• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • etiketteringsmaskiner

Resultat för

Etiketteringsmaskiner - Import och export

 1. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Tyskland

  Vi utvecklar skräddarsydda lösningar anpassade efter våra kunders specifika krav och behov, och har lång erfarenhet av att arbeta med företag inom både handel och industri. Perfekt bearbetning och stränga kontroller ger resultat i form av ett starkt varumärke med apparater och etiketter av högsta kvalitet. Vi erbjuder bland annat: contact-märkapparater - manuella märkapparater - etiketterare - etiketter för varumärkning - contact-etiketter - kvalitetsetiketter för industri och handel - dekor- och reklametiketter - vägningsetiketter - etikettryckning - skrivare för termotransferfolie - etiketteringsprogram - karbonband och tillbehör - speciallösningar - contact-anläggningar - hel- och halvautomatiska skrivare och etiketteringssystem - reklamartiklar - stort produktsortiment av pris- och informationsetiketter - butiksutrustning - häftpistoler - kvittorullar - övriga etiketter.

 2. TOPEX GMBH

  Tyskland

  Upplev ett progressivt, personligt företag som verkligen tar dig framåt. Friktionsfri detaljavkänning och säker identifiering är idag en självklarhet inom de flesta branscher och en avgörande faktor för framgång inom tillverkningsindustrin. Om ditt företag producerar något behöver du åtminstone inte stå och vänta på produkter och tjänster från topex. Vårt nätverk av återförsäljare och servicepartner i Europa, Kina och USA håller allting igång. Utbudet av produkter och tjänster riktar sig till alla som är ute efter något utöver det gamla vanliga. Vi erbjuder noggranna och genomtänkta systemläsningar för de flesta användningsområdena inom industrin. Alltifrån detaljavkänning, med etikett eller direkttryck, till RFID-applikationer och etikettautomater. Vi hjälper dig också gärna att välja rätt material. Det kallar vi en topex-systemlösning – allt på ett ställe!

 3. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

  Tyskland

  InnoSteam GmbH i tyska Weinstadt nära Stuttgart är en återförsäljare och grossist med fokus på den europeiska marknaden för livsmedel och E-cigaretter samt liknande produkter. InnoSteam GmbH har ett brett sortiment av produkter och tjänster för fack- och partihandeln. Det omfattar bland annat: system för påfyllning, blandning och förpackning; recept-, doserings- och vägningssystem; tryck- och etiketteringslösningar samt partihandel (på nätet) med råvaror som nikotin, glycerin och propylenglykol samt tomma flaskor och lock för diverse användningsområden.

 4. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Förenade kungariket

  Hur du än förpackar dina produkter - flaskor, burkar, lådor, flexibel förpackning - - så har Accraply den industriella etiketteringsmaskinen för dig. Vi är ett företag inom Barry-Wehmiller som tillhandahåller utrustning för etikettering och anpassning av krymphylsor. Vi är specialierade på tryckkänsliga etiketter, rullmatade etiketteringssystem och teknik för fastsättning av krymphylseetiketter. Våra betrodda märken av etiketteringsmaskiner - Accraply, Harland, Trine och Graham & Sleevit - används inom en mängd olika industrier, bland annat mat och dryck, läkemedel, hushålls- och konsumentvaror samt hälsovård och skönhet. Vår krymphylseanpassare Stanford ger oss möjligheten att säkert guida kunden genom alla aspekter av kryphylseetiketteringsteknologin. Accraplys lösningar är utformade för att bemöta olika marknaders specifika behov, med egenskaper som enighet med URS, serialiseringskapacitet, validering/dokumentation, enighet med CFR21 samt spårbarhet.

 5. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Vi är en ledande tillverkare av maskiner och produktionslinjer. DÄRFÖR HAR VI LÖSNINGEN FÖR ALLA ERA PRODUKTIONSLINJER. Dessutom är White Steel GmbH en av de största teknikleverantörerna åt läkemedels-, kemi- och livsmedelsindustrin för att bara nämna några. White Steel GmbH har ett brett utbud av tjänster. Ta hjälp av vår enorma erfarenhet när ni tar fram egna produktionsprocesser. Vi är verksamma över hela världen, med våra kontor i Turkiet och Tyskland som utgångspunkt. Våra maskiner används vid tillverkningen av viktiga produkter som omedelbart kan användas av slutkunderna i regionen. (livsmedel, medicinska produkter m.m.) Vid större projekt ser vi till att använda oss av, och stärka, den regionala infrastrukturen. På så sätt främjar vi närområdet under uppdraget och bidrar samtidigt till en hållbar miljö genom att t.ex. minimera antalet transporter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ELS-EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH & CO KG

  Tyskland

  Sedan 1998 tillverkar ELS etiketteringsmaskiner, kodningssystem och trycksystem med målet att skapa en optimal etiketteringsprocess. Sortimentet omfattar allt från manuella etiketteringslösningar och eldrivna etiketteringsmaskiner för enkel bearbetning av självhäftande etiketter till kompakta halvautomatiska anläggningar för etikettering. Etiketteringsautomater med transportman gör det möjligt att klistra på etiketter på flera sidor. För etikettering av cylindriska produkter erbjuder ELS en särskild maskin för etikettering runtom. För etiketter med mycket information, som till exempel tillsatser och produktbeteckningar har vi termo- och termotransfertryckmaskiner som till exempel kan installeras i etiketteringsautomater med tvärgående transportband. Slutligen finns även kodningssystem för tryck av MHD etc. samt etikettskrivare. Skulle du inte hitta rätt etiketteringsmaskin eller etiketteringssystem hos oss så bygger vi helt enkelt en enligt dina specifikationer. Hör av dig!

 2. REA ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  REA har ett team på över 400 medarbetare som utvecklar och tillverkar märknings- och kodsystem, etiketteringsteknik och kodtestutrustning för användning inom industri och handel världen över.

 3. B+B AUTOMATIONS- UND STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Helhetslösningar för etikettering, automation och parallell-/serieomvandling – more than just compliance

 4. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  UNIFLEX erbjuder hela system till allt som rör slangtillverkning – alltifrån verkstadsutrustning till produktionsanläggningar

 5. HERMA GMBH

  Tyskland

 1. DOMINO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 2. PROCME GMBH

  Tyskland

 1. MFG TECHNIK & SERVICE GMBH

  Tyskland

 2. SCHAUMERMAL24 E.K.

  Tyskland

 3. KELLEREIARTIKEL BEISTEINER INH. THOMAS BEISTEINER

  Österrike

 4. P.E. LABELLERS S.P.A.

  Italien

 5. GEBR. STEHLE & CO. GMBH

  Tyskland

 6. NOVEXX SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  NOVEXX Solutions står för fantastiska produkter och individuella helhetslösningar vad gäller industrimärkning och identifiering längs leveranskedjan.

 7. PACKIN

  Italien

 8. LABEL LINE UK

  Förenade kungariket

 1. KOALA LABELS

  Förenade kungariket

 2. PRESA

  Belgien

 3. HSA SYSTEMS GMBH

  Tyskland

 4. HSR BASKI TEKNOLOJILERI

  Turkiet

 5. DIALOGIC GMBH

  Tyskland

 6. LÖBO GMBH

  Tyskland

 7. LANGGUTH GMBH

  Tyskland

 8. LIGHTHOUSE EUROPE B.V. INDUSTRIËLE KLEUREN LABELPRINTERS

  Nederländerna

 9. SFINGE SPA

  Italien

 10. MATTHEWS FRANCE

  Frankrike