• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färska ärtväxter

Resultat för

Färska ärtväxter - Import och export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  FEMIA utformar och bygger maskiner och utrustning för förberedning och kontinuerlig värmebehandling av grönsaker, majs och frukt. Vi har försett industrier inom förpackning, djupfrysning och färska livsmedel på alla kontinenter i snart 60 år. Från produktmottagning i fabriken, till överföring till förpackning- eller infrysningslinjer; vi har svar på allt du behöver, med ett brett utbud av kapaciteter upp till 20 ton i timmen: Mottagning och inmatning till löpande band, rengöring, tvätt, sortering, gradering, avstjälkning, trimning, beskärning, förflyttning och transport. Kontinuerlig värmebehandling: blanchering, kylning, återfuktning, torkning. Vi utvecklar och förbättrar kontinuerligt våra maskiner för att möta dina behov: Ökad avkastning på dina linjer, bevarande av kvaliteten på dina produkter, förminskning av vatten- och energiåtgång, förenkling och minskade kostnader för maskinunderhåll, ökad hållbarhetstid för dina maskiner.

 2. DINASTY HARPEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  ”Vår mission: leverera så färska grönsaker som möjligt och av högsta kvalitet, i hela världen, till konkurrenskraftiga priser”. Sedan 2022 är DINASTY HARPEN specialisten på export av potatis och lök. Vi är tillgängliga hela året för att leverera lämpliga produkter av utmärkt kvalitet. Inom vårt företag förstår alla vad vi siktar på. Vi arbetar stenhårt för att skilja oss från konkurrenterna. Vårt unga och dynamiska team står till er tjänst för att ta de bästa besluten. Företaget exporterar och distribuerar i parti diverse produkter, i synnerhet grönsaker som potatis och lök. Vi är ett starkt team, väletablerat och ärligt, vars mål är att exportera potatis och lök till Västafrika. För att erbjuda en säker miljö för våra kunders investeringar, åtar sig företaget att leverera kvalitetsprodukter och en professionell service för att underbygga våra kunders förtroende. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. KTRACO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 20 år är företaget KTRACO specialiserat på färska frukter och grönsaker och nötter, både hos producenter och distributörer. Företaget positionerar sig som professionella inom området, både vad gäller kännedomen av jordbruksprodukter, de olika sorterna, och deras tillgänglighet samtidigt som vi garanterar deras kvalitet. Det erbjuder endast färska frukter och grönsaker av hög kvalitet. Således erbjuder KTRACO endast produkter från dagliga leveranser som är tillgängliga på deras plattform för försäljning online. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Turkiet

  Verified by europages badge

  3K Global grundades 1979 som en grönsakshandlare i Izmir i Turkiet. Vi är ett företag som kombinerar traditionell jordbrukskunskap med moderna jordbruksmetoder. Ända sedan 2000 har vi varit en bro mellan det förflutna och nutiden inom agrikultur. Som 3K Global hanterar vi transport och kylförvaring i lastbilar och lagerlokaler. Vi har exporterat färsk frukt över hela världen, och är en av de största exportörerna av färsk frukt och grönsaker i Turkiet. Vi garanterar färskhet och kvalitet till våra kunder för alla volymer. Vi kan paketera och sälja 20 000 ton. Huvudprodukter: avokado, äpple, päron, citrus, kvittenfrukt, kiwi, persika, nektarin, granatäpple, banan, grönsaker. våra produkter kommer främst från: •Antalya: Tropiska frukter och grönsaker •Denizli: Äpplen, persikor, granatäpplen •Bursa: Persikor, kiwifrukter, kvittenfrukter, päron och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vårt uppdrag är att levera våra färgstarka frukter och grönsaker till försäljningsställen i deras färskaste, renaste och mest utsökta form, utan skador under odling, skörd, paketering och distrubition. Alla steg i processen är optimerade för mesta möjliga hygieniska miljö. Våra främsta mål är färskhet, renlighet och bästa kvalitet. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  CHAMPINI grundades 2004 i Blizanów i Polen, med lokaler som innefattar kyllager, lastkajer, en produktionsanläggning för skalade grönsaker samt kontor. Färsk frukt, grönsaker och svamp är vår kärna. Det perfekta klimatet och den perfekta jorden i centrala Polen gör att vi kan tillhandahålla förstklassiga produkter till våra partiklienter i Tyskland och över hela Europa. Vi prioriterar färskhet och kvalitet; därför föredrar vi kortare transportsträckor. Merparten av våra leverantörer är lokala, certifierade jordbrukare, producenter eller producentgrupper som har samarbetat framgångsrikt med oss i många år. Eftersom färskhet är av högsta vikt inom vår bransch arbetar vi under "I tid"-principen. Det innebär att vi i regel inte håller våra produkter i lager. Allting inhandlas direkt från odlingarna, för att produkterna ska vara så färska som möjligt. Det gör det möjligt för oss att ta emot din beställning, göra inköp, sammanställa, lasta och transportera dina varor inom 48 timmar. Service är vår andra stora prioritet - det är viktigt för oss att vara professionella i allt vi gör. Därför har vi vår egen flotta med kyllastbilar, så att vi kan garantera en obruten kylningskedja. Om din beställning är för stor för vår flottas kapacitet har vi samarbeten med framstående fraktare som har jobbat med oss i många år.

 2. ASYA FRESH

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till Asya Fresh, Turkiets främsta exportör av färsk frukt och grönsaker av högsta kvalitet sedan 2016. Genom att utnyttja vårt starka samarbete med Samsuns hamnadministration och en mycket kompetent personalstyrka utökar vi kontinuerligt vår logistiska kapacitet, vilket ökar vår årliga exportvolym. Vi på Asya Fresh prioriterar hållbarhet. Vi är stolta över att kunna erbjuda ekologisk frukt av hög kvalitet, bland annat granatäpplen och körsbär, vilka även levereras med kort varsel tack vare vårt fantastiska team. Upptäck vårt breda produktsortiment med bland annat: •Granatäpplen •Körsbär •Nektariner och persikor •Russin •Röda vindruvor •Päron •Kvitten •Plommon •Aprikoser •Fikon •Diverse tomatsorter •Paprika •Chili •Gurka •Zucchini •Grapefrukt •Apelsiner •Mandariner •citroner Vi har specialiserat oss på granatäpplen, körsbär och en mängd lokalt odlade frukter och grönsaker som nektariner, persikor, aprikoser och paprikor, och utgår ifrån våra strategiskt placerade lager i Antalya, Mersin och Manisa. Med vårt specialprogram erbjuder vi utvalda producenter en möjlighet att starta långsiktiga samarbeten. Genom det exklusiva leveransavtalet skapar vi trygghet och ett samordnat ramverk för gemensamma program, så att du som kund kan lita på att du får kvalitetsprodukter och de fördelar som kommer med nära samarbeten. Kontakta oss idag för ytterligare information. Asya Fresh kan leverera till flera marknader världen över och erbjuder exklusiva produkter och en enastående service.

 3. VEGGIEVÖIG

  Sverige

  Verified by europages badge

  Välkommen till VeggieVöig, din lokala knutpunkt i Sverige för import och export av färska premiumprodukter. Med rötter i Sverige har vi som mål att leverera de finaste frukterna och grönsakerna från hela världen till EU. Trots att VeggieVöig är ett nyetablerat företag är vi stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser som möjliggörs av en direkt-till-konsument-strategi och smarta inköp. Vår effektiva verksamhet säkerställer överkomliga priser utan att vi kompromissar med kvaliteten. Vi prioriterar en kundcentrerad strategi.

 4. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Rödbetor, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Livsmedel - Import/Export, kålplantor, frukt färsk, meloner, grönsaker, och rovor. Företagets huvudkontor finns i Torres Novas, Portugal.

 5. PROVENCE PRIM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PROVENCE PRIM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, grönsaker, grönsaker i parti, ekologisk frukt, ekologiska grönsaker, ekologisk frukt och ekologiska grönsaker, färsk frukt och färska grönsaker, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Chateaurenard, Frankrike.

 1. TIMGAD STORE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TIMGAD STORE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Oliver, Potatis, Alkoholfria drycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Olivolja, dadlar, förpackade dadlar, och meloner. Företagets huvudkontor finns i Martigues, Frankrike.

 2. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Potrebščine za restavracije, leverans av livsmedel till restauranger, frukt och grönsaker, ekologisk frukt och ekologiska grönsaker, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, och distributörer av färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Barendrecht, Nederländerna.

 1. GREYPE FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget GREYPE FRANCE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Citrusfrukter, färsk frukt och färska grönsaker, Färska ärtväxter, Citrusfrukter, persikor, kronärtskockor, Grossist inom frukt och grönsaker, och sparris. Företagets huvudkontor finns i Perpignan, Frankrike.

 2. VÉGÉPACK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget VÉGÉPACK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Svamp, Frukt, Svamp, grönsaker, Grönsaker i tunna skivor, sallader, Färdigrätter, Grönsaker för Wok, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Arlon, Belgien.

 3. BIO FAST

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BIO FAST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Potatis, Färska ärtväxter, Jordbruk - Import/Export, biologiska livsmedel, Livsmedel - Import/Export, ekologiska grönsaker, ekologiska produkter, och Potatis. Företagets huvudkontor finns i La Vicogne, Frankrike.

 4. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget FRESH FUTURE SP.Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Organics - livsmedel, EKOLOGISKT JORDBRUK, Färska ärtväxter, Jordbruksprodukter, Import/Export - jordbruksprodukter, Jordbruk - Import/Export, färska grönsaker, och distributörer av färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Poznan, Polen.

 5. AZERKOUK EXPORT

  Marocko

  AZERKOUK EXPORT, etablerade i AGADIR, på MAROCKOS södra atlantkust, är ett företag specialiserat på export av frukt och färska grönsaker av hög kvalitet i hela världen. Vi sköter inslagningen och transporten av frukten och grönsakerna med optimal kvalitet, livsmedelssäkerhet och spårbarhet hela vägen från ursprung. Vi säljer färska säsongsprodukter av hög kvalitet till förmånliga priser. Vi använder säkra emballage som respekterar normerna. Vi sköter transporten av varorna med tillförlitliga medel. För att skapa kundlojalitet respekterar vi givna leveranstider.Våra professionella team är högpresterande och effektiva, och anpassar sig till alla specifika krav. Dessa team ger er stöd under hela köpprocessen och erbjuder er en efterservice av hög kvalitet, samt ständig telefonuppföljning. Tack vare vår expertis, våra kunskaper inom detta område och vår starka motivation, söker AZERKOUK EXPORT produkternas kvalitet och vill tillfredsställa kundernas behov samtidigt som vi garanterar produkternas säkerhet för både återförsäljare och konsumenter.

 6. FRUIT EXIM LLC

  Uzbekistan

  Fruit Exim är ett exportföretag med dinamisk utveckling i Uzbekistan. Vi är verksamma inom B2B med att förse andra länder med naturliga, färska, torkade eller bearbetade frukt- och grönsaksprodukter av hög kvalitet från Uzbekistan. Vårt företag sköter hela kedjan - från åkrarna till kundernas lagerlokaler. Vi är en länk mellan uzbekiska jordbrukare och importörer över hela världen och kan tillhandahålla ett brett utbud och önskade volymer av högkvalitativa produkter och tjänster, samt stabilitet och oslagbara villkor för importörer. Vi tillverkar och levererar produkter i enighet med internationella kvalitetsstandarder och strikt produktsäkerhetsövervakning. För att leva upp till våra kunders föränderliga krav och behov fokuserar vi på att förbättra kvaliteten på våra produkter och på teknologisk innovation. Företaget har nått sina mål med framgång i många år, och försett kunder över hela världen med de bästa kvalitetsprodukterna till konkurrenskraftiga priser, med enastående kvalitetsservice.

