• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färskt höns- och kycklingkött

Resultat för

Färskt höns- och kycklingkött - Import och export

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH är specialiserade på partiförsäljning av globalt erkända och högt värdesatta livsmedel, generella handelsvaror samt livsstilsprodukter till otaliga länder. Den ökade efterfrågan på västliga livsmedels- och daglighandelsvaror i nästan alla europeiska länder har gjort att vårt företag har blivit en av de snabbast växande företagen på den globala exportkedjan av dagligvaror. Vår framgång beror på vår exceptionella kundtjänst, en snabb och pålitlig leveranskedja samt vår djupgående kännedom om den globala marknaden för dagligvaror. Med åratal av erfarenhet inom sourcing och distribution av märkesvaror över hela världen har vi utvecklat en omfattande förståelse av industrin. Vårt strategiska partnerskap med de växande östliga marknaderna har bidragit till att stärka vår position. På Mir Han Bau GmbH är vi stolta över att leverera högkvalitativa märkesprodukter och möta den globala handelns krav. Vi är hängivna till att bevara vår utmärkta kundtjänst, säkerställa snabba och pålitliga leveranser samt kapitalisera på möjligheter inom den ständigt växande märknaden för västliga livsmedel och daglighandelsvaror.

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 3. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO är en organisation av ukrainska jordbrukare (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") vars huvudverksamhet består av odling av säd, tekniska grödor och oljefrön. Vår lagring och försäljning upprätthåler landets livsmedelssektor inom grödor genom odling utifrån engagemang från skickliga arbetare och de senaste teknikerna. GC KUSHPIT-AGRO är ett familjeföretag om har blomstrat i snart 30 år. Våra landmassor når 5 000 hektar. Våra främsta grödor: vårvete, vintervete, solros, majs, sojabönor, bovete. Gårdarna har sina egna maskiner och traktorer. 2020 upprättades vår egen sädrengöringsfakulitet, med tork. Lyftkapacitet 40 000 ton. Vi har även ett eget testlabb och egna lastbilar för sädtransport. En överskådlig information om oss finns på vår hemsida: www.kushpit-agro.com. Vi säljer våra produkter både i Ukraina och utomlands. Vi kan arbeta med villkor som DAP och CIF. Vi leverar våra produkter med våra egna lastbilar, eller anordnar containertransport på väg eller järnväg.

 4. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COQ DES PRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, Färskt kött och fjäderfä, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, pastej kyckling, kycklingar biologiska, vol-au-vent, kycklinglår, och Rillettes. Företagets huvudkontor finns i Fernelmont, Belgien.

 5. DPAQ LDA

  Portugal

  Företaget DPAQ LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, Rafinirano sončnično olje, organiska gödningsmedel, drycker i parti, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Baleizao, Portugal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ZOURAS POULTRY

  Grekland

  Företaget ZOURAS POULTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ägg. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, ruvägg, pastöriserade färska ägg, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Alexandroupoli, Grekland.

 2. BINGHAM APPLIANCES

  Förenade kungariket

  Företaget BINGHAM APPLIANCES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom stråkinstrument och stränginstrument, och plockningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Waltham Abbey, Förenade kungariket.

 3. BPPARTNERS LTD -AMVROSIADIS AVEE

  Grekland

  Företaget BPPARTNERS LTD -AMVROSIADIS AVEE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Katerini, Grekland.

 4. POLLI AZZOLINA

  Italien

  Företaget POLLI AZZOLINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Mineo, Italien.

 5. KMC FOOD GROUP

  Förenade kungariket

  Företaget KMC FOOD GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom fågelkött, fårkött, och kycklingbröst. Företagets huvudkontor finns i Bilston, Förenade kungariket.

 1. COUNTRY FRESH PULLETS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget COUNTRY FRESH PULLETS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Shropshire, Förenade kungariket.

 2. VANOBEL

  Belgien

  Företaget VANOBEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom kycklingbröst, kycklinglår, Kycklingvingar, och hönskött. Företagets huvudkontor finns i Sint-Eloois-Vijve, Belgien.

 1. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgien

  Företaget ANZCO FOODS EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fårkött. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Färskt höns- och kycklingkött, Färskt kött och fjäderfä, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Oudenaarde, Belgien.

 2. AN CONSULTING

  Turkiet

  Företaget AN CONSULTING, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom gödningsmedel, träflis, och utrustning för flygindustri. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. LA POLLERÍA DE MIGUEL

  Spanien

  Företaget LA POLLERÍA DE MIGUEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom kycklingar biologiska, och fitnessartiklar. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 4. MATADERO JOSÉ CALATAYUD E HIJOS, S.A.

  Spanien

  Företaget MATADERO JOSÉ CALATAYUD E HIJOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, förkokta livsmedel, hönskött, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Calahorra, Spanien.

 5. MERDA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget MERDA SP. Z O.O., som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Färskt kött och fjäderfä, kycklingar för gastronomi, hönskött, och kött i parti. Företagets huvudkontor finns i Keblowo, Polen.

 6. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgien

  Företaget LIEBEN GEVOGELTE & WILD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, smörtillverkare, ägg, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Genk, Belgien.

 7. GRUPPO SICULA CARNI SRL

  Italien

  Företaget GRUPPO SICULA CARNI SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom färskt kött i parti, lager för djupfrysta produkter, färskt fågelkött, och livsmedel i parti. Företagets huvudkontor finns i Bronte, Italien.

 8. NIFICO

  Polen

  Företaget NIFICO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, Kött- och korvkonserver, fjäderfän, Färskt höns- och kycklingkött, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Goczalkowice Zdroj, Polen.

 1. AN CONSULTING

  Turkiet

  Företaget AN CONSULTING, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Färskt höns- och kycklingkött, träflis, Gödsel och produkter för jordförbättring, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. VIKI D.O.O.

  Kroatien

  Företaget VIKI D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom hönskött. Företagets huvudkontor finns i Cakovec, Kroatien.

 3. UAB M-TRADE GROUP

  Litauen

  Företaget UAB M-TRADE GROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom hönskött, frysta grönsaker, oxkött, och färskt fläsk. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Litauen.

 4. HOOK MEAT

  Förenade kungariket

  Företaget HOOK MEAT, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, griskött, kött, getkött, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 5. BROEIERIJ DAVID

  Belgien

  Företaget BROEIERIJ DAVID, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom Broilervingar, Kycklingavel, och Produktion av ägg för avel. Företagets huvudkontor finns i Tielt, Belgien.

 6. PHU SUŁKOWSKI

  Polen

  Företaget PHU SUŁKOWSKI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom fjäderfän. Företagets huvudkontor finns i Kargowa, Polen.

 7. EREN GMBH ( FROZEN FOODS EXPORTER )

  Tyskland

  Företaget EREN GMBH ( FROZEN FOODS EXPORTER ), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsbearbetning, solrosolja, ved, socker, och Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 8. WILLEM SPOORMANS

  Belgien

  Företaget WILLEM SPOORMANS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Arendonk, Belgien.

 9. BISCA

  Tyskland

  Företaget BISCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Griskött, Färskt höns- och kycklingkött, Foder för boskap och fjäderfä, solrosolja, Griskött, Färskt höns- och kycklingkött, och Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Stege, Tyskland.

 10. ARVY MEATS LIMITED UK

  Förenade kungariket

  Företaget ARVY MEATS LIMITED UK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt höns- och kycklingkött. Företaget är även verksamt inom kyckling, och kycklingslonza. Företagets huvudkontor finns i Spalding, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis