• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färska kaniner

Resultat för

Färska kaniner - Import och export

 1. SKY-AGRICULTURE

  Turkiet

  Företaget SKY-AGRICULTURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företagets huvudkontor finns i istanbul, Turkiet.

 2. TAVSUN TAVŞAN

  Turkiet

  Företaget TAVSUN TAVŞAN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom färskt kaninkött, kaninkött fryst, kaninkött, och kaninuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 3. VERATAVŞAN

  Turkiet

  Företaget VERATAVŞAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, kaninkött fryst, kaninuppfödning, anläggningar och utrustningar för kaninuppfödning, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. TAVET TAVŞAN

  Turkiet

  Företaget TAVET TAVŞAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 5. PENTACOELHO SA

  Portugal

  Företaget PENTACOELHO SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom kaninkött fryst. Företagets huvudkontor finns i Bombarral, Portugal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COGAL

  Spanien

  Företaget COGAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom färskt kaninkött, kaninkött fryst, och kaninkött. Företagets huvudkontor finns i Pontevedra, Spanien.

 2. PLUDIS

  Belgien

  Företaget PLUDIS, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Färska kaniner, Färskt höns- och kycklingkött, Färska kaniner, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Bree, Belgien.

 3. LONKI

  Belgien

  Företaget LONKI, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom kaninkött, och färskt kaninkött. Företagets huvudkontor finns i Temse, Belgien.

 4. GEORGIADIS RABBIT FARM

  Grekland

  Företaget GEORGIADIS RABBIT FARM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom kaninuppfödning, och kaninkött. Företagets huvudkontor finns i AGIOS ATHANASIOS-THESALONIKI, Grekland.

 5. VAN ASSCHE

  Belgien

  Företaget VAN ASSCHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom köttslaktning. Företagets huvudkontor finns i Deinze, Belgien.

 1. FPUH AMCIU

  Polen

  Företaget FPUH AMCIU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom kaninkött, och färskt kaninkött. Företagets huvudkontor finns i Liszki, Polen.

 2. KROLIKOFF, LTD.

  Ukraina

  Företaget KROLIKOFF, LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, kaninuppfödning, kaninkött, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Cherkassy Region, Yvanky Village, Lenina Str., 1b, Ukraina.

 1. GNISSEKO FARM

  Kamerun

  Företaget GNISSEKO FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom färskt kaninkött. Företagets huvudkontor finns i Douala, Kamerun.

 2. OLIVIA LTD.

  Ungern

  Företaget OLIVIA LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företagets huvudkontor finns i Lajosmizse, Ungern.

 3. LE LAPIN D'ARTOIS

  Frankrike

  Företaget LE LAPIN D'ARTOIS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Färska kaniner, och Färska kaniner. Företagets huvudkontor finns i Lillers, Frankrike.

 4. BON SERVICE S.R.L.

  Italien

 5. TESI VITTORIO S.R.L.

  Italien

 6. POLLO CASTELLANO DI GAMBA IDO & C. ( S.N.C. )

  Italien

 7. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Tyskland

  Företaget TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Nötkött, Djupfryst kött, Gastronomiska specialiteter, Färskt kött och fjäderfä, Nötkött, Djupfryst kött, och Gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 8. POLI S.N.C.

  Italien

 1. ALEMAS S.R.L.

  Italien

 2. PLUIMVEESLACHTERIJ GEBR. HEIJS B.V.

  Nederländerna

  Företaget PLUIMVEESLACHTERIJ GEBR. HEIJS B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Leek, Nederländerna.

 3. H.S.H. S.R.L.

  Italien

 4. DANCKERS PLUIMVEEHANDEL

  Belgien

  Företaget DANCKERS PLUIMVEEHANDEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, kycklingbröst, och Färskt vilt. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 5. WEIZER BERGLAND SPEZIALITÄTEN VERTRIEBS-GESMBH

  Österrike

  Företaget WEIZER BERGLAND SPEZIALITÄTEN VERTRIEBS-GESMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, Griskött, Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Weiz, Österrike.

 6. BRÜDER LEHNER, GEFLÜGEL- UND EIERPRODUZENTEN, GESELLSCHAFT MBH

  Österrike

  Företaget BRÜDER LEHNER, GEFLÜGEL- UND EIERPRODUZENTEN, GESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, Färskt kött och fjäderfä, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Zemendorf, Österrike.

 7. AVICOLA CASALDUNESE DI FOCARETA MICHELINA & C. S.N.C.

  Italien

 8. TRE D S.R.L.

  Italien

 9. AZZURRA CARNI S.R.L.

  Italien

  Företaget AZZURRA CARNI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Kött och charkuterivaror, Färskt kött och fjäderfä, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Caraglio, Italien.

 10. STORTEBOOM FRESH B.V.

  Nederländerna

  Företaget STORTEBOOM FRESH B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Putten, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis