• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färska kaniner

Resultat för

Färska kaniner - Import och export

 1. SKY-AGRICULTURE

  Turkiet

  Företaget SKY-AGRICULTURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företagets huvudkontor finns i istanbul, Turkiet.

 2. PENTACOELHO SA

  Portugal

  Företaget PENTACOELHO SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom kaninkött fryst. Företagets huvudkontor finns i Bombarral, Portugal.

 3. COGAL

  Spanien

  Företaget COGAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom färskt kaninkött, kaninkött fryst, och kaninkött. Företagets huvudkontor finns i Pontevedra, Spanien.

 4. TAVSUN TAVŞAN

  Turkiet

  Företaget TAVSUN TAVŞAN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom färskt kaninkött, kaninkött fryst, kaninkött, och kaninuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 5. VERATAVŞAN

  Turkiet

  Företaget VERATAVŞAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, kaninkött fryst, kaninuppfödning, anläggningar och utrustningar för kaninuppfödning, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TAVET TAVŞAN

  Turkiet

  Företaget TAVET TAVŞAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 2. LONKI

  Belgien

  Företaget LONKI, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom kaninkött, och färskt kaninkött. Företagets huvudkontor finns i Temse, Belgien.

 3. PLUDIS

  Belgien

  Företaget PLUDIS, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Färska kaniner, Färskt höns- och kycklingkött, Färska kaniner, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Bree, Belgien.

 4. FPUH AMCIU

  Polen

  Företaget FPUH AMCIU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom kaninkött, och färskt kaninkött. Företagets huvudkontor finns i Liszki, Polen.

 5. GEORGIADIS RABBIT FARM

  Grekland

  Företaget GEORGIADIS RABBIT FARM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom kaninuppfödning, och kaninkött. Företagets huvudkontor finns i AGIOS ATHANASIOS-THESALONIKI, Grekland.

 1. KROLIKOFF, LTD.

  Ukraina

  Företaget KROLIKOFF, LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom kaninuppfödning, och kaninkött. Företagets huvudkontor finns i Cherkassy Region, Yvanky Village, Lenina Str., 1b, Ukraina.

 2. VAN ASSCHE

  Belgien

  Företaget VAN ASSCHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom köttslaktning. Företagets huvudkontor finns i Deinze, Belgien.

 1. GNISSEKO FARM

  Kamerun

  Företaget GNISSEKO FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom färskt kaninkött. Företagets huvudkontor finns i Douala, Kamerun.

 2. OLIVIA LTD.

  Ungern

  Företaget OLIVIA LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företagets huvudkontor finns i Lajosmizse, Ungern.

 3. LE LAPIN D'ARTOIS

  Frankrike

  Företaget LE LAPIN D'ARTOIS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Färska kaniner, och Färska kaniner. Företagets huvudkontor finns i Lillers, Frankrike.

 4. BON SERVICE S.R.L.

  Italien

 5. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COQ DES PRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, Färskt kött och fjäderfä, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, pastej kyckling, kycklingar biologiska, vol-au-vent, kycklinglår, och Rillettes. Företagets huvudkontor finns i Fernelmont, Belgien.

 6. TESI VITTORIO S.R.L.

  Italien

 7. BRÜDER LEHNER, GEFLÜGEL- UND EIERPRODUZENTEN, GESELLSCHAFT MBH

  Österrike

  Företaget BRÜDER LEHNER, GEFLÜGEL- UND EIERPRODUZENTEN, GESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, Färskt kött och fjäderfä, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Zemendorf, Österrike.

 8. SANDRI S.P.A.

  Italien

 1. PICCOLA COOPERATIVA AVICOLA ITALIANA S.C.A.R.L.

  Italien

 2. F F V FRISCH FLEISCH VERARBEITUNG INH. ANGELIQUE SCHNUSENBERG

  Tyskland

  Företaget F F V FRISCH FLEISCH VERARBEITUNG INH. ANGELIQUE SCHNUSENBERG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Anröchte, Tyskland.

 3. MORESSI CARNI S.R.L.

  Italien

  Företaget MORESSI CARNI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Färskt höns- och kycklingkött, Hönsfåglar, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Macerata, Italien.

 4. POLLO CASTELLANO DI GAMBA IDO & C. ( S.N.C. )

  Italien

 5. NUOVA FOOD S.R.L.

  Italien

  Företaget NUOVA FOOD S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Färskt höns- och kycklingkött, Hönsfåglar, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Striano, Italien.

 6. DRAXLER GEFLÜGEL-WILD GMBH

  Österrike

  Företaget DRAXLER GEFLÜGEL-WILD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, Färskt kött och fjäderfä, Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, och Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Mooskirchen, Österrike.

 7. KLEIN GMBH & CO. KG - GEFLÜGELFEINKOST -TIEFKÜHLLAG

  Tyskland

  Företaget KLEIN GMBH & CO. KG - GEFLÜGELFEINKOST -TIEFKÜHLLAG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Drensteinfurt, Tyskland.

 8. AVICOLA 90 S.R.L.

  Italien

 9. GERALD MÜLLER

  Österrike

  Företaget GERALD MÜLLER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, Färskt kött och fjäderfä, Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Ägg, och Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Villach, Österrike.

 10. SABAV

  Marocko

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis