• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färska ärtväxter

Resultat för

Färska ärtväxter - Import och export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  FEMIA utformar och bygger maskiner och utrustning för förberedning och kontinuerlig värmebehandling av grönsaker, majs och frukt. Vi har försett industrier inom förpackning, djupfrysning och färska livsmedel på alla kontinenter i snart 60 år. Från produktmottagning i fabriken, till överföring till förpackning- eller infrysningslinjer; vi har svar på allt du behöver, med ett brett utbud av kapaciteter upp till 20 ton i timmen: Mottagning och inmatning till löpande band, rengöring, tvätt, sortering, gradering, avstjälkning, trimning, beskärning, förflyttning och transport. Kontinuerlig värmebehandling: blanchering, kylning, återfuktning, torkning. Vi utvecklar och förbättrar kontinuerligt våra maskiner för att möta dina behov: Ökad avkastning på dina linjer, bevarande av kvaliteten på dina produkter, förminskning av vatten- och energiåtgång, förenkling och minskade kostnader för maskinunderhåll, ökad hållbarhetstid för dina maskiner.

  Webbplats Open In New icon
 2. DINASTY HARPEN

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  ”Vår mission: leverera så färska grönsaker som möjligt och av högsta kvalitet, i hela världen, till konkurrenskraftiga priser”. Sedan 2022 är DINASTY HARPEN specialisten på export av potatis och lök. Vi är tillgängliga hela året för att leverera lämpliga produkter av utmärkt kvalitet. Inom vårt företag förstår alla vad vi siktar på. Vi arbetar stenhårt för att skilja oss från konkurrenterna. Vårt unga och dynamiska team står till er tjänst för att ta de bästa besluten. Företaget exporterar och distribuerar i parti diverse produkter, i synnerhet grönsaker som potatis och lök. Vi är ett starkt team, väletablerat och ärligt, vars mål är att exportera potatis och lök till Västafrika. För att erbjuda en säker miljö för våra kunders investeringar, åtar sig företaget att leverera kvalitetsprodukter och en professionell service för att underbygga våra kunders förtroende. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  Webbplats Open In New icon
 3. FRUIT EXIM LLC

  Uzbekistan

  Verified by Europages badge

  Fruit Exim är ett exportföretag med dinamisk utveckling i Uzbekistan. Vi är verksamma inom B2B med att förse andra länder med naturliga, färska, torkade eller bearbetade frukt- och grönsaksprodukter av hög kvalitet från Uzbekistan. Vårt företag sköter hela kedjan - från åkrarna till kundernas lagerlokaler. Vi är en länk mellan uzbekiska jordbrukare och importörer över hela världen och kan tillhandahålla ett brett utbud och önskade volymer av högkvalitativa produkter och tjänster, samt stabilitet och oslagbara villkor för importörer. Vi tillverkar och levererar produkter i enighet med internationella kvalitetsstandarder och strikt produktsäkerhetsövervakning. För att leva upp till våra kunders föränderliga krav och behov fokuserar vi på att förbättra kvaliteten på våra produkter och på teknologisk innovation. Företaget har nått sina mål med framgång i många år, och försett kunder över hela världen med de bästa kvalitetsprodukterna till konkurrenskraftiga priser, med enastående kvalitetsservice.

  Webbplats Open In New icon
 4. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by Europages badge
 5. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Nederländerna

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. VÉGÉPACK

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge
 3. AZERKOUK EXPORT

  Marocko

  AZERKOUK EXPORT, etablerade i AGADIR, på MAROCKOS södra atlantkust, är ett företag specialiserat på export av frukt och färska grönsaker av hög kvalitet i hela världen. Vi sköter inslagningen och transporten av frukten och grönsakerna med optimal kvalitet, livsmedelssäkerhet och spårbarhet hela vägen från ursprung. Vi säljer färska säsongsprodukter av hög kvalitet till förmånliga priser. Vi använder säkra emballage som respekterar normerna. Vi sköter transporten av varorna med tillförlitliga medel. För att skapa kundlojalitet respekterar vi givna leveranstider.Våra professionella team är högpresterande och effektiva, och anpassar sig till alla specifika krav. Dessa team ger er stöd under hela köpprocessen och erbjuder er en efterservice av hög kvalitet, samt ständig telefonuppföljning. Tack vare vår expertis, våra kunskaper inom detta område och vår starka motivation, söker AZERKOUK EXPORT produkternas kvalitet och vill tillfredsställa kundernas behov samtidigt som vi garanterar produkternas säkerhet för både återförsäljare och konsumenter.

 4. BEL'EXPORT

  Belgien

  Bel'export är ett multifunktionellt frukt och grönsaksföretag. Bel'export förser marknaderna med cirka 80 000 ton frukt och grönsaker per år. Företagets mångsidighet ger oss möjlighet att helt kontrollera de viktigaste stegen i produktionen och försäljningen av produkterna: från odling till skörd, inklusive sortering, lagring, förpackning och transport. Internationella certifikat bekräftar den strikta tillämpningen av de senaste odlingsmetoderna: BRC, IFS, FAVV

 5. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Grekland

  Kooperativet grundades 2002 och har 20 medlemmar och omkring 200 hektar odlad mark och anläggningar på över 1000 kvm, utrustade med den senaste mekaniska utrustningen och certifierade enligt ISO 22000. Vår främsta gröda är tomater i medelstorlek av olika sorter som Elpida, Belladonna, Dafni - körsbärstomater - olika slags tomater och Pomodorotomater. Kooperativets medlemmar är certifierade enligt jordbruksstandarderna 2.1 och 2.2 och global-gap.

 1. HORTOFRUTICOL COSTA DE ALMERIA

  Spanien

  Hortofrutícola Costa de Almeria S.L.är en internationell referens inom grönsaksförsäljning i Almeria. Sedan det startade 2006, har företaget haft en tillväxt som återspeglar alla tjänster det erbjuder sina kunder. Auktionsförsäljning, hantering, femte sortiment ... Hos Hortofrutícola Costa de Almeria S.L. står vi nära våra jordbrukare genom att utveckla moderna odlingsmetoder som respekterar miljön.

 2. HORTOSABOR MEDITERRÁNEO S.L.

  Spanien

  Professionellt företag specialiserat på export av alla slags grönsaker. Våra produkter håller hög kvalitet. Vårt huvudkontor finns i Almería, där jordmånen och klimatet är perfekt för odling, därav kvaliteten på våra produkter. För mer information, besök vår webbplats.

 3. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanien

  Sedan 1965, är vi exklusivt specialiserade på produktionen och förpackning av morötter. Vårt märke ZAMESA är känt i hela världen. Säljer och exporerar. Vi producerar i Spanien och förpackar våra produkter i flera olika format. Företaget är certifierat enligt ISO 9001-2000. Färska morötter.

 4. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spanien

  Benjamín de León är ett företag som leds av ett ungt team med stor erfarenhet inom distribution av färska grönsaker och lökar, samt inom deras produktion och förpackning. Vi erbjuder ett komplett sortiment produkter som vi odlar och förpackar (purjolök, lök, morötter i knippen, gräslök).

 5. ESTURFRU SL

  Spanien

  Företag vars främsta verksamhet vilar på partiförsäljningen av lök, av alla sorter och format, försäljning inom landet och utomlands, försäljning till företag och enskilda. Vi arbetar med mycket erfarna yrkesmän. Distribution på halvön och Kanarieöarna, men även i hela Europa och ibland i andra länder. Vi har 30 års erfarenhet. En lång erfarenhet, kompetenta yrkesmän, ett kundanpassat mottagande, bästa kvalitet.

 6. BERJA FRUTAS

  Spanien

  Vårt företag, Berja Frutas S.A., är en grossist för frukt, grönsaker och trädgårdsodlingsprodukter. Vi är etablerade i Almeria. Vi erbjuder marknadens bästa kvalitet, vi säljer direkt från producenter och säljer inom landet och utomlands. Vi exporterar frukt, grönsaker och trädgårdsodlingsprodukter. Vi garanterar alla våra produkters kvalitet. Export av grönsaker och frukt.

 7. HIJOS DE JOAQUÍN RODRÍGUEZ SL

  Spanien

  Köper och säljer frukt och grönsaker, exporterar till hela Europa.

 8. NATURAL FARMING PRODUCTS DIMITRIS KOKALA

  Grekland

 9. VITTORIA TOMATOES SOC.COOP.AGR.

  Italien

 10. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spanien

 1. PURE ( AMS EUROPEAN )

  Frankrike

 2. AL-SHEROUK FOR INTERNATIONAL TRADE IMA

  Egypten

 3. UNEXPORT

  Spanien

 4. ORTUFRUTTA TUNISIA

  Tunisien

 5. G. SEVENHUYSEN V.O.F.

  Nederländerna

 6. NORTHSTAR

  Turkiet

 7. ANTFRESH

  Turkiet

 8. GREENHOUSE COMPLEX DNIPROVSKY

  Ukraina

 9. LIMITED LIABILITY COMPANY AGROSFERA

  Ryssland

 10. TAZE ADANA

  Turkiet

Filter

Resultat för

Färska ärtväxter - Import och export

Antal resultat

1 122 företag