• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färdiga drinkar

Resultat för

Färdiga drinkar - Import och export

 1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrike

  SAS 007BUSINESS PRAGEN är ett multiserviceföretag grundat 2016, etablerat i Paris och styrt av “Princess Aggeex HUTIN”, styrelseordförande och grundare / artist och utbildad jurist. Enastående och sällsynt dynamik och kreativitet, det har nio nationella och internationella utnämningar. En unik BUSINESS MODEL: DE FÖRENKLADE PRAGEN-FRANCHISEN: enastående, sällsynta och originella är PRAGEN-partnernas. En "made in FRANCE" som hämtar inspiration från afrikanska växter med multipla effekter, med ett deltagandebaserat och ekoansvarigt ekonomiskt mål, av solidariska medborgare. Den är källa till unika lösningar och tillfällen idealiska för bättre social och yrkesmässig integrering och sammanhållning av samhällen och folk, WIN-WIN-samarbeten och via sin enorma potential av sällsynta och banbrytande mervärde via sin mångfald och kompletterande mångsidighet. Därför är PRAGEN-experimentet den bästa risken som alla visionära investerar kan ta. Konstnärliga kulturella kreationer; kommersiell, administrativ och juridisk erfarenhet, som inspirerar sina partneravtal kring avsmakningsevent för de parisiska och Champagneversionerna av jordbruksbusiness, rådgivning och utbildningar, olika PRAGEN-tjänster: resor, penningöverföringar, m.m. Över 20 år inom matservering och livsmedelsförädling, ekologi, växtbaserade kosmetikakreationer

 2. PARIS RHUM CLUB

  Frankrike

  Sedan 2020 är företaget PARIS RHUM CLUB specialiserat på koncentrerade cocktailbaser med 0 % alkohol under märket CUBANASO. CUBANASO erbjuder ett utrymme avsett för utvecklingen av koncept i större skala och i stort format. Det är idealiskt för storskalig detaljhandel, restaurangkedjor, hotellkedjor, diskotek, barer, privata fester, familjetillställningar ... PARIS RHUM CLUB har som mål att få er att upptäcka och erbjuda er underbara, soldränkta, kubanska cocktailar. Det är därför som företaget erbjuder er märket CUBANASO. Det är ett sortiment koncentrerade cocktailbaser med 0 % alkohol och med naturliga frukter. Produkterna CUBANASO ger möjlighet att vara noggrann i beredningen av era ingredienser och i era mått. Det är ett värdefullt stöd för att styra er vinstmarginal. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Företaget ARDUENNA GIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, gin, alkoholhaltiga aperitifdrycker, spritdrycker, alkoholer, Företagspresenter, och presentset. Företagets huvudkontor finns i Vaux-Sur-Sûre, Belgien.

 4. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Frankrike

  Företaget MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Presentartiklar - företag, Alkohol, Presentartiklar - företag, Företagspresenter, Business gifts for companies, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Châtillon, Frankrike.

 5. ARGOTIER

  Frankrike

  Företaget ARGOTIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Colombes, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BALBINE SPIRITS

  Frankrike

  Företaget BALBINE SPIRITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Aperitifer, alkoholhaltiga, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, spritdrycker, Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och gin. Företagets huvudkontor finns i Colombes, Frankrike.

 2. PISCO SAVEUR

  Frankrike

  Företaget PISCO SAVEUR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, Starksprit, Dryckesautomater, Färdiga drinkar, Starksprit, Dryckesautomater, import av drycker, exotiska drycker, och destillat av druvor. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Frankrike

  Företaget LES ARRANGEURS FRANÇAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Färdiga drinkar, Drycker, rom, armagnac, Producent av armagnac, Drycker - Import/Export, spritdrycker, och alkoholhaltiga drycker. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Frankrike.

 4. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrike

  Företaget AIRMAIL COCKTAIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, alkoholer, Färdiga drinkar, och Aperitifer, alkoholhaltiga. Företagets huvudkontor finns i Cognac, Frankrike.

 5. TIMAL - LA TABLE ROYALE

  Frankrike

  Företaget TIMAL - LA TABLE ROYALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, och Färdiga drinkar. Företagets huvudkontor finns i Mérignac, Frankrike.

 1. BEL-TECH GROUP S.R.L

  Belgien

 2. COCKTAIL SENSATION

  Belgien

 1. NEXUS GROUP SRL

  Italien

 2. CHERRY ROCHER INDUSTRIE

  Frankrike

 3. XARÃO - COMPANHIA PORTUGUESA DE LICORES LDA

  Portugal

 4. L&L

  Frankrike

 5. COCKTAILBALL

  Belgien

 6. STOBBE GIN - UTA STOBBE

  Tyskland

 7. SMOKEWORKS TAP

  Förenade kungariket

 8. HOUSE OF COCKTAILS

  Nederländerna

 1. DELUXE DISTILLERY

  Belgien

 2. LABTENDERS

  Frankrike

 3. SIX WIJNHANDEL

  Belgien

 4. COCKTAIL-KURS.COM

  Tyskland

 5. PREMIUM IMPORTERS SPAIN S.L.

  Spanien

 6. NEAR AND FAR MOBILE BAR

  Förenade kungariket

 7. BAR EVENTS UK

  Förenade kungariket

 8. JAKE-FRUT

  Förenade kungariket

 9. MOBILE COCKTAILBAR NRW

  Tyskland

 10. HOWLERS NEWCASTLE

  Förenade kungariket

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis