• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färdiga drinkar

Resultat för

Färdiga drinkar - Import och export

 1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN är ett multiserviceföretag grundat 2016, etablerat i Paris och styrt av “Princess Aggeex HUTIN”, styrelseordförande och grundare / artist och utbildad jurist. Enastående och sällsynt dynamik och kreativitet, det har nio nationella och internationella utnämningar. En unik BUSINESS MODEL: DE FÖRENKLADE PRAGEN-FRANCHISEN: enastående, sällsynta och originella är PRAGEN-partnernas. En "made in FRANCE" som hämtar inspiration från afrikanska växter med multipla effekter, med ett deltagandebaserat och ekoansvarigt ekonomiskt mål, av solidariska medborgare. Den är källa till unika lösningar och tillfällen idealiska för bättre social och yrkesmässig integrering och sammanhållning av samhällen och folk, WIN-WIN-samarbeten och via sin enorma potential av sällsynta och banbrytande mervärde via sin mångfald och kompletterande mångsidighet. Därför är PRAGEN-experimentet den bästa risken som alla visionära investerar kan ta. Konstnärliga kulturella kreationer; kommersiell, administrativ och juridisk erfarenhet, som inspirerar sina partneravtal kring avsmakningsevent för de parisiska och Champagneversionerna av jordbruksbusiness, rådgivning och utbildningar, olika PRAGEN-tjänster: resor, penningöverföringar, m.m. Över 20 år inom matservering och livsmedelsförädling, ekologi, växtbaserade kosmetikakreationer

 2. 366 PUNCHS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Stig in i den exotiska och förtrollande världen av 366 PUNCHS, en djärv kreation som kombinerar det bästa av tropiska frukter, exotiska kryddor och jordbruksrommen Bielle från Guadeloupe. Varje klunk är en sinneseskapad till avlägsna, soldränkta stränder, där vibrerande smakförnimmelser stimulerar gommen med oöverträffat behag. Vi erbjuder en oförglömlig smakupplevelse, i vilken hantverk och de naturliga ingrediensernas kvalitet förenas för att skapa en förstklassig produkt. Hos 366 PUNCHS, är vi noga med att välja ut de bästa frukterna och kryddorna i kombination med den beryktade jordbruksrommen Bielle från Guadeloupe för att erbjuda en cocktail som överskrider dittills kända gränser. Vare sig det är för en afton vänner emellan, något speciellt att fira eller för att koppla av och njuta av stunden, tar vår punsch er till fjärran horisonter, dit solen alltid strålar och smaker är förförande. Och för ert största nöje kan vår snabbleveranstjänst skicka hem er värdefulla flaska 366 PUNCHS var ni än befinner er i Frankrike eller internationellt. Dröj inte längre för att upptäcka denna cocktail som skiljer sig från alla andra och som skänker er oförglömliga smakintryck.

 3. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ARDUENNA GIN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, Alkohol, Färdiga drinkar, alkoholhaltiga drycker, gin, Aperitifer, alkoholhaltiga, spritdrycker, alkoholer, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Vaux-Sur-Sûre, Belgien.

 4. NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, Aperitifer, alkoholhaltiga, och spritdrycker. Företagets huvudkontor finns i Neufmoutiers-En-Brie, Frankrike.

 5. ARGOTIER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ARGOTIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Colombes, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BALBINE SPIRITS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BALBINE SPIRITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Aperitifer, alkoholhaltiga, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, spritdrycker, Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och gin. Företagets huvudkontor finns i Colombes, Frankrike.

 2. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES ARRANGEURS FRANÇAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Färdiga drinkar, Drycker, rom, armagnac, Producent av armagnac, Drycker - Import/Export, spritdrycker, och alkoholhaltiga drycker. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Frankrike.

 3. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AIRMAIL COCKTAIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, alkoholer, Färdiga drinkar, och Aperitifer, alkoholhaltiga. Företagets huvudkontor finns i Cognac, Frankrike.

 4. TIMAL - LA TABLE ROYALE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TIMAL - LA TABLE ROYALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, och Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Mérignac, Frankrike.

 5. PARIS RHUM CLUB

  Frankrike

  Sedan 2020 är företaget PARIS RHUM CLUB specialiserat på koncentrerade cocktailbaser med 0 % alkohol under märket CUBANASO. CUBANASO erbjuder ett utrymme avsett för utvecklingen av koncept i större skala och i stort format. Det är idealiskt för storskalig detaljhandel, restaurangkedjor, hotellkedjor, diskotek, barer, privata fester, familjetillställningar ... PARIS RHUM CLUB har som mål att få er att upptäcka och erbjuda er underbara, soldränkta, kubanska cocktailar. Det är därför som företaget erbjuder er märket CUBANASO. Det är ett sortiment koncentrerade cocktailbaser med 0 % alkohol och med naturliga frukter. Produkterna CUBANASO ger möjlighet att vara noggrann i beredningen av era ingredienser och i era mått. Det är ett värdefullt stöd för att styra er vinstmarginal. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 1. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Frankrike

  Företaget MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Presentartiklar - företag, Alkohol, Presentartiklar - företag, Företagspresenter, Business gifts for companies, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Châtillon, Frankrike.

 2. PISCO SAVEUR

  Frankrike

  Företaget PISCO SAVEUR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, Starksprit, Dryckesautomater, Färdiga drinkar, Starksprit, Dryckesautomater, och import av drycker. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. BEL-TECH GROUP S.R.L

  Belgien

  Företaget BEL-TECH GROUP S.R.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Stavelot, Belgien.

 2. L&L

  Frankrike

  Företaget L&L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, Färdiga drinkar, Buteljering och tappning - maskiner och utrustning, Aperitifer, alkoholhaltiga, Färdiga drinkar, logistik, och Buteljering och tappning - maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Boe, Frankrike.

 3. CHERRY ROCHER INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget CHERRY ROCHER INDUSTRIE, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, saft, likörer, Destilleri, och Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Ruy, Frankrike.

 4. COCKTAIL SENSATION

  Belgien

  Företaget COCKTAIL SENSATION, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Föreställningar - Organisation. Företaget är även verksamt inom Mässor, utställningar - Organisation, Kongresser, konferenser, mottagningar - Organisation och service, Färdiga drinkar, Mässor, utställningar - Organisation, Kongresser, konferenser, mottagningar - Organisation och service, och Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Tessenderlo, Belgien.

 5. XARÃO - COMPANHIA PORTUGUESA DE LICORES LDA

  Portugal

  Företaget XARÃO - COMPANHIA PORTUGUESA DE LICORES LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, likörer, Drycker - Import/Export, destillat, och saft. Företagets huvudkontor finns i Campo-Valongo, Portugal.

 6. COCKTAILBALL

  Belgien

  Företaget COCKTAILBALL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - tillsatsämnen. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Färdiga drinkar, Kost och drycker - ingredienser, och Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Heers, Belgien.

 7. NEXUS GROUP SRL

  Italien

  Företaget NEXUS GROUP SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Cassinetta Di Lugagnano, Italien.

 8. HOUSE OF COCKTAILS

  Nederländerna

  Företaget HOUSE OF COCKTAILS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Zoetermeer, Nederländerna.

 1. LABTENDERS

  Frankrike

  Företaget LABTENDERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom beredda drinkar, och torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. EMPIRE SPIRITS GMBH

  Tyskland

  Företaget EMPIRE SPIRITS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Drycker, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Thaleischweiler-Fröschen, Tyskland.

 3. SMOKEWORKS TAP

  Förenade kungariket

  Företaget SMOKEWORKS TAP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Cambridge, Förenade kungariket.

 4. VÍNYVO

  Spanien

  Företaget VÍNYVO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom Viner, Färdiga drinkar, Viner, vinkällarhållare, och Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Alboraya, Spanien.

 5. DELUXE DISTILLERY

  Belgien

  Företaget DELUXE DISTILLERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aperitifer, alkoholhaltiga. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, gin, och Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Kortrijk, Belgien.

 6. STOBBE GIN - UTA STOBBE

  Tyskland

  Företaget STOBBE GIN - UTA STOBBE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Neuendettelsau, Tyskland.

 7. TAM TAM MONS

  Belgien

  Företaget TAM TAM MONS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, havsaborre, alkoholhaltiga drycker, och Fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Mons, Belgien.

 8. SHATLER´S GETRÄNKE GMBH

  Tyskland

  Företaget SHATLER´S GETRÄNKE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom beredda drinkar. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 9. COCKTAIL-KURS.COM

  Tyskland

  Företaget COCKTAIL-KURS.COM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Duesseldorf, Tyskland.

 10. SIX WIJNHANDEL

  Belgien

  Företaget SIX WIJNHANDEL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, viner, likörer, Färdiga drinkar, och alkoholhaltiga aperitifdrycker. Företagets huvudkontor finns i Ieper, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis