• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • etiketteringsmaskiner

Resultat för

Etiketteringsmaskiner - Import och export

 1. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL GRUNDADES I ISTANBUL 2015 FÖR ATT TILLVERKA OCH UTVECKLA MASKINER FÖR AUTOMATISK OMSPOLNING AV STRÄCKFILM, AUTOMATISK SKÄRNING AV STRÄCKFILM, AUTOMATISK HYLSFRI OMSPOLNING AV STRÄCKFILM OCH AUTOMATISK FÖRSTRÄCKNING OCH OMSPOLNING. EFTER GRUNDANDET INTOG ÖZKA-ISTANBUL EN LEDANDE ROLL PÅ HEMMAMARKNADEN INOM KONSTRUKTION OCH TILLVERKNING AV EFFEKTIVA HÖGHASTIGHETSMASKINER FÖR OMSPOLNING AV PE/PVC-STRÄCKFILM ENLIGT INTERNATIONELLT ACCEPTERADE STANDARDER. UNDER DE FÖLJANDE ÅREN BÖRJADE ÖZKA-ISTANBUL ETABLERA SIG PÅ DEN INTERNATIONELLA MARKNADEN FÖR ATT ÄVEN KUNNA TILLGODOSE UTLÄNDSKA KUNDERS BEHOV. TILLVERKNING AV FYLLNINGS- OCH FÖRPACKNINGSMASKINER SOM KRÄVER FORSKNING OCH UTVECKLING ÄR EN ANNAN PRODUKTIONSGREN FÖR ÖZKA-ISTANBUL. ÖZKA-ISTANBUL HAR NYLIGEN UTVECKLAT EN MASKIN FÖR OMSPOLNING OCH DIMENSIONERING AV BAKPLÅTSPAPPER. ÖZKA-ISTANBUL ERBJUDER SINA KUNDER OMFATTANDE TEKNISK SUPPORT FÖR ATT ELIMINERA OCH UNDVIKA PRODUKTIONSFÖRLUSTER.

 2. SHANGHAI NPACK AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  SHANGHAI NPACK är en av Kinas ledande tillverkare av tappningsmaskiner. Vi är belägna i Jiadingdistriktet i Shanghai, och är specialiserade på utrustning för buteljering och tappning. NPACK föddes 2006 och registrerades 2012 som en av de första tillverkarna av tappningsmaskiner med servomotor i Kina. Idag har NPACK ett brett utbud av fyllningsmaskiner. Våra främsta maskiner: •Doseringsmaskin för vätska (servo) •Tappningsmaskin med våg •Tappningsmaskin för bräddfyllning •Fyllningsmaskin med servopump •Gravitationstappningsmaskin •Maskin för bräddfyllning. NPACK anstränger sig ständigt för att investera i forskning och utveckling, förbättra arbetsvillkoren och stärka kvaliteten på kundservicen. Vi strävar efter att göra tappningsmaskiner effektiva, exakta, smarta och pålitliga. Vi vill göra våra klienter mer produktiva och konkurrenskraftiga samt minska deras paketeringskostnader och spill. Vi strävar efter att bli det självklara namnet i teori och praktik kring tappningsmaskiner; en ny typ av paketeringssystem, en ny typ av service. NPACK är ett växande företag som kan bygga skräddarsydda automatiska tappningslösningar. Tack vare våra ständiga investeringar i forskning och utveckling når vi höga framgångar, och delar dem med våra kunder och anställda. Vi vill bygga ett omfattande handelsnätverk över hela världen, och välkomnar samarbeten med alla aktörer.

 3. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge
 4. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi utvecklar skräddarsydda lösningar anpassade efter våra kunders specifika krav och behov, och har lång erfarenhet av att arbeta med företag inom både handel och industri. Perfekt bearbetning och stränga kontroller ger resultat i form av ett starkt varumärke med apparater och etiketter av högsta kvalitet. Vi erbjuder bland annat: contact-märkapparater - manuella märkapparater - etiketterare - etiketter för varumärkning - contact-etiketter - kvalitetsetiketter för industri och handel - dekor- och reklametiketter - vägningsetiketter - etikettryckning - skrivare för termotransferfolie - etiketteringsprogram - karbonband och tillbehör - speciallösningar - contact-anläggningar - hel- och halvautomatiska skrivare och etiketteringssystem - reklamartiklar - stort produktsortiment av pris- och informationsetiketter - butiksutrustning - häftpistoler - kvittorullar - övriga etiketter.

