, PROIZVODNJA, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.,

  Slovenien

  Företaget TOMEX, PROIZVODNJA, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O.,, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom köttfärs och biprodukter, och export färskt kött. Företagets huvudkontor finns i Ilirska Bistrica, Slovenien.

 8. Frigorífico Karmac Spa

  Korea

  Företaget Frigorífico Karmac Spa, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Kött och charkuterivaror, Färskt kött och fjäderfä, urbenat kött, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Santiago, Korea.

 9. COTEPAS DISTRIBUIDOR ALIMENTARIO

  Spanien

  Företaget COTEPAS DISTRIBUIDOR ALIMENTARIO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Santa Cruz De Bezana, Spanien.

 10. BEST EXPORT

  Ukraina

  Företaget BEST EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Ägg, Byggnadsvirke, foder till djurbesättningar, Färskt kött och fjäderfä, Ägg, och Byggnadsvirke. Företagets huvudkontor finns i Kherson, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Färskt kött och fjäderfä - Import och export

Antal resultat

13 779 Företag