• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • extraherade smaktillsatser och kryddor

Resultat för

Extraherade smaktillsatser och kryddor - Import och export

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar är en livsmedelsgrossist från Polen med nästan trettio års erfarenhet. Vi levererar våra produkter till olika aktörer, så som matvarubutiker, restauranger, företag med olika profiler, institutioner och privatpersoner. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna, för att nå 100 % kundnöjdhet. Därför kommer du att hitta ett brett utbud av utmärkta livsmedelsprodukter hos oss. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pasta, •Processat och konserverat kött, •Frön, •Olika typer av mjöl, •Mejeriprodukter, •Socker, •Kryddor, och du kan utforska mer av vårt sortiment på vår hemsida! Vi garanterar: •Snabb beställningshantering, •Goda priser, •Ett brett utbud, •Leverans världen över. Våra produkter importeras från pålitliga leverantörer och lokala gårdar, för att produkterna ska ha den bästa kvaliteten och den bästa smaken. Med oss får du unika smakupplevelser på ditt bord. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 3. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 4. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varmt välkommen till en värld av råvaror! Företaget Michael Gutschke Rohstoffhandel är specialiserat på direkt import och försäljning av naturråvaror och halvfabrikat av hög kvalitet från olika ursprungsländer. Vi ger våra kunder personlig och pålitlig service. I enlighet med min unika produkt- och marknadskännedom liksom min långa erfarenhet erbjuder vi ett brett sortiment av naturliga råvaror för användning i arom-, kosmetika-, tobaks-, konfektyr och livsmedelsindustri samt för teknisk användning. Vi levererar råvaror för smaksättning, bindning, förtjockning, separering, stabilisering, färgning och tätning. Produkterna lagras och kontrolleras i Hamburg. Genom ett tätt samarbete under många år har vi byggt upp ett mycket gott förhållande till våra samarbetspartner och ett enastående nätverk. Tack vare en liten administrationsapparat kan vi agera snabbt och flexibelt.

 5. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH grundades redan 1949 och är verksamma inom import och handel enligt hansans handelstradition. Dessutom har vi de senaste 30 åren samlat på oss ovärderliga kunskaper vad gäller import av kokos, honungspulver och inulin. Förutom ett brett sortiment av de vanligaste kokosråvarorna har vi också sex olika typer av kokosmjölkspulver/kokosnötspulver, vilket slår urvalet hos de största importhusen i Europa. Vi erbjuder inte enbart de vanliga standard- och High Fat-varianterna utan även kokosmjölkspulver för veganer. Detsamma gäller honungen där vi sedan decennier handlat med både vanligt honungspulver och ekologiskt honungspulver. Dessa specialråvaror har de senaste åren utökats med ingefärspulver, ekologiskt inulin, ekologiskt agavesocker och ekologisk agavesirap.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PHYTONEERING EXTRACT SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Phytoneering Extract lösningar GmbH arbetar uteslutande med vegetabiliska extrakt. För våra kunder inom vitt skilda industrisektorer tar vi fram specialextrakt som är anpassade till olika tillämpningar. Vi följer nämligen vårt moderbolag Bionoricas riktlinjer. Vi samlar in de bästa växterna. Av detta samarbete uppstår våra värdefulla extrakt med jämn kvalitet. Vi tillverkar vegetabiliska extrakt av högsta kvalitet.

 2. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Med över 20 års erfarenhet inom livsmedelshandel välkomnar Bernis Food dig att uppleva smakerna hos de mest unika och ekologiska torkade frukterna och grönsakerna på ditt bord. Våra torkade livsmedel är producerade på lokala bondgårdar och torkade för hand. Med våra torkade livsmedel kommer du påminnas om smakerna från din mormors bord. Smaken av 100 % naturliga och lokalproducerade torkade råvaror kommer att ge dina smaklökar en upplevelse. Våra produkter odlas i Anatoliens bördiga jord, och vi torkar dem i solen. Torkningsprocessen sköts av solen, helt naturligt, och vi följer mycket strika hygieniska rutiner. Bernis Food leverar sina produkter till ditt kök utan att påverka deras fräschhet och naturlighet. Vi leverar våra högkvalitativa produkter över hela världen till de bästa priserna. Vi har ett omfattande sortiment av torkade frukter och grönsaker: •Torkade tomater •Torkade fikon •Torkade haricotverter •Torkad banan •Torkat äpple •Torkade jordgubbar •Torkade vindruvor •Torkad aubergine •Torkad svamp. Utforska mer om vårt produktsortiment i katalogen på vår hemsida! Våra produkter odlas och torkas utan kemikalier eller insektsbekämpande medel. Med oss får du pålitliga, naturliga smaker. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. H. C. BUHLE WARENHANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  H.C.Buhle GmbH grundades 1889 och är idag ett juridiskt oberoende företag. H.C.Buhle GmbH erbjuder lösningar för blandning, smaksättning och förpackning enligt kundens önskemål. Sedan 1957 är Felix P. Wesenberg GmbH & Co. KG kontaktperson för import och export av teprodukter av hög kvalitet. Företaget som grundades av Felix Paul Wesenberg drivs idag av andra generationen, och kombinerar den hundraåriga traditionen av tenjutning med modern logistik i den globaliserade världen. Titta gärna in på vårt partnerföretags webbplats.

 4. MAISON BOTEH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH är ett familjeföretag grundat av en moder och hennes son, specialiserat på delikatessprodukter med persiska/iranska smaker. Våra produkter är hantverksmässigt framställda och blandar kreativitet med passion för iranska köket. Vi erbjuder också två andra tjänster: Framtagning av produkter utan märke och sourcing av produkter made in France. Ytterligare detaljer nedan: Vi har flera aktiviteter: 1/ Försäljning av produkterna MAISON BOTEH : • En unik produkt: Det svarta guldet, pasta på svart citron från Iran, • Sylter med persiska smaker (se produkter). - Tillgängliga i format: Retail eller HORECA: Mellan 100 och 500 g / Hotellbranschen: 28 g, 42 g, - Ekologiskt möjligt, - Certifieringar IFS • Kryddor (saffran, sumak m.m.), nötter (pistasch, vildmandel m.m.) eller frystorkad frukt (frystorkade jordgubbar, frystorkad mango från Iran, - Ekologiskt möjligt. 2/ Leverantör av produkter utan märke: - Vi skapar recept för er. - Vi tar fram etiketten tillsammans om ni inte har någon grafisk designer. - Vi hjälper er att sammanställa kravspecifikationerna. 3/ Sourcing av gastronomiska produkter Made in France: - Ett nätverk av partner ger oss möjlighet att hjälpa er i ert sökande efter produkter made in France. Olja, smaksättare, sylter m.m. Med la MAISON BOTEH är allt möjligt. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att på bästa vis svara på era förväntningar och behov.

 5. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. är en hängiven leverantör av kvalitetsråvaror för mat och dryck, kosttillskott och näringsfoder för djur. Vårt produktsortiment innefattar naturliga sötningsmedel, ledförstärkare, vitaminer, mineraler, aminosyror och örtextrakt. Vi efterlever EC- och FDA-regulationer, och tillhandahåller lösningar och slutprodukter baserat på klientens behov. Som en professionell kondroitinsulfatsleverantör har vi alla kondroitinserier med certifikat för mänsklig konsumtion. Våra produkter lagras inom EU, med hälsocertifikat och labbrapporter tillgängliga. Vi tillhandahåller inte bara kondroitinpulver, utan även Direkt kompressionsgrad (DC) samt prover på 98 % , 95 %, och 85 %. Kvalitetsgaranti och produktgaranti är det vi prioriterar högst. Vi håller oss uppdaterade om de senaste regulationerna från EC och brittiska FDA, och tillhandahåller månatliga kvalitetsrapporter. Vi har två årtiondens erfarenhet av att förvandla kundkoncept till verkliga produkter, baserat på över 1 000 olika formler. Vi erbjuder olika betalningsvillkor till klienter med god betalningshistorik. Vi har en produktansvarsförsäkring på 2 miljoner för att skydda klienter från efterföljande anspråk. Vi har åtta professionella lagerlokaler i USA, EU och Kina, med stabil lagerhållning av våra främsta produkter för att möjliggöra snabb leverans. Vårt logistiska servicecenter på 55 000 kvadratmeter i Kina understöder oss med kundanpassade förpackningar, etiketter, pallar och kontainrar för klienter. Välj oss för kvalitet, pålitlighet och konsekvens.

 1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV är specialiserade på import av ett brett utbud produkter som sourcas över hela världen. Vare sig du vill blåsa liv i ett nytt koncept eller behöver hjälp med att tillverka en specifik produkt, så är vårt hängivna team alltid redo. Ordet "nej" finns inte i vårt vokabulär; vi kommer hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt ihop med dina önskemål. Vi har kapacitet att sourca exklusiva produkter enkom för dig. Vårt mångfaldiga produktutbud innefattar blommor, smink, julförpackningar och ett brett sortiment av FMCG-varor. Vi förhandlar fram avtal som följer alla möjliga unika specifikationer. Vi tror på hållbarhet, och spelar en väsentlig roll inom återvinning. Vi förvandlar begagnade kläder till nya, innovativa produkter, som väskor eller skräddarsydda plagg. Om du behöver medicinsk utrustning eller utrustning för tandvård så har vi en vikt avdelning för att uppfylla alla dina behov. Inom livsmedelsprodukter är vi utrustade för att köpa in en uppsjö av olika artiklar, frysta som färska, bland annat grönsaker och fisk. Vi handlar enbart med etiskt tillverkade produkter som inte beblandats med barnarbete och som garanterar rättvisa löner för alla involverade arbetare. Utöver det har vi en aktiv strävan efter att skapa arbetsmöjigheter för familjer och bidra till den ekonomiska tillväxten i de områden vi är verksamma i.

 2. FUCHS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FUCHS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Frysta och djupfrysta livsmedel, Kaffe, te, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Kryddor, Kakao och choklad, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Gastronomiska specialiteter, och Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Dissen, Tyskland.

 1. ELLADIA LP

  Grekland

  Verified by europages badge

  ELLADIA är ISO-certifierade och specialiserar sig på grossisthandel och export av varor, vilket säkerställer att våra höga standarder för livsmedelssäkerhet uppnås både internt och internationellt. Våra certifierade system och procedurer har införts i alla våra anläggningar och i hela vår leveranskedja, vilket återspeglar vår ISO-certifiering och vårt anseende som erfaren distributör. Vi förstår vikten av vår roll som leverantör av förstklassiga produkter och våra kunder kan lita på att deras hälsa och säkerhet står i första rummet för oss. Vårt breda sortiment med produkter av hög kvalitet ger oss flexibiliteten och mångsidigheten att möta våra kunders behov, med tydlig kommunikation och utmärkt kundservice som grundpelare i vår verksamhet. Våra kärnvärden är grundade i förtroende och respekt, som styr varje del av vår verksamhet. Vi vet att vår framgång bygger på våra kunders nöjdhet och förtroende, vilket vi prioriterar genom att bygga och vårda kundrelationer baserade på ömsesidig tillit. Vi brinner för samarbeten med små, familjeägda företag som återspeglar vårt engagemang för passion, noggrannhet och expertis. Detta säkerställer att våra produkter inte bara har högsta möjliga kvalitet och utan även stödjer lokala verksamheter. Genom att välja att arbeta med dessa verksamheter stärker vi hantverket som kännetecknar vårt sortiment och bidrar positivt till de samhällen vi engagerar oss i.

 2. LIA MOOS

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  LIA MOOS är specialiserade på export och import av träprodukter som Europapallar, Europallar, biobränslerelaterade produkter som träpellets, einpluspellets, trästockar, tallstockar, sågat timmer, konfektyrprodukter, skönhetsprodukter, vete, socker, ätbara oljor, oljefrön, linser, kryddor, emballagematerial, ätbara nötter och alla sorters jordbruksprodukter samt en mångfald av andra produkter. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Afrika och Nordamerika.

 3. L'ÉTUVERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 4. GMC G. MARIANI & C. SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Sedan 1910 ägnar sig företaget G. Mariani & C. utvecklar intensiv forskning, experiment och produktion av extrakt, juice, aromer, essenser och ett brett utbud av produkter som sträcker sig från likörindustrin till alkoholfria drycker, från livsmedel till sötsaker, vilket placerar dem bland de mest kvalificerade producenterna inom branschen. Det erbjuder en konsultationstjänst före och efter försäljningen som gör det möjligt för kundföretag att skaffa skräddarsydda produkter och lösningar. UNI EN ISO 9001 CERTIFIERAT FÖRETAG: 2000

 5. TAREGE TRADE HOUSE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Tarege Trade House är ett exportföretag från Turkiet som specialiserat sig på medicinalväxter, kryddor, oljefrön, torkad frukt och grönsaker. Våra huvudprodukter av turkiskt ursprung är lagerblad, oregano, rosmarin, timjan, pinjenötter, torkade aprikoser, torkade fikon, safflor, lakrits, salvia, rödpeppar, sumak, mahleb, körsbärskärnor, bittra apprikoskärnor, druvkärnor, torkad aubergine, torkade tomater, torkad okra, körsbärsstjälkar, curryeternell, hagtornsblad, ruscus aculeatus-rötter och oreganoolja.

 6. CROCUSSATIVUS

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Med mer än fyra decenniers samlad expertis är ABAC Holland BV ledande inom saffransindustrin, med koll på hela värdekedjan – från odling till marknadsföring. Som den främsta saffransodlaren och marknadsföraren i Nederländerna innehar vi en unik position globalt. Våra saffransspecialister har förfinat sitt hantverk över hela Europa, Afrika och Asien, och tagit fram projekt för saffran över hela världen. Utöver saffranslökar erbjuder vi även saffransost, saffranskapslar och saffransvodka.

 7. LES SAVEURS DE MAYA

  Martinique

  Verified by europages badge

  Företaget LES SAVEURS DE MAYA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Alkohol, cognac, peppar, biologiska oljor, armagnac, oljor, kanel, och senap. Företagets huvudkontor finns i Rivière-Pilote, Martinique.

 8. WEHDELER GEWÜRZMÜHLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WEHDELER GEWÜRZMÜHLE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Salt, Extraherade smaktillsatser och kryddor, kosttillskott för hästar, hästvård, Kryddor, livsmedel för hästar, peppar, och Salt. Företagets huvudkontor finns i Bad Bramstedt, Tyskland.

 1. ETHNIKSTORE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ETHNIKSTORE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Örtte, Vegetabiliska oljor, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, eteriska oljor, export av olivolja, saffran, och oil for food use. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. SMART CLAUPACK SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget SMART CLAUPACK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Förpackning, Specialförpackningar på kundbeställning, Kryddor, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Muttrar, aromatiska växter, Livsmedelsextrakt, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Targoviste, Rumänien.

 3. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smakämnen - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Essenser för livsmedel, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Konserveringsmedel för livsmedel, naturliga smakämnen för livsmedels- och konservindustrin, aromer för konditoriindustrin, Essenser för livsmedel, naturliga smakämnen, Extraherade smaktillsatser och kryddor, och Konserveringsmedel för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Nocera Inferiore, Italien.

 4. ROOTS. NATURAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ROOTS. NATURAL GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Neu-Isenburg, Tyskland.

 5. SANDKUHL WERBEARTIKEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SANDKUHL WERBEARTIKEL GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Haan, Tyskland.

 6. LODNER GESCHMACKSWELTEN GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LODNER GESCHMACKSWELTEN GMBH & CO.KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Lauingen, Tyskland.

 7. CHERCHEURS D'OR VERT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHERCHEURS D'OR VERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Honung, jungfrulig olivolja, olivolja, extra jungfrulig, smaksättare, Delikatessprodukter, smaksatt olja, Organic olive oil, och biologisk extrajungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 8. 1001 GEWÜRZE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget 1001 GEWÜRZE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 9. SPIZECOMPANY BY HILDMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SPIZECOMPANY BY HILDMANN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 10. DOUCOURE DAKKAOUI COMPANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOUCOURE DAKKAOUI COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Extraherade smaktillsatser och kryddor, kryddor för livsmedel, spices for caterers, gurkmeja, peppar, paprika, timjan, och koriander. Företagets huvudkontor finns i Le Havre, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Extraherade smaktillsatser och kryddor - Import och export

Antal resultat

2 579 Företag