 7. BEL'EXPORT

  Belgien

  Bel'export är ett multifunktionellt frukt och grönsaksföretag. Bel'export förser marknaderna med cirka 80 000 ton frukt och grönsaker per år. Företagets mångsidighet ger oss möjlighet att helt kontrollera de viktigaste stegen i produktionen och försäljningen av produkterna: från odling till skörd, inklusive sortering, lagring, förpackning och transport. Internationella certifikat bekräftar den strikta tillämpningen av de senaste odlingsmetoderna: BRC, IFS, FAVV

 8. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Grekland

  Kooperativet grundades 2002 och har 20 medlemmar och omkring 200 hektar odlad mark och anläggningar på över 1000 kvm, utrustade med den senaste mekaniska utrustningen och certifierade enligt ISO 22000. Vår främsta gröda är tomater i medelstorlek av olika sorter som Elpida, Belladonna, Dafni - körsbärstomater - olika slags tomater och Pomodorotomater. Kooperativets medlemmar är certifierade enligt jordbruksstandarderna 2.1 och 2.2 och global-gap.

 1. HORTOFRUTICOL COSTA DE ALMERIA

  Spanien

  Hortofrutícola Costa de Almeria S.L.är en internationell referens inom grönsaksförsäljning i Almeria. Sedan det startade 2006, har företaget haft en tillväxt som återspeglar alla tjänster det erbjuder sina kunder. Auktionsförsäljning, hantering, femte sortiment ... Hos Hortofrutícola Costa de Almeria S.L. står vi nära våra jordbrukare genom att utveckla moderna odlingsmetoder som respekterar miljön.

 2. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanien

  Sedan 1965, är vi exklusivt specialiserade på produktionen och förpackning av morötter. Vårt märke ZAMESA är känt i hela världen. Säljer och exporerar. Vi producerar i Spanien och förpackar våra produkter i flera olika format. Företaget är certifierat enligt ISO 9001-2000. Färska morötter.

 3. ESTURFRU SL

  Spanien

  Företag vars främsta verksamhet vilar på partiförsäljningen av lök, av alla sorter och format, försäljning inom landet och utomlands, försäljning till företag och enskilda. Vi arbetar med mycket erfarna yrkesmän. Distribution på halvön och Kanarieöarna, men även i hela Europa och ibland i andra länder. Vi har 30 års erfarenhet. En lång erfarenhet, kompetenta yrkesmän, ett kundanpassat mottagande, bästa kvalitet.

 4. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spanien

  Benjamín de León är ett företag som leds av ett ungt team med stor erfarenhet inom distribution av färska grönsaker och lökar, samt inom deras produktion och förpackning. Vi erbjuder ett komplett sortiment produkter som vi odlar och förpackar (purjolök, lök, morötter i knippen, gräslök).

 5. MINOAS IMPORT-EXPORT

  Grekland

  Företaget MINOAS IMPORT-EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Potatis, Potatis, Grossist inom frukt och grönsaker, och Fruit and vegetable exports. Företagets huvudkontor finns i Herakleion, Grekland.

 6. NATURAL FARMING PRODUCTS DIMITRIS KOKALA

  Grekland

  Företaget NATURAL FARMING PRODUCTS DIMITRIS KOKALA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom ekologiska grönsaker, och ekologisk frukt och ekologiska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Serres, Grekland.

 7. VITTORIA TOMATOES SOC.COOP.AGR.

  Italien

  Företaget VITTORIA TOMATOES SOC.COOP.AGR., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Vittoria, Italien.

 8. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spanien

  Företaget HORTALIZAS JUMARSAN SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för aromatiska växter. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Färska ärtväxter, spenat, persilja, och mint. Företagets huvudkontor finns i El Raal, Spanien.

 9. AL-SHEROUK FOR INTERNATIONAL TRADE IMA

  Egypten

  Företaget AL-SHEROUK FOR INTERNATIONAL TRADE IMA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom grönsaker i parti, konstpappersartiklar, och frukt försäljning i parti. Företagets huvudkontor finns i Alexanderia, Egypten.

 10. ADALYA IMPORT

  Turkiet

  Företaget ADALYA IMPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom granatäppleträd, citroner, apelsiner, och tomater. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Färska ärtväxter - Import och export

Antal resultat

1 147 Företag