 5. CDA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 1991 tillverkar och säljer CDA lösningar för fyllning, skruvning och etikettering. Med stöd av vårt expertkunnande erbjuder vi ett brett utbud maskiner, från halvautomatiska etiketteringsmaskiner till kompletta förpackningslinjer, automatiska etiketteringsmaskiner, fyllningsmaskiner och skruvningsmaskiner. Våra flaskfyllningsmaskiner, skruvmaskiner, förslutningsmaskiner och etiketteringsmaskiner utformade för att anpassas till alla produkter och format är internationellt erkända för deras tillverkningskvalitet. Vare sig ni verkar inom vinodling, bryggning, jordbrukslivsmedel, e-vätskor, kosmetika eller kemi, har vi en skräddarsydd lösning för att svara på era behov. Hos CDA, står innovation och kvalitet i centrum för vår verksamhet. Våra förpackningslösningar är utformade för att optimera era processer, er produktivitet och garantera era produkters överensstämmelse.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  UNIFLEX erbjuder hela system till allt som rör slangtillverkning – alltifrån verkstadsutrustning till produktionsanläggningar

 2. B+B AUTOMATIONS- UND STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Helhetslösningar för etikettering, automation och parallell-/serieomvandling – more than just compliance

 3. REA ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  REA har ett team på över 400 medarbetare som utvecklar och tillverkar märknings- och kodsystem, etiketteringsteknik och kodtestutrustning för användning inom industri och handel världen över.

 4. OMS MEKANIK OTOMASYON SISTEMLERI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till OMS Mechanical Automation Systems! Vi har vår bas i Turkiet och specialiserar oss på nyckelfärdiga projekt för fabriker inom livsmedels- och dryckesbranschen. Vårt omfattande produktsortiment innefattar nyckelfärdiga fabriksprojekt , produktionslinjer för fyllning, kontaktpressning av lock och etikettering samt matnings- och uppsamlingskärl, matningssystem, bakmaskiner, maskiner för kontaktpressning av lock, etiketteringsmaskiner, transportbandssystem, maskiner för sterilisering av flaskor och stängningssystem för maskiner i plexiglas. Kontakta oss för mer information!

 5. DOMINO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DOMINO DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Mainz-Kastel, Tyskland.

 1. LEBENSHILFE CELLE GGMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEBENSHILFE CELLE GGMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Celle, Tyskland.

 2. MFG TECHNIK & SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MFG TECHNIK & SERVICE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Kranzberg, Tyskland.

 1. PROCME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PROCME GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Bad Kreuznach, Tyskland.

 2. ELS EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ELS EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Werther, Tyskland.

 3. GEBR. STEHLE & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEBR. STEHLE & CO. GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Ravensburg, Tyskland.

 4. MPRINT MORLOCK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MPRINT MORLOCK GMBH + CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Etikettryckssystem. Företagets huvudkontor finns i Baiersbronn, Tyskland.

 5. TASK ITALY SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TASK ITALY SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Buteljering och tappning - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, Förpackning, Förpackningsdesign, Specialförpackningar på kundbeställning, Sigillering av emballage - Maskiner, Etiketteringsmaskiner, Etiketteringsmaskiner för kontor, Flaskor och kannor i plast, och Påfyllning - Företag. Företagets huvudkontor finns i Canelli, Italien.

 6. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

  Tyskland

  InnoSteam GmbH i tyska Weinstadt nära Stuttgart är en återförsäljare och grossist med fokus på den europeiska marknaden för livsmedel och E-cigaretter samt liknande produkter. InnoSteam GmbH har ett brett sortiment av produkter och tjänster för fack- och partihandeln. Det omfattar bland annat: system för påfyllning, blandning och förpackning; recept-, doserings- och vägningssystem; tryck- och etiketteringslösningar samt partihandel (på nätet) med råvaror som nikotin, glycerin och propylenglykol samt tomma flaskor och lock för diverse användningsområden.

 7. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Vi är en ledande tillverkare av maskiner och produktionslinjer. DÄRFÖR HAR VI LÖSNINGEN FÖR ALLA ERA PRODUKTIONSLINJER. Dessutom är White Steel GmbH en av de största teknikleverantörerna åt läkemedels-, kemi- och livsmedelsindustrin för att bara nämna några. White Steel GmbH har ett brett utbud av tjänster. Ta hjälp av vår enorma erfarenhet när ni tar fram egna produktionsprocesser. Vi är verksamma över hela världen, med våra kontor i Turkiet och Tyskland som utgångspunkt. Våra maskiner används vid tillverkningen av viktiga produkter som omedelbart kan användas av slutkunderna i regionen. (livsmedel, medicinska produkter m.m.) Vid större projekt ser vi till att använda oss av, och stärka, den regionala infrastrukturen. På så sätt främjar vi närområdet under uppdraget och bidrar samtidigt till en hållbar miljö genom att t.ex. minimera antalet transporter.

 8. TOPEX GMBH

  Tyskland

  Upplev ett progressivt, personligt företag som verkligen tar dig framåt. Friktionsfri detaljavkänning och säker identifiering är idag en självklarhet inom de flesta branscher och en avgörande faktor för framgång inom tillverkningsindustrin. Om ditt företag producerar något behöver du åtminstone inte stå och vänta på produkter och tjänster från topex. Vårt nätverk av återförsäljare och servicepartner i Europa, Kina och USA håller allting igång. Utbudet av produkter och tjänster riktar sig till alla som är ute efter något utöver det gamla vanliga. Vi erbjuder noggranna och genomtänkta systemläsningar för de flesta användningsområdena inom industrin. Alltifrån detaljavkänning, med etikett eller direkttryck, till RFID-applikationer och etikettautomater. Vi hjälper dig också gärna att välja rätt material. Det kallar vi en topex-systemlösning – allt på ett ställe!

 1. NOVEXX SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  NOVEXX Solutions står för fantastiska produkter och individuella helhetslösningar vad gäller industrimärkning och identifiering längs leveranskedjan.

 2. PACKIN

  Italien

  Företaget PACKIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företaget är även verksamt inom halvautomatiska etikettapparater. Företagets huvudkontor finns i Desio, Italien.

 3. LABEL LINE UK

  Förenade kungariket

  Företaget LABEL LINE UK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Etikettering och märkning - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Etiketteringsmaskiner, och Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Liverpool, Förenade kungariket.

 4. SCHAUMERMAL24 E.K.

  Tyskland

  Företaget SCHAUMERMAL24 E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Markt Bibart, Tyskland.

 5. PRESA

  Belgien

  Företaget PRESA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Overijse, Belgien.

 6. KELLEREIARTIKEL BEISTEINER INH. THOMAS BEISTEINER

  Österrike

  Företaget KELLEREIARTIKEL BEISTEINER INH. THOMAS BEISTEINER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Neckenmarkt, Österrike.

 7. HSA SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Företaget HSA SYSTEMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Hövelhof, Tyskland.

 8. HSR BASKI TEKNOLOJILERI

  Turkiet

  Företaget HSR BASKI TEKNOLOJILERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företaget är även verksamt inom självhäftande klackar, skrivare för etiketter, och etiketter i spolar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 9. DECIMO SRL

  Italien

  Företaget DECIMO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etikettering och märkning - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Streckkoder - Tryckmaskiner, Etiketteringsmaskiner, Streckkoder - Tryckmaskiner, och Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Piedimonte San Germano, Italien.

 10. LÖBO GMBH

  Tyskland

  Företaget LÖBO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Etiketteringsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Karlsdorf-Neuthard, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis