• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • etiketteringsmaskiner

Resultat för

Etiketteringsmaskiner - Import och export

 1. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

  Tyskland

  InnoSteam GmbH i tyska Weinstadt nära Stuttgart är en återförsäljare och grossist med fokus på den europeiska marknaden för livsmedel och E-cigaretter samt liknande produkter. InnoSteam GmbH har ett brett sortiment av produkter och tjänster för fack- och partihandeln. Det omfattar bland annat: system för påfyllning, blandning och förpackning; recept-, doserings- och vägningssystem; tryck- och etiketteringslösningar samt partihandel (på nätet) med råvaror som nikotin, glycerin och propylenglykol samt tomma flaskor och lock för diverse användningsområden.

 2. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Vi är en ledande tillverkare av maskiner och produktionslinjer. DÄRFÖR HAR VI LÖSNINGEN FÖR ALLA ERA PRODUKTIONSLINJER. Dessutom är White Steel GmbH en av de största teknikleverantörerna åt läkemedels-, kemi- och livsmedelsindustrin för att bara nämna några. White Steel GmbH har ett brett utbud av tjänster. Ta hjälp av vår enorma erfarenhet när ni tar fram egna produktionsprocesser. Vi är verksamma över hela världen, med våra kontor i Turkiet och Tyskland som utgångspunkt. Våra maskiner används vid tillverkningen av viktiga produkter som omedelbart kan användas av slutkunderna i regionen. (livsmedel, medicinska produkter m.m.) Vid större projekt ser vi till att använda oss av, och stärka, den regionala infrastrukturen. På så sätt främjar vi närområdet under uppdraget och bidrar samtidigt till en hållbar miljö genom att t.ex. minimera antalet transporter.

 3. TOPEX GMBH

  Tyskland

  Upplev ett progressivt, personligt företag som verkligen tar dig framåt. Friktionsfri detaljavkänning och säker identifiering är idag en självklarhet inom de flesta branscher och en avgörande faktor för framgång inom tillverkningsindustrin. Om ditt företag producerar något behöver du åtminstone inte stå och vänta på produkter och tjänster från topex. Vårt nätverk av återförsäljare och servicepartner i Europa, Kina och USA håller allting igång. Utbudet av produkter och tjänster riktar sig till alla som är ute efter något utöver det gamla vanliga. Vi erbjuder noggranna och genomtänkta systemläsningar för de flesta användningsområdena inom industrin. Alltifrån detaljavkänning, med etikett eller direkttryck, till RFID-applikationer och etikettautomater. Vi hjälper dig också gärna att välja rätt material. Det kallar vi en topex-systemlösning – allt på ett ställe!

 4. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Tyskland

  Vi utvecklar skräddarsydda lösningar anpassade efter våra kunders specifika krav och behov, och har lång erfarenhet av att arbeta med företag inom både handel och industri. Perfekt bearbetning och stränga kontroller ger resultat i form av ett starkt varumärke med apparater och etiketter av högsta kvalitet. Vi erbjuder bland annat: contact-märkapparater - manuella märkapparater - etiketterare - etiketter för varumärkning - contact-etiketter - kvalitetsetiketter för industri och handel - dekor- och reklametiketter - vägningsetiketter - etikettryckning - skrivare för termotransferfolie - etiketteringsprogram - karbonband och tillbehör - speciallösningar - contact-anläggningar - hel- och halvautomatiska skrivare och etiketteringssystem - reklamartiklar - stort produktsortiment av pris- och informationsetiketter - butiksutrustning - häftpistoler - kvittorullar - övriga etiketter.

 5. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Förenade kungariket

  Hur du än förpackar dina produkter - flaskor, burkar, lådor, flexibel förpackning - - så har Accraply den industriella etiketteringsmaskinen för dig. Vi är ett företag inom Barry-Wehmiller som tillhandahåller utrustning för etikettering och anpassning av krymphylsor. Vi är specialierade på tryckkänsliga etiketter, rullmatade etiketteringssystem och teknik för fastsättning av krymphylseetiketter. Våra betrodda märken av etiketteringsmaskiner - Accraply, Harland, Trine och Graham & Sleevit - används inom en mängd olika industrier, bland annat mat och dryck, läkemedel, hushålls- och konsumentvaror samt hälsovård och skönhet. Vår krymphylseanpassare Stanford ger oss möjligheten att säkert guida kunden genom alla aspekter av kryphylseetiketteringsteknologin. Accraplys lösningar är utformade för att bemöta olika marknaders specifika behov, med egenskaper som enighet med URS, serialiseringskapacitet, validering/dokumentation, enighet med CFR21 samt spårbarhet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SHANGHAI NPACK AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD.

  Kina

  SHANGHAI NPACK är en av Kinas ledande tillverkare av tappningsmaskiner. Vi är belägna i Jiadingdistriktet i Shanghai, och är specialiserade på utrustning för buteljering och tappning. NPACK föddes 2006 och registrerades 2012 som en av de första tillverkarna av tappningsmaskiner med servomotor i Kina. Idag har NPACK ett brett utbud av fyllningsmaskiner. Våra främsta maskiner: •Doseringsmaskin för vätska (servo) •Tappningsmaskin med våg •Tappningsmaskin för bräddfyllning •Fyllningsmaskin med servopump •Gravitationstappningsmaskin •Maskin för bräddfyllning. NPACK anstränger sig ständigt för att investera i forskning och utveckling, förbättra arbetsvillkoren och stärka kvaliteten på kundservicen. Vi strävar efter att göra tappningsmaskiner effektiva, exakta, smarta och pålitliga. Vi vill göra våra klienter mer produktiva och konkurrenskraftiga samt minska deras paketeringskostnader och spill. Vi strävar efter att bli det självklara namnet i teori och praktik kring tappningsmaskiner; en ny typ av paketeringssystem, en ny typ av service. NPACK är ett växande företag som kan bygga skräddarsydda automatiska tappningslösningar. Tack vare våra ständiga investeringar i forskning och utveckling når vi höga framgångar, och delar dem med våra kunder och anställda. Vi vill bygga ett omfattande handelsnätverk över hela världen, och välkomnar samarbeten med alla aktörer.

 2. B+B AUTOMATIONS- UND STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Helhetslösningar för etikettering, automation och parallell-/serieomvandling – more than just compliance

 3. REA ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  REA har ett team på över 400 medarbetare som utvecklar och tillverkar märknings- och kodsystem, etiketteringsteknik och kodtestutrustning för användning inom industri och handel världen över.

 4. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  UNIFLEX erbjuder hela system till allt som rör slangtillverkning – alltifrån verkstadsutrustning till produktionsanläggningar

 5. HERMA GMBH

  Tyskland

  Företaget HERMA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning av papper och kartong. Företaget är även verksamt inom Etiketteringsmaskin, Etiketteknik, Etiketteringssystem, Etiketteringsmaskiner, Fästmaterial, Etiketteringsmaterial, självhäftande etiketter, Självhäftande etiketter, och ID-kort. Företagets huvudkontor finns i Filderstadt, Tyskland.

 1. DOMINO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget DOMINO DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Mainz-Kastel, Tyskland.

 2. ELS-EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget ELS-EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Werther, Tyskland.

 1. PROCME GMBH

  Tyskland

  Företaget PROCME GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Bad Kreuznach, Tyskland.

 2. MFG TECHNIK & SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget MFG TECHNIK & SERVICE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Kranzberg, Tyskland.

 3. LEBENSHILFE CELLE GGMBH

  Tyskland

  Företaget LEBENSHILFE CELLE GGMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Celle, Tyskland.

 4. P.E. LABELLERS S.P.A.

  Italien

  Företaget P.E. LABELLERS S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Etikettering och märkning - Maskiner, Etiketter och märken på kläder, etikettmaskin, manuella infärgningsrullar, Etikettering och märkning - Maskiner, Etiketter och märken på kläder, Etikettsystem, Etikettryckssystem, och självhäftande etiketter. Företagets huvudkontor finns i Porto Mantovano, Italien.

 5. GEBR. STEHLE & CO. GMBH

  Tyskland

  Företaget GEBR. STEHLE & CO. GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Ravensburg, Tyskland.

 6. TASK ITALY SRL

  Italien

  Företaget TASK ITALY SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Buteljering och tappning - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, Förpackning, Förpackningsdesign, Specialförpackningar på kundbeställning, Sigillering av emballage - Maskiner, Etiketteringsmaskiner, Etiketteringsmaskiner för kontor, Flaskor och kannor i plast, och fyllnignsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Canelli, Italien.

 7. NOVEXX SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  NOVEXX Solutions står för fantastiska produkter och individuella helhetslösningar vad gäller industrimärkning och identifiering längs leveranskedjan.

 8. PACKIN

  Italien

 1. LABEL LINE UK

  Förenade kungariket

 2. KELLEREIARTIKEL BEISTEINER INH. THOMAS BEISTEINER

  Österrike

 3. KOALA LABELS

  Förenade kungariket

 4. SCHAUMERMAL24 E.K.

  Tyskland

 5. PRESA

  Belgien

 6. HSR BASKI TEKNOLOJILERI

  Turkiet

 7. HSA SYSTEMS GMBH

  Tyskland

 8. LÖBO GMBH

  Tyskland

 9. DIALOGIC GMBH

  Tyskland

 10. LIGHTHOUSE EUROPE B.V. INDUSTRIËLE KLEUREN LABELPRINTERS

  Nederländerna

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis